Konu: Tüm Üyelerimize Lütfen Okuyun (Sinan UZUN) Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2008 Saat 17:20
Değerli üyelerimiz,
Paylaşmadığımız her kaynak ölü kaynaktır. Biz hep bu noktadan hareketle ne varsa bize ait paylaştık, paylaşmayada devam edeceğiz. Ama siz değerli dostlarımızın paylaşımlarına ihtiyacımız var. Biz sizleri üye değil oluşturduğumuz sevgi ve bilgi ailesine ait bir fert olarak görüyor o güzel çalışmalarınızı sitemize bekliyoruz.
Ben üretemiyorum, yapıyorum veya yapıyorum ama güzel değil diye düşünmeyin lütfen. Bizce emek harcanan her çalışma güzeldir. Eğer kaynak hazırlayamıyorsak bile topladığımız, elimizdeki kaynaklarımızı paylaşalım. Amacımız bir paylaşım havuzu oluşturmaktır. Aşağıdaki linki tıklayıp okuyarak sitenize nasıl kaynak gönderebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Merhaba Sinan bey.Ben işitme engelliler 3. sınıf öğrencisiyim yeni üye oldum:)çalışmalar için teşekkür ederim elinize sağlık...Ödevlerimde yardımcı oldu.Yaptığım çalışmalar işinize yararsa göndermek isterim.tekrar teşekkürler...
Öğretmenim benden yaşça küçüksünüz ama eli öpülesilik işler yapıyorsunuz çoooook teşekkür ederim. sağlıcakla kalın çalışmalarınızın devamını bekliyoruz..
Saygıdeğer genç meslektaşım Sinan Bey,ne demek oldu mu? Elbette hemde çok,elinize,dilinize vede kaleminize sağlık.Üreten insan,bizim gibi tüketenlerden her zaman iyidir,sağ olun,berhüdar olun.Daha nice başarılı umut dolu yıllrad dileğimizle saygılarımızı sunarız.
anasınıfı öğretmeniyim. uzun süredir sitenizdeki kaynakları kullanıyorum. seslerle ilgili dökümanlarınız çok faydalı oldu. 5 yaş çocuklarım bile okumaya başladı. teşekkür ederim. elinize yüreğinize sağlık...
sitenize yeni üye oldum. anasınıfı öğretmeniyim. ses farkındalığı 6 yaşa indiği için kaynaklarınızdan fazlasıyla yararlandım. çok etkili oldu. 5 yaş çocuklarım bile okumaya başladı. teşekkür ederim. elinize yüreğinize sağlık..
herhangi bir şekilde taahhüt edilen hizmetlere ulaşamıyorum.
mesela
harflerin okunusunda cizgi film olarak bilgisayara indirdikten sonra adsl kotamı doldurmakla kalıyorumcizgi filmlere cizgi çalışmalarına yada geri kalan egitim alıştıramlrına ulaşamıyorrum.
Sitenize yeni üye oldum. 2009-2010 eğitim öğretim yılında 1. sınıf okutacağım. Eğitim materyallerinizden yararlanmayı düşünüyorum. Fırsat buldukça katkı yapmayı da düşünüyorum. Ellerinize ve gönlünüze sağlık.
Böyle bir site yaptığınız için teşekkürler Sinan Bey...1. sınıf tan 2. sınıfa geçtik ve destek aradığım zamanlarda hep sizlerden destek ve moral aldım.Zorlandığım zamanlarda sitenizden yararlandım...Teşekkürler arkadaşlar...Bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum...Hakkınızı helal edin...
Sinan Bey yaptıgınız calısmaları inceledim gercekten cok güzel yıl boyunca yararlanacagım bu yıl ilk defa 1. sınıf okutacagım bana cesaret verdi tesekkür ederim..
değerli öğretmenim aramıza hoş geldiniz... sizin ve sizin gibi aramıza katılan bütün öğretmenlerimiz ile sevgi ve bilgi havuzumuz daha da büyüecek ....
sevgili öğretmenlerim Allah hepinizden razı olsun.bize lazım olan konularda araştırma yapmak için bilgisayar başındayken sitenizle tanıştık.çok istifade ettik.teşekkür etmek istedik.sizler gibi öğretmenleri gördükçe insanın kendisinden utanası geliyor.çok teşekkürler.inşallah hep başarılı olursunuz.
sayın hocam elinize sağlık Allah razı olsun tüm emeği geçenlerden birkaç link göndermeye çalıştım ama aktif değil. sanırım kopyalama kısmını beceremedim:(
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma