Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tüm Üyelerimize Lütfen Okuyun (Sinan UZUN)

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Duyurular Eğitim Haberleri
Forum Adı: Duyurular
Forum Tanımlaması: Duyurular
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=2957
Tarih: 04-Mayis-2025 Saat 14:12
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: Tüm Üyelerimize Lütfen Okuyun (Sinan UZUN)
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: Tüm Üyelerimize Lütfen Okuyun (Sinan UZUN)
Mesaj Tarihi: 01-Kasim-2008 Saat 17:20
Değerli üyelerimiz,

Paylaşmadığımız her kaynak ölü kaynaktır. Biz hep bu noktadan hareketle ne varsa bize ait paylaştık, paylaşmayada devam edeceğiz. Ama siz değerli dostlarımızın paylaşımlarına ihtiyacımız var. Biz sizleri üye değil oluşturduğumuz sevgi ve bilgi ailesine ait bir fert olarak görüyor o güzel çalışmalarınızı sitemize bekliyoruz.

Ben üretemiyorum, yapıyorum veya yapıyorum ama güzel değil diye düşünmeyin  lütfen. Bizce emek harcanan her çalışma güzeldir. Eğer kaynak hazırlayamıyorsak bile topladığımız, elimizdeki kaynaklarımızı paylaşalım. Amacımız bir paylaşım havuzu oluşturmaktır. Aşağıdaki linki tıklayıp okuyarak sitenize nasıl kaynak gönderebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

http://www.sinanuzun.com/forum/forum_posts.asp?TID=4233&get=last#29141 - http://www.sinanuzun.com/forum/forum_posts.asp?TID=4233&get=last#29141

Bilgi ve sevgi paylaşımı sitesimiz adına Sinan UZUN 

-------------
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mudo
Mesaj Tarihi: 09-Kasim-2008 Saat 21:28
fethiye den saygılarımla.emeğinize yüreğinize sağlık.mustafa doğanay arık.kadıköyilköğretim okulu-fethiye.2/a sınıfı öğretmeni.

Mesajı Yazan: nazabi4066
Mesaj Tarihi: 18-Kasim-2008 Saat 10:21
            Sinan bey sitenizi yeni gördüm inceledim ve çok beğendim.Böyle bir çalışma yaptığınız için teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
            Başarılarınızın devamını dilerim.Saygılarımla.

Mesajı Yazan: iskete
Mesaj Tarihi: 23-Kasim-2008 Saat 22:03
malesef konu açamıyorum hemen bu mesajı alıyorum:

Hata Forumu kullanabilmek için kayıtlı kullanıcı olmalısınız

javascript:history.back%281%29 - Foruma Geri Dön

Ama mesaj yazabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Mesajı Yazan: mehmetalii
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2008 Saat 11:48
dinize sağlık

Mesajı Yazan: neslim74
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2008 Saat 17:40

elinize dilinize yüreğinize sağlık sinan bey

Mesajı Yazan: FATMAS
Mesaj Tarihi: 28-Kasim-2008 Saat 12:44

arkadaşlar orjinal proje ve performans ödevleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?Smile

Mesajı Yazan: ayse1966
Mesaj Tarihi: 01-Aralik-2008 Saat 21:40
Genç arkadaşlarımızın böyle güzel paylaşımlarda bulunması beni mutlu etti TEŞEKKÜRLER SİNAN UZUN BEY.......

Mesajı Yazan: timoti
Mesaj Tarihi: 02-Aralik-2008 Saat 13:09

Merhaba Sinan bey.Ben işitme engelliler 3. sınıf öğrencisiyim yeni üye oldum:)çalışmalar için teşekkür ederim elinize sağlık...Ödevlerimde yardımcı oldu.Yaptığım çalışmalar işinize yararsa göndermek isterim.tekrar teşekkürler...

-------------
tim

Mesajı Yazan: sahip34
Mesaj Tarihi: 02-Aralik-2008 Saat 15:34

Öğretmenim benden yaşça küçüksünüz ama eli öpülesilik işler yapıyorsunuz çoooook teşekkür ederim. sağlıcakla kalın  çalışmalarınızın devamını bekliyoruz..

Mesajı Yazan: esra kaya
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2008 Saat 19:44
siteniiz yeni keşfettim.emeğinize çok teşekkürler.en kısa zamanda bende paylaşımlarda bulunacagm.

-------------
seni öldürmeyen acı güçlendirir

Mesajı Yazan: 44vahap
Mesaj Tarihi: 09-Aralik-2008 Saat 21:37
İYİ BAYRAMLAR Arkadaşlar. e okula kitap girmenin kolay yolu lütfen göndrirmisiniz.

Mesajı Yazan: vuslatım
Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2008 Saat 14:10
Sanırım öyle bir kısa yol yok.Bilen arakdaşlar varsa yazarlarsa seviniriz.Teker teker girmekten kurtuluruz.

Mesajı Yazan: cigil
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2008 Saat 00:33
sayın hocam! siteye yükleme yapamadım, dediğiniz gibi yaptım olmadı. ya da oldu da ben mi anlamadım. başlık görünüyo ama link aktif değil.

Mesajı Yazan: gaziayşe
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2008 Saat 22:46
öğretmenim  sitenize üye  oldum fakat linkler çalışmıyor açamıyorum
şimdiden teşekkür

Mesajı Yazan: nur-can
Mesaj Tarihi: 21-Aralik-2008 Saat 14:14
TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENİM

-------------
28795

Mesajı Yazan: neset
Mesaj Tarihi: 22-Aralik-2008 Saat 13:16

paylaşmak kadar güzel bir şey yok. sonuçta hepimiz bu millet için çalışıyoruz. durmak yok üretmeye paylaşmaya devam.

-------------
TO BE OR NOT TO BE

Mesajı Yazan: gokbel
Mesaj Tarihi: 14-Ocak-2009 Saat 20:14
harikasınız

Mesajı Yazan: gül.tez
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:25
paylaşılan bilgi daha değerlidir.ellerinize sağlık

Mesajı Yazan: azize arslan
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 11:00
hocam harikasınız ışığınızla nice öğretmen ve öğrenciler yollarını bulacaklar

-------------
azarslan

Mesajı Yazan: bluecars2
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 17:56
hocam uzun zamandır gerçekten girmiyordum sitenize ama harika olmuş elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.

-------------
bahsi

Mesajı Yazan: sbizimbeycur
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 21:03
siteniz süper özellikle ilkokuma kısmı çok güzel.Ellerinize sağlık!

-------------
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB

Mesajı Yazan: kaymaz
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 23:16

Saygıdeğer genç meslektaşım Sinan Bey,ne demek oldu mu? Elbette hemde çok,elinize,dilinize vede kaleminize sağlık.Üreten insan,bizim gibi tüketenlerden her zaman iyidir,sağ olun,berhüdar olun.Daha nice başarılı umut dolu yıllrad dileğimizle saygılarımızı sunarız.

Bayram KAYMAZ

-------------
kaymaz

Mesajı Yazan: erikoglu
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 19:35
Sinan Bey çalışmalarınızdan çok faydalandım.Çok teşekkür ediyorum.

Mesajı Yazan: karabeyoğlu
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 20:13

çok iyisin...

Mesajı Yazan: skiper
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 22:52
anasınıfı öğretmeniyim. uzun süredir sitenizdeki kaynakları kullanıyorum. seslerle ilgili dökümanlarınız çok faydalı oldu. 5 yaş çocuklarım bile okumaya başladı. teşekkür ederim. elinize yüreğinize sağlık...

Mesajı Yazan: skiper
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 22:55
sitenize yeni üye oldum. anasınıfı öğretmeniyim. ses farkındalığı 6 yaşa indiği için kaynaklarınızdan fazlasıyla yararlandım. çok etkili oldu. 5 yaş çocuklarım bile okumaya başladı. teşekkür ederim. elinize yüreğinize sağlık..

Mesajı Yazan: kahya38
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2009 Saat 01:34
sayın hocam sitenizden her zaman yaralanıyorum ve tavsiye ediyorum ellerinize sağlık çok güzel bir site. Allah kolaylıklar versin.

-------------
8)

Mesajı Yazan: önür
Mesaj Tarihi: 17-Nisan-2009 Saat 19:56
teşekkürler ilk dönem sesleri verirken çok yararlandım.onur 1.sınıf/ank

Mesajı Yazan: zemzem
Mesaj Tarihi: 03-Haziran-2009 Saat 14:13
bu siteye aktif olarak üyeyim
 ama
herhangi bir şekilde taahhüt edilen hizmetlere ulaşamıyorum.
mesela
harflerin okunusunda cizgi film olarak bilgisayara indirdikten sonra adsl kotamı doldurmakla kalıyorumcizgi filmlere cizgi çalışmalarına yada geri kalan egitim alıştıramlrına ulaşamıyorrum.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

-------------
404

Mesajı Yazan: selmae
Mesaj Tarihi: 10-Haziran-2009 Saat 19:30
merhaba ben bu yıl 1.sınıfları okuttum.dökümanlarınızdan çok faydalandım.emeğinize ne kadar teşekkür etsem azdırThumbs%20Up

Mesajı Yazan: ozuzun38
Mesaj Tarihi: 24-Haziran-2009 Saat 23:11
 Bu yıl sitenizden gereği kadar yararlandım.Ellerinize sağlık.

Mesajı Yazan: orkideliyavuz
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2009 Saat 20:56
Sitenize yeni üye oldum. 2009-2010 eğitim öğretim yılında 1. sınıf okutacağım. Eğitim materyallerinizden yararlanmayı düşünüyorum. Fırsat buldukça katkı yapmayı da düşünüyorum. Ellerinize ve gönlünüze sağlık.

Mesajı Yazan: bilgev
Mesaj Tarihi: 06-Eylül-2009 Saat 16:36

Böyle bir site yaptığınız için teşekkürler Sinan Bey...1. sınıf tan 2. sınıfa geçtik ve destek aradığım zamanlarda hep sizlerden destek ve moral aldım.Zorlandığım zamanlarda sitenizden yararlandım...Teşekkürler arkadaşlar...Bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorumTongueLOLTongue...Hakkınızı helal edin...ClapClap

Mesajı Yazan: zeykar
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2009 Saat 04:03
Emeklere saygı duymak ve katkıda bulunmaya çalışmak, ayrıca teşekkür etmek borcumuzdur. Hepiniz sağolun...

Mesajı Yazan: melikec@ttnet
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2009 Saat 23:56
41 yıllık öğretmenim. bu yılda birinci sınıfı okutacağım. çalışmalarınız çok güzel kutlarım.melike çelik öğretmen yazara
k girerseniz hakkımdaki bilgileri öğrenirsiniz

Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2009 Saat 00:17
Sevgili öğretmenim sizin gbi değerli öğretmenlerin bizlerle birlikte olması bizi çok mutlu etti.

-------------
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...

Mesajı Yazan: FadimeYıldırım
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2009 Saat 12:19

Sinan Bey yaptıgınız calısmaları inceledim gercekten cok güzel yıl boyunca yararlanacagım  bu yıl ilk defa 1. sınıf okutacagım bana cesaret verdi tesekkür ederim..

Mesajı Yazan: erdemii
Mesaj Tarihi: 14-Eylül-2009 Saat 03:35
yeni üye oldum. siteyi gezecem önerilerinizi bekliyorum.
1. sınıfı aldım bakalım ğayri...sinan beye teşekkürler... emeğe saygı esastır saygılar abi.....

Mesajı Yazan: sonergen55
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2009 Saat 10:56
değerli sinan uzun hocam.bende sevgi ve bilgi havuzuna yeni üye oldum.umarım burada paylaşmanın ve arkadaşlığın tadına varırız.saygıyla. sonergen...

-------------
düşünüyorum ohalde vurun...

Mesajı Yazan: matrix71
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2009 Saat 15:55
değerli öğretmenim aramıza hoş geldiniz... sizin ve sizin gibi aramıza katılan bütün öğretmenlerimiz ile sevgi ve bilgi havuzumuz daha da büyüecek ....

Mesajı Yazan: ahikar
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2009 Saat 23:33
sevgili öğretmenlerim Allah hepinizden razı olsun.bize lazım olan konularda araştırma yapmak için bilgisayar başındayken sitenizle tanıştık.çok istifade ettik.teşekkür etmek istedik.sizler gibi öğretmenleri gördükçe insanın kendisinden utanası geliyor.çok teşekkürler.inşallah hep başarılı olursunuz.

Mesajı Yazan: metinogretmen
Mesaj Tarihi: 02-Ekim-2009 Saat 23:49
Orjinalini yazan: FATMAS

arkadaşlar orjinal proje ve performans ödevleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?Smile

Müfettişler ve okul müdürleri kafayı takmış..
ÖDEV DEĞİL GÖREV..  LOL
Bir bakayım hocam,yollarım bulabilirsem..

-------------
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!

Mesajı Yazan: ze_ze
Mesaj Tarihi: 03-Ekim-2009 Saat 22:04
sayın hocam elinize sağlık Allah razı olsun tüm emeği geçenlerden birkaç link göndermeye çalıştım ama aktif değil. sanırım kopyalama kısmını beceremedim:(

Mesajı Yazan: metinogretmen
Mesaj Tarihi: 03-Ekim-2009 Saat 23:08
Orjinalini yazan: melikec@ttnet

41 yıllık öğretmenim. bu yılda birinci sınıfı okutacağım. çalışmalarınız çok güzel kutlarım.melike çelik öğretmen yazara
k girerseniz hakkımdaki bilgileri öğrenirsiniz
41 yıl. Maşşallah..
Bende en yaşlı üye benim zannediyordum..Clap

-------------
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!

Mesajı Yazan: selamı
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2009 Saat 20:47
Haklısın kardeşim. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.

Mesajı Yazan: ogretmen68
Mesaj Tarihi: 14-Ekim-2009 Saat 23:42
ELİMDE BİR DÖKÜMAN OLURSA ELBET GÖNDERİRİM. AMA ÖĞRENCİLERİMDEN VE AİLEMDEN VAKİT KALMIYOR.TEŞEKKÜRLER...

Mesajı Yazan: stephen9
Mesaj Tarihi: 25-Ekim-2009 Saat 23:02
sayın hocam sitenizi çok ama çok beğendim sağlıcakla kalın

Mesajı Yazan: mevlutb
Mesaj Tarihi: 02-Kasim-2009 Saat 20:31
sinan hocam ,çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Ve size çok teşekkür ediyorum.Birkaç gündür okuma yazma dökumanları arıyordum çizgi filmleri görünce çok sevindim indirim faydalanacağım.Tekrar çok teşekkürler..

Mesajı Yazan: handemusti
Mesaj Tarihi: 03-Kasim-2009 Saat 15:30

Kurumumuzda rapidshare'i kullanamıyoruz . Çalışmalarımızı başka  bir yöntemle gönderme şansımız var mı . Tşk.

Mesajı Yazan: senkalo55
Mesaj Tarihi: 17-Aralik-2009 Saat 09:29
  Hocam Allah sizden razı olsun.Sizin sayenizde öğrencilerimiz okuma yazmaya geçti.Hakkınız ödenmez hocam.Saygı ve dua ile...SmileClap

Mesaj Tarihi: 17-Aralik-2009 Saat 14:17

Azda olsa yardımımız dokunuyorsa ne mutlu bizlere. Saygılarımla..

-------------

Mesajı Yazan: budy
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 23:33
Uzun süredir siteye girememiştim. 4. sınıf çalışmalarımı göndermeyi deneyeceğim.Umarım işinize yarar.

Mesajı Yazan: fatmai
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 23:17
Merhaba Sinan yani enişte. Bu yıl sizden faydalanacağım için Şalpazarlı olarak şanslıyım. Yalnız bilgilerinizden nasıl yararlanacağımı henüz bilmiyorum. Araştıracağım, kuzen Çalu Fatma teşekkür ederim. Buyıl Sürmene'de değil Profösör İhsan Koz İlköğretim Okulunda yeni görevimde olacağım. 

-------------
fatma

Mesajı Yazan: titi
Mesaj Tarihi: 19-Eylül-2010 Saat 22:02
yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız bir yıl diliyorum arkadaşlar...

Mesajı Yazan: BURSA66
Mesaj Tarihi: 20-Eylül-2010 Saat 10:28
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARINA, VATANIMIZA, MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ ÜMİDİYLE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM.

Mesajı Yazan: sorgunlu
Mesaj Tarihi: 20-Eylül-2010 Saat 12:20
Haklısınız üstad
Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun herkese başarılar.

-------------
Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info