Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Sizden Gelenler
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Sizden Gelenler
Mesaj icon Konu: Peki Sinan Hocayy Ne kadar Tanyyoruz ? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ogreten61
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

Aldigi Alkis: 2
%25
Alıntı ogreten61 Cevaplabullet Konu: Peki Sinan Hocayy Ne kadar Tanyyoruz ?
    Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 16:33

Sevgili arkada?lar bize  yardymlaryny esirgemeyen Sinan Hocayy ne kadar tanyyoruz ? Ben böyle bir konu açtym. Bu kysymdan e?er oda uygun görürse ona sorular yöneltelimm.

Birinci Soruyu ben sorayym.
1. Neden synyf ö?retmeni oldunuz hocam ?
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2007 Saat 16:20
Synyf ö?retmeni oldum çünkü gelecek için yatyrym yapylabilecek ve yyllarda geçse unutulmayaca?ynyz bir meslek. Ben sayysal ö?rencisiydim aslynda. Kendi alan tercihlerim olan mimarlyk mühendislik alabilirken bu mesle?i tercih ettim.

Bence synyf ö?retmenli?i bir ayrycalyk. Çocuklary çok seviyorum.  Yoklu?unuzda sizi arayan, sizin için a?layacak birilerinin olmasyda ayryyetten çok duygulandyryyor insany.

Bir yazyda okumu?tum. ?öyle diyordu; E?er kar?y tarafyn sizi gerçekten sevip sevmed?ini ö?renmek istiyorsanyz ona "Beni neden seviyorsun ?" sorusunu yöneltin gerçek sevgiyi ta?yyanlar size hemen cevap veremeyecek veya bilmem diyecektir yazyyordu.

Synyf ö?retmenli?ini seviyorum çünkü ö?rencilerime beni neden seviyorsunuz diye sordu?umda bilmem cevabyny alyyorum. Saygylarymla..

Düzenleyen sinanuzun - 27-Kasim-2007 Saat 17:40
IP  Tesekkur Et
BURCU1
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 21

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı BURCU1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2007 Saat 21:27
PEKY ANLADI?IM KADARIYLA TRABZON DA GÖREV YAPIYORSUNUZ.DO?UDA GÖREV YAPTINIZ MI?YAPMAK YSTERMYYDYNYZ.iDü?ünsenize türkçe bilmeyen çocuklar.ingilizceyi ö?retir gibi türçe ö?retmek ve okuma yazmayy da beraberinde götürmek.BEN ?UNU DÜ?ÜNÜYORUM.BYR YLDE 5YILDAN FAZLA KALMAYIP YL YL DOLA?MALI.DE?Y?YK KÜLTÜRDEKY YNSANLAR VE ÇOCUKLAR.ÇÜNKÜ,YNANIN Ö?RETYMDE FARKLILIKLARIN NE DERECE OLDU?UNU YNSAN GÖRÜYOR.
ve evet bence de synyf ö?retmeni olmak çok güzel.ben de  liseden sayysal çyky?lyydym.fakat synyf ö?retmenli?ini okudum.ve memnunum.
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2007 Saat 22:11

Belki Do?uda görev yapmadym ama do?uda görev yapan arkada?laryn nelerle kar?yla?tyklaryny iyi biliyorum.Buraya yansymyyor ama Site üzerinden ?yrnak, Hakkari, Batman gibi illerde görev yapan arkada?larla sürekli irtibat halindeyiz. Ve bulundu?umuz yerden yardym etmeye çaly?yyoruz.  Belkide bu sorunuza payla?ym içerisinde bulundu?umuz arkada?larymyz daha iyi cevap verebilirler. Ama bu i?in do?uda çok zor oldu?u apaçyk ortadadyr.

Zaten siteyi açmaktaki amacymyz bu idi. Belki merkezdeki arkada?lar kaynak sykyntysy çekmiyorlar ama do?unun en ücra kö?esindeki ö?retmenlerimiz kaynakalaryn olmady?y  haftada bir kere merkeze inebilecek durumda olabiliyor. (oda e?er karlarla yollary kapanmamy?sa)  i?te bu ö?retmenlere ula?abilmek amaçlarymyzdan bir tanesi. Belki ilginç gelecek ama Kuveytteki Türk okullaryndan ö?retmen arkada?larymyzda sitemizden kaynak indiriyorlar. Amaç sadece payla?mak. Ve biz payla?tykça mutlu oluyoruz. 

Sitedeki ö?retmenlerimize bir nebzede olsa katkymyz oluyorsa ne mutlu bizlere.

Düzenleyen sinanuzun - 27-Kasim-2007 Saat 22:20
IP  Tesekkur Et
BURCU1
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 21

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı BURCU1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2007 Saat 22:26
te?ekkürler hocam.kusuruma bakmayyn umarym bu sorumu saygysyzlyk olarak algylamamy?synyzdyr.inanyn bu siteden çok yaralanyyorum.köy çocuklary yeni ?eylerle kar?yla?tyklarynda çok mutlu oluyorlar.tekrar te?ekkürederim.
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2007 Saat 22:30
Esta?furullah ne saygysyzly?y.  Ben te?ekkür ederim. Te?ekkür ederim, çünkü ne mutlu bize ki ö?retmenlerimiz zor ko?ullarda çaly?malaryna ra?men ara?tyryyorlar ve bizde yaptyklary ara?tyrmalarda ve kaynak arayy?larynda onlara azda olsa  yardym edebiliyoruz.  

Düzenleyen sinanuzun - 27-Kasim-2007 Saat 22:30
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma