Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peki Sinan Hocayy Ne kadar Tanyyoruz ?

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Diğer Alanlar
Forum Adı: Sizden Gelenler
Forum Tanımlaması: Sizden gelenler
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=1466
Tarih: 08-Temmuz-2025 Saat 11:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peki Sinan Hocayy Ne kadar Tanyyoruz ?
Mesajı Yazan: ogreten61
Konu: Peki Sinan Hocayy Ne kadar Tanyyoruz ?
Mesaj Tarihi: 16-Kasim-2007 Saat 16:33

Sevgili arkada?lar bize  yardymlaryny esirgemeyen Sinan Hocayy ne kadar tanyyoruz ? Ben böyle bir konu açtym. Bu kysymdan e?er oda uygun görürse ona sorular yöneltelimm.

Birinci Soruyu ben sorayym.
1. Neden synyf ö?retmeni oldunuz hocam ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sinanuzun
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2007 Saat 16:20
Synyf ö?retmeni oldum çünkü gelecek için yatyrym yapylabilecek ve yyllarda geçse unutulmayaca?ynyz bir meslek. Ben sayysal ö?rencisiydim aslynda. Kendi alan tercihlerim olan mimarlyk mühendislik alabilirken bu mesle?i tercih ettim.

Bence synyf ö?retmenli?i bir ayrycalyk. Çocuklary çok seviyorum.  Yoklu?unuzda sizi arayan, sizin için a?layacak birilerinin olmasyda ayryyetten çok duygulandyryyor insany.

Bir yazyda okumu?tum. ?öyle diyordu; E?er kar?y tarafyn sizi gerçekten sevip sevmed?ini ö?renmek istiyorsanyz ona "Beni neden seviyorsun ?" sorusunu yöneltin gerçek sevgiyi ta?yyanlar size hemen cevap veremeyecek veya bilmem diyecektir yazyyordu.

Synyf ö?retmenli?ini seviyorum çünkü ö?rencilerime beni neden seviyorsunuz diye sordu?umda bilmem cevabyny alyyorum. Saygylarymla..

Mesajı Yazan: BURCU1
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2007 Saat 21:27
PEKY ANLADI?IM KADARIYLA TRABZON DA GÖREV YAPIYORSUNUZ.DO?UDA GÖREV YAPTINIZ MI?YAPMAK YSTERMYYDYNYZ.iDü?ünsenize türkçe bilmeyen çocuklar.ingilizceyi ö?retir gibi türçe ö?retmek ve okuma yazmayy da beraberinde götürmek.BEN ?UNU DÜ?ÜNÜYORUM.BYR YLDE 5YILDAN FAZLA KALMAYIP YL YL DOLA?MALI.DE?Y?YK KÜLTÜRDEKY YNSANLAR VE ÇOCUKLAR.ÇÜNKÜ,YNANIN Ö?RETYMDE FARKLILIKLARIN NE DERECE OLDU?UNU YNSAN GÖRÜYOR.
ve evet bence de synyf ö?retmeni olmak çok güzel.ben de  liseden sayysal çyky?lyydym.fakat synyf ö?retmenli?ini okudum.ve memnunum.

Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2007 Saat 22:11

Belki Do?uda görev yapmadym ama do?uda görev yapan arkada?laryn nelerle kar?yla?tyklaryny iyi biliyorum.Buraya yansymyyor ama Site üzerinden ?yrnak, Hakkari, Batman gibi illerde görev yapan arkada?larla sürekli irtibat halindeyiz. Ve bulundu?umuz yerden yardym etmeye çaly?yyoruz.  Belkide bu sorunuza payla?ym içerisinde bulundu?umuz arkada?larymyz daha iyi cevap verebilirler. Ama bu i?in do?uda çok zor oldu?u apaçyk ortadadyr.

Zaten siteyi açmaktaki amacymyz bu idi. Belki merkezdeki arkada?lar kaynak sykyntysy çekmiyorlar ama do?unun en ücra kö?esindeki ö?retmenlerimiz kaynakalaryn olmady?y  haftada bir kere merkeze inebilecek durumda olabiliyor. (oda e?er karlarla yollary kapanmamy?sa)  i?te bu ö?retmenlere ula?abilmek amaçlarymyzdan bir tanesi. Belki ilginç gelecek ama Kuveytteki Türk okullaryndan ö?retmen arkada?larymyzda sitemizden kaynak indiriyorlar. Amaç sadece payla?mak. Ve biz payla?tykça mutlu oluyoruz. 

Sitedeki ö?retmenlerimize bir nebzede olsa katkymyz oluyorsa ne mutlu bizlere.

Mesajı Yazan: BURCU1
Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2007 Saat 22:26
te?ekkürler hocam.kusuruma bakmayyn umarym bu sorumu saygysyzlyk olarak algylamamy?synyzdyr.inanyn bu siteden çok yaralanyyorum.köy çocuklary yeni ?eylerle kar?yla?tyklarynda çok mutlu oluyorlar.tekrar te?ekkürederim.

Mesaj Tarihi: 27-Kasim-2007 Saat 22:30
Esta?furullah ne saygysyzly?y.  Ben te?ekkür ederim. Te?ekkür ederim, çünkü ne mutlu bize ki ö?retmenlerimiz zor ko?ullarda çaly?malaryna ra?men ara?tyryyorlar ve bizde yaptyklary ara?tyrmalarda ve kaynak arayy?larynda onlara azda olsa  yardym edebiliyoruz.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info