Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2007 -2008 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2007 -2008 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: 1. Sınıflar Bugün Okulda.....(Kapalı Konu Kapalı Konu) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   18 Sonraki >>
Yazar Mesaj
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 64

Aldigi Alkis: 0
%0
bullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2007 Saat 17:48
ulu önder ATATÜRK'ü saygy ile anyyoruz..
DS
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2007 Saat 17:49
bu arada çocuklar tam da 10 kasym arifesinde ATAM yazmasyny ö?rendiler:))
DS
IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 105

Aldigi Alkis: 32
%30
bullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2007 Saat 19:13

Benim ö?rencilerim de Atam yazysyny okuyunca çok sevindiler.Umarym Atamyza yaky?yr ö?renciler yeti?tiririz...O yüre?imizde...

iskorpit
IP  Tesekkur Et
gulbey
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 10

Aldigi Alkis: 2
%20
bullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2007 Saat 16:22
merhabalar hepinize,
per?embe günü 'o' sesini verdim. Yalnyz hala 'n' sesinde problem var. Tam istedi?im gibi geli?miyor. Okuyabiliyorlar ama bakmadan yazamyyorlar. Daha deyinimli olan ö?retmenlerimiz yazmamyn okumadan daha sonra geldi?ini ifade ediyor ama panikliyorum i?te. Sizce de öyle mi? ikisini ayny anda nasyl yürütüyorsunuz?
gulbey
IP  Tesekkur Et
synyfçy
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 3

%0
bullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2007 Saat 21:16
meraba arkada?lar,
yazdyklarynyzy okudum yeni sistemde ilk kez birinci synyf okutuyorum ben hala n sesindeyim synyfym 37 ki?i 4 tane ö?rencim çok geri onun dy?yndakiler çok iyi o dört ö?renciyi nasyl yeti?tirece?im bilemiyorum  onlara fazlada zaman ayyramyyorum 2 tanesi hele e bile yazamyyor elinden tutup yazdyryyorum ama yinede bir ilerleme kaydedemedim.
IP  Tesekkur Et
zaranbula
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

Aldigi Alkis: 5
%10
bullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2007 Saat 23:50
Gulbey hocam paniklemenize gerek yok.Yazma okumadan daha sonra gelir..Çünkü ö?renci gördü?ünü hatyrlayyp seslendiriyor oysa yazmada bunu zihninde tasarlamasy yazyly?yny hatyrlamasy ve bunu yazyya dökmesi gerekir ki bu okumadan daha uzun bir süreçtir.Her zaman okuma bi adym önde gider ama aradaki mesafeyi de çok açmamak gerekir..Bu arada ben yaryn 'm' sesine geçmeyi planlyyorum..Birkaç ö?renci dy?ynda çok fazla bir problem yok gibi görünüyor ama çocuklaryn günü gününe uymuyor..Bazen moralim bozuluyor bazen olacak bu i? diyorum..Gidiyoruz bi ?ekilde:))) herkese ba?arylar diliyorum...
IP  Tesekkur Et
esinekinci
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 13

%0
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 19:05
arkada?lar yaryn i sesine geçecem yok mu benim gibi a?yr giden meslekta?ym.genelde 2. grubu bitirenler sitede.44 ö?rencim var ve diktede hala çok iyi de?iller.nasyl olacak pilmiyorum.sanyrym açylacaklar 2. grup seslerden sonra.ne dersiniz.
IP  Tesekkur Et
pelinelif
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 109

Aldigi Alkis: 9
%8
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 20:40
arkada?larben r sesini verdim yava? yava? geli?me var artyk çok zorlanmyyolar.sormak istiyorum matematikde neler yapyyorsunuz ben tpolamaya geçtim yvyr zyvyr konular vardy syrada onlary atladym arada i?leyece?im.sizlerden ne haber??????????????????
IP  Tesekkur Et
adalet1d
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 33

Aldigi Alkis: 4
%12
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 21:54
siteyi çok be?enerek takip ediyorum. Sadece ?u ara karne için gereken adresi açtym ama ?ifreyi yazdyktan sonra excel sayfasy açylmady. yardymcy olursanyz sevinirim.
IP  Tesekkur Et
tebesir65
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 46

%10
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 22:06
cuma gunu r sesini verdim. bugunde tekrar yaptyk. genelende fena de?il. ama yazmada n gibi yapan çok. önerim r ile n arasyndaki ayrymy hissetirerek vermek. ara karen MEB sayfasyndan e-okul linki tykalanarak ula?ylyyor. Tabi ondan önce okul müdürünün kullanycy ady ve ?ifre vermesi gerekiyor. ba?arylar 
"Oku ilmini eyleme ?ek,
On cahilden iyidir bir e?ek."
IP  Tesekkur Et
özer28
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

%0
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 22:07

bende okuyamayan 1 kamyon, yazamayan 2 kamyon otobüsün ön camy çocuk var. ama umudumu yitirmi? de?ilim. benim durumda arkada?lar varsa fikir aly? veri?inde bulunabilirim. saygylar sevgiler.

IP  Tesekkur Et
adalet1d
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 33

Aldigi Alkis: 4
%12
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 22:28
ben
IP  Tesekkur Et
berke73
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

Aldigi Alkis: 1
%12
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 22:49
ya arkada?lar mesela nane yazdyryyorum tamam ama di?er ders hemen unnutuyorlar.bu durumu nasyl hallediyorsunuz.birde nane kelimesini kaç defa yazdyryyorsunuz.
IP  Tesekkur Et
pelinelif
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%8
bullet Gönderim Zamanı: 12-Kasim-2007 Saat 23:31
 berke hocam syktekrarla ö?reniyorlar ben iki?er syra yazdyryyorum evelerinede hergün çaly?ma ka?ydy veriyorum velilerlede sürekli görü?üyorum benden byktylar ama bu ?art veli deste?i olmadan olmaz.birde dikteyi çok syk yapmanyzy öneririm.
IP  Tesekkur Et
denizx
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 42

%2
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 20:40
ben de yaryn m sesine geçicem sanki m sesini daha kolay yapacaklarmy? gibi geli yor ssesin çykaryly?y dajha kolay umarym dü?ündü?üm gibi olur benim ö?rencilerimden de hala birle?tirmeyi kavramayanlar var ..bunun dy?ynda verdi?im harfleri hemen birle?tirebilenler de var..nasyl olucak bilmiyorum..ben ö?rencilerin okuduklaryny görür müyüm acaba?
IP  Tesekkur Et
tgbbrk
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

%0
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 20:50
slm arkada?lar ben cuma günü m harfini verdim ama dikte de sorunlar ya?yyorum.bu arada 1 ö?rencim hala benim yazdy?ym yazyyy bile yazamyyo ne yapmam gerek.ayryca benim veliler çok ilgisiz
IP  Tesekkur Et
safran sary
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

%0
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 21:08

mrb,ben hala  n sesyndeyym.acaba  cok mu yava?  gydyyorum

IP  Tesekkur Et
zaranbula
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

%10
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 21:12
Arkada?lar zaman yetmiyor bana:(( 29 ö?rencim olmasyna ra?men zamany yettiremiyorum.Tek tek okutayym ohooo,ödev kontrolü bile zaman:(( Bide sanki bi?iler yanly? gidiyo gibi hissediyorum bazen.Y?i çözen götürüyo ama di?erleri ne olacak bakalym..Yaryn u sesine geçebilirim belki..
   Matematikten 9 a kadar rakamlary okuma yazma,ritmik saymalardan 1 er 100 e kadar sayma,10 ar sayma ,20 den geriye 1 er sayma yaptyk.Syradaki ünitede onluk birlik kavramy var.Bazy etkinliklerde onluk birlik yazylmasy gerekiyor.Acaba bu konu için erken mi? Ne yapmalyyym?
IP  Tesekkur Et
melek74
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 6

%0
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 21:22

1.synyf en çok sabyr göstermemiz gereken bir özellik gösteriyor.Tüm çali?malarda oyun,  ?arky, dramanyn yarary oldu?unu dü?ünüyorum.Tombala oyunu çok i?e yaryyor.Ben o sesini  yeni verdim.Matematikte ise onluk ve birlik kavramlaryny verece?im.Synyfym 24 ki?i fakat  çok farkly gruplar var.Her gruba farkly sesler vererek çaly?mak zorunda kalyyorum.Velilerim benden dertli ö?rencilerin ilgi dikkatlerinin az olmasyndan yakynyyorlar.Daha önce 1. synyf okutan arkada?lar sakin olmamyz gerekti?ini söyleselerde bu biraz zor olacak.....

Düzenleyen melek74 - 13-Kasim-2007 Saat 21:36
IP  Tesekkur Et
erkanerbas
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 461

Aldigi Alkis: 421
%91
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 21:40
Dün R sesini vermi?tim bugunde peki?tirici çaly?malar yaptyk -ler -lar ekleri ile kelimeler olu?turduk. Yaryn m sesini verece?im. Hafta sonuna kadar 1-2 grup tekrar yaparyz.
 Matematikten 13-14-15 yazdyk okuduk. onluk birlik kavramy çaly?tyk. Dikte yaparken bol bol sayylary kullanyyorum. Örn: Erol ile Eren 14 tane nar al. Böylece rakamlary/sayylary unutmuyorlar.
B. Teknoloji dersinin bir kysmynda çizgi film izlettim.

---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 105

Aldigi Alkis: 32
%30
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 21:48
 Ben de m sesindeyim ama yaryn u harfine geçece?im.Okumada sorun yok,34 ki?i ö?rendikleri harfleri okuyor...Ama i? yazmaya gelince 10 firemiz var.Örne?in Nimet yazmalaryny istiyorum,Nimt yazyyor bazylary.Nasyl çözerim bilmiyorum.Bir de durumu çok iyi olan ö?rencilerim sykylmaya ba?lady,synyf gruplara ayryldy resmen.Önerilerinizi bekliyorum.
iskorpit
IP  Tesekkur Et
kanakana
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%10
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 22:04
ya ben daha tyaryn o sesini verecem acaba geç mi kaldym.synyfym müstakil 10 ki?i ama bir kaç ö?renci yüzünden bekliyorum.Acaba geç mi kalycam?lütfen yardym.
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 22:10
merhaba arkada?lar ben de k sesini verdim bugün..1 ö?rencim hariç di?erleri i?i çözdü gibi..yeni bir ses ö?redi?imizde eski seslerin yanyna getirdi?imde okuyabiliyorlar..4 tanesi ise okudu?unu bakmadan yazmakta zorlanyyorlar..herkese ba?arylar:!
DS
IP  Tesekkur Et
nnazeninn
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 22:25
Ben geçen hafta n sesini verdim ama ilerleyemiyorum. Velilere dönemin ba?ynda yeni harf ö?retimiyle ilgili bilgilendirme toplantysy yapty?ym halde yeni ö?retti?im n sesini evde ne diye tekrar ettirmi?ler. Çocuklar geçen hafta okuduklary an hecesini bu hafta ane diye okuyorlar.Artyk okulda ayny ?eyleri tekrar tekrar yazdyryp okutmaktan gyna geldi. Ylk okuma yazma ö?retiminde bilinçli veli ?art...
IP  Tesekkur Et
denizx
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 42

%2
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 22:35
nazenin hocam çok do?ru söylüyorsunuz..bilinçli veli ?art..benim ö?renci sayym 10 fakat bu çocuklaryn 5 tanesi okuyabiliyo..synyfta ne yapaca?ymy ?a?yrdym..fakat velilerim ilgisiz...sadece yazy yazdyryp gönderiyor..çocuk yazyyy tek ba?yna da yazabilir..fakat tek ba?yna okuna i?ini çözemez..ben yapty?ym her veli toplantysynda ö?rencilerinize okulda ne yaptynyz sorun diye söyledim birçok açyklama yapmama ra?men kendim söyleyip kendim dinlemi?im ne yazykki..
IP  Tesekkur Et
kurultay
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 22

%4
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 22:46
sayyn hocalarym...ben dün (12/11) pazartesi m sesine ba?lamy?tym bu gün devam ettim.
bu hafta sonuna kadar da genel bir tekrar (1. ve 2.grup sesleri içeren) yapmak istiyorum. 19/11 tarihinde ise u sesine ba?lamayy dü?ünüyorum.
bu konuda de?erlendirmelerinizi almak istiyorum. Selamlar...
holmus
IP  Tesekkur Et
fatih4040
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 5

%0
bullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2007 Saat 23:01
SELAM ARKADA?LAR BEN YSTANBULDA GÖREV YAPIYORUM VE SYTEYE HENÜZ KAYITOLMAMA RA?MEN HO?UMA GYTTY HERALDE DEVAMLI TAKILACA?IM GYBY... SINIF MEVCUDUN 50 VE OKUMA YAZMA ÇALI?MASIN GAYET YYY GYDYYOR BYRKAÇ Ö?RENCY DI?INDA ÇALI?MLAR SÜPER BEN BUGÜN R SESYNY VERDYM VE ÇOCUKLAR YLK GÜN OLMASINA RA?MEN KAVRADILAR ARTIK Y?Y Ö?RENDYLER KENDYLERY Ö?RENDYKLERYNY EKLEYEBYLYYORLAR...BU ARADA 7-8 Ö?RENCY OKUMAYA GEÇTY..HERKESE BA?ARILAR....
fatih
IP  Tesekkur Et
BURCU1
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 21

%0
bullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2007 Saat 09:12
arkada?lar ben yeni üye oldum.moralinizi bozmayyn ben daha gerideyim.do?uda türkçe bilmeyen evde arapça konu?an eline kalem hiç almamy? çocuklar.daha yeni t sesini verdim.daha düne kadar yeni ö?renciler geldi.60 mevcudumdan 45 igeliyor.her gün yeni bir ö?renci.?u an synyfta çizgi çaly?masy yapan,e yazan,ae yazan ve t sesinde olan guruplar olu?tu.tenefüstede onlarla u?ra?yyorum.yani durumum vahim.ve ?imdi fark etti?im dikteleri kötü.ne yapacam bilmiyorum.ama yine de olur diyorum.
IP  Tesekkur Et
pelinelif
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%8
bullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2007 Saat 21:13
ÖNCELYKLE BURCU HOCAM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.POZYTYF OLMANIZ NE GÜZEL.BEN BUGÜN R SESYNY BYTYRDYM YARIN M SESYNY VERECE?YM.36 Ö?RENCYM VAR 20 TANESY OKUYOR DY?ERLERYNDEN KARI?TIRANLAR VAR 4-5 Ö?RENCYDE HENÜZ YAZMA DI?INDA BYR ?EY YOK. AÇIK HECELERDE HALA SORUN YA?IYORUM.GALYBA ZAMANLA OTURACAK.MATEMATYKTEN TOPLAMA Y?LEMYNE GEÇTYM GAYET YYYLER.HERKESE KOLAY GELSYN.
IP  Tesekkur Et
hatice_kaan
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2007 Saat 21:47

Selam arkada?lar.Ylk günden beri bu siteyi takip ediyorum.Fakat pek fazla yazmamy?tym.ne zaman ümitsizli?e kapylsam sizlerin yazdyklaryny okuyup,oh herkes ayny durumda deyip rahatlyyordum.?imdi bende sizlerle mutlulu?umu payla?mak istedim.dün içinde bütün kapaly ve açyk hecelerin geçti?i bir metin hazyrladym.bugün okuttum.umdu?umdan iyilerdi.kysacasy yüzüm gülüyor.herkese kolay gelsin......

IP  Tesekkur Et
tebesir65
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%10
bullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2007 Saat 23:06
bugun "m" sesini verdim. ama "n" sesi ile kary?tyran çok oldu. bende a?yz açyk iken"n", kapaly iken "m" sesinin do?ru söylenildi?ini açykladym. kary?tyranlar devam edince "n" sesinde di?lerimiz görünüyor, bakyn Yusuy'un di?leri "nnnnn(e)-ne" güzel diye açyklady?ymda ..... düzelmeler ba?lady...yaryn "m" sesine devam.. ba?arylar...
"Oku ilmini eyleme ?ek,
IP  Tesekkur Et
vesi84
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 15

%0
bullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2007 Saat 15:31
  mrb arkada?lar,en son o sesini vermi?tim.bugün dikte çaly?masy yaptyrdym.53 ö?rencim var.cümle yazdyrmaya çaly?ty?ymda her derse 1 cümle dü?üyor:) o yüzden kelime türetip yazdyryyorum.bugün çok kötülerdi.toparlayamadym synyfy.okumayla günü tamamladyk.
 arkada?lar kalabalyk bir synyfa sahipseniz velileri bunaltyn Wink
vazgeçmek yok...
IP  Tesekkur Et
tebesir65
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%10
bullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2007 Saat 20:09
bugün çok kötülerdi. dikte çaly?masy yaptym daha do?rusu yapamadym.
"Oku ilmini eyleme ?ek,
IP  Tesekkur Et
öznaz
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 18

%0
bullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2007 Saat 21:21
slm arkada?lar ben de bugün n sesini verdim,mevcudum 80 33 ü okudu?unu yazyyor okuma yazma çok ii 20 si orta 20 si de u?ra? istiyor ama hepsi sesleri tanyyor hecelerde de sesleri vurgulady?ymda okuyorlar .çok kalabalyk dikte yapynca ilk 10 dakkadan sonra dikkat da?ylyyor anlayaca?ynyz zor oluyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
IP  Tesekkur Et
pelinelif
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%8
bullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2007 Saat 22:40
BUGÜN ÇOK MUTLU OLDUM ÇÜNKÜ 2 Ö?RENCYM OKUMAYA GEÇTY.TAHTAYA KALDIRIP METYN TABLOSUNDAN UZUN METYNLERYNHEPSYNY OKUDULAR.DARISI DY?ERLERYNE.HIZLI Ö?RENNE  Ö?RENCYLERE DY?ER HARFLERY VAKYT BULDUKÇA Ö?RETYYORUM.MISIRLARIM PATLAMAYA BA?LADI.HERKESE KOLAY GELSYN.
IP  Tesekkur Et
ömer16
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 4

%0
bullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2007 Saat 22:46
slm arkada?larr.matematikte toplamaya geçti?ini söyleyen arkada?lar var.farkly plan ve kylavuz mu kullanyyoruz toplama ?ubat mart 4. üniteye denk geliyor ben daha 20 içinde ileri geri ritmik saymalardayym panikledim ?imdiii
IP  Tesekkur Et
tgbbrk
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

%0
bullet Gönderim Zamanı: 15-Kasim-2007 Saat 23:24
DeadBRAVO TEBRYKLER YANY O KADAR Ö?RENCY YLE NASIL BA? EDYYORSUNUZ GERÇEKTEN TEBRYKLER
IP  Tesekkur Et
tulyum
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 14:12
arkadaslar ben de pazartesy o sesyne gececem ama hala dyktede sorun yasyyorum nasy olacak acaba syzce zamanla duzelyr my?cok mu gerydeyym na  yazarken a?zymyzdan   once n cykyyo sonra a deyynce na yazyyorlar bu sekylde yazmalary normal my?
tesekkurler.
IP  Tesekkur Et
nesrin
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%5
bullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 18:16
slm arkada?lar ben de m sesini verdim ve bi problem yok ?u ana kadar.Pazartesi u sesini verecem.bol bol dikte çaly?masy yaptyryyoum.Rekli tebe?irlerle tahtaya yazyyorum ve bu ?ekilde daha kolay okuyolar.Çok geride olan ö?rencilerim vardy daha el, ele al ala   larda idiler ama geçen gün onlardaki ilerlemeyi de görünce artyk çok mutlu oldum.eme?imizin kar?yly?yny aldyk sonunda daha ne isterizki biz arkada?lar.
IP  Tesekkur Et
serkublay
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 12

%0
bullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 18:16
ben de bugün o sesine giri? yaptym..ama ben umutsuzum ya.okuyamayan ö?rencim çok fazla.mevcudum 35.yazmada sorun yok ama okumayy çok az ki?i yapyyor..ya bir benim synyfym my böyle yoksa bu sorunu ya?ayan arkada?larym çok mu..lütfen ya .çok umutsuzum ben:(
IP  Tesekkur Et
nesrin
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%5
bullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 18:26
umutsuzsuzlu?a kapylmayyn bence.Ama ö?retmenim size tavsiyem velilerle syky bir diyalo?a girmeniz ve synyfta ö?renilenlerin evde tekrarlanmasyny sa?lamanyz.Bu ?ekilde çocuklar okulda ö?rendiklerini evde tekrar ederek peki?tiriyolar ve unutmuyolar.
IP  Tesekkur Et
serkublay
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 12

%0
bullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 19:00
hocam do?ru söylüyorsunuz..ama..ben a?rynyn bir ilçesinde ö?retmenim.byrakyn velilerin çocuklarla ilgilenmesini,çocuklar velilerini do?ru dürüst görmüyorlar bile.velileri ya ?ehir dy?ynda,ya da gecelere kadar çaly?yyor.ilgili veli 35 ki?ilik  synyfymda en fazla 10.ben a?lamayayym da kimler a?lasynn:(((
IP  Tesekkur Et
tebesir65
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%10
bullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2007 Saat 23:12
istedi?im ?ekilde gitmiyor. karamsarlyk ba?lady. dikte çaly?malaryny yaparken bilenler pat diye söylüyor, bilmeyenler hazyra konuyor... Bu arada bugün ARA KARNE yi verdim...

Düzenleyen tebesir65 - 16-Kasim-2007 Saat 23:12
"Oku ilmini eyleme ?ek,
IP  Tesekkur Et
ertürk
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2007 Saat 19:32
arkada?lar ben açyk heceleri verirken önce kylavuzdakine göre verdim fakat ö?rencilerim anlayamadylar pek bunu.bende mesela llll   ooo   lo ?eklinde verdim bu sistemde tüm ö?renc
lerim okuyabiliyor.fakat bu ileride okuma hyzynda problem olu?tyrur mu?
IP  Tesekkur Et
nesrin
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%5
bullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2007 Saat 19:54
ö?retmenim ben de sizin uygulady?ynyz yöntemi uyguluyorum.Çok da faydaly oluyor.Bu ?ekilde okuyabiliyolar.
IP  Tesekkur Et
<< Önceki Sayfa   18 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma