Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: I. Sınıflar Bu gün Okulda Neler Yaptım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yazar Mesaj
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 22

Aldigi Alkis: 22
%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 19:26
yeni bir laptop al hocam yakışır sana...
IP  Tesekkur Et
ilkimnur
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 41

Aldigi Alkis: 31
%75
Alıntı ilkimnur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 19:32
inşl bakalım hocam hayırlısı bir geri gelsin de benim bilgisayar..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 19:41
İlkimnur hocam canınızı sıkmayın.Siz vali sor. açacak md. kızacak onları boşverin.Akşam eve döndüğünüzde bugün elimden gelenin en iyisini yaptım diyorsanız tamamdır.Gerisi inanın boş.Forumdaki arkadaşlara bilir daha önce yazdım ben 12 yıllık öğretmenim.Tam5 ayrı ilde 8 ayrı okulda çalıştım .Neler neler gördüm,yaşadım.Öğretmenlik vicdan işi.Ben vicdanen rahatsam tehdit ,ödül boş.Sizinde elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum.Kolay gelsin.

TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR!Hug
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: ilkimnur, metinogretmen, adayöğretmen, harunongel, hatice21, talhabora, cevahir08,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 20:43
aynen öğretmenlik vicdan işidir.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: deep dark,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 20:52
arkadalar sole bi baslık altına pazartesi okulda yapcaklarımızı yada planladıklarımızı yazsak. belki yaptıgımız etkinlikler bir baska arkadasa yardımcıolur ve fikir verir ne dersiniz?

ilk ben başlayım isterseniz....
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:02
pazartesi günü r sesini vereceğim.ilk önce cuma günü işlediğimiz yada yazdığımız okuma parçalarını okutcam sınıftaki herkese.Sonra önceden hazırlamış olduğum r yazan kartonu alıp dışarı çıkaçam ve kapıyı açıp çoçuklar bugun yeni bir misafirimiz var acaba tanışmak istermisiniz diyeceğim.Sonra sınıfta r sesini gezdircem gezdirirende tek tek her çoçukla tanışmasını istiyecem.Örnek ben mustafa diyecek öğrenci bende kğıdı tutup bende rrr diyecem ve bölece tüm sınıfı gezdircem.Sonra prokejsiyon aletini açıp r sesi ni diger sesler arasından seçip ayırmayı sağlayan oyunu açaçam ve her bir çoçuk seçeçem ondan sonra ayaktaki sınıftan birini seçeçek böylece tahtaya kalmak herkes için ulaşılmaz bişey olcak.ardından sesin yazılışını tahta da göstercem ardından sırayla hepsinin tahtaya yazmasını istiycem.Sonra defterlerine 2 satır yazmalarını istiycem ve bölece öğle tatili olcak.5. ders er ar ir or re ra ri ro hecelerinin olusunu anlatcam son dersde herkese kucuk kucuk kagıtlar verip çoçukların en sevdiği oyun olan dikte çalışması yapcam.Dikte çalışması nasıl oluyor derseniz.Çocuklar önce herseyi kapatıyorlar birbirlerini kusuyorlar dediğim kelimeyi her kes kucuk kagıdına yazıyor dogru olan tahtaya cıkıyor yanlış yapan ise yanlış diyorum duzeltmeye gidiyor ve en sonunda tahtada olan herkese sırayla yıldız atıyorum.çoçuklar bu kağıtları saklayıp zaman zaman sayıyorlar benim çok yıldızım var diye inşalah pazartesiyi böle geçirçem sizler nasılgeçireceksiniz.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen, deep dark, hatice21, hülya69, talhabora, sbizimbeycur, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:24
Orjinalini yazan: adayöğretmen

arkadalar sole bi baslık altına pazartesi okulda yapcaklarımızı yada planladıklarımızı yazsak. belki yaptıgımız etkinlikler bir baska arkadasa yardımcıolur ve fikir verir ne dersiniz?

ilk ben başlayım isterseniz....
Değerli hocam zaten bu formun başlığı bu..  Big%20smile
Geçmiş sayfalara şöyle bir bakarsanız görürsünüz..
Bende bugün *c* sesini verdim..
Pazartesi 2 adet *türkçe*matematik* kısmetse performans görevini okulda yaptıracağım..Geek

VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen, deep dark, hatice21, harunongel, talhabora, 23nisan, cevahir08,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:32
ama hocam kullandığımız teknikleride yazarsak daha faydalı olmaz mı ?Kusura bakmayın yeni olduğum için pek bilmiyorum formu..
IP  Tesekkur Et
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 147

Aldigi Alkis: 285
%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:33
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  hatice21 hocam sizden ilham aldım sınıfım için yaptımmm... fikir için tesekkürler Wink
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen, hatice21, adalet1,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:36
ama hocam kullandığımız teknikleride yazarsak daha faydalı olmaz mı ?Kusura bakmayın yeni olduğum için pek bilmiyorum formu..
IP  Tesekkur Et
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:38
Orjinalini yazan: deep dark

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  hatice21 hocam sizden ilham aldım sınıfım için yaptımmm... fikir için tesekkürler Wink

çok hoş olmuşşş
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: deep dark, hatice21,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:38
[QUOTE=adayöğretmen]pazartesi günü r sesini vereceğim.ilk önce cuma günü işlediğimiz yada yazdığımız okuma parçalarını okutcam sınıftaki herkese.Sonra önceden hazırlamış olduğum r yazan kartonu alıp dışarı çıkaçam ve kapıyı açıp çoçuklar bugun yeni bir misafirimiz var acaba tanışmak istermisiniz diyeceğim.Sonra sınıfta r sesini gezdircem gezdirirende tek tek her çoçukla tanışmasını istiyecem.Örnek ben mustafa diyecek öğrenci bende kğıdı tutup bende rrr diyecem ve bölece tüm sınıfı gezdircem.Sonra prokejsiyon aletini açıp r sesi ni diger sesler arasından seçip ayırmayı sağlayan oyunu açaçam ve her bir çoçuk seçeçem ondan sonra ayaktaki sınıftan birini seçeçek böylece tahtaya kalmak herkes için ulaşılmaz bişey olcak.ardından sesin yazılışını tahta da göstercem ardından sırayla hepsinin tahtaya yazmasını....
 çook güzel tebrik ederim hocam deneyeceğim.. ben de pazrtesi z sesini vereceğim... matematikten de onluk birlik...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen, metinogretmen, hatice21,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:40
hocam bu kapalı heceleri ve açık heceleri verirken kullandığınız bir yöntem varmı.Çocukları sıkmadan ve daha kalıcı öğrenme sağlayan..
IP  Tesekkur Et
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:46
öğrencilere sesler yazıp boyunlarına asıyorum örneğin birine e sesi diğerine s sesi sonra omuzlarına ellerini atıyorlar  -sarılın diyorum-  öğrenciler okumaya calışıyor... umarım yardımcı olmuşumdur...  
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, adayöğretmen, hatice21, harunongel,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:47

Ne demek hocam..Ne varsa gençlerde var Smile Bizden geçti .. Embarrassed
Bu gün *c* harfini verdim..
Çocuklara diyorum ki bahçede tavuk var çağırın..
Hepsi gel cü,cü,cü... diyorlar. Tavuğun yavrusuna ne denir.. civciv..! Evde anneniz yoğurt ve salatalıkla ne yapar.. Cacık.. vs..
Sonra sesi anlatıp,(prejeksiyona fazla gerek duymuyorum bazı harflerde) tahtaya yazıyorum. Afişinide asıp.
Sonra tek tek tahtada yazıyoruz.
Fotokopiden boyuyoruz. Sınıfta adı C ile başlayanların adlarını yazıyoruz.(tabii bazen yardım ediyorum) sonra anne-baba adlarına,akraba adlarına..
Bundan önce ise;
ca-ce- cu-..... ac-ec-uc..  cam- cem-can-
(CİN.. )Bu saatte..Confused
DİYELİM Kİ *U* HARFİNDE SORUN OLMUŞTU..Smile
 *C* HARFİNİ VERİRKEN İÇİNDE *U* OLAN KELİME VE HECELERİDE BASTIRARAK VERİYORUM Kİ,BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURAYIM..Clap
Cumhur cuma eve gel. Cuma ucuz tuz al. Cumhuriyet çok yaşa.  gibi..

Umarım sıkılmadınız kolay gelsin. Geek 
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen, hatice21, deep dark, kudretuba, hülya69, sunaeda, talhabora, sbizimbeycur, 23nisan, cevahir08,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:49
[QUOTE=deep dark]!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  hatice21 hocam sizden ilham aldım sınıfım için yaptımmm... fikir için tesekkürler Wink[/QUOTE]
guzel olmus hocam ellerınıze saglık.fıkır verıp sıze ve arkadaslara yardımcı olma duygusu cok hos gercekten...begendıgınız ıcın tesekkurler ayrıca...

5.gruba gecen arkadaslar buyrun gule gule kullanın..
5.grup calısma kagıtları

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, adayöğretmen, harunongel, talhabora, sbizimbeycur, mavisumor,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:51

öğrencilere sesler yazıp boyunlarına asıyorum örneğin birine e sesi diğerine s sesi sonra omuzlarına ellerini atıyorlar  -sarılın diyorum-  öğrenciler okumaya calışıyor... umarım yardımcı olmuşumdur...  

bende buna benze bi çalışma yapıyorum ama daha orjinal birşeyler istiyorum.yinede çok teşekkürler..
IP  Tesekkur Et
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 21:53
Orjinalini yazan: metinogretmen

Ne demek hocam..Ne varsa gençlerde var Smile Bizden geçti .. Embarrassed
Bu gün *c* harfini verdim..

Çocuklara diyorum ki bahçede tavuk var çağırın..

Hepsi gel cü,cü,cü... diyorlar. Tavuğun yavrusuna ne denir.. civciv..! Evde anneniz yoğurt ve salatalıkla ne yapar.. Cacık.. vs..

Sonra sesi anlatıp,(prejeksiyona fazla gerek duymuyorum bazı harflerde) tahtaya yazıyorum. Afişinide asıp.

Sonra tek tek tahtada yazıyoruz.

Fotokopiden boyuyoruz. Sınıfta adı C ile başlayanların adlarını yazıyoruz.(tabii bazen yardım ediyorum) sonra anne-baba adlarına,akraba adlarına..

Bundan önce ise;

ca-ce- cu-..... ac-ec-uc..  cam- cem-can-

(CİN.. )Bu saatte..Confused

DİYELİM Kİ *U* HARFİNDE SORUN OLMUŞTU..Smile

*C* HARFİNİ VERİRKEN İÇİNDE *U* OLAN KELİME VE HECELERİDE BASTIRARAK VERİYORUM Kİ,BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURAYIM..Clap

Cumhur cuma eve gel. Cuma ucuz tuz al. Cumhuriyet çok yaşa.  gibi..

Umarım sıkılmadınız kolay gelsin. Geek 

çok sağolun
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, kudretuba, queen,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 22:01
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  dört mevsimin hikayesi...  
  hocam reca ederim Smile... 
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, adayöğretmen, harunongel, kudretuba, ayselhas, adalet1, sbizimbeycur,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 22:04

bende buna benze bi çalışma yapıyorum ama daha orjinal birşeyler istiyorum.yinede çok teşekkürler..
 hımmm beğenmediniz galibaConfused farkındayım cook bilinen bi yöntem eh daha orjinalleri sizin olsun inşallah...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen,
adayöğretmen
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı adayöğretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 22:07

öğrencilere sesler yazıp boyunlarına asıyorum örneğin birine e sesi diğerine s sesi sonra omuzlarına ellerini atıyorlar  -sarılın diyorum-  öğrenciler okumaya calışıyor... umarım yardımcı olmuşumdur...   bende buna benze bi çalışma yapıyorum ama daha orjinal birşeyler istiyorum.yinede çok teşekkürler..

hımmm beğenmediniz galibaConfused farkındayım cook bilinen bi yöntem eh daha orjinalleri sizin olsun inşallah...

yanlış anlamayın lütfen ..sadece daha etkili bir yöntem arıyordum..
IP  Tesekkur Et
celikaysel
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 13

Aldigi Alkis: 41
%100
Alıntı celikaysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 22:29
sanemd ve talhabora hocalarım cok tesekkur ederım....
bende her cakşam çalışma kagıtları okuma kagıtları hazırlayarak gıdyorum ve kıtabın yeterlı olmadıgının farkındayım ama bunu karsıdakılere anlatmak zor..en guzelı çaktırmadan dedıgınız gıbı bılınen yoldan şaşmamak olsa gerek:))))
ıyı akşamlar herkese

IP  Tesekkur Et
kudretuba
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 34

Aldigi Alkis: 50
%100
Alıntı kudretuba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2009 Saat 23:08
ii geceler arkadaşlar! sorum konumuzla ilgili değil ama sitede bir bilenin olabileceğini düşünerek size danışayım dedim.. benim pc'mde bazı resimler falan açılmıyor,resmin kenarında bir çarpı işareti çıkıyor,bunun ayarını nereden yapacağım? nedeni ne olabilir?
KuDRe+uB@
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 13:13
Orjinalini yazan: kudretuba

ii geceler arkadaşlar! sorum konumuzla ilgili değil ama sitede bir bilenin olabileceğini düşünerek size danışayım dedim.. benim pc'mde bazı resimler falan açılmıyor,resmin kenarında bir çarpı işareti çıkıyor,bunun ayarını nereden yapacağım? nedeni ne olabilir?

hocam resimlerin uzantısı ne ona bir bakın... bir de yeni bir resim proğramı yükleyin..
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: adayöğretmen, hatice21, kudretuba,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 18:36
[QUOTE=metinogretmen]
ARKADAŞLARIN YOLLADIĞI DÖKÜMANLAR GEÇMİŞ SAYFALARDA KALDIĞINDAN * SİTEYE YENİ GİREN * ARKADAŞLAR BULMAKTA ZORLANIYOR. TEKRAR TOPARLAYIP BURAYA KOYUYORUM.ARA SIRA BU MESAJI *ALINTI* YAPIP YAYINLARSAK DAHA KOLAY BULURLAR..
YOLLAYAN ARKADAŞLARA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ..

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  ı  sesi çalışma kagıtları gule gule kullanın arkadaslar...

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen      m   sesi çalışma kagıtları gule gule kullanın
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    n     sesi  calışma.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    n sesi calısma kagıtları..
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen      m   sesi çalışma kagıtları gule gule kullanın
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    u    sesi çalısma kagıtları
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     k    sesi çalışma kagıtları 
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     o   sesı calısmasında
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     o   sesı calısmasında
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen           ders ıcı egıtıcı oyunlar
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen          ritmik saymalarla ılgılı  
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen        sene başı çalışmalar 
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen            geometrık cısımlerı tanıyalım sunu
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen         10 a kadar sayıyorum
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen            bütün harflerle ilgili metinler
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     MAT CALISMA KAGITLARI. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     METİN CALISMASI.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    1.2. GRUP RESIMLI KELIME KARTLARI 
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    R   SESİ ÇALISMA KAGITLARI
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     bırkac masal 
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    i calısma kagıtları
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen       SAYI TRENI
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   HAVA DURUMU PANOSU  
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen    T CALISMA KAGIDI
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen         rakamları bul boya
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen          mewcut grafıgı
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen          rakam mandala
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     haftanın enleri
 !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen             davranıs cıceklerımız
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     2009 2010 1.sınıf yıllık palnlar
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen      3 .grup seslerle hece ve kelime calısmaları
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  4.grup   seslerle hece ve kelime çalışmaları
  !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen       5.grup calısma kagıtları

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  onluk birlik sunusu

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   matematık calısma kagıtları alıntıdır

ClapClapTümü (hatice21 )hocamızdanClapClap

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  KAYYU çalışma kağıtları.
Bugün kulüplerle ilgili yaka kartları taktım:)
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  k sesi ve matematik toplama
Mehap4173  hocamızdan.

adalet1

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  tombala

yukarıdakiler de sanemd hocamızdan..

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   bayram kartları..

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  ödevler ve matematik
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  metinler,kelimeler

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   matematik.

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  87 SAYFALIK ARŞİV

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   hece yazdırma etkinliği  
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   e sesi
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   102 adet nokta birleştirmeli resim.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen         n  sesi...  talhabora hocamdan..

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   gül yapımı
lider38 hocamdan

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   Ders içi performans değerlendirme çizelgesi

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     PERFORMANS-PROJE ARŞİV

her ders için ölçme ve değerlendirme formları  ASYAS HOCAMDAN.

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     hatıralar...

SÜPER ARŞİV 1
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   Atatürk'ün hayatı

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  Din K.Ahlak Bilgisi DEV ARŞİV
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  OTAMATİK hece tablosu

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   elatio harfleri

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  çocukları tanıma çizelgesi excel

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   elat

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   l  sesi !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  hocamdan

YELLOWRED Hocamızdan..

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  mevsim şeridi.

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  KULÜPLER
emelçelik hocamızdan...

BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR.Şiirler,yazılar.. Full program..

SLAYT ARŞİVİ.. AİLE,ANNE VELİ...

E-EL-ELA-LALE-EL ELE- FULLLL

2009-2010+egitim-ogretim+yili+1.sinif++derslerin+ünite+islenis+süreleri[1]

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     ELA..

DERS VİDEOLARI .HARİKA

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  Sınıfta diş çekme.!!

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  seslerin öğretimi nasıl olmalı..!!

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  100 den fazla tiyatro efekt sesi.. harika

Sesli masallar..

çalışmalar

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   sesli masallar

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  video

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   rehberlik kazanımlar

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  süper arşiv2

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  performans odevleri

VALLA BENDEN BU KADAR..
En çok dosya hatice 21 yüklemiş.Hocama 10 puan..
KAÇ SAAT OLDU UĞRAŞIYORUM.
ARTIK BİR  *teşekkür et**  tuşuna basarsınız..
DUALARINIZI BEKLİYORUM..Embarrassed
İyi geceler..
 Not;güncellendi...!! 19 ARALIK 2009 

adayöğretmen hocam ve yeni gelen arkadaslar için guncellenmıstır.adayogretmen hocam emınım ısınıze yarayacak cok calısma vardır.tekrar emegı gecen arkadaslar tesekkurler...metin hocama ayrıca tesekkurler

Düzenleyen hatice21 - 19-Aralik-2009 Saat 18:53
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: mavisumor, sanemd, sbizimbeycur, harunongel, talhabora, celikaysel, metinogretmen, deger, ilkimnur, zeynep16, emine1617, otpb, adayöğretmen, teacher86, tibetderya, queen, UFUK5, 23nisan, cevahir08,
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 59

Aldigi Alkis: 59
%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 19:49
pazartesi ı sesini veriyorum.14 ocakta yeni görev yerinde başlayacakmışım heralde 1 vermezler dönem ortasında.diğer sınıflarda da yardımınızı bekliyorum hocalarım  Embarrassed
gidene kadar haftasa 2 ses vermeye karar verdim.bol bol ödev veriyorum hergün çalışma kağıtlarınızdan faydalanıyorum düzenliyorum ertesi gün ödev veriyorum.
55 kişiden 20 kişi kadar dışında mantığı kavramış gibi.3 öğrencimin hiçbir şekilde hevesi yok ne yapacağım bilmiyorum Confused velisi de aynı şekilde evde de ders yapmıyor zorla yaptırıyoruz diyor.harleri ayırt edemeyen öğrencim bile var.ne yapacağım bilmiyorum.yeni gelen öğretmen bu nasıl sınıf demez inş...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 20:17
mavisumor öğrt. yeni göerv yeriniz hayırlı olsun!Neresiydi kaçırdımben?

Herkese güzel bir pazar diliyorum.
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, mavisumor, otpb,
Myildirim38
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 99

Aldigi Alkis: 198
%100
Alıntı Myildirim38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 20:56
mavisomur hocam hayırlı olsun
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bişey sorcam eminim ki yardımcı olacaksınız:))
sınıfta öğrenci bırakmak için ne gibi evrak doldurmak, nasıl bir yol izlemek lazım?
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:09
arkadaşlar forumda komik harfler vardı.. aslında şu an tam dosya adını hatırlayamadım ama. sanırsam komik harflerdi. şimdi bana lazım.. bulamadım. elinde olan arkadaşlar göndere bilir mi aceba?

Düzenleyen talhabora - 19-Aralik-2009 Saat 21:09
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:11
[QUOTE=Myildirim38]
sınıfta öğrenci bırakmak için ne gibi evrak doldurmak, nasıl bir yol izlemek lazım?

eewt hocam ben de 1 kız ogrencımı bırakmak zorundayım ama nasıl olcak.ve ya son rasında ne olacak bılemıyorum bılgısı olan arkadaslar bızle paylasırsa ben de sewınecegım
mavısumor hocam nereye atamanız cıktı.umarım memnunsunuzdur coook hayırlı olsun.ınsallah bulundugunuz yerden daha da ıyı bır yerde olursunuz...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, mavisumor,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 21:19
Orjinalini yazan: talhabora

arkadaşlar forumda komik harfler vardı.. aslında şu an tam dosya adını hatırlayamadım ama. sanırsam komik harflerdi. şimdi bana lazım.. bulamadım. elinde olan arkadaşlar göndere bilir mi aceba?
ewet sayın hocam ben de vardı ama baktım bulamıyorum bulursam en kısa zamanda gondermeye calısacagım
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, metinogretmen,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 22:07

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  komik harfler
buyrun talhabora hocam nihayet bulabildim.umarım bunu ıstemıstınız.butun dosyalarımı dıdık dıdık ettım valla.umarım degmıstır.

Düzenleyen hatice21 - 19-Aralik-2009 Saat 22:07
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, adayöğretmen, deep dark, ayselhas, adalet1, UFUK5,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 22:09
Orjinalini yazan: hatice21

[QUOTE=Myildirim38]

eewt hocam ben de 1 kız ogrencımı bırakmak zorundayım ama nasıl olcak.ve ya son rasında ne olacak bılemıyorum bılgısı olan arkadaslar bızle paylasırsa ben de sewınecegım
mavısumor hocam nereye atamanız cıktı.umarım memnunsunuzdur coook hayırlı olsun.ınsallah bulundugunuz yerden daha da ıyı bır yerde olursunuz...

hocam sene sonunda siz,md yrd. ve müdür bir tutanak tutuyorsunuz.. öğrencinin bir üst sınıfa geçmesi halinde zorlanacağı diye ki.. bunu müdür bey biliyordur.. yani idarelik bir iş ama siz şimdiden doldurduğunuz formlarda ona en düşük puanı verin...elinizde bir kayıt olsun..
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 117

Aldigi Alkis: 384
%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 22:18

Evet talha hocama katılıyorum.Ek olarak veli görüşme tutanağı hatta veli ev ziyareti tutanakları, aylık olarak çocuktaki izlemler rapor haline getirilerek yıl sonunda ŞÖK'e iletilir ve kurul kararı ile kalabilir.

www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, metinogretmen, hatice21,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 23:12

arkadaşlar benim öğrenciler çok seviyorlar kayuyu. belki sizin öğrenciler de seviyordur diye .. boyama resimlerini gönderiyorum. kayu boyama resimleri...

Düzenleyen talhabora - 19-Aralik-2009 Saat 23:17
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, mavisumor, deep dark, emine1617, sunaeda, cugkul, hatice21, sbizimbeycur, otpb, cevahir08,
ahunaz
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

Aldigi Alkis: 2
%100
Alıntı ahunaz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 23:24
teşekkürler:)
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2009 Saat 23:41
Orjinalini yazan: harunongel

Evet talha hocama katılıyorum.Ek olarak veli görüşme tutanağı hatta veli ev ziyareti tutanakları, aylık olarak çocuktaki izlemler rapor haline getirilerek yıl sonunda ŞÖK'e iletilir ve kurul kararı ile kalabilir.

Çocuk özel eğitime gidiyorsa sınıfta bırakamıyorsunuz..!!
Ayrıca özel tutanakları ve aylık özel çalışmalarıda var..
Yani bırakmayın..Geçirin gitsin çooookkk sorunlu değilse..
VE ASIL ÖNEMLİSİ  (BU YAZIMI SAKLAYIN) BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ÇOCUKLARI BİR SÜRE ELLEMEYİN,PAAATTT  DİYE OLMASADA  MART-NİSAN GİBİ OKUDUKLARINI GÖRECEKSİNİZ,..Geek
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, hatice21, 23nisan,
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 00:20
hocam ben bu bırakma işini rehber öğretmenime sormuştum mart gibi çalışmalara başla,kılavuz kitapa arkasındaki formları,harf gözlem formlarını falan  mutlaka doldur şimdiden demişti.
şimdi ist sultanbeylideydim hocalarım artık ist sancaktepedeyim. bi farkı olmadı ama mevcudum düşecek 35-40 kişi falan olacak heralde.bu bile iyi benim için :)
IP  Tesekkur Et
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 00:23

arkadaşlar benim öğrenciler çok seviyorlar kayuyu. belki sizin öğrenciler de seviyordur diye .. boyama resimlerini gönderiyorum. kayu boyama resimleri...

talha hocam bu akayuunun ben vcdsini aldım izletiyorum arada bayılıyr bizimkilerde.çok sevdiler Smile 
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, otpb,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 00:42

DEĞERLİ ARKADAŞLAR

4.SINIF 1. VE 2. DÖNEM TÜM YAZILILAR..

Belki okulda işinize yarar.. Yada  yeni atanan arkadaşlar gittiği okulda 4.sınıf okutabilirler Smile

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, deep dark, mavisumor, talhabora, hatice21, 23nisan, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 00:50
Orjinalini yazan: Myildirim38

mavisomur hocam hayırlı olsun
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bişey sorcam eminim ki yardımcı olacaksınız:))
Aşağıdaki linkte var arkadaşlar...Thumbs%20Up

SİZİN İÇİN ARAYIP BULDUM..
KOLAY GELSİN.. Geek
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, talhabora, ilkimnur, Myildirim38, hatice21, mavisumor, 23nisan, cevahir08,
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 01:55
Orjinalini yazan: metinogretmen

DEĞERLİ ARKADAŞLAR

4.SINIF 1. VE 2. DÖNEM TÜM YAZILILAR..

Belki okulda işinize yarar.. Yada  yeni atanan arkadaşlar gittiği okulda 4.sınıf okutabilirler Smile

teşekkürler metinöğretmenim
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, harunongel, metinogretmen,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 20:00
selamlar .benım bır sorumun var arkadaslar.ben sımdıye kadar cocuklara hecelerı verırken n a n a bırlestır na dıye vermıstım ama sanırım yanlıs vermısım.dogrusu soyle ımıs galıba nnnnn aaa na yanı ayırmadan uzatarak soyleyıp bırlestırmekmıs.nnaaallll mesela.ben na l bırlestır nal seklınde yaptım.bu yanlısımı nasıl duzeltebılırım ya da duzeltebılırmıyım acaba.yardımlarınızı beklıyorum.
metin hocam tesekkurler fıkrınız ıcın...bır de arkadaslara soralım bakalım...
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

Düzenleyen hatice21 - 20-Aralik-2009 Saat 20:02
IP  Tesekkur Et
tibetderya
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

Aldigi Alkis: 3
%37
Alıntı tibetderya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 21:19
merhaba arkadaşlar;

öğrencilerinize ne gibi ödül ve cezalar uyguluyorsunuz merak ettim..
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2009 Saat 23:11
Orjinalini yazan: tibetderya

merhaba arkadaşlar;

öğrencilerinize ne gibi ödül ve cezalar uyguluyorsunuz merak ettim..
Ödül olarak çikolata veriyorum.. Tahtaya çıkıyor, o gün başkan oluyor,öpüyorum,alkışlatıyorum,defterine stikır yapıştırıyor yada yıldız yapıyorum,öğretmen oluyor,afferim diyorum..
Ceza mı.. Ceza sevmem, eğer kızarsam ya sınıftan atarım,yada sınıfta bırakırım LOL
Alın size bir FIKRA;
Yarın ilk derste lazım olacak..!!Confused

Saatler

Dursun saatlerin geri alınacağını duyunca evdeki tüm saatleri toplayıp saatçi Temel'e gitmiş ve

"Ula Temel, bütün saatler geri alınacakmış, biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksın." demiş.

Temel gayet kendinden emin bir tavırla;

"Öyle yağma yok. Ben de duydum ancak, sadece 1 saat geri alınacakmış. Bir tanesini alırım gerisini almam." demiş.Big%20smile

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, talhabora, hatice21, emine1617, otpb, tibetderya, 23nisan, cevahir08,
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma