dar koprü hocam çok güzel yazmışssnız elinize sağlık. bende diyarbakır erganiden yazıyorum. benim sınıfım da 30 kişi r sesini verdim. haftada 1 ses veriyorum şu anda buralarda pek hızlı gidilemiyor. benim türkçe problemim yok Allaha şükür. hatta bir kaç öğrencim harflari kendi kendine birleştirmeye okumaya başladı. çok sevindim. ama korkuyorum. diğerleri ne yapacak. haftada iki ses versem çok mu gelir diye tereddütlerim var ancak gelecek hafta deneyeceğim kaldırabilirlerse. iki harf vereceğim.
diyarbakırdan bir meslektaş görmek beni mutlu etti gerçekten...dediğiniz gibi öğrenci seviyeleri sizin ses verip vermem durumunuzu belirler...aceleye gerek yok...sabretmek lazım...ben daha dün n sesini verebildim ( gerçi cuma günleri yeni ses vermezdim ancak i sesinde çözülme olabilir diye düşündüm öğrencilerimde fakat 2 kişi çözüldü 50 kişiden...) ben de n sesini vermeye karar verdim...yoğun bir tekrar yaptım şekiller resimler örnekler vs vs...unutmamaları için özellikle türkçe olarak patlıcan sonundaki ses dedim tabii onlara bir de kendi dillerinde söylettim biraz gülüşmeler filan oldu ancak tam istediğim de buydu...sesi yanlış çıkaranları uyardım bol bol okuttum silik n harfi üzerinden geçmeleri için çalışma kağıtları verdim hafta sonu ödevi olarak...ayrıca elati grubunu içeren 5 cümlelik metin verdim...2 defa yazıcaklar ve bol bol okuyacaklar...tabii bunlar en iyi ihtimaller...temennim n sesini pazartesi unutmadan gelmeleri...gerçi yine tekrar yapıcam çünkü cuma günü gelmeyen öğrencim 8 tane idi...onlar için 1 saat ayrıca tekrar yapıp okuma ve biraz da yazdırma yapıcam..
ben hala seviye grubu yapmamakta kararlıyım en azından 2.grup sesler bitene kadar...ondan sonra seviye grupları yapmak durumunda kalıcam çünkü daha e yi l yi a yı okumayan uyduran çok öğrencim var... perşembe toplantı yapmıştım özellikle de bu sorunlu çocukların velileri gelsin diye ancak yine bikaç tanesi dışında gelen olmadı maalesef...onları da uyardım eğer böyle devam ediceklerse sınıfta bırakacağımın sinyallerini verdim...biraz ağır konuştum ama küçük de olsa duygularından yararlandım inşallah en azından 2 tanesini daha kurtaracağım gibi görümüyor...
dönem sonuna kadar 3grubu bitirmek amacındayım hedefim şimdilik bu..tabii bunlar bormal şartlarda eğer tatildi devamsızlıktı vs anormal durumlar olursa biraz zor görünüyor bu...
okulum taşımalı olduğu için velilere ulaşmak sorun daha doğrusu ben ulaşıyorum da onlar bana ulaşmak istemiyorlar en kızdığım noktada bu oluyor...
50 kişilik sınıfta 8 devamsız var çok nadir geliyorlar onlar zaten okuyamazlar...42 öğrencimin 6 tanesi de 1 gün var 1 gün yoklar... bunlar da sorun oluşturuyor... geriye kalan 36 öğrencimden de 5 tanesi maalesef daha e a t bile nedir bilmiyor hoş bunların gerçek yaşları ile kimlik yaşları tutmuyor çünkü yaşları çok küçük hakikaten ve algılamakta kavramakta sorun yaşıyorlar ben bunları da sorun olarak gördüm ve velilerinden ricada bulundum 15 güne kadar böyle devam ederse lütfen kaydını dondurun gelecek yıla kalsın diye bakalım inşallah bikaç tanesi de gitse hem mevcut hem de kafa olarak rahatlıycam....31 sağlam öğrencim var ancak bunların 10undan şimdilik verim alabildim diyebilirim...2-3 tanesini de n sesinde çözüleceğiniz düşünüyorum... bakalım artık o r m seslerini de verince daha net bi tablo ortaya çıkacaktır...o zaman seviye gruplarını oluştururum...
matematikte de sayı ve rakamları kavratmaya devam ediyorum ancak bunu yanında da toplama yaptırıyorum hem toplama hem sayı kavrama yani ikisi bir arada...abaküs ve fasulylerden faydalanıyorum çocukların hoşuna gidiyor...derse katılmayan öğrencilerim bile bu şekilde biraz daha ilgi göstermeye baişladılar bu da sevindirici bir gelişme tabii... benim matematikte ilk dönem için amacım sayıları rakamları kavratmak onuluk birliği ve toplamayı kavratmak olucak...bunları bitirebilirsem ikinci dönem daha rahat ederim...matematikte de aceleye gerek yok bence...sindire sindire....ev için de birer satır 1den 10 kadar rakamları yazma ödevi verdim...malum hafta sonu boş vakitleri çok oluyor öğrencilerin ve biz de boş bırakmamak için hafta sonuna yükleniyoruz...hafta içi bir sayfadan fazla ödev vermemeye çalışıyorum şimdilik ancak gelecek haftadan itibaren biraz daha arttırmayı düşünüyorm çünkü yetişemiyorum artık herkese...daha fazla ilgilenmem gereken öğrencilerim var onlara zaman ayırmak için bol okuma yaptırıyorum diğer öğrencilere...
diktede sorunumuz var hem de büyük...ancak önceki yıllarda da yani birleştirilmiş sınıf okuturken de aynı sorunu yaşamıştım...zamanla sabırla daha iyi olacağını düşünüyorum...şimdilik sadece 3 öğrencim herşeyi yazabiliyor 3 öğrencimde de 1 harf eksikle yazıyor 3 öğrencim de bazen 1 bazen 2 harf eksikle yazıyor gerisini söylemiyorum bile...her gün 1 saat dikteye devam ediyorum...tavsiye ederim zamanla faydasını görüceksiniz arkadaşlar...
Cansız Hoca, vali ve üst düzey bürokratlarla bir yemeğe katılır. Hocaların çok yemek yemesiyle ilgili bir fıkra anlatılır:
- Hoca ile manda bostana düşmüş. Görenler, hangisini çıkaralım demişler. Kimileri mandayı çıkarın o çok yer demiş, kimileri de yok hoca daha fazla yer onu çıkarın demiş."
Fıkrayı dinleyen Cansız Hoca masadan kalkmış, bir kenara oturup sigarasını yakmış, Masadakilerden biri Cansız Hoca'ya,
"Hocam niçin kalktınız" diye sorunca, Cansız Hoca şu cevabı vermiş:
ben,eşim ve oğlum h1n1 aşısını 10 gün önce olduk.şükür 10 gün geçti bağışılık sağladık.kim tutar bizi:))
şaka bir yana allah korusun herkesi bu virüsten
hatice hocam duana katılmamak mümkün değil allah sabır ve kolaylık verin hepimize
mevcudum bu hafta 23 oldu gelen öğrencim konya merkezden benden 2 ses öndeler k sesini vermiş öğretmenleri.fakat okuması çok seri değil.onada tekrar oluyor :))okuma ödevi veriyorum
selam arkadaslar bugun benım ıcın guzel bırgundu.ben de resım kursuna gıdıyorum.kara kalem calısıyoruz haftaya da petrolden resım yapıcaztabı batmanda olup petrolden resım yapmamak mumkun degıl sanırım...bıraz olsun stres atıyorum bu sekılde.tavsıye ederım.baglama kursuna da gıdecem ınsallah.darkopru hocam allah sıze daha cok yardımcı olsun...sabır versın ne dıyeyım.ınsallah sıhırlı degnekler bır an once cocuklarımıza degsın...
Herkese huzurlu sakin tatiller.Bugün etüt yaptım okulda 2 saat katılım düşüktü, sebebide ilgisizi veliler.12 bebem geldi 24 kişiden olsun genel bir tekrar iyi oldu.Buranın mantarları meşhurdur yarında bi velime davetliyim mantar yemeğe, bizim stres atmada böyle bu köyde:DDD Mantara beklerim herkesi:D
MERHABA ARKADAŞLAR , UZUN SÜREDİR YAZAMADIM AMA OKUYORUM. ÖZELLİKLE DİYABAKIRDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARI OKUDUKTAN SONRA, KARAMSARLIĞIM BİRAZ AZALDI. ÖĞRETMENLİĞİMİN İLK YILLARINA ANTEP E GİTTİM.
NAZİRE HOCAM ÖZELİNDE ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞAN TÜM EĞİTİM EMEKÇİSİ ARKADAŞLARA SELAMLAR GÖNDERİYORUM. BEN İZMİRDE ÇALIŞIYORUM. 23 ÖĞRENCİMDEN ÇOĞU OKUMAYA GEÇTİ. BİR KAÇ TANESİ KALDI. PERŞEMBE K SESİNİ VERDİM. ZATEN M DAN SONRA ÇÖZÜLDÜLER.
ARKADAŞLAR OKUMAYA GEÇEN ÖĞRENCİLERİNİZE NE GİBİ BİR ÖDÜL VERİYORSUNUZ? OKULUMDAKİ BİR ÖĞRETMEN ELMA KIZARTIYORMUŞ. BEN ELMA KIZARTMA, KURDELA TAKMA GİBİ YÖNTEMLERİ PEDOGOJİK AÇIDAN ONAYLAMIYORUM. AMA VELİLER SANKİ BEKLENTİ İÇİNDELER. ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
Çam sakızı çoban armağanı kitap, süslü kalem ; hatta madem İzmir desiniz ,Kemeraltı çarşısında çok hoş şeyler bulursunuz eminim....Başarılar ve tebrikler....
Herkese huzurlu sakin tatiller.Bugün etüt yaptım okulda 2 saat katılım düşüktü, sebebide ilgisizi veliler.12 bebem geldi 24 kişiden olsun genel bir tekrar iyi oldu.Buranın mantarları meşhurdur yarında bi velime davetliyim mantar yemeğe, bizim stres atmada böyle bu köyde:DDD Mantara beklerim herkesi:D
Arkadaşlar oraların mantarı DÜNYADA TEK.. Taa Japonyaya gidiyor ve kilosu 400-500 tl yi buluyor.. Gitsek mi acaba mantar yemeye
MERHABA ARKADAŞLAR , . 23 ÖĞRENCİMDEN ÇOĞU OKUMAYA GEÇTİ. BİR KAÇ TANESİ KALDI. PERŞEMBE K SESİNİ VERDİM. ZATEN M DAN SONRA ÇÖZÜLDÜLER.
ARKADAŞLAR OKUMAYA GEÇEN ÖĞRENCİLERİNİZE NE GİBİ BİR ÖDÜL VERİYORSUNUZ? . ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
HEPİMİZE KOLAY GELSİN SELAMLAR::))
Değerli hocam;
Okumaya geçen çocuğun evine yemeğe gitmeyi düşünüyorum.. (Belki bu yüzden öğrencilerim okumaya daha geçmediler..) Pazarlık yaparlarsa sadece çay da içerim..
Bu gün okulu açtım.Diğer sınıftan 4 benim sınıftan sadece 7-8 kişi geldi.. Veliler maalesef ilgili ama,kültür seviyeleri biraz yetersiz..** Yoksa çocuklara o kadarda bağırıp kızıyorlarmış oku diye ama.. **
bu hafta kadro için tercih yapacağım ve kendi okulum açılmamış.daha 2 aydır öğretmenin ve ben onlara çok alıştığımı farkettim.gidersem ne yapacak onlar?cüretli sınıf öğretmeni bulunmuyor zaten kim ders verecek onlara :( .2 aydır sürekli kalabalık olmasından velilerin ilgisiz olmasında yakınıyordum.ama iş ciddileşince bi an tereddüt ettim...
birde 2 gün önce bi öğrencimi trafik kazasında kaybettim.onların tırnağı acısa meğer benimde acıyormuş...
Öğretmen hergün sınıfa yoklama yapmaktan bıkmıştı. Yine bir sabah ''çocuklar bugün sınıfa gelmeyenler el kaldırsında biran evvel kurtulalım bu işten'' ...
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş... diye düşünür ve oğluna seslenir: -Getir bakayım şu karneyi! -Al baba... Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey! -Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum...
ama çok kalabalık sınıfım susun diyene kdar 3 dersim gidiyor zaten.bu hafta r m yi vereceğim hızlı bi şekilde
Hocam normal plana göre *d* harfi civarında olmalıydınız.
Fakat bu sene hem okullar geç açıldı,hem Grip tatilleri ve çocukların hastalıkları ve tatiller üst üste geldi..
*r* harfi zaten geçiş.Bu harften sonra hızlanırsınız. Gerekirse bir süre *doğru bulmasamda* resim -müzik işini son derslerde --10 dakika resme başlayın,evde tamamlasınlar- ve hayat bilgisini hızlı geçip okuma ve harfe ağırlık verin.
*m* harfinden sonra okumalar başlar.
*d* harfinden sonra hızlanır.
*z* harfinde sonra sınıfın çoğu okur
Bunlar acizane fikirlerim.Üstadlar ne der bilmem.
Sınıfı düşünmeniz güzel.MUTLAKA FOTOĞRAF ÇEKTİRİN.
arkadaşlar bende daha yenı r sesını bıtırdım..sınıfımda ogrettgm seslerle okumaya calışan gayretlı ogrencılerım oldu buda benı cok mutlu ettı...bıraz daha ılerlersek daha guzel olacagna ınanıyorum...azım ve karrlılıkla devam edersek metın hocamın dedıgı gıbı hepsı okuyacak ve bıze şiirler bıle yazacaklar....
Merhaba arkadaşlar ,Bir kaç gündür hastalıkla boğuşunca siteye uğrayamadım ,özlemişim.Ben de enson m sesi ile ilgili tekrara yaptırmıştım.Bu hafta u ve k verme umudundayım İnş başarılı bir hafta olur.Bu arada bu sıkıntılı günlerimizde bizi fıkralarıyla güldürenlere bir kez daha teşekür ediyorum.Herkese sağlıklı ve başarılı geçecek bir hafta diliyorum arkadaşlariHerkese selam ve sevgiler.
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
yarın ı sesine geçeceğim.. sınıfımda hemen herkes okumanın mantığını kaptı.. şimdiye kadar bir sorun yok. s harfi zor demişsiniz.. biraz çekindim şimdi bu harften ben bu hafta ı,y,s vermeyi düşünüyorum.. herkese iyi pazarlar...
atagman hocam sizi bu yorumunuzdan dolayı kınıyorum...burada herkes birbirine destek olmaya calışıyor siz resmen köstek olmuşsunuz..yorumunzuu okuyunca benim bile moralim bozuldu mavisumor hocam yerine...unutmayın ki bizim ülkemiz çok çeşitli mozaiklerden oluşuyor..kültür farkı egitim farkı okul farkı öğrenci farkı...herkes ister ilgili velisi olsun öğrenci sayısı az olsun şehir merkezlerinde öğretmenlik yapsın.. o zaman herkes öğretmen olur merak etmeyin..harflerin hepsini de vaktin de yetiştirir...ama gelin görün ki durum öle degil...burdaki arkadasşarımzıın çoğu daha türkçe bile bilmeyen cocuklara okuma yazma öğretmeye calışıyor...biraz daha iyimser olmanızı tavsiye ediyorum
Emel hocama katılıyorum,Her öğretmenin sınıfı aynı standartlarda olması gibi bir saçmalık düşünülemez mesel ben n sesindeyim geri olduğumuda düşünmüyorum bulunduğum yerden dolayı.Burda önemli olan bişeyleri zamanında yetiştirmek değil kalıcı öğrenmeler sağlmak diye düşünüyorum,Varsın ocakta değilde martta nisanda geçsinler okumaya ama sağlam olsun.
ben de uzuldum bu yoruma.arkadasımıza destek olmalıyız moral bozmak dogru degıl.hepımız aynı kosullarda degılız malesef.2.doneme hersey yolunda olacak...mavisumor hocam.siz sınıfınıza gore hareket edin.baskalıyla kıyaslayıp kendınızı strese sokmanıza gerek yok...cocuklar ogrenmedıkten sonra seslerı bıtırmıssınız neye yarar ki.sındıre sındıre elbettekı sesler bıtecek ve sıhırlı degneklerımız hepsını okutacak merak etmeyın SEWGİYLE KALSIN HERKESSS
İnsanligin ilk varoldugu dönemde , adamin biri seytani yakalamaya karar vermis.
Ancak bunun için 40 yil Tanri'ya ibadet etmesi gerekiyormus.
Karisiyla , dostlariyla ve bütün dünyayla iliskisini kesmis, kendisini ibadete adamis. 40 yil sonra Tanri , ibadetinin karsiligi olarak ona agzi kapali bir sisenin içinde seytani sunmus. Artik özgürmüs adam.
Dünyada neler olup bittigini görmek, nelerin degistigini ögrenmek için sabirsizlaniyormus. siseyi karisina teslim etmis, ona iyi sahip olmasini söylemis ve disariya çikmis. Kadincagiz seytani çok merak ediyormus.Ve merakina yenilip sisenin agzini açivermis...
Açar açmaz da seytan siseden firlayip cikmis ve gülmeye baslamis. Merakina engel olamadin ve kocanin 40 yillik emegini bosa çikardin ' diye alay etmis kadinla. Yok canim ' demis kadin. 'Sen hiç o sisenin içinde olmadin ki
'Nasil olur? ' diye haykirmis seytan. 'Sen de gördün...siseden çiktim ben ! ' 'Hiç o sisenin içinde degildin, inanmiyorum buna. Nasil küçücük siseye girebilirsin ki? ' Kafasi atmis seytanin . 'Gireyim de gör ! demis ve yeniden sisenin içine girivermis.
iste böyle...Adamin seytani hapsetmesi 40 yilini,kadinin ise yalnizca 5 dakikasini almis. seytan da söyle isyan etmis Tanri'ya :
'TANRIM , MADEM KADINI YARATACAKTIN , O ZAMAN BENi NEDEN YARATTIN ? '
hatice hocam aynı durumdayız resmen.55 kişi sınıfım.dün veli toplantısı yaptım 20 kişi anca geldi.planıma göre 2. grup kasım sonu bitmiş olmalıydı.velilerimin çoğu okuma yazma bilmiyor ben çocuklara öğretmeye çalışıyorum.toplantıda bastıra bastıra söyledim veridğim ödevleri sadece yazdırıp göndermeyin okutun diye.ama bi kulaklarından giriyor birinden çıkıyor.zaten ilk öğretmenliğim yeni atandım :(
mavisumor hocam sen rahat ol.. metin hocamı dinle.
her çocuk vakti zamanı geldiğinde mutlaka okuyacaktır...
ileri gitmişsin geri kalmışsın.. bunlar sınıf durumuna göre.. eminim elinden gelin en iyisini yapacaksın ve sene sonu 55 kişi de okuyacak..(tabi hep orada kalırsan)
KÜÇÜK ÇOCUK YEMEK SOFRASINDA ANİDEN SORAR: BABA BEN NASIL OLDUM ANNE VE BABA ŞOK BİR VAZİYETTE BİRAN GÖZ GÖZE GELİRLER SONRA BABA KENDİNİ TOPARLAR VE CEVAP VERİR: BİR AKŞAM ANNENLE YATARKEN YASTIĞIMIZIN ALDINA ŞEKER KOYDUK BİRDE BAKTIK Kİ SABAH SEN DÜNYAYA GELMİŞSİN.
ÇOCUK VERİLEN CEVAPTAN TATMİN OLMUŞ BİR VAZİYETTE SOFRADAN AYRILIR VE GECE YATARKEN YASTIĞININ ALTINA ŞEKER ÇiKoLATA NE VARSA DOLDURUR VE UYKUYA DALAR...
SABAH HEYECANLA KALKAR YASTIĞININ ALTINI KALDIRIR BİRDE NE GÖRSÜN BİR SÜRÜ KARINCA DOLMUŞMAMIŞ MI...
HEMEN BAĞIRIR HEYY HADİ BAKALIM ÇOCUKLARIM HEPİNİZ YÜZÜNÜZÜ YIKAYIN SONRADA DOĞRU KAHVALTIYA. AMA NE MÜMKÜN HER BİRİ BİR TARAFA DAĞILMAKTA ÇOCUK TEKRAR BAĞIRIR AMA DİNLEYEN KİM..
ÇOCUK BAKAR Kİ KENDİSİNİ İPLEYEN YOK '' ULAN ŞÖYLE BİR ÇAKACAM AĞZINIZA AMA BABA YÜREĞİ KIYAMIYOR İŞTE''
MÜHENDİS Karayolları Genel Müdürlüğünün misafiri olarak Türkiye'ye gelen inşaat mühendisi Amerikalı, Kayseri'den geçerken yol çalışması görür ve arabasını durdurur. Fakat yoldaki eşek nereye doğru yol alırsa orası genişletilip yol yapılmaktadır. Hemen bunun niye böyle yapıldığını sorar. Kayserili:
-Bu bizim mühendisimizdir beyim. Eşsek nereye giderse orayı genişletip yol yaparık, diye cevap verir.
Katıla katıla gülmeye başlayan Amerikalı mühendis
-Peki eşeği bulamasaydınız ne yapacaktınız' diyince Kayserili yapıştırır cevabı:
Kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu Bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu Mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' derler.
''Kısaca anlatayım..'' der adam. ''Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum... Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi atı neden vurdun kadın manyak mısın sen?'' diye bağırdım...
Karım arkasını döndü ve bana 'Bir' dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim.
cenaze aracında görevli bi adam yolda giderken bi bayana rastlar.son derece alımlı olan bayanın yanında durur.-hanımefendi gelinde sizi gezdirim der... kadın çıkışır -sen utanmıyomusun beni bu arabayla gezmeye davet etmeye.. adam hemen cvp verir -ne diyosunuz hanımefendi millet bu arabaya binmek için ölüyor...
harun hocam aslında keyfim yok ama fıkralarınıza gülmekten kendimi alamıyorum...dewamını bekliyoruz...
bir gün temelle dursun 2 kATLI otobüse binmişler temel 2. kata çıkmış dursuna bağırmış: -ula dursun 2. katın şöforü nerde!!!
Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş.etrafındaki esnafları seyrediyor.bu sırada ensesine bir tokat geliyor. Hoca tökezlemiş bir kaç adım sendelemiş neyse toparlanıp sinirli bir şekilde arkasını dönmüş. Bir bakmış ki hocanın 2 katı gibi bir ada am. Hoca durmuş bir yutkunmuş önce,sonra:- bana senmi vurdun? demiş adama. Adam: - ben vurdum lan ne olacak demiş.Hoca: - sakadan mı vurdun ciddiden mi? demiş Adam: - ciddi vurdum napacan?!Hoca: - Aman aman, öyle olsun... Cunku şakadan hiç hoşlanmam da ...
Zararsız bir akıl hastası ile bir polis bir handa, aynı odada misafir olurlar. Akıl hastası hancıya sabah erken yola çıkması gerektiğini söyler ve sabah ezanında uyandırılmasını rica eder.
Hancı akıl hastasını istediği vakitte uyandırır. Karanlıkta giyinmeye çalışan akıl hastası yanlışlıkla polisin üniformasını giyer ve yola koylulur. Epey yol katettikten sonra ortalık aydınlanınca üzerindekileri fark eder ve çok sinirlenir:
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma