Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: I. Sınıflar Bu gün Okulda Neler Yaptım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Myildirim38
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 99

Aldigi Alkis: 198
%100
Alıntı Myildirim38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 13:15
ben hala rrr dayım ya!!!
neyse yarın inşallah mmm vereceğim.taoplamamı? ya arkadaşlar hayretler içindeyim nasıl başarıyorsunuz bunları.ben mi yavaş kaldım acaba?
sayıları yeni bitirdim silindir ve koni verdim.sanırım sonraki konu ritmik sayma.3 öğrencimde sayılar yok nerdeyse.okumada  da 4-5 öğrenci geride.20 sesim ve 8 hafta var nasıl yetişir??
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 16:18
Ben tüm sesleri bu dönem bitireceğimi düşünmüyorum.Haftada iki ses versek iyi. Zaten o zamana kavrayanlar kendileri diğerlerini bize sorar ve birleştirir diye düşünüyorum.Zaten veli desteği olmazsa okumaya geçenler bile tatil dönüşü unutarak geliyor.Ben daha öncede yaşadım bunu.Ben artık panik olmuyorum,İnanıyorumki hepimiz elimizden geleni, yapıyoruz.Okuyan okuycak,okuyamayanı eninde-sonunda(2.-3.sınıfta ) okutacağız.HerkeseHugdolusu selmalar.Kolay gelsin arkadaşlar!

Düzenleyen sbizimbeycur - 02-Aralik-2009 Saat 16:19
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, otpb, hülya69, kudretuba, metinogretmen, talhabora, mehtap4173, hatice21,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 118

Aldigi Alkis: 220
%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 18:03
Yıldırım  öğretmenim,
Matematik  konularını  okuma  işi  bitsin sonra  işlersin.Canını  sıkma.. Okuma  için  sınıfının  durumunu  gözetip  sesleri  vereceğine  eminim.Mart a  kadar  tüm  sesler  biterse  iyi  olur  ve  sağlam  olur...Başarılar....Thumbs%20Up
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: Myildirim38, metinogretmen, mehtap4173,
havva inci253
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 7

Aldigi Alkis: 31
%100
Alıntı havva inci253 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 20:04

sınıfa gel soba yak sınıfı temizle zaten en fazla 5 saat ders işleyebiliyorum çocukların çoğu 6 yaşında küçük ama çocuk parası için büyük yazdırılıp gönderilmiş.. bu yaz 3kişi öldürülmüş ve kan davalı bi köy aile ilgisi sıfır ne kalem ne defter ilçeye inemiyorlar.. perişanlık fazlasıyla yani.. ağlayanlar altına yapanlar mı dersiniz.. ilk defa 1.sınıf ve hala sınıfımda e yapamayanlar var çünkü çocuk 4 gün gelmiyor 1 gün geliyor hayvanlara gönderiyolar.. seviye grubu yaptım mecburen m sesini verdim bir gruba diğer grup daha el ele de ikisini bıraktım tamamen kalem bile tutamıyolar yuvarlak yapıyolar kendi alemlerinde bu durumdayım.. -HER ÇOCUK VAKTİ GELDİĞİNDE OKUR-..
 benim kiiler de mi? muamma muamma..
havva
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, talhabora, mehtap4173, hatice21, otpb,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 20:54
Orjinalini yazan: havva inci253

sınıfa gel soba yak sınıfı temizle zaten en fazla 5 saat ders işleyebiliyorum çocukların çoğu 6 yaşında küçük ...-HER ÇOCUK VAKTİ GELDİĞİNDE OKUR-..

benim kiiler de mi? muamma muamma..
Hocam aramıza hoş geldiniz.MORAL VERDİNİZ Smile
Ağrı PATNOS ve DİYADİNDE bulunmuştum.. Zor yerlerdir.Az bile yazmışsınız.. Ama eminim 2.dönem sihirli değnek gelecek ve çocuklarınızla BAHARLA beraber okuma yazmada ÇİÇEK açacak..Thumbs%20Up
Havva Hocamın bu anılarıda güzel bir hatıra olarak kalacak..

VAKTİ ZAMANI GELDİMİ HER ÇOCUK OKUR..!!
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, mehtap4173, hatice21, havva inci253, 23nisan, cevahir08,
havva inci253
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı havva inci253 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 21:07
hocam sağolun ama bildiğiniz gibi değil.. ahh yazarsam hepsini ne anılar köyün halkı çok bilinçsiz  sınıfımın önüne adamın biri afedersiniz aman büyük abdestini yapmış midem nasıl bulandı bi sürü etkinliik yapmıştım bütün şevkim kırıldı.. çocuklar anlamıyor beni.. ilçenin en kötü köyü diyebilirim araç giremiyor falan neyse saolun herşey için..
o açan çiçekleri görebilecek miyim? adak adadım zaten o kadar yani okumaya bir  geçseler eğer benimkileri okutabilirsem her yerde 1 okutabilirimBig%20smile
havva
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, talhabora, mehtap4173, otpb, sbizimbeycur,
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

Aldigi Alkis: 110
%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 21:22
Havva hocam allah kolaylık versin..Araç gereçlere ihtiyacınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..

Düzenleyen sanemd - 02-Aralik-2009 Saat 21:23
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: havva inci253,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 21:27
hosgeldınız havva hocam.sızı cok ıyı anlayabılıyorum.bı de karsıdakıler bızı anlasa...ben de o sıhırlı degnege ınanmak istiyorum..bir kere dokunsun hersey mukemmel olsun ıstıyorum.cok mu sey ıstıyorum acaba.bır gun gelıp o sıhırlı degnegın dokunup su an ımkansız gorunenlerı olaganlastırması dılegıyle...valla ben de adak yaptım .bi okumaya gecsınler horoz kesecem dedım...ınsallah bu da nasıp olur da kendımızle gurur duyarız.bugun ıcım cok sıkkındı.herkese kolaylıklar, moral ve en onemlısı huzur dılıyorum.huzur huzur huzur...
ayrıca ben de hala r sesındeyım.sonumuz hayır olsun ne dıyeyım baskalarını gorunce bu konuda yorum yapamıyorum.acıkcası sıkılan ıcımı daha da sıkmak ıstemıyorum .hayatımız yeterınce yorucu.ve ınanın elımden gelenı hatta daha fazlasını yaptıgıma ınanıyorum.o vakıt zaman gelsın de bebelerımız okusun artık...(AMİN)

Düzenleyen hatice21 - 02-Aralik-2009 Saat 21:36
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen, mehtap4173, havva inci253, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 117

Aldigi Alkis: 384
%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 21:47
Havva hocam hoşgeldiniz.Ağrıyı çok iyi bilirim ve çalışma şartları hatta yaşam şartları çok zordur.Ama yher neolursa olsun ümitsizliğe kapılmayın.Üstadım metin hocanın dediği gibi vakti zamanı geince her çocuk okuyacak.Ben 1 sınıf öğretmeni olupta rahat olan , elinden geleni yapmayan öğretmen düşünemiyorum.Sabırlı olmak  dileği ile iyi akşamlar herkese.Bu arada en geri benim galiba. 
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, mehtap4173, havva inci253, hatice21,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 21:56

Bu gün velilerim süpriz yapmışlar.Dün hastaydım ya,toplanmışlar gelmişler.Pastalar,turtalar,portakal-mandalin suları sıkılmış(kola ya karşıyız ya LOL ) Arkasından İÇLİKÖFTE..!! Neyse canınız sıkılmasın diye yazmıyorum.Tüm öğretmen arkadaşlar ve öğrenciler birlikte yedik.Tabii dersi fazla bölmeden Approve

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, talhabora, mehtap4173, otpb, havva inci253, 23nisan, cevahir08,
celikaysel
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 13

Aldigi Alkis: 41
%100
Alıntı celikaysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 21:57
arkadaşlar merhaba
bırıncı sınıf ogretmenı olarak bende aynı sıkıntıları yasıyorum aileler cok ilgisizler..veli toplantısı yapıyoruz kımse gelmıyor..sankı cocukalrı cok onemsızmiş gibi davranıyorlar..ıkı şube olmamıza ragmen bızımde en buyuk sıkıntımız cocuklarımızın okumalarının problemlı olması ve bazılarında okuma dıye bırseyın olmaması......sabır sabır sabır  sanırım tek çözüm bu...hepımıze kolay gelsın ve ogrencılerımızın okumaya gectıklerı gunu en kısa zamanda gorelım inşallah
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, hatice21, otpb,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 22:01
Orjinalini yazan: celikaysel

arkadaşlar merhaba
hepımıze kolay gelsın ve ogrencılerımızın okumaya gectıklerı gunu en kısa zamanda gorelım İnşallah
Hocam aramıza hoş geldiniz. Clap
Dediğiniz olacak İnşallah.Okumaya geçecek ve bizlere şiirler bile yazacaklar.Veli konusu her yerde aynı.Onlar size gelmiyorsa siz onlara gidin.Öyle bir dialog kurun ki(tabii demesi kolay) çocuk gelmediği zaman onlar üzülsün.Okula gelip özür dilesin..Smile

**VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!**
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: havva inci253, hatice21, harunongel, otpb, 23nisan, cevahir08,
tbatikan
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 88

Aldigi Alkis: 219
%100
Alıntı tbatikan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 22:26
bugün hemşire ablalar bizdelerdi... aşı yapmak için.. bütün sınıf aynı anda ağlamaya başladı... çok şekerlerdi...  ama kötü olan tarafı ders yapamadık.. koca bir gün boş geçti 1. sınıflar açısından..

bide arkadaşar benim gibi birleştirilmiş sınıf okutanlar 2 ve 3. sınıflarda matematikte nerdesiniz... ben çok gerideyim.. yeni bugün büyüklük küçüklüğü verdim..siz nerdesiniz....

herkese kolaylıklar diliyorum......
Planınız bir yıl içinse pirinç ekin, on yıl içinse ağaç dikin, yüz yıl için ise İNSANLARI eğitin..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21, otpb,
slm34
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 43

Aldigi Alkis: 145
%100
Alıntı slm34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2009 Saat 23:46
[QUOTE

Düzenleyen slm34 - 17-Ekim-2010 Saat 21:56
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: mehtap4173, hatice21, harunongel, metinogretmen,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 05:25
gercekten cok farklı bır bakıs acısı.ilk kez duymanızının getırdıgı bır yorum galıba.ben de hıc bu acıdan bakmamıstım.kesme acısından da haklısınız sanırım.dualarınız ıcın tesekkurler.allah dualarınızı kabul etsın.1.sınıf öğretmenleri olarak gercekten sabra ve guvene ıhtıyacımız var.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen,
bbegonya
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 16

Aldigi Alkis: 12
%75
Alıntı bbegonya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 11:52
Orjinalini yazan: tbatikan

bugün hemşire ablalar bizdelerdi... aşı yapmak için.. bütün sınıf aynı anda ağlamaya başladı... çok şekerlerdi...  ama kötü olan tarafı ders yapamadık.. koca bir gün boş geçti 1. sınıflar açısından..

bide arkadaşar benim gibi birleştirilmiş sınıf okutanlar 2 ve 3. sınıflarda matematikte nerdesiniz... ben çok gerideyim.. yeni bugün büyüklük küçüklüğü verdim..siz nerdesiniz....

herkese kolaylıklar diliyorum......

hocam ben de 1-2-3 okutuyorum...3lerde mat. te sayıları en yakın onluğa yuvarlamadayım ama 2lerde ise hala 2şer 3er 4er saymalaral uğrasıyorum cok kötüler cünkü....
IP  Tesekkur Et
havva inci253
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı havva inci253 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 16:01

sağım solum önüm arkam beni anlamayanlar 1lerle çevrili.. bugün duyduklarımdan ve yediğim küfürlerden dedim ki ufaklıklar arsızlaşmış.. sonra iki elimi başımın arasına alıp masada sınıfı izledim ve onlar masum masum havva.. bayrağı sordum kimin bayrağı örtmenim bizim değil düşmanın bizim ki şu şu renk-  cevabını aldım ve üstüne üstelik neyse  tuhafff  1.sınıf çocuk hatta bebe benimkiler ama üzüldüm üzüldüm.. dün  hazırladığım 25 hece kartından sınıfta en fazla 10 hece okuyan çıktı benim yardımımamla..

aynı şeyi yazıyorum ama öle gerektiriyor metin hocam

-VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE HER ÇOCUK OKUR- 

benimkiler de mi? muamma muamma muamma...
havva
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, talhabora, metinogretmen, otpb, cevahir08,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 18:18
Havva  Öğretmenim,
Sizlerin  hakkı  ödenmez.Tam  bir  nefer  gibisiniz.Başarılar  dilerim....
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: havva inci253, metinogretmen,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 18:23
havva hocam bulundugunuz ortamdan kaynaklanan aksaklıklar muhakkak olacaktır.işiniz gercekten zor.bulundugunuz yerden meslegınızden ve cocuklarınızdan zewk almaya calısın yoksa cok zorlanırsınız.cocukların sızı anlamasını bekleyemezsınız sız onları anlamaya ve kendınızı anlatmaya calısmalısınız.belkı sızı rahatlatacak sozler yazamıyorum ama gercekten adınıza uzuluyorum ben de koy ogretmenıyım batman da. ama sızın kadar sorun yasamıyorum.allahtan sıze sabır ve huzur dılıyorum.allah yardımcınız olsun.ama gercekten sabredın ve cocuklarla ıyı dıalog kurmaya calısın.sabredersenız ve ıstersenız ogrencılerınız mutlaka okumaya yazmaya gececektır.bu durum muamma degıl muhakkaktır.onlar gercekten masum.sıze soyledıklerı sozler onlara aıt degıl bunu unutmayın. benı yanlıs anlamanızı ıstemem.sadece yazdıklarınızı okudukca sızı bıraz olsun anlamaya calısarak  sıkıntılarınızı paylasmaktan alıkoyamadım kendımı.elımızden gelen bırsey olursa yardımcı olmaya calısırız.saygı ve sewgıyle kalın havva hocam...

Düzenleyen hatice21 - 03-Aralik-2009 Saat 18:29
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, havva inci253, metinogretmen, slm34, harunongel, otpb, cevahir08,
slm34
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı slm34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 20:26

sağım solum önüm arkam beni anlamayanlar 1lerle çevrili.. bugün duyduklarımdan ve yediğim küfürlerden dedim ki ufaklıklar arsızlaşmış.. sonra iki elimi başımın arasına alıp masada sınıfı izledim ve onlar masum masum havva.. bayrağı sordum kimin bayrağı örtmenim bizim değil düşmanın bizim ki şu şu renk-  cevabını aldım ve üstüne üstelik neyse  tuhafff  1.sınıf çocuk hatta bebe benimkiler ama üzüldüm üzüldüm.. dün  hazırladığım 25 hece kartından sınıfta en fazla 10 hece okuyan çıktı benim yardımımamla..

aynı şeyi yazıyorum ama öle gerektiriyor metin hocam

-VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE HER ÇOCUK OKUR- 

benimkiler de mi? muamma muamma muamma...

Havva Hanım,ömrünün büyük bir kısmını sizin ifade etmeye çalıştığınız o çocuklar arasında geçirmiş bir meslektaşınızım. Bu sürenin bir kısmı (3 yıl kadar) da köyde geçti.Köyü bırakıp şehre indiğim yıl Doğu ve Güneydoğuda öğretmenlik yapmayanın öğretmenliğinin eksik olduğunu düşünüp yeri geldiğinde de dillendirmişimdir. Yazdıklarınızı okurken bu konuda ne denli isbet ettiğimi bir kez daha düşündüm.Ziyadesiyle siyasallaşmanın olduğu bu dönemde zorluklara malesef yeni zorluklar katılmıştır.Bunu yazınızda çok güzel ifade etmişsiniz.
         Elbette ki öğretmek sanatı sabır, yetenek ve bilgi ister.Bu bölgelerimizde ise artı meziyetler ister.Bundan dolayıdır ki öğretmenin buradaki görev süresinin her anı acı ve sevinçlerle bezenmiş anılarla doludur.Tekrar o yıllara dönme şansım olsaydı (ki bazı şeyler gibi o da mümkün değil ama birilerine belki katkım olur diye yazıyorum) o yılların yetiştirebildiğim kadarıyla her anını yazar, fotoğraflardım.
         Sevgili meslektaşım,mesleğin zorluğunu ifade etmiştik bu bir yana.İşte asıl öğretmenlik, asıl vatanseverlik, asıl aldığını tam anlamıyla hak etmek,asıl insanlık bu çocukları tüm bu yanlışlarına rağmen kazanmak, onları yarınlara doğru yolda hazırlamaktır.Bundan dolayıdır ki bu mesleği bizden öncekiler kutsal saymışlardır. Unutmayın onlar büyüklerini taklit etmekten öteye gitmezler/gidemezler.Hal böyle iken bizim onları yanlışlarından dolayı cezalandırmamız (ki sizi tebrik ederim böyle bir şeyi düşünmemişsiniz) çok büyük bir yanlış olmaz mı?Doğru olan sabırla ve dikkatle onlara doğruyu göstermektir.Bunu yapacak sabır,yetenek ve bilgi birikimine sahip olduğunuzu düşünmek istiyorum.
          Başarılarınızın devamını diliyorum.Umuyorum ki yıl sonuna varmadan bu sayfalarda sizden çok güzel gelişmeler okuyacağız.Hoşça kalın. 

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen, havva inci253, otpb,
havva inci253
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı havva inci253 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 21:01
-ziyadesiyle siyasallaşmanın olduğu bu dönemde  zorluklara malesef zorrluklar katılmıştır-

bu cümle ile durumumu çok iyi özetlemiş..ayrıca yazın yaşanmış olan çirkin olayın da etkisi çok ilçeye girememeleri falan.. bu tür mevzuların açığa vurulmaması gerekiyor belki sinirimdendir daha bugün çocuğun biri davetiye verdi tahmin ettiğiniz örgütün mitingine çağırıyor gülerek ..-ne yazdığını anlamadım zaten-  ben de acı acı tebessüm ettim ve çocuk dedim ço-cukk ço-cuk-luk..
Çocuk elindeki değneğe ata biniyormuş gibi yapar ve hızla uzaklaşır;
“ Deh! Dehh!” yıldırım hızıyla kaçar sorunun muhatabı büyüğün yanından. Cahilliği bulaşmasın ister. Ama bir kumpas içindedir çocuk. Büyüklerin tuzakları pek albenilidir, pek can yakıcıdır.
 ama inanın o kadar seviyorum benimkileri bi de okuyabilseler:D
havva
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, otpb, sas1980,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 21:48

-ziyadesiyle siyasallaşmanın olduğu bu dönemde  zorluklara malesef zorrluklar katılmıştır-

bu cümle ile durumumu çok iyi özetlemiş..ayrıca yazın yaşanmış olan çirkin olayın da etkisi çok ilçeye girememeleri falan.. bu tür mevzuların açığa vurulmaması gerekiyor belki sinirimdendir daha bugün çocuğun biri davetiye verdi tahmin ettiğiniz örgütün mitingine çağırıyor gülerek ..-ne yazdığını anlamadım zaten-  ben de acı acı tebessüm ettim ve çocuk dedim ço-cukk ço-cuk-luk..
Çocuk elindeki değneğe ata biniyormuş gibi yapar ve hızla uzaklaşır;
“ Deh! Dehh!” yıldırım hızıyla kaçar sorunun muhatabı büyüğün yanından. Cahilliği bulaşmasın ister. Ama bir kumpas içindedir çocuk. Büyüklerin tuzakları pek albenilidir, pek can yakıcıdır.
 ama inanın o kadar seviyorum benimkileri bi de okuyabilseler:D
Havva hocam;
Siteye renk verdiniz.Siz bu güne kadar nerelerdeydiniz Smile
Sabır,sabır.. Sizinkiler şimdiden okumaya başlamış.(görünüşe göre bugün sizin,yarın kimlerin canına okuyacaklar..!!)
Ahmet ESER.. Yanımda ücretli öğretmendi.Şimdi Ağrı DİYADİNDE.. Aslanlar gibi çalışıyor.Yazında izninin bir  bölümünü feda edip okuma evi açtılar.Kurbanda ev ev gezip et dağıttılar.Clap Kurban da da onu burada göremedik.. Sonuçta Ahmet için 1 çocuk kurtulsa kar.Vatan için ,bayrak için.. Sizde de Ahmet'imin ışıltısını seziyorum.Çok değil 2 ay sonra karneye kadar sınıfınızdan 3 çocuk okuyacak.. Buna eminim.. Varsın gerisi 2.dönem veya 2.sene okusun ne çıkar..
SİZİN ORALAR YAZIN ÇOK GÜZEL OLUR.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: havva inci253, hatice21, harunongel, deep dark, otpb, sbizimbeycur, 23nisan, cevahir08,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 147

Aldigi Alkis: 285
%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 21:58
ben de geçen yıl bu sorunları az da olsa yaşamıştım... Anlıyorum sizi uğraşmanız gereken, savaşmanız gereken ne çok şey var. çook zor tek silahımız kalem...Disapprove
Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, harunongel, metinogretmen,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 22:26

bu forumun en çok bu yönünü sewiyorum.bir arkadasımız sorununu paylastıgı anda hemen destek verıp yardımcı olmaya calısıyoruz.ogretmenler olarak yalnız olmadıgımızı ve bırcogumuzun aynı sorunlarla karsı karsıya oldugunu bılmek gerekır.emınım daha once 1 okutanlarda gecen senekı sayfalarda bunları paylasmıslardır.aynı sorunları...ve mutlaka kı cocuklar okumaya gecmıstır.bence bızımkı de boyle olacak.2.doneme soyle bır gerı sayfalara baktıgımızda vay be deyıp gurur duyacagız.bu haldeyken cocuklarımızı okumaya gecırmısız dıyecegız.bu meslegın en guzel yanı da bu haz ve gurur degıl mıdır???bıraz daha sakın olup zamana bırakmalıyız bence.havva hocam sız de bızım gıbı o sıhırlı degnegı bekleyın ve bır an o degnek gelıp cocuklarınıza tek tek dokunup onları ısıl ısıl parlatacak.lutfen buna ınanın.ınanmak basarmanın en onemlı adımıdır degıl mı?gercekten hos geldınız...bakın sıte sakınlerı olarak sızın ıcın perver olduk...

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  m sesi çalışma kagıtları gule gule kullanın

Düzenleyen hatice21 - 03-Aralik-2009 Saat 22:34
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: havva inci253, slm34, harunongel, metinogretmen,
gedikli61
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 5
%100
Alıntı gedikli61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 22:44
Sevgili arkadaşlar, 1. sınıf öğretmenliiği gerçekten sabır istiyor.24 yıllık meslek hayatımda 10. kere 1. sınıf okutuyorum.Tecrübe bana hiç yılgınlığa düşmeden, planlamamızı uygulamaya devam etmemizi öğretti.2. dönem gelip te çalışmalar devam ettimi, hayret edeceksiniz; bu öğrencim de mi diyecek, tomurcuklarınbir bir patladığını göreceksiniz.Lütfen sabır ve inatla çalışmamıza, sakin ve sevgiyle devam edelim.Biz de şaşıracağız.Sağlıklı ve başarılı günler dilerim.f.gedikli

Düzenleyen gedikli61 - 03-Aralik-2009 Saat 22:47
gedikli61
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: havva inci253, harunongel, hatice21, otpb, metinogretmen,
havva inci253
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı havva inci253 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2009 Saat 22:47

Hatice hocam Metin hocam ve seferber olan site sakinlerine avuç içi kadaar şükran yeterBig%20smileBig%20smile inanın formdaki meslektaşlarımın değere alıp da cevap yazdıklarını destek olduklarını gördükçe daha da artıyor inancım şevkim.. Metin hocam evet okuyacaklar 1. dönem sonunda ama 2. dönem başında çocukların hepsine format atılıyor sil baştan biliyorsunuzdur siz de deneyiminiz daha fazla.. geçen yıl başladım tecrübesizliğimdendir bu kadar sıkıntı yapmam..

herkese desteklerinden dolayı  teşekkürlerrr..
havva
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, deep dark, hatice21, metinogretmen,
nazire20
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 17

Aldigi Alkis: 45
%100
Alıntı nazire20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 02:03
Orjinalini yazan: darkopru

merhaba arkadaşlar öncelikle bayramın son günü ve aranıza yeni katılan biri olarak hepinizin bayramını kutluyorum inşallah sağlık dolu gelecek yıla kadar mutlu bir yıl geçiririz...

1.sınıf okutan bir öğretmen olarak(bu sistemde 4. defa ) buraya yazan arkadaşlarımızın birçoğunda panik heyecan stres hakim...ben çok mu tecrübeliyim derseniz hayır derim mesleğimin 8.yılındayım..benden çok tecrübeli öğretmenlerimiz vardır burada muhakka...ancak 1.sınıf okutan öğretmenin sakin olması panik yapmamsı gerekir bu durum öğrencisinie ve sınıfına da yansır çünkü...böyle bir durumda da verimli ders çalışma okuma yazma mümkün olmayabilir...

ben ilk defa müstakil sınıf okutuyorum bu yıl...daha önce malumunuz biçok sınıf öğretmenini kaderi (kötü anlamda yazmıyorum bunu,hatta benim için çok da iyi oldu diyebilirim) köylerde birleştirilmiş sınıflar okuttum 7 yıl boyunca...bu yıl ilk defa müstakil sınıfım oldu ve 1.sınıfları sene başında okulumuzdaki tüm öğretmenler öcü varmış gibi kaçarken (işin aslı biraz da rahatlarına düşkün öğretmenlerimiz çok fazla bizim okulda) ben en öne çıkarak istiyerek ısrarla aldım...

çünkü öğretmenliğin zevki tadı inanın 1.sınıf okuturken çıkıyor...diğer bütün sınıfları da okuttum ama 1.sınıftan aldığım zevki başka hiç bir sınıfta bulamadım...

ben diyarbakırda merkeze bağlı bir köyde görev yapıyorum..okulumuz 1300 öğrencili taşımalı bir okul..haliyle taşıma olunca da sorunlu bir okul maalesef..sınıfımın mevcudu ise resmiyete göre yani bana verilen e okuldaki listeye göre 60 kişi :) ancak şuan devam eden 42 öğrencim var... ve yine olumsuz bi durum olan dil sorunumuz var...türkçe bilen öğrenci sayım en fazla 10 kişi...haliyle dil problemi olan öğrencilere kendilerine farklı gelen bir dili türkçeyi öğretmek de hakikaten zor bir şey...köylerin en büyük sorunu bizim buralar için tabii dil sorunu...emin olun 1 yılımız çocuklara otur kalk yapma etme dur konuşma vs gibi kelimeleri cümleleri öğretmekle geçiyor...yani bizim buraların çocukları eğitime 1 yıl geriden başlıyorlar diyebiliriz başka bir ifadeyle izmirdeki 1.sınıf çocuğu okumayı  öğrenmek için 1.sınıfa giderken bizim diyarbakırdaki 1.sınıf çocuğu ise okumayı değil de türkçeyi öğremke için 1.sınıfa gidiyor gibi...

şuanki 42 öğrencime bayramdam önceki gün 1 yeni öğrenci daha geldi ..ben şuan i sesindeyim...yeni gelen çocuk ise sanırım daha ses ne onu bile bilmiyordur...bu çocuk benim için sorun oldu...onun dışında şuanda beni uğraştırmayacağına inandığım 5 öğrencim var genele vurur isek sınıfta diyebilirim ki 20 öğrenci beni zorlamaz...ama geri kalan 20 öğrenciden de 10 öğrenciyi biraz daha fazla uğraşarak kazanabileceğimi düşünüyorum...eder 30 öğrenci...kalır 10 öğrenci geriye bi de yeni gelen 1 öğrenci ile 11 öğrenci eder...bu 11 öğrenci,den diyebilirim ki en az 6 tanesi maalesef umutsuz vaka grubunda yer alıyor...yani napsam ne etsem faydasız...oyunmuş şarkıymış türküymüş hiç bişey çocukların ilgisini çekmiyor...hele bunlardan 3 tanesi var ki tam da bir öğretmeni tımarhaneye yatıracak türden diyebilirim... ben dönem sonunda şuanki mevcudum olan 43 öğrenciye göre konuşuyorum (bizim çocukların velileri sanırım bayramdan sonra soğan toplamadan dönerler hiç gelmeyen çocuklar da gelirse işte o zaman işler karışır) 35 öğrenciyi kurtarabilir okuma yazmya geçirebilirsem kendimi başarılı sayıcam...normal şartlarda bunu yapabilirim ve kendime de güveniyorum ancak daha önce 1 haftalık domuz gribi tatili ve öğrencilerimin de tatil dönüşü çok fazla hastalık yaşamaları şuan biraz geride olmamıza sebep oldu inşallah bu durumları bi daha yaşamayız...aksi takdirde içinden çıkılamaz bir hal alıcak eğitim öğretimimiz...

son olarak değinmek istediğim nokta da şu: buraya yorum yazan arkadaşlarımızın bazılarının sınıfları iyi ancak bunları yazarken nerde olduğunuzu nasıl şartlarda çaşıltıpınızı sınıf mevcudunuzu vs yazarak ona göre yorum yazar iseniz bizlere göre kötü durumda olan arkadaşların moralleri bozulmaz...aksi takdirde bazı arkadaşlar kendilerini başka sınıflarla kıyaslama yanlışlığına düşerler ki bu da paniğe yol açabilir...mesela ben kendimi asla 20 kişilik bir sınıfla karşılaştırmam çünkü benim şartlarım ile 20 kişilik sınıfı okutan öğretmenini şartları asla aynı değildir...ben kendimi kendi bölgemden kendi şartlarıma uyan 40 ila 50 kişilik sınıflar arasında mukayese ederim ancak( hoş bunu da yapmamam lazım ama yapmam gerekirse diye yazdım)

1.sınıf öğretmeninin  en büyük ihtiyacı moraldir sabırdır...moral bozmayınız sabırlı olunuz...patlayan mısır misali her öğrenci(normal bir öğrenci) bir gün patlar...merak etmeyiniz...yazdıklarımda akıl verme gibi bir niyetim yok...yanlış anlaşıldı isem sürç_i lisan ettiysem affola...herkese huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum...vesselam..
NAZİRE ÇİÇEK
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, hülya69, sbizimbeycur,
nazire20
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 17

Aldigi Alkis: 45
%100
Alıntı nazire20 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 02:07

dar koprü hocam çok güzel yazmışssnız elinize sağlık. bende diyarbakır erganiden yazıyorum. benim sınıfım da 30 kişi r sesini verdim. haftada 1 ses veriyorum şu anda buralarda pek hızlı gidilemiyor. benim türkçe problemim yok Allaha şükür. hatta bir kaç öğrencim harflari kendi kendine birleştirmeye okumaya başladı. çok sevindim. ama korkuyorum. diğerleri ne yapacak. haftada iki ses versem çok mu gelir diye tereddütlerim var ancak gelecek hafta deneyeceğim kaldırabilirlerse. iki harf vereceğim.

NAZİRE ÇİÇEK
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel,
slm34
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı slm34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 07:26
            Okuduğum yazılardaki heyecan,şevk,korku,telaş bunların hepsi bir arada bana aslında her ne kadar 1. sınıfları okutmak zorsa da aynı zamanda zevk de veriyor hissi uyandırdı. Yazın meyan kökünün suyundan yapılmış şerbet içeriz.Bu meyan kökü önce ağza acı bir tat verir sonrasında ise ağızda çok hoş bir tada dönüşür.1. sınıf ben de okuttum sonunda bununda hoş bir iz bıraktığını gördüm.İnanıyorum arkadaşların tümü sonunda bu duyguyu tadacaklardır.
         Bir işin içinde sevgi olmaya görsün sonun güzel olmaması mümkün mü?Sizi özlemle bekleyen o yüreklere bir tutam sevgiyi esirgememeye devam edin ,başarının anahtarı inanıyorum buradadır.
         Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Düzenleyen slm34 - 05-Ocak-2010 Saat 00:54
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, deep dark, otpb, metinogretmen, harunongel, havva inci253, sbizimbeycur,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 147

Aldigi Alkis: 285
%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 15:56

mrb arkadaşlarHug Amaaan perşembe s sesini verdim ya ne zor bişeymiş onu yazması benimkiler cok zorlandı birgünümüzü yazmakla geçirdik. yazamayınca sevkleri de kırılıyor var mı bi öneriniz ?? Bu arada belrteyim sınıfım 9 kişilik nasıl bu seste deyip canınızı sıkmayın ben bu mevcutla daha ileride olmalıydım...

Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, metinogretmen, harunongel,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 17:51

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen      m sesi çalışma kagıtları gule gule kullanın
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   u sesi çalısma kagıtları
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen     k sesi çalışma kagıtları  .sanırım herkes 3.gruba gecmıs.o yuzden yolluyorum ben hala m sesindeyim de .bari arkadaslar kullansın dedım... basarılı huzurlu günler bizimle olsun..Tongue
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: bbegonya, otpb, metinogretmen, harunongel, ebruhoca, sbizimbeycur,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 18:11
Nazire  Öğretmenim,
. grup  bitsin  o zaman  bayağı  mekanizmayı  kavrıyorlar. Ondan  sonra  bas  gaza  .....Tongue
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 18:13
Nazire  Öğretmenim,
2. gruptan  sonra  kolaylaşıyor  demek  istemiştim.Kusura  bakmayın....Smile  sonra  bas  gaza....Embarrassed
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 18:41
Orjinalini yazan: otpb

Nazire  Öğretmenim,
2. gruptan  sonra  kolaylaşıyor  demek  istemiştim.Kusura  bakmayın....Smile  sonra  bas  gaza....Embarrassed
Değerli Hocalarım;
Arkadaşımız doğru yazmış..
Ayrıca Acizene bir hatırlatma..
2. Gruptan sonra hızlanırsınız.
3.GRUPTA İSE *K* ve özellikle*s* harflarinin okuması kolay yazması ZORDUR.
öZELLİKLE  *S* konusunda zorluk çekersiniz.
Daha sonra VELİ İYİ İSE günde 1 harf rahat verirsiniz.Cuma genel tekrar tabii,harf yok..!!
4.Gruptan sonra zaten okur çoğu.Thumbs%20Up
Sizden önce harfleri alıp kavrarlar..
Ben yarın 10 gibi çağırdım sınıfımı ve zümremin sınıfını.Gelenlerle birlikte genel tekrar ve çalışmalar yapacağız.Cumartesi çok daha verimli işleniyor ders.. Okul sakin,ben sakin..
Moral bozmayın... Okurlar.. Approve

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, harunongel, hatice21, talhabora, 23nisan, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 18:53

Smile BEKAR ARKADAŞLAR DİKKAT Smile

EN ZARARLI YİYECEK (FIKRA)

Bir diyetisyen, huzurevinde geniş bir kalabalığa konferans vermektedir:

"Midemize indirdiğimiz her şey bizleri her an öldürebilecek kadar tehlikelidir.
kırmızı et kanser yapar,

gazlı içecekler midemizin dokusunu tahriş eder,
sebzeler öldürücü bakteriler barındırabilir, 
hamurişleri  karbonhidrat yüklüdür.
Ayrıca hiçbirimiz içme suyunun barındırabileceği mikropların uzun vadedeki etkilerinin farkında bile değiliz.

Fakat bir yiyecek vardır ki içlerinde en tehlikelisidir.

Hepimiz onu mutlaka yemişizdir ya da yemek zorunda kalabiliriz.!!
 içinizde birisi en ciddi rahatsızlıkları yaratacak ve uzun yıllar bizlere acı verebilecek bu gıdayı tahmin edebilir mi?"

Ön sıralardan 75'lik bir ihtiyar ayağa kalkar ve yanıtlar:

"Düğün pastası!"  LOLLOL

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, hatice21, deep dark, ebruhoca, sbizimbeycur, 23nisan, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:13
Üstad Metin hocama katılıyorum.Bende yarın çağırdım çocukları 10- 12 arası hem tekrar hemde ilerlemeye devam.Üstadım buralarda sakin in cin top oynuyo:DDDD(Dağ başı)
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, talhabora,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:33
Orjinalini yazan: harunongel

Üstad Metin hocama katılıyorum.Bende yarın çağırdım çocukları 10- 12 arası hem tekrar hemde ilerlemeye devam.Üstadım buralarda sakin in cin top oynuyo:DDDD(Dağ başı)
Yahu ne ÜSTADI..
Ben bile bu keratalar ne zaman okuyacak diye düşünüyorum bazen kendi kendime LOL .
Bu arada senin köy benim ilk öğretmen olarak 13 yıl önce atandığım köy.(bilmeyen arkadaşlar olabilir..)
 Ve benim zamanımda bırak interneti, ablam sayesinde kadınlar ve köylüler ilk defa GÖZLÜK görmüştü.. Yanındaki köyün adı zaten İNDERESİ Approve .Ama hala o köyü özlerim.Özellikle ayda 1 defa da olsa gelen minübüslerini ve brlikte yolculuk yaptığımız keçi,koyun ,tavuk... Sanki NUH UN GEMİSİ idi..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, hatice21, talhabora, 23nisan, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:37
Olurmu hocam 13 yıl nerde 4 yıl nerdeee:D Hocam köyde değişen bişey yok sayılır.İnternet ve telefon geçen sen geldi daha.Halen 15 yıl geriden geliyoruz denilebilir:DDDD 
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:38

Kendinize iyi bakın.Ben halı saha maçına gidiyorum.Bize şans dileyin.

(gerçi daha tam iyileşmedim ama,sonuçta HALISAHA maçına gitmezsem,kılıbık ,hanımdan izin alamadı ..Ouch 
Dedikodularını göze alamam Smile )
Dönüşte görüşürüz...

BU AKŞAM FIKRA AKŞAMI..FIKRALARI BEKLİYORUZ...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, 23nisan, cevahir08,
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:45
Başarılar hocam bakın sakın sakatlanmayın.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:47

ooo Metin hocam giden var gidemeyen var bak imrendim şimdi size.Yazın kurtuluşu yok her hafta halısaha, sizide beklerim.Galibiyet bekliyorum üstadım:D

www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 19:49
Sinan hocam merhabalar,sizi buralrda görmek ne güzel:DDDD Şaka bi yana böyle güzel bir paylaşım sitesi yaptığınız için teşekkürler.
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Myildirim38
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 99

Aldigi Alkis: 198
%100
Alıntı Myildirim38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 20:14
HATİCE HOCAM BENDE M SESİNDEYİM.İNŞALLAH HAFTAYA GEÇERİZ 3.GRUBA
BU ARADA NİYEYSE 2 GRUP SESLERİ VE KELİMELERİ BİRAZ ZORLADI ÇOCUKLARI NORMALMİ BİLMİYORUM AMA YA KELİME SAYISI ÇOĞALDI YADA TATİLDİ HASTALIKTI ONDAN
TAM İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİLDİ.YİNEDE 3.SRUBA GEÇECEĞİM
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 21:03
Orjinalini yazan: Myildirim38

HATİCE HOCAM BENDE M SESİNDEYİM.İNŞALLAH HAFTAYA GEÇERİZ 3.GRUBA
BU ARADA NİYEYSE 2 GRUP SESLERİ VE KELİMELERİ BİRAZ ZORLADI ÇOCUKLARI NORMALMİ BİLMİYORUM AMA YA KELİME SAYISI ÇOĞALDI YADA TATİLDİ HASTALIKTI ONDAN
TAM İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİLDİ.YİNEDE 3.SRUBA GEÇECEĞİM
sayın hocam benimkiler de oyle .yanı n r m seslerındekı kelımelerde cok zorlandılar 10 ogrencımı ele alırsak 5 kısı gayet guzel okuyor.3 kısı hece hece okuyor.2 kısıden ıse o sesınden berı haber alınamıyor.kac kere ewe ogrencı gonderdım kımse yok...aslında 12 ogrencım var ama dıger 2 sı ıle daha el ele al falan yapıyorum.dıkte ıse tek hecelerde ıyı ama cok hece olunca zorlanıyorlar.benım umudumda 3.gruba gecınce ama ınsallah bakalım.dua edıyorum allahım lutfen öğrencilerim okumuya yazmaya gecsınler.bunun ıcın de bana sabır ve akıl fıkır ver dıye...(AMiN)bu arada duam herkese gıtsın ...

bu arada metın hocam bugunu sıır gununden sonra fıkra gunu ılan etmıs. hanı fıkralar nerde.hafta sonuna gırdık bıraz fıkra okuyalım da gulelım eglenelım stres atalım degıl mı*??hadi bakalım bekliyoruz...metin hocam kac gol attınız bakalım...

Düzenleyen hatice21 - 04-Aralik-2009 Saat 22:04
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2009 Saat 22:42
Orjinalini yazan: harunongel

ooo Metin hocam giden var gidemeyen var bak imrendim şimdi size.Yazın kurtuluşu yok her hafta halısaha, sizide beklerim.Galibiyet bekliyorum üstadım:D

Bekleriz hocam.Takımımız iyi.. Hepsi okumuş çocuklar.. 8-8 berabere kaldık.Fakat rakip takım öyle bir kaleci getirmiş ki.. Adam DEVVVV...Confused
 Bizim suçumuz yok.. Tongue
Orjinalini yazan: sinanuzun

Başarılar hocam bakın sakın sakatlanmayın.
Teşekkürler üstad..Zaten zor pozisyonlarda topu  bırakıyorum.(fakat defans beni bırakmıyor yinede 3-4 defa tekme yedim Embarrassed
Orjinalini yazan: hatice21

bu arada metın hocam bugunu sıır gununden sonra fıkra gunu ılan etmıs. hanı fıkralar nerde.hafta sonuna gırdık bıraz fıkra okuyalım da gulelım eglenelım stres atalım degıl mı*??hadi bakalım bekliyoruz...metin hocam kac gol attınız bakalım...
İlk golü attım.(ilk gol çok önemli.İlk golü yiyen takım formasının üstüne renkli forma giyiyor) Ve sıfır denen yerden bir gol.. Ve birkaç gol daha.. Clap 
Bizde genelde maçtan sonra mutlaka birlikte çay içilir.Kavga gürültü yok.. EVET.. FIKRALAR NEREDE Geek
Bu arada Pig Gribi aşısı olma kararı aldık.Arkadaşlar ve tıp uzmanları ile tartıştık.Beni ikna ettiler.
Nuke Bence sizde düşünün.. Nuke

Düzenleyen metinogretmen - 04-Aralik-2009 Saat 22:43
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, talhabora, hatice21, 23nisan, cevahir08,
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma