Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Bizden Haberler
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Bizden Haberler
Mesaj icon Konu: Bayburt Aydıntepedeyim... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: Bayburt Aydıntepedeyim...
    Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2006 Saat 22:21
Sevgili arkadaşlarım Bayburt Aydıntepe Şehit Erdal Eraslan İlköğretim okulunda görevlendirildim. Sağolsun Milli eğitim Şube Müdürlerimiz sayın Ömer bey ve Metin bey çok yardım ettiler. Bundan sonra Size Bayburttan yazmaya ve kaynak göndermeye çalışacağım. Bu sene tekrar 1. sınıf okutacağım. Sizdende haberler bekliyorum. Saygılarımla...
IP  Tesekkur Et
alev
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 21

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı alev Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2006 Saat 18:05
mrb....Alev ben...sana bu maili Ankara'dan atıyorum...Siteni ziyaret ettim ve üye oldum...ellerine ve yüreğine sağlık...sendeki öğretmen sevgisi beni çok duygulandırdı ve benim öğretmenliğimi gözden geçirmeme neden oldu...Ben 2001 senesinde Gazi Üniversitesi Eğitim Fak.Kimya Öğret.mezun oldum...Bize 2 ay içerisinde sınıf öğretmenliği sertifikası verdiler...Ne olduğunu anlayamadık....daha sonra 2002 senesinde atamamız oldu.Erzurum'a atandım...3.sınıfları okuttum...Benim için zor bir sene oldu...
neyse 2 sene çalıştım orda.sonra yüksek lisans eğitim özrü durumundan tain istedim...Erzurum'u çok sevmiştim.ayrılmam o kadar zor oldu ki...ama kendi üniversitemde yüksek lisans yapmak için de can atıyordum...
Ankara'nın bir ilçesinde görev yapıyorum...geçen eğitim öğretim yılında 1.sınıfları okuttum.kaymakam oluruyla çalıştığım okuldu...33 öğrencim vardı.32 öğrenci okumaya geçti...ve oldukça yüksek bir başarı elde ettik...bu sene kadromun bulunduğu okula aldılar ve yine 1.sınıfları okutuyorum...21 öğrencim var...alışamadım bu sınıfıma...aklım hep diğer okulda bıraktığım miniklerimde...onlar benim ilk 1.sınıflarımdı...öyle seviyordum ki onları teneffüslerde bile onlarla oyunlar oynuyordum.erkek öğrencilerle maç yapıyor, kalede duruyordum...kız öğrencilerimle eski minder adlı bir oyun oynuyorduk...tabi hep birlikte oynadığımız oyunlar da vardı....onları çok özlüyorum...
şimdi yeni öğrencilerimi kabullenmekte zorlanıyorum...en ufak hatalarında çok sinirleniyor çok kızıyorum....sonra tabi kendimden nefret ediyorum sert davrandığım için...her günün sonunda kendime söz veriyorum onlara da yüreğimi açacağım diye ama ertesi gün yine beceremiyorum bunu...ama şimdi durum farklı...sendeki öğretmenlik sevgisi beni kendime gelmemi sağladı diyebilirim....İnşallah bayram dönüşü daha sevecen ve daha ilgili bir alev öğretmen bulacaklar yeni miniklerim...sana teşekkür etmek için bu maili yazmaya karar verdim..ama lafı çok uzattım sanırım...umarım sıkılmadın....neyse herşey için teşekkürler....

IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma