Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2007 -2008 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2007 -2008 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: 1. Sınıflar Bugün Okulda.....(Kapalı Konu Kapalı Konu) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   18 Sonraki >>
Yazar Mesaj
alev
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 21

Aldigi Alkis: 0
%0
bullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2007 Saat 23:11

arkadaşlar, el hecesini verdikten sonra e sesini yanına getirip ele oluşturuyoruz peki devamında le hecesini oluştururken ele deki e yi kapatarak mı okutucaz? yardımcı olursanız sevinirim.

IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 105

Aldigi Alkis: 32
%30
bullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2007 Saat 23:25
 Geçen senelerde de kitaplarımızda aynı değişiklikler olmuştu.Anladım şimdi öğretmenim,ben de bir an panik yapmıştım,teşekkürler
iskorpit
IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%30
bullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2007 Saat 23:28
  Evet arkadaşım,ele den sonra heceleyerek ele hecesini okuyacağız sonra e harfini kapatacağız ve le hecesini okutacağız yani en azaından ben öyle biliyorum,kolay gelsinWink 
iskorpit
IP  Tesekkur Et
laylaygulay
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 25

Aldigi Alkis: 1
%4
bullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2007 Saat 23:32
ben de öyle biliyorum. ele kelimesini heceleyerek okumasını sağlayıp le yi kavratacağız.
laylaygulay
IP  Tesekkur Et
hyprekus_38
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

%0
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 02:20
ya arkadaslar ben dah çizgi çalışması yaptırıyorum acaba cok mu yavasım onumuzde ki haftada cizgi ve fotokopilerle devam edip sonraki e harfini vercegim şimdi once e harfini yazılışını verip ondan sonra mı ses vereceğim yardımcı olursanız sevinirim
İkiköprü İlköğretim okulu
Beşiri/BATMAN
IP  Tesekkur Et
denizv
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 26
%100
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 03:16
hayır yavaş değilsin,sanırım Batman'dasın.Çocuklar anaokuluna gitmemiştir büyük ihtimal.Ayrıca dil sorunu da vardır.Bu şartlarda normal.daha önce ben de Şırnak'ta okuttum 1'leri.Önce sesi hissettiriptanıtıp sonra yazdırıyoruz.seslerle ilgili klipler var.onların faydası olur.Kenan ÇETE ve Alim BAYDAR arkadaşlarımız hazırlamış.Ayrıca çocuklara bol bol şarkı söylettir ve TV izlesinler evde.Ve bol resim olsun sınıfında.

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Solda evrak dosya bölümünde.Pıtırcık Serisi ses sunuları.
http://groups.google.com.tr/group/eglenogren
IP  Tesekkur Et
35pınar35
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 23

%0
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 17:04
bende bugün sesi vermeden e çalışması yaptırdm kılavuz çizgili fotokopilerle nokta üstünden geçebiliyorlar ama kendilerinden yazmalarını istediğimde çok zorlandılar ve endişelendiler yapamıyorum diye ben de tek tek ilgilenmeye çelıştım ama hepsine yetişemedim buna rağmen pzt e sesini vericem ve bol bol kılavuz çizgili kağıtlarda alıştırma yaptırıcam...biraz endişeliyim ama zamanla öğrenirler umarım.Rakamları da oyunla öğretiyorum ve tahtaya kaldırıp sıksık çocuklara yazdırıyorum,bugünde eve ödev verdim 1-2-3-4-5 rakamlarını yazmaları için hazırladığım bir etkinli sayfasıyla.
her güzel şey adam olacak çocuklar için :)
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 64

%0
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 19:09
arkadaşlar ben de e sesiyle ilgi çalışmalarla son 3 günümü geçirdim. 2 öğrencim dışında gayet güzel yazıyorlar. ama o 2 öğrencim doğru bir şekilde yazamıyorlar. hele de biri gerçektende başınızı taşlara vurduracak cinsten. bie etkinlik verdiğimde diğer arkadaşlarından çok geri kalıyor.e sesiyle ilgili ödev verdim çocuklara hafta sonu için.pazartesi günü l sesine geçmeyi düşünüyorum.hepimize başarılar.
DS
IP  Tesekkur Et
erkanerbas
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 461

Aldigi Alkis: 421
%91
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 19:38
Bugün öğrencilerimin çoğuna "e" sesini yazdırdım. Bazılarına da "l" sesini yazdırıyorum. Ama isminlerini söylemiyorum. Pazartesi hayırlısı "e" sesini vereceğim. Sınıfımıza teknoloji sınıfı kuruldu .Artık projeksiyonumuzda var... Dersleri görsel işlemeyi düşünüyorum. 
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
IP  Tesekkur Et
hatice_kaan
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 6

%0
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 22:38
Deniz arkadaşım ben o dediğin siteye girdim.fakat sunuları bir türlü açamıyorum.Acaba neden olabilir?
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 244

Aldigi Alkis: 46
%18
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 22:42
ben de bugün öğrencilerimle e sesine hazırlık çalışmaları yaptırdım...fotokopilerde e sesinin üzerinden gidebiliyorlar ama iş kendileri yapmaya geldiğinde maalesef...napcağımı şaşırdım.pazartesi e sesine geçmeyi düşünüyordum ama biraz daha ertelemem gerekecek anlaşılan.
IP  Tesekkur Et
denizv
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 23:03
hatice öğretmenim iniyor.İndirmek istediğiniz sunu'nun üzerinde sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyorsunuz.Kolay gelsin
IP  Tesekkur Et
asine
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

%0
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 23:11

slm arkadaşlar hepinize bu kutsal yolda başarılar dilerim. Bende 1 haftadır e sesiyle uğraşıyorum.6 öğrencimden biri çok iyi birine hiç bir şey yaptıramıyorum diğerleri ise kendilerini geliştirme aşamasında. Arkadaşlarımızın hazırladığı dökümanlar işe yarıyor. Herkes elinde işe yarar dökümanları paylaşsın dilerim . İyi akşamlar

IP  Tesekkur Et
denizv
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
bullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2007 Saat 23:21

Alim Baydar arkadaşımızın hazırladıklarını da rapide yüklemiştim.Çok ilgilerini çekiyor bu tip sunular.Kolay gelsin tekrar

IP  Tesekkur Et
tebesir65
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 46

Aldigi Alkis: 5
%10
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 02:35
arkadaşlar 1.sınıf matematik dersi yıllık planlarını bulamadım. bulduklarım geometri ile başlıyor. fakat sayılar ile başlayan planlar arıyorum. yardımcı olabilir misiniz. başarılar
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 12:00
buyur hocam;
IP  Tesekkur Et
burcu
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

%0
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 20:12
meraba arkadaşlar. benim sınıfım 20 kişi. 2 haftadır çizgi çalışması yapmama rağmen hala çok zorlananlar var. buna rağmen e sesini verdim. doğrumu yaptım bilmiyorum. bir de şunu  sormak istiyorum. matematik öğretimine ne zaman başlamalıyım. şimdiden teşekkürler...
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 21:59
değerli meslektaşım...benim sınıf mevcudum 50 kişi...ben de 2 haftadır çizgi çalışmaları yaptırıyorum ama hala ses vermeyi düşünmüyorum...çünkü çizgi çalışmalarını çok iyi yapanların yanında çok kötü yapanlar da var...en azından 2-3 gün daha çizgi çalışması yaptırmayı düşünüyorum...matematik dersinde de yavaş yava rakamları vermeye başladım...1 rakamını verdim...matematik defterlerini nasıl kullanacaklarını anlattım...yarında 2 rakamını vermeyi düşünüyorum...
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 22:17
merhaba arkadaşlar..matematiğe sayılardan mı başladınız ben henüz sayılara vermedim dolayısıyla deftere de geçmedim,henüz çalışma kitabındaki etkinlikleri yaptırıyorum,cuma günü 'ben nerdeyim' le beraber alçakta yüksekte konusunu işledik..sayılar sanırım örüntülerden sonraydı benim mi yanlışım var acaba..
DS
IP  Tesekkur Et
erkanerbas
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 461

Aldigi Alkis: 421
%91
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 22:18
Arkadaşlar forumları gezerken rastladım.Bir öğretmen arkadaşın önerileri:

Arkadaş açıklamasında
"Çizgi çalışmalarına fazla zaman ayrımayın diyor"

---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
IP  Tesekkur Et
hatice_kaan
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 22:32

Denin Soner arkadaşım bende matematikten aynı yerdeyim.Çünkü bizim kılavuzlarımız ve kitaplarımız farklı.

IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2007 Saat 22:33

ben de aynı şeyi düşünüyorum,çocuklar çok fazla sıkıldılar çizgi çalışmasından ki ben 1,5 hafta gibi az bir süre yaptırdım diğer meslektaşlarıma göre.tabii yazının güzel olması da önemli ama asıl önemli ollan bence seslerin birleştirilmesindeki mantığın çocuğa verilmesi.

DS
IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%30
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 11:33
  Arkadaşlar, çocukların çizgi çalışmaları yapmaktan sıkıldıklarına kesinlikle katılıyorum.Okuma ve yazmaya o kadar hevesliler ki,yaptıkları çizgi çalışmasının (harf olmadığı için) adı olmadığı için hevessiz yapıyorlar. Ben en son cuma günü ele kelimesini verdim.Bu gün le hecesini vereceğim.Umarım haftaya iyi başlarız.Hepimize kolay gelsin.
iskorpit
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 17:57
merhaba arkadaşlar biz bugün sınıfta l sesini yazdık ve el kelimesine ulaştık.el kelimesinin yanına e koyarak çocuklar ele kelimesine ulaştılar ve yazdılar.sinan öğretmenimin hazırladığı e,l,el ve ele kartlarından ben de hazırladım.çocuklar okudular ve yazdılar yarında el ele 'yi yazıp okuyacağız.acaba yarın a sesine geçmeli miyim diye düşünüyorum..
DS
IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%30
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 21:19

Deniz arkadaşım le hecesini vermeyecek misin?

iskorpit
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 21:31
kayaayper öğretmenim kılavuz kitapta el ele okutturulup yazdırıldıktan sonra e hecesi kapatılıp le hecesine ulaşacağımız yazıyor ben de ona göre hareket ediyorum.
DS
IP  Tesekkur Et
denizsonerdeniz
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 21:32
tabii a sesine geçmeden önce le sesini vereceğim ama a sesini ertesi güne bıraksam geç kalırmıyım diye düşünüyorum
DS
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 21:35
BUGÜN E SESİNE GEÇMEK İÇİN SON HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK...YARIN NASİP OLURSA E SESİNİ VERECEĞİM...
IP  Tesekkur Et
35pınar35
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 23

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 21:43
bugün e sesini verdim çok eğlendik ama iş yazmaya gelince açıkçası ben çok ürktüm fakat zamanla oturacağına inanıyorum çünkü bugün ilk kez kendi kendilerine yazdılar ve çabalıyorlar.
her güzel şey adam olacak çocuklar için :)
IP  Tesekkur Et
denizx
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 42

%2
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:02
foruma bakıyorum sanırım en geride olan benim sınıf mevcudunu 10a çıkarmak için 2002 doğumluları da aldık...ki şunu anladım 2 ay yaşın bile ne kadar önemli olduğunu çünkü kü.üklre çok zorlanıyorlar ben çarşambaya kadar çizgi çalışmasına devam edicem perşembe e ye geçicem inşallah sınıf mevcudum çok az olmasına rağmen çok zorlanıyorum üç çizgiye yazamayanlar var stresteyim ne yapıcağımı bilmiyorum ....önerilerinizi bekliyorum
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:20
Orjinalini yazan: denizx

foruma bakıyorum sanırım en geride olan benim sınıf mevcudunu 10a çıkarmak için 2002 doğumluları da aldık...ki şunu anladım 2 ay yaşın bile ne kadar önemli olduğunu çünkü kü.üklre çok zorlanıyorlar ben çarşambaya kadar çizgi çalışmasına devam edicem perşembe e ye geçicem inşallah sınıf mevcudum çok az olmasına rağmen çok zorlanıyorum üç çizgiye yazamayanlar var stresteyim ne yapıcağımı bilmiyorum ....önerilerinizi bekliyorum

sınıf mevcudunuz 10 kişi mi hocam?...keşke benimde o kadar olsaydı...şu an 50 tane sevimli öğrenci ile uğraşıyorum ama eve geldiğimde bitmiş oluyorum...bir de ders çıkışında 2 saat etüt var... vay halime...siz halinize şükredin hocam...İYİ ÇALIŞMALAR
IP  Tesekkur Et
kayaayper
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%30
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:22
  Deniz arkadaşım şimdi oldu.Önce el ele,sonra le.Sonra a.Ben bu gün le hecesini verdim.Zaten yazmalarında pek sorun olmuyor.Şöyle çalışma yaptırdım.e harfini,l harfini ,el kelimesini,ele kelimesini, le hecesini ben söyledim , onlar yazdılar.30 kişi yazabildi.O nedenle yarın a harfini vercem.Bundan sonra biraz işler karışacak gibi.Confused Hepimize kolay gelsin. 
iskorpit
IP  Tesekkur Et
orhangazi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:24
arkadaslar ben gecen senede 1 leri okutmustum seslere baslarken ici bos harlerden yazdirin gecis icin cok yararli oluyor ayrica cizgi calismalarini uzatmamis oluyorsunuz
IP  Tesekkur Et
orhangazi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:28
sesleri bir an önce vermeye gayret etmeyin,seslerin 1.dönemin sonuna kadar süresi var önemli olan güzel yazmalari ve kavramalari
IP  Tesekkur Et
denizx
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 42

%2
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:40

öğretmenim34 doğru söylüyorsunuz ben sınıf mevcudu bakımından şanslıyım ancak biz sınıf açabilmek için 2002 lileri yazsak mı yzmasak mı gibi tereddüte düştük böyle olunca öğrenciler sınıfa sürekli devam etmediler bu durumda tabi ki benim için kötü oldu tek tek hepsiyle uğraşıyorum ellerini tutup hepsiyle çizgi çalışmaları yapıyorum aileleri de sıkıştırıyorum yardımcı olsunlar diye ama hala eksik öğrencim var ......hayırlısı olsun diliyorum hocam size de iyi şanslar ve bol bol sabırlar diliyorum...iyi akşamlar herkese

IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 22:43
Orjinalini yazan: denizx

öğretmenim34 doğru söylüyorsunuz ben sınıf mevcudu bakımından şanslıyım ancak biz sınıf açabilmek için 2002 lileri yazsak mı yzmasak mı gibi tereddüte düştük böyle olunca öğrenciler sınıfa sürekli devam etmediler bu durumda tabi ki benim için kötü oldu tek tek hepsiyle uğraşıyorum ellerini tutup hepsiyle çizgi çalışmaları yapıyorum aileleri de sıkıştırıyorum yardımcı olsunlar diye ama hala eksik öğrencim var ......hayırlısı olsun diliyorum hocam size de iyi şanslar ve bol bol sabırlar diliyorum...iyi akşamlar herkese

teşekkürler hocam...allah hepimizin yardımcısı olsun...İYİ ÇALIŞMALAR...
IP  Tesekkur Et
zzeynepp
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 3

%0
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 23:38
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün el ve ele hecelerinin tekrarını yaptım. Yan yana getirerek e ele ye ulaştık ve şarkısını söyledik. Aynı zamanda harf kartları ve yaka kartları yaptık. Harfleri büyük puntoyla çıkarttım ve çoğaltarak öğrencilere dağıttım. Onlarda bu harfleri kartonlara yapıştırarak kestiler ve iskambil kağıtları gibi harf kartları oldu. Tavsiye ederim. Sıkılınca yan yana getirip oyunlaştırıyoruz. Ela ve Lale resmini çizerek yanlarına el ele yazdık ve sonuna nokta koyduk. Matematikten 3 sayısını verdim. Sınıfta hala yazmakta zorlanan öğrenciler var 2-3 kişi. Sanırım yarın le hecesini ertesi günde elle yi veririm. Cuma günü a sesini vermeyi düşünüyorum. Herkese kolay gelsin...
IP  Tesekkur Et
öyküü
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 13

%7
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 23:47
yaaaaaaa siz çok hızlısınız ben bugün e sesini verdim ve bu hafta tamammen e sesine ayırdım elat için her hafta bi ses diye planladım yanlış mı?
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 23:51
Orjinalini yazan: öyküü

yaaaaaaa siz çok hızlısınız ben bugün e sesini verdim ve bu hafta tamammen e sesine ayırdım elat için her hafta bi ses diye planladım yanlış mı?
yanlış yapmıyorsun hocam emin ol...ben daha e sesini bile vermedim...yarın vermeye başlayacam...acele etmemize gerek olmadığını düşünüyorum...ne kadar emin adımlarla ilerseniz o kadar başarılı olursunuz...İYİ ÇALIŞMALAR...
IP  Tesekkur Et
laylaygulay
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%4
bullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2007 Saat 23:57
merhaba, ben bugün l sesini verdim. acaba yarın da büyüğünü versem mi?
laylaygulay
IP  Tesekkur Et
rogers
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

%0
bullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 00:39

Arkadaşlar ben de yazılanları okuyorum, okumadığım zaman kendimde bir eksiklik hissediyorum anlayacağınız bağımlılık yaptı.

Bu arada sayın laylaygulay hocam, büyük harfleri o seslerin özel isimleri gelince vermeniz kalıcılğı sağlıyor tabiki bu benim fikrim, herkese kolay gelsin
IP  Tesekkur Et
ogretmenim34
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
bullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 18:51
bugün e sesini verdim ve ayakta duracak halim kalmadı...50 tane öğrenci ile tek tek ilgilenmek zorunda kaldım ama nafile...yapamıyorlar...ne yapacağımı şaşırdım vallahi...bunlar nasıl okuyacak bileniniz var mı...Cry
IP  Tesekkur Et
pelinelif
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 109

Aldigi Alkis: 9
%8
bullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 20:27
valla hocam aynı sorun bendede var 40 öğrencim var 5 tanesi hiç bir şey
yapmadan oturuyor çaresiz kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.diğereleri fena değil  e sesini verdim yarın "l "yi vereceğim ama o beş öğrenci çok canımı sıkıyor yani ellerinden tutunca bile yapamıyorlar.birde ben çok nefret ederim de sınıfım çok kirleniyor sizin sınıflar nasıl ???????????Disapprovebirde ilk haftalarda iki ses azmı ne dersiniz
IP  Tesekkur Et
pelinelif
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 109

Aldigi Alkis: 9
%8
bullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 20:30
arkadaşlar ayrıca ritmik saymalara geçeniniz var mı durum nasıl
IP  Tesekkur Et
+eme+
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 7

%0
bullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 20:36
arkadaşlar bende e sesini yeni verdim  iki kişi dışında çoğu deftere güzel yazdı prşembe l sesini vermeyi düşünüyorum.matematikte biraz geride kaldım ama hayat bilgisini işliyorum bakalım...herkese kolay gelsin:D
IP  Tesekkur Et
<< Önceki Sayfa   18 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma