Konu: II. Dönem Performans Ödevleri Gönderim Zamanı: 13-Mart-2007 Saat 20:49
Sevgili arkadaşlar 2. dönem performans ödevi olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Birde performans ödevi olarak değerlendirme ölçeklerini lütfen paylaşalım. Saygılarımla...
Hayat bilgisi dersinden "mevsimler"konusu ile ilgili performans ödevi verdim. Matematikten Örüntü konusu ile ilgili verdm. Türkçeden de anahtar kelimeler verip hikaye yazmalarını isteyecem.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
türkçeden yakın çevresini gezip, gördüğü yazıları yazması ve anahtar kelime verip hikaye yazmasını; matematikten paralarımız etkinliği ile ilgili; hayat bilgisinden ise aile albümü veya canlılar ve yuvaları hakkında performans ödevi vermeyi planlıyorum.
türkçeden yakın çevresini gezip, gördüğü yazıları yazması ve anahtar kelime verip hikaye yazmasını; matematikten paralarımız etkinliği ile ilgili; hayat bilgisinden ise aile albümü veya canlılar ve yuvaları hakkında performans ödevi vermeyi planlıyorum.
ben Hayat BAilgisi dersinde canlılar ve yuvaları konusunu 1. dönem performans ödevi olarak vermiştim..severek yaptılar.
Tanrı'nın yarattığı
bütün canlılardan sadece kedi
yemek için köleliği kabul etmez.
hayat bilgisinden canlılar nerede barınıyorlar ? müzikten çevremizdeki varlıklar hareket ve sesleri görsel sanatlardan duygularımızı ifade eden maskeler yapmalarını performans ödevi olarak verdim. türkçe - mat -ve beden eğitimi ile ilgili henüz karar veremedim.
ben bu dönem ö?rendi?imiz rakamlardan kitapçyk hazyrlataca?ym.mesela çocuk 1 rakamyny yazacak altyna 1 hayvan resmi veye çiçek resmi çizecek bu di?er rakamlarda da devam edecek en son kitapçyk haline getirece?iz sevgilerimle
Ö?retmenim 1 dönem okuma yazma çaly?malaryndan dolayy performans ödevlerini geç verdik. SYZYN SYTELERDEN HAZIR ALIP ÇOCUKLARA VERDYK. Ama verimli olmady. Ve ÇoCUKLAR DE?YL VELYLER YAPIP GETYRMY?. BEN YKYNCY DÖNEM EVE PERFORMANS ÖDEVY VERMYYECE?YM. TESPYT ETTY?YM KONULARI GEREKYYORSA MALZEMELERYNY YSTEYYP SÜRESYNY DERS SAATLERYNE GÖRE AYARLAYIP OKULDA GÖZETYMYMDE YAPTIRMAYI DÜ?ÜNÜYORUM.
bakanlyk dönemin sonuna do?ru bir genelge yayymlamy?ty bu ödevlerle ilgili..bence çok anlamly bir genelgeydi..proje performans ödevlerini a?yr verildi?i, çevre ve aile imkanlarynyn gözardy edildi?i ve yayarly olamadygy ile ilgili..bence de çok do?ru..ödevleri çocuk yapmadyktan sonra ne anlamy var..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma