Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

II. Dönem Performans Ödevleri

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: İlkokuma Yazma Materyalleri (Sizden Gelenlenler)
Forum Adı: Performans Ödevleri
Forum Tanımlaması: Arkadaşlar Performans ödevleirni buradan paylaşalım
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=629
Tarih: 30-Haziran-2025 Saat 12:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: II. Dönem Performans Ödevleri
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: II. Dönem Performans Ödevleri
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2007 Saat 20:49
Sevgili arkadaşlar 2. dönem performans ödevi olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Birde performans ödevi olarak değerlendirme ölçeklerini  lütfen paylaşalım. Saygılarımla...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: caddy
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2007 Saat 21:25
Matematik için "Paralarımız" konusu ile ilgili çocuklara kağıttan para yaptırmayı düşünüyorum Tongue nasıl olur?

-------------
Tanrı'nın yarattığı
bütün canlılardan sadece kedi
yemek için köleliği kabul etmez.

Mark Twain

Mesajı Yazan: m_gulen
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2007 Saat 22:23
Hayat bilgisi dersinden "mevsimler"konusu ile ilgili performans ödevi verdim. Matematikten Örüntü konusu ile ilgili verdm. Türkçeden de anahtar kelimeler verip  hikaye yazmalarını isteyecem.

-------------
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."

Sadi-i Şirazi

Mesajı Yazan: ilkokuma
Mesaj Tarihi: 14-Mart-2007 Saat 16:59
türkçeden yakın çevresini gezip, gördüğü yazıları yazması ve anahtar kelime verip hikaye yazmasını; matematikten paralarımız etkinliği ile ilgili; hayat bilgisinden ise aile albümü veya canlılar ve yuvaları hakkında performans ödevi vermeyi planlıyorum.

Mesajı Yazan: caddy
Mesaj Tarihi: 14-Mart-2007 Saat 20:33
Orjinalini yazan: ilkokuma

türkçeden yakın çevresini gezip, gördüğü yazıları yazması ve anahtar kelime verip hikaye yazmasını; matematikten paralarımız etkinliği ile ilgili; hayat bilgisinden ise aile albümü veya canlılar ve yuvaları hakkında performans ödevi vermeyi planlıyorum.
ben Hayat BAilgisi dersinde canlılar ve yuvaları konusunu 1. dönem performans ödevi  olarak vermiştim..severek yaptılar.Tongue

-------------
Tanrı'nın yarattığı
bütün canlılardan sadece kedi
yemek için köleliği kabul etmez.

Mark Twain

Mesajı Yazan: fingalo
Mesaj Tarihi: 03-Nisan-2007 Saat 22:27
ben performans ödevi falan vermiyorum.

Mesajı Yazan: erdemre
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2007 Saat 21:09

TÜRKÇE 'DEN AİLE ALBÜMÜ ÇALIŞMASI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. GETİRDİKLERİ FOTOĞRAFLARI AİLE AĞACI ÜZERİNDE YERLEŞTİRİP İSİMLERİNİ YAZDIRMAYI VE ONLAR HAKKINDAKİ DUYGULARINI İFADE ETMELERİNİ İSTEYECEĞİM...

Mesajı Yazan: asahin
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2007 Saat 20:17
hayat bilgisinden canlılar  nerede  barınıyorlar ? müzikten  çevremizdeki  varlıklar  hareket  ve  sesleri  görsel  sanatlardan  duygularımızı  ifade  eden  maskeler  yapmalarını  performans  ödevi olarak  verdim.  türkçe - mat -ve  beden eğitimi ile  ilgili henüz  karar  veremedim.

Mesajı Yazan: figen70
Mesaj Tarihi: 08-Kasim-2007 Saat 21:42
 ben bu dönem ö?rendi?imiz rakamlardan kitapçyk hazyrlataca?ym.mesela çocuk 1 rakamyny yazacak altyna 1 hayvan resmi veye çiçek resmi çizecek bu di?er rakamlarda da devam edecek en son kitapçyk haline getirece?iz sevgilerimle

Mesajı Yazan: br?ylmz
Mesaj Tarihi: 03-Subat-2008 Saat 23:00
Ö?retmenim 1 dönem okuma yazma çaly?malaryndan dolayy performans ödevlerini geç verdik. SYZYN SYTELERDEN HAZIR ALIP ÇOCUKLARA VERDYK. Ama verimli olmady. Ve ÇoCUKLAR DE?YL VELYLER YAPIP GETYRMY?. BEN YKYNCY DÖNEM EVE PERFORMANS ÖDEVY VERMYYECE?YM. TESPYT ETTY?YM KONULARI GEREKYYORSA MALZEMELERYNY YSTEYYP SÜRESYNY DERS SAATLERYNE GÖRE AYARLAYIP OKULDA GÖZETYMYMDE YAPTIRMAYI DÜ?ÜNÜYORUM.

Mesajı Yazan: ardic61
Mesaj Tarihi: 04-Subat-2008 Saat 16:35
bakanlyk dönemin sonuna do?ru bir genelge yayymlamy?ty bu ödevlerle ilgili..bence çok anlamly bir genelgeydi..proje performans ödevlerini a?yr verildi?i, çevre ve aile imkanlarynyn gözardy edildi?i ve yayarly olamadygy ile ilgili..bence de  çok do?ru..ödevleri çocuk yapmadyktan sonra ne anlamy var..

-------------
Ni?anta?y Ylkö?retim Okulu

Mesajı Yazan: ülküm
Mesaj Tarihi: 22-Subat-2008 Saat 22:51

resimlerim çiçek açty..(hayat bilgisi...her çiçe?e aile bireylerinin resimleri olcak) görsel sanatlar deresinde de faydalanabilirsiniz

-------------
sarp daglar asilmak içindir......hadimler yilmaz

Mesajı Yazan: sedat711
Mesaj Tarihi: 12-Subat-2009 Saat 23:53
 hocam değerlendirme ölçekleri için sincan.gov.tr de bulunan değerlendirme ölçekleri çok güzel

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info