tesekkur ederım metın abı sen de olmasan.sanattan anlayan kımse kalmammıs yahu.AMA RESİMLERIMIZE YORUM YAPMAMISSIN.HANGILERI BENIM HADI BIL BAKALIM.
HIR DE ARKADASLAR BISEY SORACAM.IL ICINDE TAYIN ISTEDIGIN ZAMAN ORADA 2 YIL KALMA ZORUNLULUGU DIYE BISEY VAR MI YOKSA IL DISI ISTEYEBILIRMISIN BI DAHA KI DONEM?BILGISI OLAN VARSA VE YANITLARSA SEWINIRIM.
tesekkur ederım metın abı sen de olmasan.sanattan anlayan kımse kalmammıs yahu.AMA RESİMLERIMIZE YORUM YAPMAMISSIN.HANGILERI BENIM HADI BIL BAKALIM.
HIR DE ARKADASLAR BISEY SORACAM.IL ICINDE TAYIN ISTEDIGIN ZAMAN ORADA 2 YIL KALMA ZORUNLULUGU DIYE BISEY VAR MI YOKSA IL DISI ISTEYEBILIRMISIN BI DAHA KI DONEM?BILGISI OLAN VARSA VE YANITLARSA SEWINIRIM.
Sana o zaman söyleyemedim.Ama şimdi sanırım söylemeliyim.Sana hala eskisi gibi duacıyım.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Her iki cihanda mutlu olmanı diliyorum.Lütfen bundaki samimiyetime inan.Ama lütfen hakkınıda helal etmeyi unutma.Allaha emanet ol.
arkadaslar herkese iyi aksamlar sizlere aklımı karıştıran bir soruyu sormak isterim müdür yetkili öğretmen 1 ve 5. sınıflara giremez diye bir yönetmelik var mı acaba okulda 5 öğretmeniz köy okulunda görev yapıorum ve gercekten böle bir yönetmelik var mı beni aydınlatırsanız cok mutlu olurum
Bu sene birinci sınıfları aldığımda panik olmuştum biraz.Çünkü yeni sistemle ilk kez okutacaktım.Ama bu sitedeki siz değerli öğretmen arkadaşlar sayesinde çok başarılı bir yıl geçirdim.Hepinize çok teşekkürler.İkinci sınıf günlüğünde görüşmek üzere, iyi tatiller.
Bu sene birinci sınıfları aldığımda panik olmuştum biraz.Çünkü yeni sistemle ilk kez okutacaktım.Ama bu sitedeki siz değerli öğretmen arkadaşlar sayesinde çok başarılı bir yıl geçirdim.Hepinize çok teşekkürler.İkinci sınıf günlüğünde görüşmek üzere, iyi tatiller.
herkese iyi tatiller...sanırım ben yine 1.sınıf okutucam.ama sizleri de takip edicem.umarım bu seneden daha basarılı bır yıl gecırırız.hayırlı yolculuklar ve ıyı tatiller...herkes hakkını helal etsin...mutlu yarınlar.........
herkese iyi tatiller...sanırım ben yine 1.sınıf okutucam.ama sizleri de takip edicem.umarım bu seneden daha basarılı bır yıl gecırırız.hayırlı yolculuklar ve ıyı tatiller...herkes hakkını helal etsin...mutlu yarınlar.........
Bu yıl neredeyiz? 2.sınıf olduk ama sizleri burada bulurum sandım.
Okuldaki ilk günümüzde seminerlerle ilgili çalışmaların yanında yapılan değişiklikleri öğrendik. Öncelikle haftada 5 ders Serbest Etkinlikler Dersi yapılacakmış. Ben ilk ayın faaliyet raporunu kendi düşünceme göre yaptım. Sizlerle paylaşmak istedim.Varsa eksiklik sizler beni uyarırsınız değil mi?
Bu sene birinci sınıfları alacağım için bende de müthiş bir panik ve heyecan vardı ama sağolsun Metin öğretmenimiz sayesinde yavaş yavaş atlatıyorum bu depresif durumları :) Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam :)
metin hocam o zaman sizi 1.sınıflar bolumune alalım burası artık 2.sınıf oldu.hadı sız zyrı bır baslaık altında 2010 2011 1.sınıf forumu baslatın beklıyorum.bende 1.sınıuf okutacagım....
bebegınızı allah bagıslasın
metin hoam ufaklık çok tatlı allah bağışlasın.Bu arada geçen yıl paylaşımlarımız çok güzeldi. bizim yine tayin çıktı.Ama benim görevlendirmem daha yapılamadı çok gergin ve üzgünüm.hangi sınıfı okutacaağım acaaba??
tüm meslektaşlarıma başarılı bir yıl diliyorum!
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
ha bu arada her zamanki felsefem gereği (mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! )Sizlerle paylaşmak istiyorum bir BEYCUR daha gelecek 5 ay sonra.....
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
ask olsun metın hocam dawet mı beklıyorsunuz pekı ben sızı dawet edıyorum o zaman.1.sınıflar ve guzel bı yul olması adına buyurun 1.sınıflar paylasım sofrasınaaaaa....
neler yaptınız neler yapacaksınız set alıoyormusunuz.ne kadar sure cızgı calısması yapacaksıznz.yılllık ve gunluk planlar zumre serbest etkınlık konusu ....
ooo bakın ne kadar cok konusacak seyımız var..ben sımdıden yıllık palanları paylastım bıle....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma