sevgili meslektaşım,bana tlf numarası,adres bilgilerinizi ulaştırısanız okulların acıldığı haftayı takip eden günlerde sizlere gerekli yardımları göndermeye çalışırım.
Sinancım bende şimdi eşimle beraber Of un Kıyıcık Belediyesinde denize nazır balkonda tatil yapıyorum...Yarında Espiye yolculuğu var(nedenini sen bilirsin)
Merhabalar.Bu yıl 1.sınıf okuttum. Yorucu ve yoğun bir çalışma dönemiydi.Sitenizden yararlanarak okuma bayramı düzenledim.Velilerimden ve meslektaşlarımdan güzel övgüler aldım.Önümüzdeki dönemde 2.sınıf okutacağım ve sitenizden yararlanmaya devam edeceğim.Sinan Hocam size, emeği geçen ve paylaşımda bulunan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.Benim tatilim bugün başlıyor.Denize gidiyorum ve 1 Eylüle kadar tatildeyim.
şanlıurfada bir özel eğitim rehabilitasyon merkezinde çalıışıyorum,sıcaktan kavruluyorum...işitme engelli çocuklarıma okuma yazma öğretmeye çalışıyorum..daha ilk tecrübem kafam allak bullak..
Siteyle tanışmam sanırım 4 sene önce olmuştu. o zaman 1. sınıf okutuyordum. şimdi istanbuldayım ve bu yıl tekrar 1. sınıf okutacağım. yani döndük dolaştık, yine burdayız.
Merhaba hocam bu yıl ücretli olarak çalıştım ve 1nci sınıf okuttum.Bu işin üstesinden sizin yardımlarınızla geldim çok teşekkür ederim.Kpss ye girdim ve sonuç bekliyorum herkesin hakkında hayırlısı olması dileğimle iyi tatiller.
iİlginiz için teşekkürler.Birinci sınıftan aldığım öğrencilerimle beşi bitirdik.bu yıl birinci sınıf olacak.O nedenle bol enerji depolamaya çalışıyorum.Şu an Alaçatıda tatildeyim.Yeni sistemle ikinci kez birinci sınıf okutacağım.Dönünce her zamanki gibi sitenizden yararlanacağım.Yaptığınız tüm çalışmalar için sonsuz teşekkürler ediyorum.
selam evet tatildir falan derken pek eğitim siteleriyle ilgilenemedilk haklısınız (seneye yine aynı okulumdayım tayin çıkacağa benzemiyor ) 4.sınıf öğretmeni olarak ve 21 sınıf mevcuduyla devam edeceğim öyle görünüyor zümre arkadaşlarla bol bol bilgi paylaşımı yapabilmek dileklerimle...........
Merhaba. 1 haftalık tatilden sonra evimdeyim. Kızlarımla vakit geçiriyor, kitap okuyor ve film seyrediyorum. Seneye 2. sınıf olacağım. Herkese iyi tatiller...
Hocam Tatil yapıyoruz hiç yorulmadığım kadar yoruldum bu sene. TÜrkçe bilmeyen1. sınıflar çok yordu beni :) üzerimizden atmaya çalışıyoruz bu yorgunluğu stresi. herkese iyi tatiller
TAYİNİM ÇIKIMADI.ASLINDA ÇIKMASINIDA İSTEMİYORSUM BU SENE 3. SINIF OLDULAR.ÇOK EMEK VERDİM.TATİLE ÇIKMADIM EVDEYİM 3. SINIF DÖKÜMANLARI HAZIRLIYORUM FİLM İZLİYORUM BOL BOL.ÖNÜMÜZ RAMAZAN GENELDE ONU DÜŞÜNÜYORUM NASIL TUTARIM DİYE ALLAH HEPİMİZE GÜÇ VERSİN ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR
1.sınıf yorgunluğunu atıyoruz.seneye 2.sınıf inşallahh.11yıllıkdeneyimime dayanarak söylüyorum insanın kendi okuttuğu sınıf gibisi yok.kuzularımı şimdiden çok özledimmmartık tatil bitsin istiyorum.
Bu yıl okuldan tayinler oldu.Ben işimi gördüm zannediyordum,hiç te belli olmaz eline düşebilirim,sevgili öğretmenim.Sen herkese lazımsın,durmak yok.Ben nerde miyim?Şimdi kadakaldan geldim,yarın yine oraya.
Hatay'dan başlayıp, adana-ankara-bolu-düzce-adapazarı-istanbul-kırklareli-edirne-uzunköprü-tekirdağ-slivri-istanbul-hatay arası yaptığım 20 günlük kısa ama güzel tatilim bitti..
Şimdi memelekette geziyor,denize girip enerji depoluyorum..
Herkese Dörtyol'dan selamlar...
Güzel Bir Anı;
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş.Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar."Eşim huzur evinde kalıyor.Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş."Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince.Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor,hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?"diye sormuşlar.Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş. ****
Mersin,de süren 21 günlük tatilin ardından İstanbul,dayım.Gitmeyenlere duyrulur Silifke Susanoğlu,Yapraklı koyu harika.Soğuk denize girerken üşüyor aynı denizin ılık suyuyla ısınıyor muhteşem balığıyla ,yanında kayakoruğu ve deniz koruğu turşusuyla karnınızı doyuruyorsunuz.
Bir dahaki tatilde gitmeyenlere önerilir.
Eğitim camiasına merhaba. Tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum. iyi de gidiyor.Bu öğretim yılı üçüncü sınıfları okutacağım. İşimi çok seviyorum. Ayrıca bu öğretim yılında herkese başarılar.
tatilin ardından döndük tekar ama bu sene sınıf okutamak yerine idarecilik görevi düştü üzerimize. ama yine sitede elimden geldiği kadar payalaşım yapacağım. ayrıca birinci sınıf arşivimi dir derleyip toplayıp siteye vermeye çalışacağım..
Cevap vermeye geç kaldım. Tayin istemiştim. Olmadı. Bu yıl 2. sınıfı okutacağim. Geçen yıl bu siteden çok yararlandım, bu yıl katkıda da bulunmak istiyorum. Tabii becerebilirsem.
Şu anda öğretmenliğe devam ediyorum. Ancan başka bir okula tayin istedim . Büyük bir ihtimalle çıkacak ve de birinci sınıftan başlayacağım. Bu yıl daha çok görüşeçeğiz sizlerle.Yaptınız hizmetten dolayı ve hatta biz üyerin hal ve hatırlarını sormanız büyük bir incelik . Çok teşekkürler.
sinan hocam aradan 2 yıl geçti görüşmeyeli. ben zorunlu tayinle 2 yıl van başkalede 4. ve 5. sınıfları okuttum.şimdi batı tayiniyle sakaryadayım 1 leri okutacam ve en çok güvendiğim siteden yani sizin sitenizden yararlanacağım. sizleri tanımak güzel.çalışmalarınızda başarılar..
bu yıl inşallah 3.sınıf okutacağım sinan hocam çalışmalarınızı takdir edeiyor bu yılda hep birlikte beraber çalışmaları paylaşabilmek dileğiyle iyi günler diliyorum
SEVGİLİ SİNAN ÖĞRETMENİM 2008 DE KARSATAYDIM VE SİTENİZDEN ÇOK FAYDALANDIM BU SENE KIRKLARELİNDEYİM VE YİNE 1.SINIF OKUTUYORUM AKTİF OLARAK SİTEDEYİM GEÇEN SENE VE ÖNCESİNDE 4-5 OKUTTUĞUM İÇİN ARADA BİR BAKIYORDUM SİTEYE AMA 1.SINIF OLUNCA EVE GELDİĞİMDE İLK İŞİM PC AÇIP SİTEYE BAKMAK OLUYOR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SAYGILAR....
Gönlündeki yaraların kanını dindir; yüzde yüz Türk olduğun gün cihan senindir...
Ben de 2010/2011 öğretim yılında Manisa Sarıgöl Ahmetağa N.Uçİlköğretim Okulu 1.sınıf öğretmeniyim.İnşallah seneye 2.sınıfa devam.Bütün arkadaşlara sevgiler saygılar..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma