Sevgili Üyemiz Sitemiz Sizi Özledi....
Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Diğer Alanlar
Forum Adı: Bizden Haberler
Forum Tanımlaması: Yaptığınız çalışmları görelim bizde size destek verelim
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=4192
Tarih: 17-Agustos-2025 Saat 16:57 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com
Konu: Sevgili Üyemiz Sitemiz Sizi Özledi....
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: Sevgili Üyemiz Sitemiz Sizi Özledi....
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 16:36
Sevgili Üyemiz Sitemiz Sizi Özledi. Şuan nerede ne yapıyorsunuz gelecek yıl kaçıncı sınıf okutacaksınız paylaşalım...
------------- Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: zana21
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 16:51
Sinan hocam merhabalar 2006-2007 eğitim öğretim yılında 1.sınıfı okuturken sizinle tanışmıştım sonraki 3 yıl geçici görevle Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştım.29/03/2010 itibari ile de Halk Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atandım.Durum bundan ibaret sırf öğretmekten uzak kalmayayım diye okuma yazma kursu açıyorum yetişkinlere şimdiden 44 öğrencim oldu yakın zamanda kursu açıcam gene siteden yararlanırım inşallah..
|
Mesajı Yazan: Kazim aksoy
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 17:14
Şu anda günü birlik takılıyorum,sevgili öğretmenim.Bazen Sis'te bazen Kadırga'da.İkinci adres Kadakal.Biz kocadık ama 3.sınıfla inşallah yola devam.
|
Mesajı Yazan: mezun2006burdur
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 17:20
Merhaba değerli öğretmenim 2008 Ekim ayında askerlik dönüşü aldığım birinci sınıflarımla başladı sitenizle olan etkileşimim .sitenizdeki kaynaklardan çok faydalandım çok defa umutsuzluğuma umut çaresizliğime çare başarısızlığıma başarı oldu birebir etkileşim iletişim hızlı döküman paylaşımı sayesinde bir çok bilgi fikir ve deneyim edidndim sitenizden bunun için teşekkürü bir borç bilirim şu an öğrencilerim 3 .sınıf olacaklar 2008-2009 da birinci sınıf 2009-2010 da ikinci sınıf 2010-2011 de de üçüncü sınıf olacaklar .Bu günlerde tatilin tadını çıkarmaktayım antalya sahillerinde ördekler misali yüzüyorum dinleniyorum sudan çıktığım yok .2010 2011 sezonunda da sizlerle daha aktfi bilgi fikir ve deneyim paylaşımı gerçekleştireceğim çalışmalarınızda başarılar dilerim. Forumdaki tüm üyeleri selamlar hepinize saygılar sunarım .
|
Mesajı Yazan: böcük06
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 17:46
ben de doğum iznindeyim .o yüzden mesleki işleri biraz askıya aldım.iyi tatiller herkese
|
Mesajı Yazan: nazgulum
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 19:10
ben de iliçi yerdeğiştirme sonuçlarının açıklanmasını bekliyorum. Tayinim çıkmazsa gelecek yıl ikinci sınıfları okutacağım. Herkese iyi tatilller...
------------- Silgi kullanmadan resim yapma sanatına hayat diyoruz.
|
Mesajı Yazan: idog12
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 19:19
Ben şu an tetilin tadını çıkarmaya çalışıyorum.Zaman buldukça kitap okumaya çalışıyorum... Gelecek yıl 2. sınıfı okutacağım.... Forumdaki tüm değerli eğitimci arkadaşlara selamlar...
|
Mesajı Yazan: pandora82
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 19:47
Bu sene 1.sınıf okuttum,kısmetse seneye 2.sınıfa devam :)) Şuan memleketim Erzurum'dayım.Bende bol bol kitap okuyor ve film izliyorum.Herkese sevgi ve saygılar.İyi tatiller...
------------- özlem
|
Mesajı Yazan: akesova
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 20:08
tüm bir yılın yorgunluğunu atmaya dinlenmeye önümüzdeki döneme enerji depolamaya çalışıyoruz...1.sınıftan 5. sınıfa kadar geldik sizlerden çok yararlandık teşekkürlerimizi borç biliyoruz...
------------- AKESOVA
|
Mesajı Yazan: UFUK5
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 20:09
Kısmetse seneye ikinci sınıfı okutacağım. Tatili evde geçiriyorum. Bol bol dinlenip, kitap okuyorum. Herkese iyi bir tatil diliyorum.
|
Mesajı Yazan: hakaneral1982
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 20:18
Bu sene 1. sınıfı zevkle ve rahatlıkla okuttum.Paylaşımda bulunan herkese teşekkür etmek isterim.Tatilde ise güzel bir kitap okuyorum.KORUYUCU PSİKOLOJİ PRF.DR. KEMAL SAYAR VE PSİKOLOG FEYZA BAĞLAN Herkese iyi tatiller.Yeniden görüşmek ümit ve duasıyla...
------------- 19821982
|
Mesajı Yazan: muzoo1953
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 20:37
Sınan hocam merhaba.Ben bir okulda yönetici olarak çalışıyorum.Sınıf okutmuyorum.Sitenizi çok beğendiğim için üye oldum.Bşarılarınızın devamı dileği ile.
|
Mesajı Yazan: serinoglu
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 20:47
Etkileşimi sürdürdüğünüz için teşekkür ederim. Yurt dışında 1.Sınıfı 41 kişiyle okutmanın verdiği yorgunluktan sonra cennet vatan Ceyhanda anne-babamın yanında dinlenip özlem gideriyorum. Seneye İnşaallah aynı sınıfımla devam edeceğim.
------------- R. SERİNOGLU
|
Mesajı Yazan: emineçelik
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:09
bu yıl sınıf öğretmenliğinden mezun oldum. sınav sonuçlarını bekliyorum. inşallah öğretmenlik bana da nasip olur.
|
Mesajı Yazan: hamdikucukgul
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:31
Güzel dökümanların ve paylaşımların olduğu bu siteyi ziyaret ederim. Tatildeyim. Görüşmek üzere.
------------- http://www.bizdenduy.com/
|
Mesajı Yazan: hnermin
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:32
merhabalar ben gecen dönem 1.sınıf okuttum bu sene ikinci sınıf okutacagım...
|
Mesajı Yazan: hg orhan
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:44
Merhaba,
Siteye girmeyeli uzun zaman oldu. Doktora eğitimimin zamanımın büyük bölümünü almasıyla siteden kopmak zorunda kaldım, paylaşımlarım için özel mesaj gönderen arkadaşlar olmuş, onlara da teşekkür ederim, şimdilik tekrar paylaşma imkanım yok, üzgünüm. Ankara'da bilim sanat merkezinde görev yapmakta bir taraftan doktora tezime devam etmekteyim. Meslektaşlarımı siteden haberdar etmeye devam ediyorum. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim :)
------------- gorhan811
|
Mesajı Yazan: yontar
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:46
merhabalar. yoğun bir yılın ardından farklı uğraşlarla dinlenmeye çalışıyorum. kitap yazma çalışmalarıma ağırlık verdim. 2010-2011 eğitim öğretim yılında 1'den 5'e kadar getirdiğim öğrencilerime rehberlik yapacağım. herkese iyi tatiller dilerim.
|
Mesajı Yazan: mehmetmete
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:51
Sevgili Sinan Hocam, Bu sene 1. sınıfı zevkle okuttum. Sizin sitenizden de bolb ıl yararlandım. Şimdi Mersin Çamlıyayla'da tatildeyim. Tatil dönüşü görüşmek dileğiyle. Bu arada paylaşımda bulunan herkese teşekkürü bir boç bilirim.
|
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:56
Tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bende şuanda yeni bir proje üzerinde çalışıyorum yaklaşık 10 ay sonra okul öncesi, 1-3 sınıf öğrencilerimiz için güzel bir eğtim yazılımı hizmetinize sunulacaktır. Sagılarımla..
------------- Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
|
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 21:57
Çalışmalarınızda başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun
|
Mesajı Yazan: sailormoon
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:06
Keyifli bir yıl geçirdim. 1. sınıfı Ankara'da okutmanın avantajıyla rahat ve öğrencilerime faydalı bir yıl geçirdiğime inanıyorum.Dilbilgisi ve matematik konularında da içim rahat ve öğrencilerimin keyifle renkli renkli testler çözmesi beni çok mutlu etti. Bizle gösterdiğiniz ilgi için de teşekkür ederim.
|
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:12
Bu sene 1.sınıf okuttum,kısmetse seneye 2.sınıfa devam edeceğim.
|
Mesajı Yazan: metinogretmen
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:16
Herkese Selamlar ve saygılar..
Şu anda eşim ve 3 çocuğumla gezideyim..
Hatay'dan yola çıktık.
2 gece Adana,2 gece Ankara
Oradan Bolu,düzce,adapazarı,abant..
4-5 gündür İstanbuldayız..
Kısmetse yarın, Kırklareli,Edirne,Uzunköprü,Tekirdağ..
Bir ihtimal Gelibolu..
Herkese hayırlı tatiller.
Seneye 2 veya 5 alabilirim..
İl içi 2. atamayı bekliyorum 
------------- VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
|
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:18
Oo ne güzel metin hocam bizim içinde gezin.
|
Mesajı Yazan: ssngll
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:30
iyi akşamlar ben iliçi atamayla niğde merkeze geçtim daha 2 yıllık öğretmenim biraz beklenmedik bir tayin oldu sanki yeni başlamışım gibi boşluktayım sınıfım belirsiz çocukları merak ediyorum ve ilkgözağrılarımı çok özleyeceğim onları 3.sınıfa geçirip bırakmak zorunda kaldım hala telefon açıp ağlıyorlar üzülüyorum. ayrıca 1 4 ve 5. sınıf boşmuş sizce kaçıncı sınıfı almalıyım
------------- sssnglll
|
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:33
Orjinalini yazan: ssngll
iyi akşamlar ben iliçi atamayla niğde merkeze geçtim daha 2 yıllık öğretmenim biraz beklenmedik bir tayin oldu sanki yeni başlamışım gibi boşluktayım sınıfım belirsiz çocukları merak ediyorum ve ilkgözağrılarımı çok özleyeceğim onları 3.sınıfa geçirip bırakmak zorunda kaldım hala telefon açıp ağlıyorlar üzülüyorum. ayrıca 1 4 ve 5. sınıf boşmuş sizce kaçıncı sınıfı almalıyım
Ben olsam 4. sınıf alırdım..
Ama siz 1.sınıf alın..
İkisinide rahat yaparsınız..
|
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 22:34
Orjinalini yazan: sinanuzun
Oo ne güzel metin hocam bizim içinde gezin.
Teşekkürler Hocam..
Geçen Trabzon u da gezdim..
Çok güzeldi..
|
Mesajı Yazan: edin
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 23:01
, Güzel bir eğitim -öğretim yılı sonu harika bir okuma bayramıyla yılı bitirdik.Yıl içinde yaptığınız yardımlardan dolayı sonsuz teşekkürler.Biz(öğrencilerim,velilerim)çeşitli yardımlar yapmaya çalışıyoruz.2. el temiz kıyafet,kırtasiye,kitap .İhtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinrim.
Samsun'dan Kars'a oradan tekrar iİstanbul'a mini bir tatil yaptım.Şu anda İstanbul'dayım.Ağostosta Mersin'de olacağım.Tüm arkadaşlara güzel bir tatil diliyorum.
|
Mesajı Yazan: ssngll
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 23:09
tanımadığım bir yer 1.sınıf nasıl hangi şube bana düşecek veliler filan tanımıyorum 5.sınıf alsam tanıyıp diğer yılda 1.sınıf alsammı diye düşünüyorum hocam.Birde ilk yılımda 1. sınıfçok yıprattı ara veriim biraz
------------- sssnglll
|
Mesajı Yazan: 55ugur
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 23:39
Bu sene 5. sınıf okutacağım. Birinci sınıfta aldığım ve dört sene birlikte olduğum sınıfımla bu sene vedalaşacağım. Samsun' dan herkese selam olsun...
|
Mesajı Yazan: umutku35
Mesaj Tarihi: 22-Temmuz-2010 Saat 23:58
Site yönetinine teşekkür ederim. Seneye 2. sınıf okutacağım. Şimdi de hem tatil hem de yavaş yavaş okul hazırlıklarını yapıyorum. Tüm öğretmen arkadaşlara iyi tatiller ve iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.
------------- barissen
|
Mesajı Yazan: hatice21
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 00:00
selamlar....bende manisadayım ailemin yanında.bende baska okula gectıgım ıcın buyuk ıhtıalle tekrar 1.sınıf verecekler...bırde 5 bos ama yenı gelenlerın kaderı.oysa gecen sene yorulmustum hayırlısı yıne hallederız.bu sıteye katılım ve paylasımlarla..yenı arkadaslaeı gormek hos...ıyı tatıller......
ne guzel herkes gezıyor.keske b ende gezebılsem...ama maalesef yatalak hastamız var...
bu arada gecen senekı 1.sınıf ogretmenlerımızın cogu yokkkkkkk.nerelerdesınız.umarım tekrar 1 lerle basarılı bır yıl olur...
|
Mesajı Yazan: hatice21
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 00:03
Orjinalini yazan: edin
, Güzel bir eğitim -öğretim yılı sonu harika bir okuma bayramıyla yılı bitirdik.Yıl içinde yaptığınız yardımlardan dolayı sonsuz teşekkürler.Biz(öğrencilerim,velilerim)çeşitli yardımlar yapmaya çalışıyoruz.2. el temiz kıyafet,kırtasiye,kitap .İhtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinrim.
Samsun'dan Kars'a oradan tekrar iİstanbul'a mini bir tatil yaptım.Şu anda İstanbul'dayım.Ağostosta Mersin'de olacağım.Tüm arkadaşlara güzel bir tatil diliyorum.
sayın edin hocam
ben guneydoguda bır ılcenın koy okulunda calısıyorum eger boyle bır yardım durumu varsa faydalanmak ısterım bılgılerınıze...........
|
Mesajı Yazan: SELİNCİM
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 08:09
BEN DE TATİLİN TADINI ÇIKARIYORUM AMA ÖĞRENCİLERİMİ ÖZLEDİM.BEN 5.SINIFI OKUTACAĞIM .HERKESE İYİ TATİLLER.........
|
Mesajı Yazan: 191955
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 09:20
Sevgili Dostlar unutulmamak çok güzel bir duygu...
2010-2011 Öğretim Yılında 5. Sınıf okutacağım.Şimdiden hazırlıklarıma başladım.Tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.Şerif ERGÜL
|
Mesajı Yazan: ihizarcioglu
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 10:38
HERKESE SELAMLAR
ŞU AN ESKİPAZAR DA ARICILIK YAPIYORUM SEBZE YETİŞTİRİYORUM
SENEYE 4. SINIFLARI OKUTACAĞIM NASİP OLURSA
|
Mesajı Yazan: nurmus86
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 10:47
birinci sınıf beni de çok yordu dinlenmeye ihtiyacım vardı ama tatlı bi yorgunluğun içindeyim yarın nişanım var memlekette hazırlık yapıyorum herkese iyi tatiller diliyorum
|
Mesajı Yazan: TülinOguz
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 11:08
Yorucu bir yılın ardından bol bol kitap okuyup film seyrederek dinlenmeye çalışıyorum. Ayrıca sınıfım için yeni kurduğum web sitemde güncellemelerimle ilgileniyorum.
Bence benim web sitem de sizinki kadar olmasa da fena olmadı diyebilirim. 
Bu yıl 5. sınıfa geçtik. Bu sınıfımı 1. sınıftan aldım ve götürüyorum. Sizin sitenizle tanışıklığım 1. sınıfta olmuştu. O zamanlardan beri çok yararını gördüm. Bu nedenle tekrar tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim.
TülinOğuz Öğretmenin Eğitim Öğretim Web Sitesi
http://www.bizlergelecegiz.com - http://www.bizlergelecegiz.com
|
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 11:36
Teşekür eden yazan tüm dostlarımıza selamlar olsun Asıl biz teşekkür ederiz ki böyle araştıran soran ve sorgulayan dostlarımız var...
|
Mesajı Yazan: gul&sah
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 12:25
Beni bayağı korkutan ve çok yorulduğum bir dönemi geride bıraktım. Korkularımı sizin sayenizde yendim. Tüm 1. sınıflarda aynı sıkıntıların olduğunu okudukça ve bu sıkıntılarla nasıl başa çıkabileceğimi birbirinden güzel fikirler veren arkadaşlar sayesinde öğrendim. Şimdide tatilin tadını çıkarıyorum dinlenerek. Bu dönem 2. sınıf olacağız. Herkese çok teşekkür ederim. Ve tabi bu faydalı siteyi hazırlayan Sinan öğretmenime de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
|
Mesajı Yazan: erselhanda
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 13:13
selamlar ...yorucu bir yılı geride bıraktım. eş durumu atamasıyla birleştirilmiş sınıflı okulumdan merkezde 1-8 ilköğretim okuluna geçiş yaptım. yeni okulumda herşey harika görünüyor umarım öyle olur . bu yıl 1. sınıfları okutacağpım ve şimdiden hazırlanıyorum. geçen yıllarda da sizden çok destek aldım , teşekkürler ve gelecek yıllarda da paylaşıma devam inş. herkese iyi tatiller
|
Mesajı Yazan: kurultay
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 14:09
merhabalar sayın hocam...
sizinle 1. sınıfta tanışmıştık, eylül 2010 da 4. sınıf olacacağız inş. http://www.haciolmus.com - www.haciolmus.com ile paylaşıma devam etmeye çalışıyoruz, selamlar saygılar....
------------- holmus
|
Mesajı Yazan: sultan yapıcı
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 14:59
BU YIL 5. SINIF OKUTACAĞIM .MEB. ÇEŞİTLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTI . ZORUNLU OKUTULAN DERS SAYISI DÜŞTÜ . 4 DERS REHBERLİK VE SOSYAL ETKİNLİKLER BİLEMİYORUM NELER YAPACAĞIZ. UMARIM KİTAPLARDA DEĞİŞİR . HERKESE YENİ YILDA BAŞARILAR.
|
Mesajı Yazan: yıldızcan
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 18:00
Sizinle ikinci sınıfları okuturken tanıştım.Sitenizden çok faydalanıyorum.seneye 4.sınıfları okutacağım.Herkese iyi tatiller.
|
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 22:42
sevgili meslektaşım,bana tlf numarası,adres bilgilerinizi ulaştırısanız okulların acıldığı haftayı takip eden günlerde sizlere gerekli yardımları göndermeye çalışırım.
|
Mesajı Yazan: mehmetaydemirim
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2010 Saat 23:48
Sinancım bende şimdi eşimle beraber Of un Kıyıcık Belediyesinde denize nazır balkonda tatil yapıyorum...Yarında Espiye yolculuğu var(nedenini sen bilirsin)
Herkese iyi Tatiller
Bu arada bizim içinde tatil yapsın arkadaşlar
-------------
|
Mesajı Yazan: 55ugur
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 00:25
Web Sitenize üye olup, sık kullanılanlara ekledim şimdiden. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
|
Mesajı Yazan: isin
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 00:26
Merhabalar.Bu yıl 1.sınıf okuttum. Yorucu ve yoğun bir çalışma dönemiydi.Sitenizden yararlanarak okuma bayramı düzenledim.Velilerimden ve meslektaşlarımdan güzel övgüler aldım.Önümüzdeki dönemde 2.sınıf okutacağım ve sitenizden yararlanmaya devam edeceğim.Sinan Hocam size, emeği geçen ve paylaşımda bulunan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.Benim tatilim bugün başlıyor.Denize gidiyorum ve 1 Eylüle kadar tatildeyim.
|
Mesajı Yazan: turkerm
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 00:46
merhabalar...
bu yıl birinci sınıfı alacağım büyük bir ihtimalle..sizden çok faydalanacağım emin olun :) bunun için şimdiden teşekkürler...
ne yaptığıma gelince, ben egedeyim ve buralar çooook ama çok sıcak. evden çıkamıyoruz ne yazıkki..
saygılar..
------------- Bir yerde küçük adamların büyük gölgeleri oluşuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
|
Mesajı Yazan: fhcolak05
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 08:19
Öncelikle tatilde site yönetimi olarak bizi hatırlamanıza çok sevindik. Biz tatilimizi memleketimizde geçiriyoruz. Arkadaşlara iyi tatiller dilerim
|
Mesajı Yazan: müslüm63
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 17:01
ben henüz tatile çıkamadım. çünkü bu son isteğe bağlı yöneticilik atamalarıyla müdür yardımcılığına başladım. tüm arkadaşlara iyi tatiller
|
Mesajı Yazan: zeynep2161
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 18:01
şanlıurfada bir özel eğitim rehabilitasyon merkezinde çalıışıyorum,sıcaktan kavruluyorum...işitme engelli çocuklarıma okuma yazma öğretmeye çalışıyorum..daha ilk tecrübem kafam allak bullak..
------------- ZEYNEP2161
|
Mesajı Yazan: zerdalist
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2010 Saat 19:45
Siteyle tanışmam sanırım 4 sene önce olmuştu. o zaman 1. sınıf okutuyordum. şimdi istanbuldayım ve bu yıl tekrar 1. sınıf okutacağım. yani döndük dolaştık, yine burdayız.
------------- bizi harekete geçiren aynı sorudur.
|
Mesajı Yazan: pıtır58
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2010 Saat 12:53
Merhaba hocam bu yıl ücretli olarak çalıştım ve 1nci sınıf okuttum.Bu işin üstesinden sizin yardımlarınızla geldim çok teşekkür ederim.Kpss ye girdim ve sonuç bekliyorum herkesin hakkında hayırlısı olması dileğimle iyi tatiller.
------------- pıtır
|
Mesajı Yazan: hezeyan
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2010 Saat 17:45
Evet fazla ara verdik.Gelecek yıl 4.sınıfları okutacağım.Döküman konusunda yine sitenizden yararlanacağım.Şimdiden kolay gelsin.
|
Mesajı Yazan: vilda
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2010 Saat 20:43
iİlginiz için teşekkürler.Birinci sınıftan aldığım öğrencilerimle beşi bitirdik.bu yıl birinci sınıf olacak.O nedenle bol enerji depolamaya çalışıyorum.Şu an Alaçatıda tatildeyim.Yeni sistemle ikinci kez birinci sınıf okutacağım.Dönünce her zamanki gibi sitenizden yararlanacağım.Yaptığınız tüm çalışmalar için sonsuz teşekkürler ediyorum.
Herkese iyi tatiller diliyorum
|
Mesajı Yazan: arzu55
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2010 Saat 21:42
selam evet tatildir falan derken pek eğitim siteleriyle ilgilenemedilk haklısınız (seneye yine aynı okulumdayım tayin çıkacağa benzemiyor ) 4.sınıf öğretmeni olarak ve 21 sınıf mevcuduyla devam edeceğim öyle görünüyor zümre arkadaşlarla bol bol bilgi paylaşımı yapabilmek dileklerimle...........
------------- arzu
|
Mesajı Yazan: filizzz
Mesaj Tarihi: 25-Temmuz-2010 Saat 22:30
Merhaba. 1 haftalık tatilden sonra evimdeyim. Kızlarımla vakit geçiriyor, kitap okuyor ve film seyrediyorum. Seneye 2. sınıf olacağım. Herkese iyi tatiller...
|
Mesajı Yazan: reyhan_
Mesaj Tarihi: 26-Temmuz-2010 Saat 08:39
Hocam Tatil yapıyoruz hiç yorulmadığım kadar yoruldum bu sene. TÜrkçe bilmeyen1. sınıflar çok yordu beni :) üzerimizden atmaya çalışıyoruz bu yorgunluğu stresi. herkese iyi tatiller
-------------
|
Mesajı Yazan: mutlu41
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2010 Saat 13:06
şu an tatildeyim.gelecek yıl 2. sınıf okutuyorum.Ama bu yıl çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: gülGÜL
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2010 Saat 13:41
TAYİNİM ÇIKIMADI.ASLINDA ÇIKMASINIDA İSTEMİYORSUM BU SENE 3. SINIF OLDULAR.ÇOK EMEK VERDİM.TATİLE ÇIKMADIM EVDEYİM 3. SINIF DÖKÜMANLARI HAZIRLIYORUM FİLM İZLİYORUM BOL BOL.ÖNÜMÜZ RAMAZAN GENELDE ONU DÜŞÜNÜYORUM NASIL TUTARIM DİYE ALLAH HEPİMİZE GÜÇ VERSİN ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR    
|
Mesajı Yazan: rasmusnc
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2010 Saat 13:43
şu an yaz tatilindeyiz sevgili hocam
|
Mesajı Yazan: şükran36
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2010 Saat 19:25
1.sınıf yorgunluğunu atıyoruz.seneye 2.sınıf inşallahh.11yıllıkdeneyimime dayanarak söylüyorum insanın kendi okuttuğu sınıf gibisi yok.kuzularımı şimdiden çok özledimmmartık tatil bitsin istiyorum.
|
Mesajı Yazan: Kazim aksoy
Mesaj Tarihi: 27-Temmuz-2010 Saat 22:22
Bu yıl okuldan tayinler oldu.Ben işimi gördüm zannediyordum,hiç te belli olmaz eline düşebilirim,sevgili öğretmenim.Sen herkese lazımsın,durmak yok.Ben nerde miyim?Şimdi kadakaldan geldim,yarın yine oraya.
|
Mesajı Yazan: kaanpasa
Mesaj Tarihi: 30-Temmuz-2010 Saat 21:11
SELAM BEN BU SİTEYE SENEYE 1.SINIFA GİDECEK OĞLUM İÇİN ÜYE OLMUŞTUM.ASLINDA BENDE ÖĞRETMENİM AMA LİSEDE..BU SİTE HARİKA EMEKLERİNİZE SAĞLIK....
|
Mesajı Yazan: cello7103
Mesaj Tarihi: 31-Temmuz-2010 Saat 14:06
Mesajı Yazan: ayberk53
Mesaj Tarihi: 01-Agustos-2010 Saat 15:19
Hakettiğimiz tatili yapıyoruz. Herkese selam ve sevgiler.
|
Mesajı Yazan: nyavasal
Mesaj Tarihi: 01-Agustos-2010 Saat 15:29
sevgili SİNAN UZUN
BEN 1 YIL ÖNCE EMEKLİ OLDUM
ŞİMDİ KEDİ KÖPEK PANSİYONU AÇTIM DOĞAYLA BAŞ BAŞA
YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUM.
ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
|
Mesajı Yazan: ondermelt
Mesaj Tarihi: 02-Agustos-2010 Saat 21:00
şu anda tatildeyiz.yeni eğitim-öğretim yılında görüşürüz.ben bu yıl 3. sınıf okutacağım.herkese selamlar, sevgiler,iyi tatiller diliyorum.
------------- ondmelt23
|
Mesajı Yazan: BURSA66
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2010 Saat 16:20
ŞU AN TATİLDEYİZ. iSTANBUL,İÇ ANADOLU GEZİYORUZ. tATİLİ HAKETTİK SANIYORUM. ARKADAŞLAR SİZE DE İYİ TATİLLER. 1 EYLÜLDE GÖRÜŞÜRÜZ...
|
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2010 Saat 20:22
Merhaba arkadaşlar..
Hatay'dan başlayıp, adana-ankara-bolu-düzce-adapazarı-istanbul-kırklareli-edirne-uzunköprü-tekirdağ-slivri-istanbul-hatay arası yaptığım 20 günlük kısa ama güzel tatilim bitti..
Şimdi memelekette geziyor,denize girip enerji depoluyorum..
Herkese Dörtyol'dan selamlar...
Güzel Bir Anı;
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar.Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler.Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş.Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar."Eşim huzur evinde kalıyor.Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş."Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince.Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor,hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?"diye sormuşlar.Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş. ****
http://site.mynet.com/dortyolcaglalikilkogretim/ - http://site.mynet.com/dortyolcaglalikilkogretim/
|
Mesajı Yazan: elus
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2010 Saat 21:25
Merhaba Sinan Hocam,ben de sizleri özledim,gelecek yıl 3.sınıf okutacağım,tatildeyiz şimdi,sıcaklar bunaltıyor,sizler nasılsınız?Saygılar...
|
Mesajı Yazan: yesu
Mesaj Tarihi: 10-Agustos-2010 Saat 22:38
karadenizin şirin kenti giresunda tatildeyim.burası harika.seneye 4.sınıfı okutacağım.iyi tatiller herkese
|
Mesaj Tarihi: 22-Agustos-2010 Saat 22:32
Mersin,de süren 21 günlük tatilin ardından İstanbul,dayım.Gitmeyenlere duyrulur Silifke Susanoğlu,Yapraklı koyu harika.Soğuk denize girerken üşüyor aynı denizin ılık suyuyla ısınıyor muhteşem balığıyla ,yanında kayakoruğu ve deniz koruğu turşusuyla karnınızı doyuruyorsunuz.
Bir dahaki tatilde gitmeyenlere önerilir.
|
Mesajı Yazan: sınıfım
Mesaj Tarihi: 23-Agustos-2010 Saat 18:47
Eğitim camiasına merhaba. Tatilin tadını çıkarmaya çalışıyorum. iyi de gidiyor.Bu öğretim yılı üçüncü sınıfları okutacağım. İşimi çok seviyorum. Ayrıca bu öğretim yılında herkese başarılar.
|
Mesajı Yazan: şeri
Mesaj Tarihi: 24-Agustos-2010 Saat 13:28
Merhaba sinan bey. Sürekli takip ediyorum sayfanızı. Hizmet şahane. Bu senen birinci sınıfları okutacağım kısmet olursa. Herkese hayırlı Ramazanlar.
|
Mesaj Tarihi: 25-Agustos-2010 Saat 09:09
Herkese iyi ramazanlar.Bu yıl 2.sınıfları okutacağım.Çocuklarımı çok özledim.
|
Mesajı Yazan: talhabora
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2010 Saat 14:02
tatilin ardından döndük tekar ama bu sene sınıf okutamak yerine idarecilik görevi düştü üzerimize. ama yine sitede elimden geldiği kadar payalaşım yapacağım. ayrıca birinci sınıf arşivimi dir derleyip toplayıp siteye vermeye çalışacağım..
yeni eğtim yılı hayırlı olsun tüm arkadaşlara.
------------- köy öğretmeni
|
Mesajı Yazan: adalet1
Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2010 Saat 23:46
Cevap vermeye geç kaldım. Tayin istemiştim. Olmadı. Bu yıl 2. sınıfı okutacağim. Geçen yıl bu siteden çok yararlandım, bu yıl katkıda da bulunmak istiyorum. Tabii becerebilirsem.
Sevgilerle kalın.
|
Mesajı Yazan: pinpon
Mesaj Tarihi: 04-Eylül-2010 Saat 19:00
Şu anda öğretmenliğe devam ediyorum. Ancan başka bir okula tayin istedim . Büyük bir ihtimalle çıkacak ve de birinci sınıftan başlayacağım. Bu yıl daha çok görüşeçeğiz sizlerle.Yaptınız hizmetten dolayı ve hatta biz üyerin hal ve hatırlarını sormanız büyük bir incelik . Çok teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: saadettt
Mesaj Tarihi: 16-Eylül-2010 Saat 20:47
sinan hocam aradan 2 yıl geçti görüşmeyeli. ben zorunlu tayinle 2 yıl van başkalede 4. ve 5. sınıfları okuttum.şimdi batı tayiniyle sakaryadayım 1 leri okutacam ve en çok güvendiğim siteden yani sizin sitenizden yararlanacağım. sizleri tanımak güzel.çalışmalarınızda başarılar..
|
Mesaj Tarihi: 19-Eylül-2010 Saat 16:13
Sitemize destek veren tüm dostlara kucak dolusu selamlar
|
Mesajı Yazan: mikdad79
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2010 Saat 22:44
bu yıl inşallah 3.sınıf okutacağım sinan hocam çalışmalarınızı takdir edeiyor bu yılda hep birlikte beraber çalışmaları paylaşabilmek dileğiyle iyi günler diliyorum
|
Mesajı Yazan: pinkafrika
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2010 Saat 22:28
SEVGİLİ SİNAN ÖĞRETMENİM 2008 DE KARSATAYDIM VE SİTENİZDEN ÇOK FAYDALANDIM BU SENE KIRKLARELİNDEYİM VE YİNE 1.SINIF OKUTUYORUM AKTİF OLARAK SİTEDEYİM GEÇEN SENE VE ÖNCESİNDE 4-5 OKUTTUĞUM İÇİN ARADA BİR BAKIYORDUM SİTEYE AMA 1.SINIF OLUNCA EVE GELDİĞİMDE İLK İŞİM PC AÇIP SİTEYE BAKMAK OLUYOR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SAYGILAR....
------------- Gönlündeki yaraların kanını dindir; yüzde yüz Türk olduğun gün cihan senindir...
|
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2010 Saat 08:25
Slm,
Sevgili Hatice Hanım eşyaları hazırladık.Tlf numaranızı kaybetmişim.Acele beni arar mısınız lütfen.sevgiler.
|
Mesajı Yazan: fsane67
Mesaj Tarihi: 18-Ekim-2010 Saat 21:27
merhabalar bu yıl birinci sınıf okutuyorum ben de sitenizi özledim şimdiden hersey için teşekkürler...
------------- fsane67
|
Mesajı Yazan: Aytekin Bey
Mesaj Tarihi: 11-Nisan-2011 Saat 16:52
Ben de 2010/2011 öğretim yılında Manisa Sarıgöl Ahmetağa N.Uçİlköğretim Okulu 1.sınıf öğretmeniyim.İnşallah seneye 2.sınıfa devam.Bütün arkadaşlara sevgiler saygılar..
------------- Kolay GELSİN
|
Mesajı Yazan: nuratlanc
Mesaj Tarihi: 20-Haziran-2011 Saat 22:26
Sayın Sinan Hocam;
5 yıl önce sizinle tenıştım. Tekrar 2011-2012 eğitim-öğretim yılında tekrar 1. sınıfı okutacağım. Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyacağım.
NURATLANÇ
|
Mesaj Tarihi: 20-Haziran-2011 Saat 23:29
SENEYE TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.. HATAY'DAN SELAMLAR SİTEYE ARA SIRA UĞRAMAYI UNTMAYALIM 
|
Mesajı Yazan: papatya_toprak
Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2011 Saat 14:06
ben bu sene 1.sınıfları okuttum..Ani bir kararla evlenıyorum ...Eşımden dolayı tayınımı doguya aldırıorum...Çunku her ıkımız de dogunun egıtıme ıhtıyacı oldugunu dusunen kısılerız..Batının tadını aldım doya doya şimdi sıra doğuda.Önce manisa da çalıştım şimdi samsundayımm ..Bakalım seneye kacıncı sınıf olacagım...Seneye yıne bu sitedeyım ama İnşallah herkes ıçın ıyı bır yıl olmustur..ıyı tatıller arkadaşlar
------------- Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
|
Mesajı Yazan: cevahir08
Mesaj Tarihi: 23-Haziran-2011 Saat 18:45
Ben de eylül ayında Rize'de göreve başlayacağım.Mesleğimin ilk yılında mini mini birlerimle birlikte okula başlayacağız..Umarım herkes için, başarı dolu, hayırlı bir yıl olur...
------------- HÜZNÜ YÜZÜNDE GÜLÜCÜK DİYE TAŞIYAN KIZ...
|
Mesajı Yazan: corlu
Mesaj Tarihi: 19-Mart-2012 Saat 14:23
bu yıl dörtleri okutuyorum.
seneye yeni yasadan dolayı 1 leri okutacağım
|
Mesaj Tarihi: 20-Mart-2012 Saat 10:01
2.sınıfa devam.. 
Hatay-Dörtyol
|
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2012 Saat 14:44
sayın sinan hocam hot mail.adresiniz varsa sizinle iletişim kurabiliriz. öğretmenim 4 leri okutuyorum selamlar
|
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2012 Saat 14:45
seneye 1.sınıf okutacağım herhalde yeni yasadan ötürü inşallah hayırlısı olur
|
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2012 Saat 20:01
mesajları e postama yollayın
|
Mesajı Yazan: muhsem
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2012 Saat 20:58
Sinan Bey videoları youtube üzerinden nasıl seyredeceğiz? Lütfen açıklar mısınız?
|
Mesaj Tarihi: 28-Mart-2012 Saat 22:04
Meb bağlantısıyla youtubeye giremezsiniz. Meb bağlantısı olmayan bir bağlantıdan bakmalısınız.
|
Mesajı Yazan: muhsem
Mesaj Tarihi: 30-Mart-2012 Saat 08:21
Bende onu soruyorum.Meb dışında başka bağlantıdan giriyorum. Youtube ne yazacağızda (adres) sizin videoları izliyeceğiz? Onu açıklarsanız çok sevinirim. Çünkü okuma bayramı yapacağım. Sizin videolardan faydalanmak istiyorum.
|
|