Sinan hocam merhabalar 2006-2007 eğitim öğretim yılında 1.sınıfı okuturken sizinle tanışmıştım sonraki 3 yıl geçici görevle Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştım.29/03/2010 itibari ile de Halk Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atandım.Durum bundan ibaret sırf öğretmekten uzak kalmayayım diye okuma yazma kursu açıyorum yetişkinlere şimdiden 44 öğrencim oldu yakın zamanda kursu açıcam gene siteden yararlanırım inşallah..
Merhaba değerli öğretmenim 2008 Ekim ayında askerlik dönüşü aldığım birinci sınıflarımla başladı sitenizle olan etkileşimim .sitenizdeki kaynaklardan çok faydalandım çok defa umutsuzluğuma umut çaresizliğime çare başarısızlığıma başarı oldu birebir etkileşim iletişim hızlı döküman paylaşımı sayesinde bir çok bilgi fikir ve deneyim edidndim sitenizden bunun için teşekkürü bir borç bilirim şu an öğrencilerim 3 .sınıf olacaklar 2008-2009 da birinci sınıf 2009-2010 da ikinci sınıf 2010-2011 de de üçüncü sınıf olacaklar .Bu günlerde tatilin tadını çıkarmaktayım antalya sahillerinde ördekler misali yüzüyorum dinleniyorum sudan çıktığım yok .2010 2011 sezonunda da sizlerle daha aktfi bilgi fikir ve deneyim paylaşımı gerçekleştireceğim çalışmalarınızda başarılar dilerim. Forumdaki tüm üyeleri selamlar hepinize saygılar sunarım .
Ben şu an tetilin tadını çıkarmaya çalışıyorum.Zaman buldukça kitap okumaya çalışıyorum... Gelecek yıl 2. sınıfı okutacağım.... Forumdaki tüm değerli eğitimci arkadaşlara selamlar...
Bu sene 1.sınıf okuttum,kısmetse seneye 2.sınıfa devam :)) Şuan memleketim Erzurum'dayım.Bende bol bol kitap okuyor ve film izliyorum.Herkese sevgi ve saygılar.İyi tatiller...
tüm bir yılın yorgunluğunu atmaya dinlenmeye önümüzdeki döneme enerji depolamaya çalışıyoruz...1.sınıftan 5. sınıfa kadar geldik sizlerden çok yararlandık teşekkürlerimizi borç biliyoruz...
Bu sene 1. sınıfı zevkle ve rahatlıkla okuttum.Paylaşımda bulunan herkese teşekkür etmek isterim.Tatilde ise güzel bir kitap okuyorum.KORUYUCU PSİKOLOJİ PRF.DR. KEMAL SAYAR VE PSİKOLOG FEYZA BAĞLAN Herkese iyi tatiller.Yeniden görüşmek ümit ve duasıyla...
Sınan hocam merhaba.Ben bir okulda yönetici olarak çalışıyorum.Sınıf okutmuyorum.Sitenizi çok beğendiğim için üye oldum.Bşarılarınızın devamı dileği ile.
Etkileşimi sürdürdüğünüz için teşekkür ederim. Yurt dışında 1.Sınıfı 41 kişiyle okutmanın verdiği yorgunluktan sonra cennet vatan Ceyhanda anne-babamın yanında dinlenip özlem gideriyorum. Seneye İnşaallah aynı sınıfımla devam edeceğim.
Siteye girmeyeli uzun zaman oldu. Doktora eğitimimin zamanımın büyük bölümünü almasıyla siteden kopmak zorunda kaldım, paylaşımlarım için özel mesaj gönderen arkadaşlar olmuş, onlara da teşekkür ederim, şimdilik tekrar paylaşma imkanım yok, üzgünüm. Ankara'da bilim sanat merkezinde görev yapmakta bir taraftan doktora tezime devam etmekteyim. Meslektaşlarımı siteden haberdar etmeye devam ediyorum. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim :)
merhabalar. yoğun bir yılın ardından farklı uğraşlarla dinlenmeye çalışıyorum. kitap yazma çalışmalarıma ağırlık verdim. 2010-2011 eğitim öğretim yılında 1'den 5'e kadar getirdiğim öğrencilerime rehberlik yapacağım. herkese iyi tatiller dilerim.
Sevgili Sinan Hocam, Bu sene 1. sınıfı zevkle okuttum. Sizin sitenizden de bolb ıl yararlandım. Şimdi Mersin Çamlıyayla'da tatildeyim. Tatil dönüşü görüşmek dileğiyle. Bu arada paylaşımda bulunan herkese teşekkürü bir boç bilirim.
Tüm dostlarımıza selamlar olsun. Bende şuanda yeni bir proje üzerinde çalışıyorum yaklaşık 10 ay sonra okul öncesi, 1-3 sınıf öğrencilerimiz için güzel bir eğtim yazılımı hizmetinize sunulacaktır. Sagılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Keyifli bir yıl geçirdim. 1. sınıfı Ankara'da okutmanın avantajıyla rahat ve öğrencilerime faydalı bir yıl geçirdiğime inanıyorum.Dilbilgisi ve matematik konularında da içim rahat ve öğrencilerimin keyifle renkli renkli testler çözmesi beni çok mutlu etti. Bizle gösterdiğiniz ilgi için de teşekkür ederim.
iyi akşamlar ben iliçi atamayla niğde merkeze geçtim daha 2 yıllık öğretmenim biraz beklenmedik bir tayin oldu sanki yeni başlamışım gibi boşluktayım sınıfım belirsiz çocukları merak ediyorum ve ilkgözağrılarımı çok özleyeceğim onları 3.sınıfa geçirip bırakmak zorunda kaldım hala telefon açıp ağlıyorlar üzülüyorum. ayrıca 1 4 ve 5. sınıf boşmuş sizce kaçıncı sınıfı almalıyım
iyi akşamlar ben iliçi atamayla niğde merkeze geçtim daha 2 yıllık öğretmenim biraz beklenmedik bir tayin oldu sanki yeni başlamışım gibi boşluktayım sınıfım belirsiz çocukları merak ediyorum ve ilkgözağrılarımı çok özleyeceğim onları 3.sınıfa geçirip bırakmak zorunda kaldım hala telefon açıp ağlıyorlar üzülüyorum. ayrıca 1 4 ve 5. sınıf boşmuş sizce kaçıncı sınıfı almalıyım
, Güzel bir eğitim -öğretim yılı sonu harika bir okuma bayramıyla yılı bitirdik.Yıl içinde yaptığınız yardımlardan dolayı sonsuz teşekkürler.Biz(öğrencilerim,velilerim)çeşitli yardımlar yapmaya çalışıyoruz.2. el temiz kıyafet,kırtasiye,kitap .İhtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinrim.
Samsun'dan Kars'a oradan tekrar iİstanbul'a mini bir tatil yaptım.Şu anda İstanbul'dayım.Ağostosta Mersin'de olacağım.Tüm arkadaşlara güzel bir tatil diliyorum.
tanımadığım bir yer 1.sınıf nasıl hangi şube bana düşecek veliler filan tanımıyorum 5.sınıf alsam tanıyıp diğer yılda 1.sınıf alsammı diye düşünüyorum hocam.Birde ilk yılımda 1. sınıfçok yıprattı ara veriim biraz
Site yönetinine teşekkür ederim. Seneye 2. sınıf okutacağım. Şimdi de hem tatil hem de yavaş yavaş okul hazırlıklarını yapıyorum. Tüm öğretmen arkadaşlara iyi tatiller ve iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyorum.
, Güzel bir eğitim -öğretim yılı sonu harika bir okuma bayramıyla yılı bitirdik.Yıl içinde yaptığınız yardımlardan dolayı sonsuz teşekkürler.Biz(öğrencilerim,velilerim)çeşitli yardımlar yapmaya çalışıyoruz.2. el temiz kıyafet,kırtasiye,kitap .İhtiyacı olan arkadaşlar bana ulaşırsa sevinrim.
Samsun'dan Kars'a oradan tekrar iİstanbul'a mini bir tatil yaptım.Şu anda İstanbul'dayım.Ağostosta Mersin'de olacağım.Tüm arkadaşlara güzel bir tatil diliyorum.
sayın edin hocam
ben guneydoguda bır ılcenın koy okulunda calısıyorum eger boyle bır yardım durumu varsa faydalanmak ısterım bılgılerınıze...........
birinci sınıf beni de çok yordu dinlenmeye ihtiyacım vardı ama tatlı bi yorgunluğun içindeyim yarın nişanım var memlekette hazırlık yapıyorum herkese iyi tatiller diliyorum
Yorucu bir yılın ardından bol bol kitap okuyup film seyrederek dinlenmeye çalışıyorum. Ayrıca sınıfım için yeni kurduğum web sitemde güncellemelerimle ilgileniyorum.
Bence benim web sitem de sizinki kadar olmasa da fena olmadı diyebilirim.
Bu yıl 5. sınıfa geçtik. Bu sınıfımı 1. sınıftan aldım ve götürüyorum. Sizin sitenizle tanışıklığım 1. sınıfta olmuştu. O zamanlardan beri çok yararını gördüm. Bu nedenle tekrar tekrar teşekkürlerimi iletmek isterim.
Beni bayağı korkutan ve çok yorulduğum bir dönemi geride bıraktım. Korkularımı sizin sayenizde yendim. Tüm 1. sınıflarda aynı sıkıntıların olduğunu okudukça ve bu sıkıntılarla nasıl başa çıkabileceğimi birbirinden güzel fikirler veren arkadaşlar sayesinde öğrendim. Şimdide tatilin tadını çıkarıyorum dinlenerek. Bu dönem 2. sınıf olacağız. Herkese çok teşekkür ederim. Ve tabi bu faydalı siteyi hazırlayan Sinan öğretmenime de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.
selamlar ...yorucu bir yılı geride bıraktım. eş durumu atamasıyla birleştirilmiş sınıflı okulumdan merkezde 1-8 ilköğretim okuluna geçiş yaptım. yeni okulumda herşey harika görünüyor umarım öyle olur . bu yıl 1. sınıfları okutacağpım ve şimdiden hazırlanıyorum. geçen yıllarda da sizden çok destek aldım , teşekkürler ve gelecek yıllarda da paylaşıma devam inş. herkese iyi tatiller
sizinle 1. sınıfta tanışmıştık, eylül 2010 da 4. sınıf olacacağız inş. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen ile paylaşıma devam etmeye çalışıyoruz, selamlar saygılar....
BU YIL 5. SINIF OKUTACAĞIM .MEB. ÇEŞİTLİ DEĞİŞİKLİKLER YAPTI . ZORUNLU OKUTULAN DERS SAYISI DÜŞTÜ . 4 DERS REHBERLİK VE SOSYAL ETKİNLİKLER BİLEMİYORUM NELER YAPACAĞIZ. UMARIM KİTAPLARDA DEĞİŞİR . HERKESE YENİ YILDA BAŞARILAR.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma