bugün bir mısır daha patladı!!!!!Nasıl sevindim anlatamam.Ödevler hazır inş. tatlde okurlarda unutmazlar.Okul kaygısından valiz hazırlamaya başlayamadım.EEEEEEEEE 5,5 ay sonra ilk defa ailemi ziyarete gidicez nede olsa.Bekle bizi Antakya !!!Herkese şimdiden iyi tatiller!
(bu arada tatilde selamlaşmayı unutmayalım.
Herkese selamlar,sevgi ve dostlukla kalın!
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
çocuklarım ilk karne günlerinde karne alamadılar e okuldan çıkaramadı müdür:( yazık çocuklar da boyunları bükük döndüler o kadar da dosyalarına kurdela dikmiştim hevesimiz kursağımızda kaldı :(( yine de herkese iyi tatiller .......
arkadaşlarrr .. geçmişler olsunn.. hepimize iyi tatiller sizinle tüm yaşadıklarımızı paylaşmak çok güzeldi.yalnız olmadığımızı hissettik bu 1.sınıf serüveninin en zorlu kısmında..2.dönem daha rahat,keyifli olucaz eminim..sizi tanıdığıma çok memnunum..görüşmek üzere.....hoşçakalınnn....
Hepinize değerli fikirlerinizden,güzel paylaşımlarınızdan ve bitmez tükenmez tesekkürlerinizden dolayı çook tesekkür ederim... 2. dönem de bu performansla daha basarılı bir dönem gecireceğimize inanıyorum.
5,5 ay sonra ilk defa ailemi ziyarete gidicez nede olsa.Bekle bizi Antakya !!!Herkese şimdiden iyi tatiller!
Herkese selamlar,sevgi ve dostlukla kalın!
Hocam, ailenizin yanına gitmenize gitmenize çok mutlu oldum. İyi tatiiler.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen çocuklarım ilk karne günlerinde karne alamadılar e okuldan çıkaramadı müdür:( yazık çocuklar da boyunları bükük döndüler o kadar da dosyalarına kurdela dikmiştim hevesimiz kursağımızda kaldı :(( yine de herkese iyi tatiller .......
Hocam çok üzüldüm karne alamamalarına. Ama Sağlık olsun.
Hatice öğretmenim Okuyorum Belgenizi üzerinde küçük değişiklliklerle kullandım. Öğrencilerim ve velilerim çokmutlu oldular.Çok teşekkür ederim.
TÜM ARKADAŞLARA İYİ TATİLLER DİLİYOR, SELAM VE SAYGILARIMI İLETİYORUM.
öncelikle herkese iyi tatiller.....yorucu ve zor bır dönemin ardından güzel bir tatili hepimiz hak ettik...inşallah öğrencilerimiz birinci dönem öğrendiklerini unutarak geri dönmezler,bizler de ikinci döneme daha güzel başlayabiliriz.....
öncelikle herkese iyi tatiller.....yorucu ve zor bır dönemin ardından güzel bir tatili hepimiz hak ettik...inşallah öğrencilerimiz birinci dönem öğrendiklerini unutarak geri dönmezler,bizler de ikinci döneme daha güzel başlayabiliriz.....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma