bır de arkadaslar gelen resımler cok hos .cocuklar ayrı bır guzel.yapılan calısmalar daha guzel...herkesın emegıne saglık...ama sınıflara soyle bı baktım da sıralarda mınderler cok hos perdeler .her ogrencıye aıt dolaplar.projeksıyonlar.sıcak bır sınıf kalorıfer...ogrencılerın sırın kıyafetlerı....bır de batmanın bır ılcesının koyunde bulunan sınıfıma baktım da baya fark gordum.ne dolap ne sık perde.ne prejeksıyon.ne guzel kıyafetler.kucuk gelen pantolonlar acıık ayakkabılar.corapsız cocuklar.ıncecık kıyafetle gelen ılgısız annelerın cocukları.montsuz vücutlar...yırtk ayakkabılar...elımden geldıgınce ben yardım etmeye calısıyorum ama hepsıne yetısmem mumkun degıl...sobayı yakmaya calıstım bugun yarım saatımı aldı.verılen komurler tas gıbı yanmıyor bıle.kalıp gıbı kalıyor...cocuklar ne kadar soguktur dıyorlar. ıcım cız edıyor.oyle ıste sedece paylasmak ıstedım...uzuldum uzuldum uzuldum.
sbızımbeycur hocam basınız sag olsun allah mekanını cennet eylesın arkadasınızın.
merhaba arkadaslar. 2 3 gundur kayınvalıdem vardı yazamadım.soyle bı genel okudum yazılanları.umarum herkes ıyıdır..ben de k sesını yarın bıtırecegım...carsamba da ı verecegım ınsallah .ama benım hala dıkte sorunum var.olmuyor ya.10 ogrencıden 4 kısı yazıyor.3 kısı 1 eksık 1 fazla yazıyor.dıger 3 u yok sadece ılk duydugu sesı yazıyorlar.ne yapmalıyım arkadaslar lutfen yardım beklıyorum.bugun bogazım catladı resmen...
Hatice Hocam deneyimlerime dayanarak müsade ederseniz sizin ile ilgili bir tespitte bulunmak istiyorum.Siz her öğrenci eşit derecede olsunlar diye tekrarları sık sık yapıyorsunuz. Oysa öğrenciler bahçede ki gül ağacı gibidirler.Akşam kontrol eder sabah bu tomurcuk açar bu açmaz dersiniz sabah uyandığınızda aksine bir bakmışsınız ki açmaz dediğiniz tomurcuk açmış gözlerinizin içine bakarak sevgiyle sabah selamı vermiştir. Siz sulamaya yapraklarını okşamaya devam edin.Hangisinin sabah selamı vereceğini onlara bırakın. Eminim işiniz o zaman çok daha rahat olacaktır.Daha az stres daha çok zevk yaşayacaksınız. Öğrencileri bırakın kendi iradeleri ile gülücük dağıtsınlar.
Sınıfınızı resimlerinizde gördüm.Uzun süredir öğretmenim. emin olun ne öğrenciliğim ne de öğretmenliğim döneminde bu kadar güzel çalışmış bir başka öğretmen, bu kadar emekle bezenmiş bir başka sınıf görmedim.Sizi gönülden tebrik ediyorum.
Bu sitede gerçekten mesleğini seven öğretmenlerle karşılaştım.Onları da müsade ederseniz şahsınızda tebrik etmek istiyorum.Ülkemin bu öğretmenlere her zamankinden daha fazla bu gün ihtiyaç duyduğuna inanıyorum.Rabbim sizin gibi ülkesinin her noktasıondaki çocukları eşit derecede sevip kollayan öğretmenlerin sayısını artırsın. İnanıyorum ancak o zaman, yolunu bu ülkede kaybetmiş olan huzur ve barış tekrar tesis olunacaktır.selamlar
metin hocam konuşmayı öğrendiğiniz 6.dili özzelliikle merak ettim..nasıl öğrendiniz varsa bi metod bana da söyleyinnn:) yoksa ben konuştugum diger dilleri bile unutucam...acil yardımm
Hatice Hocam deneyimlerime dayanarak müsade ederseniz sizin ile ilgili bir tespitte bulunmak istiyorum.Siz her öğrenci eşit derecede olsunlar diye tekrarları sık sık yapıyorsunuz. Oysa öğrenciler bahçede ki gül ağacı gibidirler.Akşam kontrol eder sabah bu tomurcuk açar bu açmaz dersiniz sabah uyandığınızda aksine bir bakmışsınız ki açmaz dediğiniz tomurcuk açmış gözlerinizin içine bakarak sevgiyle sabah selamı vermiştir. Siz sulamaya yapraklarını okşamaya devam edin.Hangisinin sabah selamı vereceğini onlara bırakın. Eminim işiniz o zaman çok daha rahat olacaktır.Daha az stres daha çok zevk yaşayacaksınız. Öğrencileri bırakın kendi iradeleri ile gülücük dağıtsınlar.
Sınıfınızı resimlerinizde gördüm.Uzun süredir öğretmenim. emin olun ne öğrenciliğim ne de öğretmenliğim döneminde bu kadar güzel çalışmış bir başka öğretmen, bu kadar emekle bezenmiş bir başka sınıf görmedim.Sizi gönülden tebrik ediyorum.
Bu sitede gerçekten mesleğini seven öğretmenlerle karşılaştım.Onları da müsade ederseniz şahsınızda tebrik etmek istiyorum.Ülkemin bu öğretmenlere her zamankinden daha fazla bu gün ihtiyaç duyduğuna inanıyorum.Rabbim sizin gibi ülkesinin her noktasıondaki çocukları eşit derecede sevip kollayan öğretmenlerin sayısını artırsın. İnanıyorum ancak o zaman, yolunu bu ülkede kaybetmiş olan huzur ve barış tekrar tesis olunacaktır.selamlar
[/QUOTE
tesekkur ederım sayın hocam.ama sanırım ben bıraz sabırsız bır ogretmenım.keske sızın kadar ıyımser bakabılseydım.
umarım ıyı dılek ve dualarınız kabul olur da rahat bır nefes alırız tum arkadaslar olarak.ewet ben de sızınle bırlıkte tum arkadasları calısmalarından dolayı tebrık etmek ıstıyorum...ınsallah herkes emegının karsılıgını layıkıyla alır...huzurlu ve barıs dolu zamanlara...
tesekkur ederım sayın hocam.ama sanırım ben bıraz sabırsız bır ogretmenım.keske sızın kadar ıyımser bakabılseydım.
umarım ıyı dılek ve dualarınız kabul olur da rahat bır nefes alırız tum arkadaslar olarak.ewet ben de sızınle bırlıkte tum arkadasları calısmalarından dolayı tebrık etmek ıstıyorum...ınsallah herkes emegının karsılıgını layıkıyla alır...huzurlu ve barıs dolu zamanlara...
hocam ben 6. dili konusamıyorum (çat- pat bile değil ) o ne zor bir dildir ya! bilen bilir onu bi konusabilsem tamam zaten... sizi birkez daha tebrik ettim canı gönülden.
Bu arada yarın yerli malı haftamız var kuzularıma pasta ve mercimek köftesi yaptım e tabi öğretmen arkadaşlarımı da unutmadım.. sizi de beklerim ziyafete.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Metin Çalışması verdiğinizde(fotokopileri) hem düz hem de elyazısı verirseniz önce gözleri alışır,sonrada kendiliğinden okurlar.
Ben Okuma serisi almıştım, hem el yazısı, hemde düz, kolay oldu.Harf kartlarımda da 4 çeşit yazı ile sesler yazılmış.
arkadaşlar bende dün u harfini verdim. sınıfım 30 kişilik 10 kişisi söylenenleri yazıyor ve yavaş yavaş birleştirerek okuyor. diğer on kişisi benim yardımımla yapabiliyor. son 10 kişisi de pek bşirşey yok. normal mi acaba. ben haftada iki harf vermeye bu hafta başlayacağım. hızlı olurmu diye tereddütlerim var. ne yapacağım bilemiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardım.
Arkadaşlar benim öğrenciler yazmada süperler.. Sesi verir vermez yazamayan yok.. ama okumada özellikle 4 öğrencim çok kötü... bir kaç kişi dışındada yazıda oldukalrı gibi değiller...
Sizce nerede hata yapıyorum... haa bide ben 1-2-3 birleştirilmiş sınıf okutuyorum...
HOCAM ACABA SESLİ OKUMAYA AĞIRLIK VERSENİZ NASIL OLUR? BEN DE ENZER SORUNLAR YAŞAMIŞTIM SESLİ METİN OKUMA YAPTIRIYORUM. BİR DE ÖĞRENCİLERİ YANIMA ÇAĞIRIP TEK TEK OKUTUYORUM.SİZ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFTA BÜYÜK SINIFLARI GÖREVLENDİRİP BİREBİR OKUMA YAPTIRMALARINI SAĞLARSANIZ BELKİ YARARLI OLUR.
SELAMLAR::))
metin hocam konuşmayı öğrendiğiniz 6.dili özzelliikle merak ettim..nasıl öğrendiniz varsa bi metod bana da söyleyinnn:) yoksa ben konuştugum diger dilleri bile unutucam...acil yardımm
Değerli hocam;
Fotoğraf işine girince(10 yıl Profesyönel çalıştım.2-3 de sergi açtım.) Bir kış nasıl olduysa ULUDAĞ da ev arkadaşımla(k.Iraklı idi) bir otelden iş teklif geldi.Hem gezeriz hem para kazanırız diye kabul ettik.
Şimdiki para ile yakaşık 2 maaşa denk geliyordu ve her şey bedavaydı..
Ve fotografçılığa ilk defa PROFESYONEL dalda adım attım.(ilk çektiğim ünlüde Hülya Avşar olmuştu). Buradan da Bodrum daki bir İtalyan oteli ile anlaşma yapıp Bodrum' a gittik.(sahibi adam Türk,kadın İtalyan)
İtalyan otelin de İtalyanlar,Almanlar ve Fransızlar da vardı.Bir ayda bu dilleri çatpat öğrendim..
Ardından İngilizce de ilerledi tabiii.
Ama ilginçtir Biz Türkler hariç,hepsi ,çocuklar dahil,ingilizceyi mükemmel konuşuyorlar.
Hatta Almanlar İngililzereden hoşlamasalar da konuabiliyorlar.Biz ise 10 seneden fazla ingilizce dersi gördük ama, konuşma yok ..
Ayrıca Ünv. nin Tiyatro ekibine girince Japonca ya merak salmış ve 20-30 kelime azberlemiştim.Eşimle ilk tanışma sıralarında İstanbul da gördüğüm bir Japonla konuşunca(yaklaşık 8-9 sene sonra ilk Japonumu gördüm.Daha önce hep Japon diye Koreli veya Kazak lar denk geliyordu ) eşim (o zaman adaydı daha ŞOKK olmuştu..)
Van da çalışırken de Kürtçeyi öğrenmiştim..
Aradan 10 SENE geçti.. Ne öğrendiğim diller kaldı,ne Japon GÖRÜYORUM köy yerinde..
SONUÇ OLARAK DİL ÖĞRENMEK İÇİM ÖĞRENECEĞİNİZ DİLİN KONUŞULDUĞU YERDE 1-2 AY KURS ALIN YADA BULUNUN... 10 sene okulda okumaktan iyi ..
arkadaşlar bende dün u harfini verdim. sınıfım 30 kişilik 10 kişisi söylenenleri yazıyor ve yavaş yavaş birleştirerek okuyor. diğer on kişisi benim yardımımla yapabiliyor. son 10 kişisi de pek bşirşey yok. normal mi acaba. ben haftada iki harf vermeye bu hafta başlayacağım. hızlı olurmu diye tereddütlerim var. ne yapacağım bilemiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardım.
Verin hocam verin.. Hiçbir şey olmaz.. Sadece CUMA Günü vermek biraz riskli.. Zaten 4-5 harf sonra çözülecekler..Burada devreye aileler bir kez daha girmeli..
merhaba arkadaslar. 2 3 gundur kayınvalıdem vardı yazamadım.soyle bı genel okudum yazılanları.umarum herkes ıyıdır..ben de k sesını yarın bıtırecegım...carsamba da ı verecegım ınsallah .ama benım hala dıkte sorunum var.olmuyor ya.10 ogrencıden 4 kısı yazıyor.3 kısı 1 eksık 1 fazla yazıyor.dıger 3 u yok sadece ılk duydugu sesı yazıyorlar.ne yapmalıyım arkadaslar lutfen yardım beklıyorum.bugun bogazım catladı resmen...
Hatice hocam öncelikle kolay gelsin..Dikte çalışmasını öncelikle kelime kelime yaptırın..Ben şu yöntemi kullanıyorum..misal 'KAŞIK' kelimesini önce heceliyoruz ka dediğimde elimle 2 yapıyorum şık dediğimde 3 ..çocuklar hangi hecede kaç harf olduğunu anlıyorlar...ve daha önce de foruma yazmıştım..tüm sesli harfleri tahtaya astım..diğer harflerin sessiz olduğunu ve yanlarına sesli harf gelmezse seslerinin çıkmayacağını anlattım..k diyorum bakın diyorum kı kı bağıramıyorum ama yanına a geldi ne oldu kaaa bakın sesi çıktı..çok hoşlarına gitti..Ben bu yöntemleri kullanıyorum...Bu arada ben de doğuda çalıştım..Kaç kere soba yakarken kirpiğimi saçımı yaktım..İnanın perde örtü boş ,bize beyin lazım..taze pırıl pırıl beyinler..bilgiye aç beyinler..ne perde ne örtü o beyinleri dolduramaz..içiniz ferah olsun..rabbim sabır ve kolaylıklar versin tekrar..
Arkadaşlar bu gün sürekli okuma yaptık... iyi geçti sayılır ama sene başından beri hiç bu gün yorulduğum kadar yorulmamıştım.. sesim gitti.. belim ağrıyor...çook yorgunu çooook....
Bide arkadaşlar Yerli malı haftası ile ilgili neler yapacaksınız...
Düzenleyen tbatikan - 15-Aralik-2009 Saat 17:34
Planınız bir yıl içinse pirinç ekin, on yıl içinse ağaç dikin, yüz yıl için ise İNSANLARI eğitin..
HATİCE HOCAM bence hiç üzülmeyin zamanla çok güzel yazıp okuyacaklar.Ben bu gün değerlendirme formu doldururken bir baktım bir şey yapmadan (okul açıldığından beri) oturan öğrencim ilk 4 sesi okudu.Nasıl mutlu oldum.Şükür dedim ilerde yazar da ,diğerlerini tanır da.Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim.
Tüm arkadaşlara selamlar.Sevgiyle ve dostlukla kalın!
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
selam arkadaslar ben ogrencılere proje odevi için abaküs yapımı vermiştim yapan öğrencilerden bazılarınınkini cok begendım.paylasmak ıstedım.bakalım sız begenecek mısınız.
onluk bırlık konusu ıle ılgılı olarak da soyle bı calısma yaptım.çocuklar cok kolay anladılar.tawsıye ederım. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
bu da oyle renklı bı hece tablosu.yerlerını degıstırıp kelıme olusturuyor cocuklarım.
selam arkadaslar ben ogrencılere proje odevi için abaküs yapımı vermiştim yapan öğrencilerden bazılarınınkini cok begendım.paylasmak ıstedım.bakalım sız begenecek mısınız.
onluk bırlık konusu ıle ılgılı olarak da soyle bı calısma yaptım.çocuklar cok kolay anladılar.tawsıye ederım. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
bu da oyle renklı bı hece tablosu.yerlerını degıstırıp kelıme olusturuyor cocuklarım.
sbızımbeycur ve sanemd hocam ılgınız ıcın tesekkur ederım.ama neyse umutsuz konusup kımsenın canını sıkmak ıstemıyorum umarım hersey dedıgınız gıbı olur da.bunun ıcın canımı cok sıkıyorum cunku...bu arada ben hıc form doldurmuyorum arkadaslar.ne gıbı formlar dolduruyorsunuz ,fıkır verırsenız mutlu olurum...
hatice21 hocamm,hepsi birbirinden güzel etkinlikler,çok begendim:)özellikle 10lluk-1lik ile igili olan etkinlik..valahi çok özendim etkinliklerinize..emeklerinize sağlık..:)
Arkadaşlar bazı yorumlar beni üzdü.Ben de böyle donanımlı sınıfa zor kavuştum.ben de soba yaktım,çamaşır sularıyla sınıf temizledim ellerim egzama oldu bu yüzden Zannetmeyin ki rahatlık hemen insanlara veriliyor.Süslü perdeler benim okulumda her sınıfta var.Bana özel olan sadece minderler.Çok maliyetli bir şey değil isteyen zahmetine katlanan herkes yaptırabilr.Bu arada tabi ki önemli olan beyindir.Sınıfımda şu an 12 öğenci hikaye kitabı okuyor.(vermediğim harfleri tanıyorlar)Diktede 31 öğrencimden 25 öğrencim hiç yanlışsız yazıyorlar.6 öğrencimden 5 i daha çok ilgiyle rahat okuyup yazarlar 1 öğrencim sıkıntılı babası yok oda 1.grubu yazbiliyor.Bu arada engelli öğrencimi her etkinlikte kucağımda taşıyorum.Her şey göründüğü gibi güllük gülistanlık değil.Her zahmetin ardından bir rahmet gelir arkadaşlar.Bu arada sınıfımı elimden geldiği kadar ev ortamına benzetiyorum ki yeni yuvalarında kendilerni mutlu hissetsinler diye....
Arkadaşlar bazı yorumlar beni üzdü.Ben de böyle donanımlı sınıfa zor kavuştum.ben de soba yaktım,çamaşır sularıyla sınıf temizledim ellerim egzama oldu bu yüzden Zannetmeyin ki rahatlık hemen insanlara veriliyor.Süslü perdeler benim okulumda her sınıfta var.Bana özel olan sadece minderler.Çok maliyetli bir şey değil isteyen zahmetine katlanan herkes yaptırabilr.Bu arada tabi ki önemli olan beyindir.Sınıfımda şu an 12 öğenci hikaye kitabı okuyor.(vermediğim harfleri tanıyorlar)Diktede 31 öğrencimden 25 öğrencim hiç yanlışsız yazıyorlar.6 öğrencimden 5 i daha çok ilgiyle rahat okuyup yazarlar 1 öğrencim sıkıntılı babası yok oda 1.grubu yazbiliyor.Bu arada engelli öğrencimi her etkinlikte kucağımda taşıyorum.Her şey göründüğü gibi güllük gülistanlık değil.Her zahmetin ardından bir rahmet gelir arkadaşlar.Bu arada sınıfımı elimden geldiği kadar ev ortamına benzetiyorum ki yeni yuvalarında kendilerni mutlu hissetsinler diye....
başarılarınızın devamını diliyorum hocam.. sınıfınız da çok şirinmiş.. ben de minder yaptırmıştım çocuklarıma.. gerçekten daha rahat oluyo.. ben bile oturmayı seviyorum onlara:) üzülecek bir şey yok.. her fikre açık olmalı.. ev ortamı gibi olmuş.. çok hoş.. çayeline sevgilerrrrr..
Ben m sesindeyim.Ancak m sesi ile ilgili hece ve kelimelere baktığımda çok fazla sayıdalar.Açıkçası gözüm korktu.m sesi ile ilgili çalışmalarımda nasıl bir yol izlemeliyim acaba?Öncelikle em-eme-im-imi-om-omo-ama gibi heceleri verip,sonra tek tek kelimeleri mi vermeliyim?orman,mantar,motor gibi.Bir de her seste karşılaştığımız kişi adlarını verirken nasıl bir yöntem izliyorsunuz.Örneğin m sesi ile ilgili çok fazla isim var.meral,emel,mine irem,meltem gibi.Yani kısaca kelimeleri verirken izlediğiniz yöntem ne?Ya da bu isimleri tek tek veriyor musunuz?
ahunaz hocam tabiki her kelimeyi vermemiz mümkün degil...bunun için şöyle bir yötem deneyin ..örneğin ma hecesi diyelim.ma hecesinin gectiği 3 kelime secin birinde başta birinde ortada birinde sonda olsun..mart, aman, elma gibi...yoksa tüm kelimeleri vermemiz mümkün degil.özel isim verirken de cocukların hayatında olan isimleri secin derim..mesela bir köy cocugu için mine ismi yerine emine ismini vermek daha mantıklı...daha akılda kalıcı olur..zaten önemli olan isimde gecen sesi tanısın ve yazsın...gerisi gelecektir...
gayet iyi gidiyorduk ama grip benim öğrencileri bu hafta telef etti.sınıfın üçte biri yok. y sesine geçmeyi planlıyordum.ne yapmamı önerirsiniz.tekrar ve diktemi yapmalıyım yoksa yola devam mı etmeliyim?
Ben m sesindeyim.Ancak m sesi ile ilgili hece ve kelimelere baktığımda çok fazla sayıdalar.Açıkçası gözüm korktu.m sesi ile ilgili çalışmalarımda nasıl bir yol izlemeliyim acaba?Öncelikle em-eme-im-imi-om-omo-ama gibi heceleri verip,sonra tek tek kelimeleri mi vermeliyim?orman,mantar,motor gibi.Bir de her seste karşılaştığımız kişi adlarını verirken nasıl bir yöntem izliyorsunuz.Örneğin m sesi ile ilgili çok fazla isim var.meral,emel,mine irem,meltem gibi.Yani kısaca kelimeleri verirken izlediğiniz yöntem ne?Ya da bu isimleri tek tek veriyor musunuz?
hocam bence her kelime ve heceyi vermeyin. ben mama yaptım , sınıfta ve ailesinde m sesi ile adı olanları yaptım. emre, irem, meral gibi. ma hecesini hatırlamayana mama nın ma sı diyorum hatırlıyorlar.m ile ilgili kelimeleri diğer seslere geçtikten sonra vermeye devam ediorum. öncelikle sesi ve işlek heceleri tanımalarını sağlıyorum.
merhabalarr bugün dikte çalışması yaptırdım bol bol ve şunu farkettim çocuklara okutucam diye yazı yazma geri kalmış umarım sizde böyle değildir.. bugünden itibaren benim ağırlığım dikte.. son durumu vereyim okumada 26 öğrenciden 1 i gitti başka okula kalan 25 den 20 si okuyor kaldı 5 ha gayret bana ve sizlere de ... hepinize sevgilerr
arkadaşlar d sesini bitirdim. 30 öğrencimin 21 tanesi verilen seslerle ilgili bütün dikte çalışmalarını yapıyor ve okuyor. 3 öğrenci ise çok sıkıntılı. Onları biraz zamana bıraktım. Matematikte ise onluk birlik kavramındayım.
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Hocam, benim 28 öğrencim var.Tutumsuz Çocuk adlı bir oyun hazırlıyoruz. Yemiş ve meyve manileri ile Tutumluluk , yerli malları ile ilgili şiirler ezberlediler.Perşembe günü velilerimize bunları sunacağız ve hep beraber sınıfımızda velilerin hazırladığı yemekleri yiyeceğiz.
Benim çizdiğim öğrencilerimin boyadığı kumbaralar ile panomuzu süsledik. Kapımıza ise benim çizdiğim sepetin içine yine öğrencilerimin boyadığı meyveleri koyarak astık.
Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri hayat, aşk ve evlilik üzerine konuşurken şunları söylüyor:
"İçimizde iki kurt var ve bunların arasında da korkunç bir savaş.
Kurtlardan biri korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibiri, kendine acımayı, küskünlüğü, aşağılık duygusunu, yalanları, üstünlük taslamayı ve bencilliği temsil ediyor.
Diğeri ise; zevki, huzuru, sevgiyi, umudu, paylaşmayı, cömertliği, dinginliği, alçak gönüllülüğü, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu, anlayışı, merhameti ve inancı temsil ediyor."
Gençlerden biri "hangi kurt kazanacak?" diye soruyor ve yaşlı adam kısaca cevap veriyor:
Arkadaşlar ben her gün dikte ve okuma yapmaya çalışıyorum...Haftada 2 günde öğrencileri sınav yapıyorum:)Canlarım şimdiden sınavı öğrendiler...
Sonuçlarını nasıl merak ediyorlar...Çan eğrisi diyeyim...Ama yapamayanların 5-6 sı ile bire bir yazınca yaptıklarını görüyorum.Yani harfleri tek tek yazdırınca...Sanıyorum birlikte yazarken problem oluyor...
Benim sorunum okuma yaptırırken diğer öğrencileri meşgale etmek...Yazı yazsam iki dakikada bitiriyorlar.Boyama desen öyle...Bir öğrenci yada 2 öğrenci okutuyorum ooooo bir çaylar eksik sınıfta sohbey öyle güzel....Bu da gürültü ve stres oluyor.Sürekli hazırlıklı gidiyorum ama onları uzun süre oyalayacak bişi bulamadım...Keratalar pek bi hızlı:)Önerisi olan varsa seve seve alırım.Hepinize kolay gelsin...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma