Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: I. Sınıflar Bu gün Okulda Neler Yaptım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yazar Mesaj
atsız
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 30

Aldigi Alkis: 40
%100
Alıntı atsız Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2009 Saat 22:08
ben ilk saat okuma,2.saat dikte yapıp diğer 3.saat yeni bir sese geçiyorum ya da işlenen sesle ilgili vermediğim hece ve kelimeler varsa onu işliyorum.bu hızlada tabi haftada ancak 2 ses verebiliyorum ve "I"sesindeyim.eğer çocuklar öğrenmişse yarın "Y"sesini hafiften vereyim diye düşünüyorum.
   bende durum bu.mevcut 27.bir tanessi kesinlikle okumaz.ona kanaat getirdim artık.kesin ramlık.3 taneside sıkıntılı ama kurtarırım diye düşünüyorum??
atsız51
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, talhabora, metinogretmen, otpb, kudretuba,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2009 Saat 22:13
Orjinalini yazan: kudretuba

veliyi ders çalıştırma teknikleri konusunda nasıl yönlendiriyosunuz hocam?

hocam öncelikle veliyi alın karşınıza; bu işin sadece okulda öğrenilmeyeceğini ve çocukların geleceğini düşünüyorlarsa evde çalıştırmaları gerektiğini anlatın..

veli çalıştırması gerektiğine ikna olduktan sonra hocam nasıl çalıştıryım diye kendisi soruyo..

sonra hergün düzenli olarak öğrenciye ödevlerini yaptırması gerektiğini söylüyorsunuz.. bunun için okuma etkinliğini bizzat kendisinin yaptırması gerektiğini anlatıryorsunuz.. 

sonra ben  bir harfi velilere sınıfta nasıl öğrettiğimi anlattım. sizde evde bu şekilde yapın dedim..

hergün mutlaka dikte çalışması yapması gerektini, öğrenci yazarken ne yazacağını göstermemesi gerektiğini söyledim. öğrencinin zorlandığı kelimeleri bir kaç defa yazdırmaları gerektiğini anlattım..

ve bugün herşey çok güzel oldu...

köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen, hatice21, otpb, kudretuba, atsız, sunaeda, cevahir08,
cugkul
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 31

Aldigi Alkis: 13
%41
Alıntı cugkul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2009 Saat 22:33
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
bu linki indirmek istedim ... KAYYU diye biri varmıs . cocuklar benden cok sevıyor ... ama FREE indirelemiyor yoksa hata bende mı lutfen yardım
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2009 Saat 23:36
Orjinalini yazan: cugkul

bu linki indirmek istedim ... KAYYU diye biri varmıs . cocuklar benden cok sevıyor ... ama FREE indirelemiyor yoksa hata bende mı lutfen yardım

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  hocam bu linkten indirmeyi bir deneyin... 

Düzenleyen talhabora - 07-Aralik-2009 Saat 23:36
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, cugkul, metinogretmen, ztçakır, atsız, sunaeda,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 11:15

bu gün uykusuz bir gecenin ardından dr. da aldık soluğu.Oğluşum çok hasta dönerken okula uğradım( kendimde oğlumla kalayım diye sevk aldım),çocuklarıma bakıyım ödevlendriyim dedim sınıfta 6 kişi yok hastaymış moralim çok bozuldu.Sınıftakileri ödevlendirdim,geldim.Şimdi oğlumun başında,dua ediyorum .''TÜM ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN;ÇOCUKLAR HASTALANMASIN!Yani çocukların ohallarine dayanamıyorum.Benim oğlum nasıl ağlıyo anne dersten geri kalıcam diye.Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin .Herkese sağlık dolu günler diliyorum.

mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, talhabora, otpb, harunongel, metinogretmen, atsız, sunaeda,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 15:31

3.grup seslerle hece ve kelime calısmaları

ben u sesındeyım ama onde olan arkadaslar ıcın gonderıyorum...gule gule kullanın..
        nice mutlu günlere ,huzurlu zamanlara ,saglıklı yasamlara...

Düzenleyen hatice21 - 08-Aralik-2009 Saat 18:38
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, sanemd, ebruhoca, otpb, hülya69, harunongel, metinogretmen, atsız, sunaeda,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 15:48
Orjinalini yazan: sbizimbeycur

bu gün uykusuz bir gecenin ardından dr. da aldık soluğu.Oğluşum çok hasta dönerken okula uğradım( kendimde oğlumla kalayım diye sevk aldım),çocuklarıma bakıyım ödevlendriyim dedim sınıfta 6 kişi yok hastaymış moralim çok bozuldu.Sınıftakileri ödevlendirdim,geldim.Şimdi oğlumun başında,dua ediyorum .''TÜM ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN;ÇOCUKLAR HASTALANMASIN!Yani çocukların ohallarine dayanamıyorum.Benim oğlum nasıl ağlıyo anne dersten geri kalıcam diye.Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin .Herkese sağlık dolu günler diliyorum.

hocam çok geçmiş olsun.. Rabbim acil şifalar versin inş.Disapprove

Düzenleyen talhabora - 08-Aralik-2009 Saat 16:44
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sbizimbeycur, metinogretmen, atsız, hatice21, sunaeda, cevahir08,
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

Aldigi Alkis: 110
%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 16:58

Hastalara allah acil şifalar versin, sorunlu öğrencisi olanlara sabır..ben bugün s yi verdim..yazılışında zorlandık ama okumada sorun yok..hergün bir ses veriyorum inanılmaz bir hızla alıyorlar..4. gruba geçiyorum yarın ama bu gruptan 4 sesi ad olarak verdim zaten..üstelik ben okula 1 ay geç başladım çocuklar yayladan ancak inebildi...Nasıl mı hızlı ilerledim..okul açıldı açılalı tenefüse çıkmadım diyebilirim geride kalan çocukları birebir çalıştırıp sınıfa yetiştirdim.zorlamadan onlar benden daha hevesli idi..çok çalıştım meyvelerini almaya başladım..hedefim yılbaşına girerken kayıpsız çocukları okumaya geçirmek..darsı başınıza..bu arada sınıfım 26 kişi..

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, hülya69, harunongel, metinogretmen, atsız, hatice21,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 118

Aldigi Alkis: 220
%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 18:04
Dostlar ,,
Sanırım  Avrupa Birliği  projesi  kapsamında  bu  bilgisayarlar  alınıyor.Yanılıyorsam  uyarın...Unhappy
IP  Tesekkur Et
satmaz84
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 16

Aldigi Alkis: 27
%100
Alıntı satmaz84 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 18:42
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyodum.Sınıfımda halen sesleri tanımayan 1 öğrencim var.Ben bu öğrenciye tutanak yazmak istiyorum hatta sınıfa göre çok geri olan 1 çocuğa da.Aylık bir tutanak.Yardımcı olabilirmisiniz acaba.Örnek bi tutanak olsa.(veliyede imzalatabileceğim bi şey olabilir biraz çalıştırsınlar diye)hemde müfettiş bu çocuk niye böyle dediğinde işte ben tutanağımı tuttum ama çocukta gelişme yok diyebileyim.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 18:49
Satmaz 84  Öğretmenim,
Okulunuzda  Rehber  Öğretmen  var mı  acaba? O  size  en  güzel  yolu  gösterir. Zihinsel  sorun  var mı  yok mu  bakmalı  öncelikle.Sonra  R A M  incelemeli.
Bu  arada  Öğrenci  Davranış  sözleşmesi  yapılabilir.Ama  çok  erken  sadece  veliyi  korkutmak  için olabilir...Unhappy
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: satmaz84, metinogretmen, atsız,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 19:06
Satmaz 84  Öğretmenim
33.  sayfada  METİN ÖĞRETMENİM  in  hazırladığı    bölümde  istediğiniz  var  alabilirsiniz.
Öncelikle  zihinsel  sorun  var  mı  yok mu  incelemelisiniz  derim.Yok  sadece   aile ise  kolay  .Ama  öbür  türlü  ise  özel  eğitim  gerekebilir.Şehir  merkezinde  iseniz  bu  kolay  olur.....Mutlaka  merkezde  böyle  yerler  var  diye  biliyorum..

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: satmaz84, metinogretmen,
satmaz84
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 16

Aldigi Alkis: 27
%100
Alıntı satmaz84 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 19:14
öğretmenim aslında çocuk ramlık çünkü e,l,a,t daha bu seslerdeyken 2 saat tekrar ettim her türlü ama sorunca hım neydi diyo yani 4 sn geçmiyo bile düşünün.          ben köydeyim rehber öğrtmn yok. geçen senelerde okuttuğm sınıftada rama gönderilmek üzere bi kağıt doldurmuştum.Müdüre teslim ediyorum ama sonra hiç bi cvp gelmiyo.Ne yapacağımı bilmiyorum.
  Bu arada siz çanakkalenin neresindesiniz hocam.Ailem orada oturuyoda.Çanakkale gördükçe konumunuzda kıskanıyorum valla:)
IP  Tesekkur Et
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 179

Aldigi Alkis: 296
%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 19:25
saatlerdir tokattaki şehitlerimiz için ağlıyorum...bir türlü kabullenemiyorum bu yasananları...Allah ailelerine sabır versin...ve bunların sorumluluları da Allahtan belalarını bulsun...bu ülkeyi yönetenler bunun hesabını sormazlarsa bile Türk milleti hepsinin hesabını soracaktır......
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, sanemd, metinogretmen, atsız, talhabora, sbizimbeycur, otpb, sunaeda,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 117

Aldigi Alkis: 384
%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 19:58
sbizinbeycur hocam Allah acil şifalar versin umarım çocuğunuz en kısa zamanda sağlığına kavurşur.
Evet emel hocam yine yürekler yandı, yine analar ağladı hatta analarla birlikte vatanını seven herkes ağladı.
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik, metinogretmen, atsız, sbizimbeycur, otpb, sunaeda,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 147

Aldigi Alkis: 285
%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 20:03

....aynı fikirdeyim bize yasattıkları acının kat kat fazlasını yasarlar insallah... Allah  o masum askerlerimizin ailesine  ve milletimize sabır versin..

Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik, sanemd, metinogretmen, otpb,
duyuse
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 4
%100
Alıntı duyuse Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 20:05
hocam bende urfa suruçta 73 öğrenciyle aynı sorunu yaşadııım türkçe bilen öğrenci yook aileler ilgisiz maddiyat desen çok kötü ama yıl sonun akadar okumaya geçtiler 2.dönem ama benim için kabustu şu an izmirde torbalıda okutuyorum 25 öğrenci var ve onlarda doğulu ailelerin çocukları yine aynı yine aynı
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, atsız, hülya69, otpb,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 20:09
[QUOTE=sbizimbeycur]

bu gün uykusuz bir gecenin ardından dr. da aldık soluğu.Oğluşum çok hasta dönerken okula uğradım( kendimde oğlumla kalayım diye sevk aldım),çocuklarıma bakıyım ödevlendriyim dedim sınıfta 6 kişi yok hastaymış moralim çok bozuldu.Sınıftakileri ödevlendirdim,geldim.Şimdi oğlumun başında,dua ediyorum .''TÜM ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN;ÇOCUKLAR HASTALANMASIN!Yani çocukların ohallarine dayanamıyorum.Benim oğlum nasıl ağlıyo anne dersten geri kalıcam diye.Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin .Herkese sağlık dolu günler diliyorum

hocam coook gecmiş olsun ne kadar üzgün olduğunuzu tahmin edebiliyorum. aklıma benim bebeğim geldi daha 3 günlükken hastanede kaldı öle cok ağladım ki öyle zor geldi ki ondan ayrı olmak ama şimdi turp gibi maşallah geldi gecti... Canınızı hiiç sıkmayın çabucak atlatır.Wink
Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, metinogretmen, atsız, sbizimbeycur, otpb,
kudretuba
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 34

Aldigi Alkis: 50
%100
Alıntı kudretuba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 20:50
[QUOTE=sbizimbeycur]

bu gün uykusuz bir gecenin ardından dr. da aldık soluğu.Oğluşum çok hasta dönerken okula uğradım( kendimde oğlumla kalayım diye sevk aldım),çocuklarıma bakıyım ödevlendriyim dedim sınıfta 6 kişi yok hastaymış moralim çok bozuldu.Sınıftakileri ödevlendirdim,geldim.Şimdi oğlumun başında,dua ediyorum .''TÜM ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN;ÇOCUKLAR HASTALANMASIN!Yani çocukların ohallarine dayanamıyorum.Benim oğlum nasıl ağlıyo anne dersten geri kalıcam diye.Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin .Herkese sağlık dolu günler diliyorum

çok geçmiş olsun hocam.. sağlık diliyorum...
KuDRe+uB@
IP  Tesekkur Et
mor bir hüzün
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 5
%100
Alıntı mor bir hüzün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 21:47
Merhaba arkadaşlar bu gün üye oldum herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.Arkadaşım çocuğunuz ve tüm rahatsız olan çocuklar içinde acil şifalar diliyorum.
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 22:36

Oğluşum çok hasta .Şimdi oğlumun başında,dua ediyorum .''TÜM ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN;ÇOCUKLAR HASTALANMASIN!  Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin .Herkese sağlık dolu günler diliyorum.

Hocam Allah Şifa versin... Benimkinede muz gribi aşısı vurdukduk dün benimle beraber..

Orjinalini yazan: hatice21

ben u sesındeyım ama onde olan arkadaslar ıcın gonderıyorum...gule gule kullanın..
Teşekkürler Hocam.. Dualarımız sizinle..
Yüklediğiniz dosya içinde emeğinize sağlık...

Orjinalini yazan: sanemd

Hastalara Allah acil şifalar versin, sorunlu öğrencisi olanlara sabır..Çok çalıştım meyvelerini almaya başladım..hedefim yılbaşına girerken kayıpsız çocukları okumaya geçirmek..darsı başınıza..bu arada sınıfım 26 kişi..
Sanem hocam tebrikler.Umarım sene sonuda hep mutlu olursunuz.Sitede okumaya geçenler için düzenlenmiş belgeler var.Bulamazsanız tekrar yüklerim siteye.. Selamlar

Orjinalini yazan: otpb

Dostlar
Sanırım  Avrupa Birliği  projesi  kapsamında  bu  bilgisayarlar  alınıyor.Yanılıyorsam  uyarın...Unhappy
Yok hocam bu sefer KOCAELİ Belediyesi cepten almış.Artık her sene 6.sınıflara Bilgisayar bedava.Çocukları Eylülde 1 haftalığına kaydetsek mi ne Kocaelinde bir okula.. Yaklaşık 26.500 Bilgisayar.Kameralı ve internetli... Dağıtılmış.

Orjinalini yazan: satmaz84

Arkadaşlar,Ben bu öğrenciye tutanak yazmak istiyorum sınıfa göre çok geri olan 1 çocuğa da.Aylık bir tutanak.Yardımcı olabilirmisiniz acaba..
Hocam bu tutanağı kendinizde yazıp müdüre veya müdür yardımcısına,kendinize ve veliye isim açıp imzalatabilir siniz..Caydırıcı olur.Ayrıca sorarlarsa gösterirsiniz..Ama bence düzelebilirde.Benimki bu ara iyi oldu,her nasılsa..!!

Orjinalini yazan: emelcelik

saatlerdir tokattaki şehitlerimiz için ağlıyorum...bir türlü kabullenemiyorum bu yasananları...Allah ailelerine sabır versin....
Hocam Dünyanın derdi zaten müslüman ülkeleri karıştırmak.Nerede bir müslüman ülkesi var,ya aç,ya kurak,ya fakir yada iç savaşta... Allah yapanların yanına bırakmaz..Şimdilik bol dua ve sabır..

Orjinalini yazan: deep dark

....aynı fikirdeyim bize yasattıkları acının kat kat fazlasını yasarlar insallah... Allah  o masum askerlerimizin ailesine  ve milletimize sabır versin..
Amin hocam..Ateş düştüğü yeri yakıyor.. Siz birde cenaze haberi verildiği an bir şehit evinin yakınında olunda Annenin dizlerinin üstüne yıkılıp,YAVRUMMM diye feryadını bir duyun.. Ah ne feryattır ki kadının sesi biraz sonra kesilir ve içe akar gözyaşları kan olup...

Orjinalini yazan: duyuse

hocam bende urfa suruçta 73 öğrenciyle aynı sorunu yaşadııım türkçe bilen öğrenci yook aileler ilgisiz maddiyat desen çok kötü ama yıl sonun akadar okumaya geçtiler 2.dönem ama benim için kabustu şu an izmirde torbalıda okutuyorum 25 öğrenci var ve onlarda doğulu ailelerin çocukları yine aynı yine aynı
Hocam Formun en yaşlısı olarak Forma hoş geldiniz diyorum.. Sizde yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsunuz..İzmir,İstanbul,Adana,Bursa,G.Antep.. Buraların öyle okulları var ki,doğu ve güneydoğuyu arar insan..En azından mahrumiyet dersiniz oralardayken..

Orjinalini yazan: mor bir hüzün

Merhaba arkadaşlar bu gün üye oldum herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.Arkadaşım çocuğunuz ve tüm rahatsız olan çocuklar içinde acil şifalar diliyorum.
Hocam Formun en yaşlısı olarak size de Forma hoş geldiniz diyorum..
Böyle hüzünlü nickleri nereden bulursunuz anlamam.. Umarım hüznünüz sitede sevince döner..
Selamlar

Düzenleyen metinogretmen - 08-Aralik-2009 Saat 22:50
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sanemd, atsız, hatice21, talhabora, deep dark, sbizimbeycur, harunongel, otpb, 23nisan, cevahir08,
ztçakır
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

Aldigi Alkis: 7
%100
Alıntı ztçakır Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:03
ÖĞRETMENİM BEN BUGÜN BİRKAÇ VELİME TUTANAK İMZALATTIM.ŞÖYLE YAZDIK:
ÖĞRENCİM.......VELİSİ İLE 08.12.2009 DA GÖRÜŞÜLDÜ.ÖĞRENCİNİN SINIFIN GERİSİNDE OLDUĞU BELİRTİLEREK NEDENİ SORULDU.(NEDEN CÜMLESİNİ ONLARA KURDURMAYA ÇALIŞTIM.)ÖDEVLERİNİ VE OKUMA ÇALIŞMALARINI YETERİNCE YAPMADIĞI SÖYLENDİ.DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ.VELİ DE DAHA ÇOK GAYRET EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ.  İMZALAR

UMARIM BİR FİKİR VEREBİLMİŞİMDİR.

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, sbizimbeycur, harunongel, satmaz84, otpb,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:09
mor bir hüzün ve duyuse hocalarım hosgeldınız aramıza...emınım cok seweceksınız.basarılar...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:10
Orjinalini yazan: metinogretmen

[QUOTE=sbizimbeycur]

[QUOTE=hatice21] !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   

Teşekkürler Hocam.. Dualarımız sizinle..
Yüklediğiniz dosya içinde emeğinize sağlık...
Selamlar
  cooook tesekkur ederım metın hocam cok dusuncelısınız...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, 23nisan,
ztçakır
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı ztçakır Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:10
ÖĞRETMENİM ,BİLDİĞİM KADARIYLA  ÇOK NET BİR ÖZRÜ YOKSA 1.SINIFTA HELE BU AYLARDA RAM A ÖĞRENCİ GÖNDERİLMİYOR.KÖYDE İSENİZ BU ÖĞRENCİYE ÖZEL EĞİTİ ALDIRMA ŞANSINIZ AZ DEMEKTİR.BU NEDENLE RAPOR ALDIRMANIN ÇOK ANLAMI OLMAZ.ALSA BİLE BEP HAZIRLAMANIZ,AYRI AYLIK RAPORLAR TUTMANIZ GEREKİR.YANİ ÖĞRETMENİM BİR SÜRÜ ANGARYA.SİZ ZATEN SINIFTA ÖĞRENCİNİZLE GEREKEN ŞEKİLDE İLGİLENİYORSUNUZDUR.

YANİ RAM A GÖNDERİP RAPOR ALDIRMAK ÇÖZÜM DEĞİL,YÜK GENE SİZDE..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, satmaz84,
atsız
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 30

Aldigi Alkis: 40
%100
Alıntı atsız Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:13

alakasız bir konu ama bir arkadaşımızın yukarıda şehitlerimizle ilgili yazıyı okuyunca paylaşmak istedim.

MEMLEKET SORUNLARINDAN UZAKTA KALMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BEN ARTIK SON OLAYLARDAN SONRA HABERLERİ İZLEMİYORUM.ÇÜNKÜ ÇILDIRIYORUM İZLEYİNCE.ÇILDIRDIKÇADA KENDİ ÜLKEMDE PARYA OLMAMAK İÇİN DAHA DA ÇALIŞMAK GELİYOR İÇİMDEN.
   BELA OKUMAK İYİ DEĞİLDİR FAKAT BUNLARA AZ BİLE KALIR.NE DEYİM ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN.BİZİM SİLAHIMIZ KALEM.AÇIP AÇIP KULLANACAZ ARTIK..
atsız51
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen, sbizimbeycur, hülya69, otpb,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:21
forma resim eklemek isteyen arkadaşlar... 
bu nasıl olacka derseniz.. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  adresine girin buradan resmi siteye yükleyin.. resim yüklendikten sonra alt kısımda resme direkt ulaşabileceğiniz link verilyor.. (sanki dosya yükler gibi) siz o linki kopyalayın ve mesajınıza yapıştırın..

linke tıklayan arkadaşlar direkt olarak o resme yönlendirilecekler ve sizin resmi görecekler...

böyle yaparsanız daha rahat olur..
ben örnek bir tane yükledim.. linke tılayarak açabilirsiniz..

köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen, harunongel, 23nisan, cevahir08,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:24
ben yapamadım yuklemeyı neyse

Düzenleyen hatice21 - 19-Aralik-2009 Saat 18:59
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:24
Orjinalini yazan: ztçakır

ÖĞRETMENİM BEN BUGÜN BİRKAÇ VELİME TUTANAK İMZALATTIM.ŞÖYLE YAZDIK:
BİLGİLENDİRİLDİ.VELİ DE DAHA ÇOK GAYRET EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ.  İMZALAR

UMARIM BİR FİKİR VEREBİLMİŞİMDİR.

Değerli Zeynep Hocam..
Tabiiki buna benzer bir tutanak işi görür.
ASLINDA VELİ GÖRÜŞME DEFTERİ diye bir defter tutsanız bu bile işe yarar.. Her gelen veliyi ve geliş sebebi..Kısaca.. Eskiden müfettişler isterdi bu defteri..
Tabii**Hocam kömbe yaptık öğlen gel diye uğradım** kısımlarını yazmasanızda olur.. Geek
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, hatice21, harunongel, 23nisan, cevahir08,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:27

slmmm arkadaşlar hoş geldiniz mor bir hüzün öğrtmnm... arkadaşlar 12-18 aralık yerli malı haftası ben de benim miniklere meyvelerle ilgili kısa şiirler verdim yalbız resim takmak istiyorum boyunlarından meyve sebze resimleri var mı boyama seklinde??? yardımcı olursanız coook sevinirim

Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel,
AY IŞIĞI
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı AY IŞIĞI Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:30
Merhaba arkadaşlar. Benim sınıf mevcudum 42. Şehir merkezindeyim. Ama bir köyde görev yapsaydım galiba daha iyi olurdu.Sorunlarım ilk günden başladı hala da devam ediyor. Bir öğrencim ilk günden beri kalem tutmuyor 6 ders boyunca sadece yanında oturanı rahatsız ediyor altına kaçırıyor 10 dakikada bir eve ne zaman gideceğiz diye soruyor.Annesine durumu ilk anlattığı zaman çocuğunu benim yanımda küfrederek dövdü.Rehberlik servisi RAM için çok erken dedi.Hiç bir şey yapamıyorum artık.26 öğrencim verdiğim sesleri artık birleştirip okuyorlar. Çok şükür. 8 öğrencim 29 harfi de tanıyorlar vermediğim halde.Kendileri çok meraklı idiler.Geri kalanlarla ise sadece defalarca hece çalışıyoruz ama zorlanıyorum.Çünkü veliler evde hiç ilgilenmiyorlar.Her gün yeni bir çalışma sayfası dağıtıyorum ama boş geliyor geriye artık velilere kızmaya başladım.Bu arada boğazım iyice bozuldu sesimi yükseltince sırtım bile ağrıyor artık.Ne çok şikayet ettim değil mi.
YARINLARDAN ÜMİTLİYİM
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen, harunongel, otpb,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:31
İyi dilekleriniz için teşekürler .Bu saat oldu ve ateşi fazla düşüremedik.En yakın hastane 80 km. ve izinsiz ayrılamıyoruz burdan.Sabahı nasıl ederiz bilmem.Siteye uğrayıp kafamı dağımak ve  sızan oğlumun sürekli başında durmak istedim.Herkese sağlıklı günler diliyorum.
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen, harunongel,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:32

Benim köy okulu ve sınıfım.. Çay içmeye beklerim.. 

Düzenleyen metinogretmen - 08-Aralik-2009 Saat 23:37
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, harunongel, otpb, 23nisan, cevahir08,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:34
iyi geceler mutlu yarınlar.............

Düzenleyen hatice21 - 08-Aralik-2009 Saat 23:52
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, otpb,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:35

İyi dilekleriniz için teşekürler .Bu saat oldu ve ateşi fazla düşüremedik.En yakın hastane 80 km. ve izinsiz ayrılamıyoruz burdan.Sabahı nasıl ederiz bilmem.Siteye uğrayıp kafamı dağımak ve  sızan oğlumun sürekli başında durmak istedim.Herkese sağlıklı günler diliyorum.
cok gecmıs olsun allahtan oglunuza acıl sıfa dılıyorum.bır an once ıyılesıp sıze gulucukler sacsın
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, sbizimbeycur,
AY IŞIĞI
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı AY IŞIĞI Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:35
Geçmiş olsun öğretmenim dilerim oğlunuz kısa sürede iyileşir sizde huzurlu olursunuz.Zira evlatlarımız ne kadar değerli onların rahatsızlığı bizleri mahvediyor.Bu arada sirkeli pomat uyguladınızmı eklem yerlerine.Naçizane tavsiyem..
YARINLARDAN ÜMİTLİYİM
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, sbizimbeycur,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:38
Orjinalini yazan: metinogretmen

Benim köy okulu ve sınıfım.. Çay içmeye beklerim.. 

hocam uploading yazan linki değil.. altta resim linki yazıyo.. orayı kopyalayın yapıştırın...
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21, harunongel, otpb,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:39

Bunlarda benim site.. Buradada var resimleri kerataların Smile

Düzenleyen metinogretmen - 08-Aralik-2009 Saat 23:58
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, 23nisan,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:39
ama benim linkten görünüyor.. resminiz.. çok güzel keşke imkanımız olsada gelsek.. hocam...
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2009 Saat 23:44
arkadaşlar bir düzeltme yapmam gerekiyor..eğer resim tıklamadan görünsün diyorsanız.. ki eminim öyle diyorsunuzdur.. yukarıda(cevap yaz bölünde) abc yazan kısımdan başlayarak 9. simge resim ekle bölümü.. yüklediğiniz resmin linkini oraya yapıştırın direk formda resim olarak görünecektir..

bu da benim okulum..  

Düzenleyen talhabora - 09-Aralik-2009 Saat 00:20
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, harunongel, otpb, metinogretmen, cevahir08,
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 117

Aldigi Alkis: 384
%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2009 Saat 00:01
Metin hocam samet nasılda belli:DDDDDDDDDD
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2009 Saat 00:11
sanırım basardım talhabora hocam tesekkurler...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, metinogretmen,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2009 Saat 00:25
arkadaşar mini bir yarışma yapsak.. en güzel sınıf kimin yarışması..

juri:  Metin hocam..  (tek kişi)

yarın herkes sınıfının remini çeksin ve buraya koysun.. hem arkadaşlarla bir paylaşım olur.. hemde sınıfımızda bulunan materyaller diğer arkadaşlara fikir verir.

ne dersiniz.. yarışmaya katılmak isteyenler başvuru yok.. sadece sınıfınızın resminizi yükleyin o kadar....LOLLOLLOL
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, hatice21, metinogretmen, otpb, cevahir08,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim