!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen arkadaslar o sesı calısmasında sanırım hata olmus.tekrar yolluyorum.umarım bu kez olmustur.kolay gelsın allah yardımcımız olsun
Malesef beklenen oldu ve Denizli'de okullar tatil oldu.Okuldan geldikten sonra tatil edilince ödevde veremedim.Çok sinirlendim.Madem böyle bir düşünceniz var.Sonucu internetten okula hemen yollayın biz de tedbirimizi alalım değil mi?Elimiz kolumuz bağlı bayram sonunu bekleyeceğiz.Yapacak bir şey yok.
Malesef beklenen oldu ve Denizli'de okullar tatil oldu.Okuldan geldikten sonra tatil edilince ödevde veremedim.Çok sinirlendim.Madem böyle bir düşünceniz var.Sonucu internetten okula hemen yollayın biz de tedbirimizi alalım değil mi?Elimiz kolumuz bağlı bayram sonunu bekleyeceğiz.Yapacak bir şey yok.
Hocam hiç canınızı sıkmayın.. Çocuklar bayramda zaten çalışmazlardı.. İlgili veliler ise sizi bulur.. Bu arada telefon zinciri oluşturun.. Çok işinize yarayacak..
TELEFON ZİNCİRİ;Telefonou olan çocuğun velisine gerekli talimatları veriyorsunuz(sayfa 78 oku yaz,matematikten sayfa..... gibi) Çocuk onu yanındakine söylüyor, o yanındakine.. vs. Telefonu çok olan varsa daha avantajlısınız..
Ayrıca bu saatten sonra yapacak birşey yok. Ben ödev verdiğim halde çalışma zahmetinde bulunmayan çok kişi var.. rahat olun..
Orjinalini yazan: hatice21
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen arkadaslar o sesı calısmasında s anırım hata olmus.tekrar yolluyorum.umarım bu kez olmustur.kolay gelsın allah yardımcımız olsun
Hocam emeğinize sağlık..
Orjinalini yazan: sanemd
Biz de tatile girdik..Bugün k sesini verdim,artık çocuklar hazır..ı sesi ile bile çalışma yaptık..bir kaç öğrenci dışında sesi verdiğim anda her kelimeyi okumaya başladılar..darısı okumayan öğrencilerimizin başına...
MERHABA ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE HERKESİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM. BU ARADA YARIN ÜLKEMİZ ÇAPINDA YAPILACAK OLAN "İŞ BIRAKMA" EYLEMİNE KATILIYOR MUSUNUZ???
BEN İŞ BIRAKIYORUM. GREVLİ TOPLU SÖZLEŞMELİ SENDİKAL HAK İÇİN.
MERHABA ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE HERKESİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM. BU ARADA YARIN ÜLKEMİZ ÇAPINDA YAPILACAK OLAN "İŞ BIRAKMA" EYLEMİNE KATILIYOR MUSUNUZ???
Hocam tepkiye evet ama,iş bırakmaya HAYIR.. Çocukların ve o sırada hastaneye gelen yada evlenecek olan,yolda kalan insanların ne suçu var.. TEPKİLER MESAİ SAATİ DIŞINDA VE KİMSEYE ZARARVERMEDEN OLMALI..
arkadaslar şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun...hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum....( yarın memleket yolculugu var bir daha yazamam diye şimdiden yazdım:)
bugün çok kötü bişey oldu öoralim çok bozuldu ders işlememi bile engelledi...
sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar...
bir öğrencimin annesi vefat etti.hem de yanarak öldü.sınıfımdaki en başarılı öğrencim.bugün evine gittim çocuk şoka girmiş tuhaf hareketleri vardı.sanki o pırıl pırıl öğrenci gitmiş yerine bi başkası gelmiş...
bundan sonrası onun için çokkkk zor ...öğretmeni olarak elimden geldiğince yardımcı olacağım...çok üzgünüm...:(
MERHABA ARKADAŞLAR
Hocam tepkiye evet ama,iş bırakmaya HAYIR.. Çocukların ve o sırada hastaneye gelen yada evlenecek olan,yolda kalan insanların ne suçu var.. TEPKİLER MESAİ SAATİ DIŞINDA VE KİMSEYE ZARARVERMEDEN OLMALI..
Tabii acizane görüşüm..
Selamlar
MERHABA HOCAM, SİZE SAYGI DUYUYORUM, ANCAK DEMOKRATİK YOLDAN HAK ARAMANIN KİMSEYE ZARAR VERECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. TERSİNE GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZIN YANINDA HAKLARINA DA SAHİP ÇIKAN VATANDAŞLAR OLARAK, ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE OLUMLU ÖRNEK OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM.
BEN 19 YILLIK MESLEK HAYATIM BOYUNCA 1 GÜN BİLE ÖĞRENCİLERİMİ İHMAL ETMEDİM. DOKTOR MUAYENEMİ BİLE DERSİM OLMADIĞI SAATLERDE YAPIP, DERSE GİRERİM.
İNSANLARIN ÖRGÜTLÜ OLARAK HAK TALEP ETMESİNDEN DAHA DOĞAL NE OLABİLİR Kİ? YAZIŞTIĞIMIZ BU GÜZEL SİTEMİZ BİLE GÜZEL BİR ÖRGÜTLENMEDİR BENCE.
bir öğrencimin annesi vefat etti.hem de yanarak öldü.sınıfımdaki en başarılı öğrencim.bugün evine gittim çocuk şoka girmiş tuhaf hareketleri vardı.sanki o pırıl pırıl öğrenci gitmiş yerine bi başkası gelmiş...
bundan sonrası onun için çokkkk zor ...öğretmeni olarak elimden geldiğince yardımcı olacağım...çok üzgünüm...:(
[/QUOTE]
ben de çok üzüldüm hocam bir an kendimi çocugun yerine koydum da bilemiyorum.gercekten hayatta insanın başına gelebilecek en kötü durumlardan biri.allahım kimsenin başına vermesin.cocugun kesinlikle psıkolojık yardıma ıhtıyacı olacaktır.ozellıkle o yasta.daha kendı ozbakımını saglayamazken bu ayrılık onun kucucuk yuregıne cok erken ugramıs.haytın zorlukları onun ıcın cook erken baslamıs.sanırım onu anlayabılıyorum.hocam lutfen ogrencınızle mutlaka ılgılenın...o cook kucuk...
hülya hocam fikirlerinize saygı duyuyorum ve katılıyorum
Başınız sağolsun.. Siz asıl üvey anne gelince üzülün.. Umarım iyi bir anne gelir başlarına..
İSTEYEN ÖZGÜRCE TEPKİSİNİ GÖSTERMELİ ANCAK BAŞKASININ HAKLARINI ÇİĞNEMEDEN.
SİZE SAYGI DUYUYORUM HOCAM. ANCAK BİZLER BİR GÜN TATİL OLDU HARF VEREMEDİK DİYE KAFAYI YİYORUZ. BİR GÜN BİLE OLSA O ÇOCUKLARIN HAKKINI VEREMEYİZ. YA DA HASTA İNSANLARIN. ÇOK HASTA OLDUĞUNUZU VE HASTANEDE SIRA BULAMADIĞINIZI DÜŞÜNÜN.
BAŞINIZ SAĞ OLSUN HOCAM. ÇOK ZOR BİR DURUM. HELE HELE KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUĞUN DÜNYASINDA. DÜŞÜNEMİYORUM BİLE. ALLAH YARDIM ETSİN SABIR VERSİN.
BİZİM DE GEÇEN YIL 1. SINIF ÖĞRENCİMİZ GÖLERİMİN ÖNÜNDE ARABANIN ALTINDA KALMIŞTI. KURTARAMADIK. VEFAT ETTİ. BEN BÜYÜK BİR İNSAN OLARAK ATLATAMADIM. O ÇOCUĞU DÜŞÜNEMİYORUM.
İSTEYEN ÖZGÜRCE TEPKİSİNİ GÖSTERMELİ ANCAK BAŞKASININ HAKLARINI ÇİĞNEMEDEN.
SİZE SAYGI DUYUYORUM HOCAM. ANCAK BİZLER BİR GÜN TATİL OLDU HARF VEREMEDİK DİYE KAFAYI YİYORUZ. BİR GÜN BİLE OLSA O ÇOCUKLARIN HAKKINI VEREMEYİZ. YA DA HASTA İNSANLARIN. ÇOK HASTA OLDUĞUNUZU VE HASTANEDE SIRA BULAMADIĞINIZI DÜŞÜNÜN.
TEŞEKKÜR EDİYORUM NAZİRE HOCAM , MERAK ETMEYİN BİZ ÇOCUKLARIN HAKKINI FAZLASIYLA VERİYORUZ. KİMSENİN HAKKINI DA YEMİYORUZ. BURADA SİZLERE KENDİMİ ANLATARAK MEGOLOMANLIK YAPMAK İSTEMİYORUM. BİZİM HAK ARAMA MÜCADELEMİZ TÜM DÜNYADA UYGULANAN BİR MÜCADELE YÖNTEMİ. AYRICA BİLİYORSUNUZDUR HASTANELERDE ACİLLER HİZMET VERDİ.
[/QUOTE
HOCAM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM. BAŞINIZ SAĞOLSUN...
Allah razı olsun ....çocuğumuza Allah sabırlar versin...
çok üzüldüm..allah rahmet eylesin..
sağolun hocam ....Allah güneş kızımızın yardımcısı olsun bundan sonra...
BAŞINIZ SAĞ OLSUN HOCAM. ÇOK ZOR BİR DURUM. HELE HELE KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUĞUN DÜNYASINDA. DÜŞÜNEMİYORUM BİLE. ALLAH YARDIM ETSİN SABIR VERSİN.
BİZİM DE GEÇEN YIL 1. SINIF ÖĞRENCİMİZ GÖLERİMİN ÖNÜNDE ARABANIN ALTINDA KALMIŞTI. KURTARAMADIK. VEFAT ETTİ. BEN BÜYÜK BİR İNSAN OLARAK ATLATAMADIM. O ÇOCUĞU DÜŞÜNEMİYORUM.
ALLAH RAHMET EYLESİN.
öğretmenim yaşamışsınız sizde hem de canlı canlı....ben bu kadını veli toplantısından tanımama rağmen çok etkilendim...çocuğumun halini düşünemiyorum bile...Allah sabır versin...
Başınız sağolsun.. Siz asıl üvey anne gelince üzülün.. Umarım iyi bir anne gelir başlarına..
soğru söylüyorsunuz hocam onu da düşündükçe kötü oluyorum ...
bugun butun okulun bayram sekerkerını dagıtıp, bayram hediyesi olarak da ilk kez onlara cok sevdıgım bır turkuyu soyledım.otur bastan yaz benı.tabı bunu sadece kendı sınıfıma soyledım butun okulun onunda soyleyemem tabıı..cok begendıler...bı daha ıstedıler ama ben guzellıgı kaybolmasın dıye soylemedım... ayrıca bugun bol bol dua günü...
Alle büyüklerinden uzakta ,yalnız geçecek bir bayram.O yüzden herkese aileleriyle geçecek mutlu bayramlar diliyorum.(ben hüzünlüyüm yalnız geçireceğimiz için)
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde Hükümetlerin hatalı uygulmaları bir şekilde sus pus edilmiş toplumumuzun uyarılması gerekiyopr.Bu nedenle sesimizin günün her saati yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum Özellikle Demiryolu çalışanlarını kutluyorum..
Hak verilmez alınır , deniyor. Bu nedenle kaderimize razı olmadan elimizden geldiğince olumsuzlukları haykırmalıyız.Sen ben o susarsak bizim koyundan ne farkımız kalır..o zaman da şimdiki gibi 2,5+2,5 kabullenmek zorunda kalırsınız..Daha bir sürü hatayı sesli olarak dile getirmezsek .......
Çocuklarıma bayram kartlarını verdim.. Az da ödev verdim.. Ve İlköğretmenlik ve ilk müdürlük yaptığım okulumdan ,yüzlerce kilometre gelerek bana süpriz yapan öğretmen arkadaşlarda beni çok sevindirdi ve etkiledi.. HARUN kardeş çok teşekkür ederim...
Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar. Aşk, kendinden emin bir şekilde sorar; ben senden daha samimi ve daha cana yakınım. Sen niye varsın ki bu dünyada?”
Arkadaşlık cevap verir "sen gittikten sonra bıraktığın gözyaşlarını silmek için....
Bütün sevdiklerinize ithafen şunları göz önünde bulundurun: Eğer bu sabah hastalıklı değil de sağlıklı uyanmış iseniz, bir hafta sonrasını göremeyecek olan bir milyon insandan daha şanslısınız. Bir harp tehlikesi ile, işkence görmek ihtimali ile ve sağ kalma korkusu ile karsı karsıya değilseniz, 500 milyon insandan daha iyisiniz. Buz dolabınızda yiyeceğiniz,üzerinizde elbiseniz, başınızısokup uyuyabileceğiniz bir eviniz varsa, dünyadaki insanların çoğundan daha zenginsiniz.
Bankada ve cüzdanınızda para varsa, dünyanın en imtiyazlı % 8'i arasındasınız...
Bu mesajı okuyabiliyorsanız bu demektir ki; Birisi sizi düşündü ve bunu gönderdi.. Çünkü okuma yazma bilmeyen 2 milyar kişiden biri değilsiniz Paraya ihtiyacın yokmuş gibi çalış.. Kimse seni üzmemiş gibi sev.. Kimse seni seyretmiyormuş gibi danset.. Kimse seni dinlemiyormuş gibi şarki söyle.. Cennet dünyadaymış gibi yaşa..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma