Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: I. Sınıflar Bu gün Okulda Neler Yaptım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yazar Mesaj
zega
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

Aldigi Alkis: 7
%87
Alıntı zega Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 03:06
hatice21öğretmenim aynen size katılıyorum.aynı durum benimkilerdede varr.o kadar moralim bozulduki  sitres yapmaya başladım.sanki okuyamayacaklarmış gibi geliyor ve korkmaya başladım. 
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 13:17
Orjinalini yazan: zega

hatice21öğretmenim aynen size katılıyorum.aynı durum benimkilerdede varr.o kadar moralim bozulduki  sitres yapmaya başladım.sanki okuyamayacaklarmış gibi geliyor ve korkmaya başladım. 
Değerli hocalarım,2 ay sonra bu yazıyı alıntı yapıp güleceğiz.. Hepsi okuyacaklar hiçç korkmayın.Sadece sorunlu ve ilgisiz çocuklar ZOR okur o kadar..
Neyse yarın öğretmenler günü dolayısiyle DÖRTYOL ÖĞRETMENEVİNDE öğretmenlere özel satranç turnuvası var.Herkesi bekleriz.(okullar Pig Gribi nedeniyle tatil olduğundan katılım az olacak) Ödül garanti. Çünkü BAŞHAKEM benim LOL
hastalıksız,kavgasız,stressiz,kilosuz,mutlu günler dilerim..
HAYIRLI CUMALAR. 

Clap VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!! Clap
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, hatice21, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 118

Aldigi Alkis: 220
%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 18:19
Hatice 21  Öğretmenim,
Hece  kitabını  ben  kullanıyorum.Tatile  karşıda  renkli  cicili  vede  bicili kaynak  olarak  kullanılabilir.Ben   FARKLI  Yayınlarının  kitabını  aldırdım  ve  velilere  nasıl  çaıştıracaklarını  anlattım.Tüm  sesler  çok  hoş  işlenmiş öneririm. Sesleri  nasıl  verdiğimizi  anlatmayı  ihmal  etmemeli  Tıpkı  Metin Öğretmenim   gibi  VELİ  leri  de  çalıştırmalıyız.Aynı  yayınevinin  HIZLI  OKUYORUM  kitabı da  okumaya  geçenler  için  kullanılabilir.  Kolay  gelsin . . . .
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, metinogretmen,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 19:15
Orjinalini yazan: otpb

Hatice 21  Öğretmenim,
Hece  kitabını  ben  kullanıyorum.Tatile  karşıda  renkli  cicili  vede  bicili kaynak  olarak  kullanılabilir.Ben   FARKLI  Yayınlarının  kitabını  aldırdım  ve  velilere  nasıl  çaıştıracaklarını  anlattım.Tüm  sesler  çok  hoş  işlenmiş öneririm. Sesleri  nasıl  verdiğimizi  anlatmayı  ihmal  etmemeli  Tıpkı  Metin Öğretmenim   gibi  VELİ  leri  de  çalıştırmalıyız.Aynı  yayınevinin  HIZLI  OKUYORUM  kitabı da  okumaya  geçenler  için  kullanılabilir.  Kolay  gelsin . . . .
ya benim dikte çok kötü arkadaşlar.bagırmaktan artık sesim cıkmıyor.sesleri bastıra bastıra soylemekten bogazım catlıyor ama yok. seslerı tek tek soylemenın bır anlamı da yok .tek tek soylemek ıstemıyorum .hece hece yapmaya calısıyorum .vurgu yapmaya calısınca da sesım kısılıyor ,bogazım yanıyor.kuru kuru oksuruyorum.degısık ve etkılı bır fıkrı olan var mı acaba?lutfen yardım edın.sagolun otpb hocam dedıgınız yayını ınceleyecegım ama ancak merkeze gıttıgımde bakabılırım.fıyatı ne kadar acaba.ben koydeyım de acaba aldırabılır mıyım?tesekkurler.metın hocam dıktede bol tekrar dısında baska tavsıyenız var mı ??

Düzenleyen hatice21 - 20-Kasim-2009 Saat 19:17
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen,
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 179

Aldigi Alkis: 296
%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 21:04
hatice hocam arkadasın bahsettiği yayına interntten baktım fiyatına...hece kitabi 6.5 lira...hocam kaça almış bende merak ettim
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21,
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 21:11
bu arada eger almayı düşünüyorsanız interntten de sipariş verebilirsiniz..köye kadar teslim eder kargo
IP  Tesekkur Et
fificyo
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 1
%100
Alıntı fificyo Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 21:25
ya diktede ben de aynı sorunu yaşıyorum sesim 20 gündür çatallı kısık vall perişanım yüksek tonda kullanmamaya çalışıyorum ama son sessizi bastırcam diye bi hal oluyorum ama başka türlüde yazamıyorlar elllll allll elllleee ayyyy :)
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 22:32
Orjinalini yazan: emelcelik

hatice hocam arkadasın bahsettiği yayına interntten baktım fiyatına...hece kitabi 6.5 lira...hocam kaça almış bende merak ettim

***HECE KİTAPLARI FİATLARI***
Burada 2,93 tl.. 
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

Burada 4 tl.

Burada 4.90 tl

Burada 0,90 tl

Burada 6.50 tl

Eğer bana sayı belirtirseniz ben buradan (ilçemizdeki kitapçılar beni sever Approve ) bakar size yollarım hece kitapları..Geek
Selamlar.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: deep dark, hatice21, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
miray
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 6

Aldigi Alkis: 6
%100
Alıntı miray Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2009 Saat 23:54
selam arkadasşlar sınıf panoları için yaptığınız çalışmaları paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 00:35

Eğer bana sayı belirtirseniz ben buradan (ilçemizdeki kitapçılar beni sever Approve ) bakar size yollarım hece kitapları..Geek
Selamlar.
[/QUOTE]
valla hocam 5 6 tl bana fazla 12 ogrencım var ben 10 tane alsam yeter cocuklardan bılemıyorum para toplayabılırmıyım.daha uygun bıseyler olsa ben karsılarım.saygılar...bu arda dıkte konusunda bana cewap yazmamıssınız.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 23nisan,
hülya69
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 58

Aldigi Alkis: 153
%100
Alıntı hülya69 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 00:51
Orjinalini yazan: hatice21

Hatice 21  Öğretmenim,
ya benim dikte çok kötü arkadaşlar.bagırmaktan artık sesim cıkmıyor.sesleri bastıra bastıra soylemekten bogazım catlıyor ama yok. seslerı tek tek soylemenın bır anlamı da yok .tek tek soylemek ıstemıyorum .hece hece yapmaya calısıyorum .vurgu yapmaya calısınca da sesım kısılıyor ,bogazım yanıyor.kuru kuru oksuruyorum.degısık ve etkılı bır fıkrı olan var mı acaba?lutfen yardım edın.sagolun otpb hocam dedıgınız yayını ınceleyecegım ama ancak merkeze gıttıgımde bakabılırım.fıyatı ne kadar acaba.ben koydeyım de acaba aldırabılır mıyım?tesekkurler.metın hocam dıktede bol tekrar dısında baska tavsıyenız var mı ??
MERHABA HOCAM BEN DİKTEDE ZORLANDIKLARI ZAMAN ÇOK İYİ BİLDİKERİ KELİMELERDEN YARARLANIYORUM. ÖRN TANE YAZACAKLAR "NE" Yİ HATIRLAYAMADIKLARI ZAMAN "NİNE"NİN NESİ VEYA NANE DE VAR DİYORUM YARARLI OLUYOR. BU ARADA BU HAFTA O VE R VERDİM FENA DEĞİLLER. HAFTAYA DA M VERECEĞİM. ÖNCE KISA VE KOLAY SÖZCÜKLER DAHA SONRA UZUN 2-3 HECELERLE SÖZCÜKLER YAPIYORUZ. BAYAĞI İYİ GİDİYOR.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21, harunongel,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 00:51
hatice21 hocam dikte konusunda fazla yapacak bir şey yok.. ama velileri işin içine katabilirseniz.. onlar evde de dikte yaptırırlarsa bir süre sonra rahat edeceksiniz..

Arkadaşlar Adana Domuz gribinden bayram sonuna kadar tatil.. ben şimdiden kara kara düşünüyorum.. bayram sonu ne olacak diye.. inanın hayatımda ilk defa bir tatile canım bu kadar sıkıldı.. daha kötüsü öğrencilere sadece hafta sonu için ödev vermiştim.. tatil akşam saatlerinde açıklandı... acele ödev hazırlayıp köy bakkalına bıraktım.. bakkala sıkı sıkı tembih ettim. bunları mutlaka birinci sınıfta çocuğu olan ailelere ver diye.. ulaşabildiğim velilere söyledim.. bakkalda çalışma var mutlak alın diye ama sonucunu bayram sonu göreceğim...
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, metinogretmen, hatice21, 23nisan,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 08:16
HATİCE  21  Öğretmenim,
 Evet  kitap  5  tl  Biraz  tuzlu  gibi . Ama  yararlı  ve  işimizi  hızlandırır  diye  düşünüyorum.. 
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 08:18
Hülya  69  Öğretmenim  ,
Kitap  toptancısı  çevrenizde  varsa  onlar  bulurlar  diye  düşünüyorum  Kitaplar  5  Tl.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hülya69,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 08:27
Miray  Öğretmenim,
Geçen  hafta  Müffettiş  geldi. Ona  sordum.  Panoları hazırlayamadım , öneriniz  var  mı , diye.  Oda  klasik  şeyleri  bırakın  çocuğun  ilgisini  çekecek  okumasına  yardımcı  olacak  ve  hoş  şeyler  yapın  dedi. Mesela   ; Mevsimler  köşesi , Haftanın  günleri  köşesi  ,  Ürünler  köşesi , Sesler  köşesi .....gibi
IP  Tesekkur Et
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

Aldigi Alkis: 110
%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 10:49
iyi hafta sonları..çalışma benim değil bi arkadaşım gönderdi çok hoşuma gitti..her hafta sonu için ayrı bir çalışma cep kitapçığı şeklinde..
beğenirseniz devamını da yollarım. 

Düzenleyen sanemd - 21-Kasim-2009 Saat 10:52
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, tibetderya, deep dark, talhabora, hülya69, ayselhas, ebruhoca, sas1980, sbizimbeycur, kessss, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 12:47
Orjinalini yazan: sanemd

iyi hafta sonları..çalışma benim değil bi arkadaşım gönderdi çok hoşuma gitti..her hafta sonu için ayrı bir çalışma cep kitapçığı şeklinde..
beğenirseniz devamını da yollarım. 
Teşekkürler.

Orjinalini yazan: miray

selam arkadasşlar sınıf panoları için yaptığınız çalışmaları paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler
Hocam geçmiş 7-8 sayfayı okursanız epey döküman yükledik.Bakın olmazsa size yine yollarız.
Selamlar

Orjinalini yazan: talhabora

acele ödev hazırlayıp köy bakkalına bıraktım.. bakkala sıkı sıkı tembih ettim. bunları mutlaka birinci sınıfta çocuğu olan ailelere ver diye.. ulaşabildiğim velilere söyledim.. bakkalda çalışma var mutlak alın diye ama sonucunu bayram sonu göreceğim...
Hocam harikasınız ya (10 puan) Veli olmasada işin içine BAKKALI soktunuz ya.. Bakan olsam size 1 maaş ikramiye ve o köyde 5 sene daha kalma hakkı verirdim.. Dua edinde bakkal o ödevleri çekirdek kağıdı yapmasın Smile

HATİCE  21  Öğretmenim,
 Evet  kitap  5  tl  Biraz  tuzlu  gibi . Ama  yararlı  ve  işimizi  hızlandırır  diye  düşünüyorum.. 
5 tl Köy ortamında çok.Fakat internetten*hece kitabı indir* diye yazarsanız çıkar.Ayrıca ben yüklemiştim bir ara.Otamatik hece tablosu.Oda aynı işi görürü.Renkli yazıcı bulursanız..

Miray  Öğretmenim,
Geçen  hafta  Müffettiş  geldi. Ona  sordum.  Panoları hazırlayamadım , öneriniz  var  mı , diye.  Oda  klasik  şeyleri  bırakın  çocuğun  ilgisini  çekecek  okumasına  yardımcı  olacak  ve  hoş  şeyler  yapın  dedi. Mesela   ; Mevsimler  köşesi , Haftanın  günleri  köşesi  ,  Ürünler  köşesi , Sesler  köşesi .....gibi
Hocam bazı müfettişler PANOLARA,Bazıları KÖŞELERE ,Bazılarıda hepsine bakıyor.Şansınıza Geek

[QUOTE=hatice21]
 valla hocam 5 6 tl bana fazla 12 ogrencım var ben 10 tane alsam yeter cocuklardan bılemıyorum para toplayabılırmıyım.daha uygun bıseyler olsa ben karsılarım.saygılar...bu arda dıkte konusunda bana cewap yazmamıssınız.[/QUOTE
Hocam dikte sabır işi,şans işi... En baştan başlayın.ELA EL LE.. Daha sonra basit kelimelerle devam edin.Resimler oluşturup dağıtın.Ela ele ele ,olsun.Ali ata ot atsın.. Altına yazsınlar.Çok karmaşık kelimeler girmeyin.(mesela; ninenin,annenin, laleleli...) Bize göre basit ama onlara göre zor oluyor demekki..
Selamlar.

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb, sbizimbeycur, talhabora, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 15:47
Sanemd  Öğretmenim

Word  sayfaları  açılmıyor.Başka  bir  program mı  kullanılmış ?
Şimdiden  teşekkürler......
IP  Tesekkur Et
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 17:27
haftayı n sesi çalışmaları ile kapadım.Metin Öğretmenimim sözünü dinleyip velilere para toplanmayacak dediğim halde katılım % 50 idi.Hadi ona da şükrettim.Ama ödev çok oluyor sözlerini duyunca beyazlamış saçlarımı yolasım geldiWackosonra hadi haftaya her şey düzelir dedim.Bu grip yüzünden okullar burda tatil olmuyo biz göndermemeyi düşünüyoruz deyinceAngryeee artık hayal edin bu meslektaşınız nasıl bir hafta sonu geçiriyor.Herkese selamlar ve kolaylıklar
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 19:43

Sanemd  Öğretmenim

Word  sayfaları  açılmıyor.Başka  bir  program mı  kullanılmış ?
Şimdiden  teşekkürler......
office 2007 ile hazırlanmış..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 147

Aldigi Alkis: 285
%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 20:04

mrb arkadaşlar ya aklım karıştı hece kitabı falannn amaaannn nasıl aldıracağım set aldırdım hece kitabı imkansız...

Gülümse...
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 20:22
Orjinalini yazan: sbizimbeycur

haftayı n sesi çalışmaları ile kapadım.Metin Öğretmenimim sözünü dinleyip velilere para toplanmayacak dediğim halde katılım % 50 idi.Hadi ona da şükrettim.Ama ödev çok oluyor sözlerini duyunca beyazlamış saçlarımı yolasım geldiWackosonra hadi haftaya her şey düzelir dedim.Bu grip yüzünden okullar burda tatil olmuyo biz göndermemeyi düşünüyoruz deyinceAngryeee artık hayal edin bu meslektaşınız nasıl bir hafta sonu geçiriyor.Herkese selamlar ve kolaylıklar
Bunlarda bizim mesleğin güzel yanları..LOL
**HOCAM.ÇOKKKKK SORUNLU VELİLERE ULAŞIRSAN DEKİ; Çocuğunuz kitaplarını dikkatli kullansın,fotokopileride saklayın,seneye lazım olur..**
Daha da birşey deme..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sbizimbeycur, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 23:33

Sanemd Öğretmenim.

Teşekürler  , bende  windows var  onun  için  açamadım  demmek ki..

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sanemd,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2009 Saat 23:35
Deep Dark Öğretmenim

Set  içinde  vardır  diye  biliyorum. iyi çalışmalar..Yoksa da  siteden  indirip  fotokopi....
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: deep dark,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 11:18
hayır ya yook. bir kaç tane indirdim netten nasılsa sınıfta yazıcı var istediğim kadar indiririm...Thumbs%20Up 
Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: otpb,
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 11:21
Deep Dark  Öğretmenim,
Heceleri  renklendirmeyi  unutmayacağınıza  eminim.
Sağına  soluna  resim  eklerseniz  iyi  olur  diye  aklıma  geldi..
İyi  çalışmalar...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: deep dark,
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 14:48
sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmm....içimi buraya boşaltıyım belki rahatlarım....dün gece okuldan bir hoca kendisi cok nanemolladır her an ölecem korkusuyla yasayan dangalağın teki..biraz burnu akmış hastaneye koşturmuş ben domuzgribiyim diye...doktor gülmüş korkma bişeyin yok..sıradan bir üşütme...demiş ki doktora yok yok ben kesin domuzgribiyim bana rapor yazın doktorda napsın vebal atına girmeyim nolur nolmaz demiş rapor yazmış buna...ve tahmin edin bu öğretmen kılıklı dangalagın amacı ne???? rapor alıp bayram tatilini uzatıp memleketine rahat rahat gitmek..sırf bu gerizekalı yüzünden ilçede domuzgribi vakası var diye okullar tatil edilecek yarından itibaren bayram sonuna kadar...sinirden nereye catacagımı sasırdım...arkadaslar bu kadar insafsızlık olur mu ya??? cıldırıcam yaaaa
IP  Tesekkur Et
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 18:58
hiç sinirlenmeyin olan olmuş artık..size zarar..maalesef böyle öğretmenlerde çok..benim de başıma sık sık bu olaylar geliyor..zümrelerimden biriyle konuşmuyorum ben de..sabır sabır..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik,
bihin
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

Aldigi Alkis: 2
%100
Alıntı bihin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 19:34
Sayın Hocam, ben de zorlandım. Sonra ısrarla hem velileri bilgilendirdim he de diktede çocuklara duydukları sözcük veya cümleyi sesini vererek yazmaları yönünde yüreklendirdim. Meyvelerini alıyor, sizin için de yararlı olacağına inanıyorum. Kolay gelsin.
bihinguzelbey
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 20:11
Orjinalini yazan: emelcelik

sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmm....içimi buraya boşaltıyım belki rahatlarım....dün gece okuldan bir hoca kendisi cok nanemolladır her an ölecem korkusuyla yasayan dangalağın teki..biraz burnu akmış hastaneye koşturmuş ben domuzgribiyim diye...doktor gülmüş korkma bişeyin yok..sıradan bir üşütme...demiş ki doktora yok yok ben kesin domuzgribiyim bana rapor yazın doktorda napsın vebal atına girmeyim nolur nolmaz demiş rapor yazmış buna...ve tahmin edin bu öğretmen kılıklı dangalagın amacı ne???? rapor alıp bayram tatilini uzatıp memleketine rahat rahat gitmek..sırf bu gerizekalı yüzünden ilçede domuzgribi vakası var diye okullar tatil edilecek yarından itibaren bayram sonuna kadar...sinirden nereye catacagımı sasırdım...arkadaslar bu kadar insafsızlık olur mu ya??? cıldırıcam yaaaa
Aman hocam;
Sakin olun.. Her işte bir hayır vardır.Bizde 5 gün tatil vardı.Yarın okula gideceğiz.. Tekrar **el-ele-..* Cry
NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN..
Bugün ehliyet sınavında görevliydim.Arkadaşlar D.gribinden nasıl korunuyorsunuz dediler;
ARKADAŞLAR BİZ KÖY OKULUYUZ,BEYAZ YADA AKILLI TAHTAM YOK.. TAHTAYI SİLİNCE TEBEŞİR TOZUNU İÇİME BİR ÇEKİYORUM NE MİKROP KALIYOR NE VİRÜS.. Tongue
Dedim.. Güldüler..

Orjinalini yazan: bihin

Sayın Hocam, ben de zorlandım. Sonra ısrarla hem velileri bilgilendirdim he de diktede çocuklara duydukları sözcük veya cümleyi sesini vererek yazmaları yönünde yüreklendirdim. Meyvelerini alıyor, sizin için de yararlı olacağına inanıyorum. Kolay gelsin.
Evet hocam çok çok haklısınız.
aslında OKULUN İLK HAFTASI ÇOCUKLAR YERİNE VELİLERİ OKULA ALIŞTIRMALI.. Thumbs%20Up

hiç sinirlenmeyin olan olmuş artık..size zarar..maalesef böyle öğretmenlerde çok..benim de başıma sık sık bu olaylar geliyor..zümrelerimden biriyle konuşmuyorum ben de..sabır sabır..
Bu BAYAN HOCALARIMIZ Acaba neden zümreleri ile anlaşamazlar,bir türlü çözemedim.. Gerçi özellikle ilköğretim 1-4 ve 5. sınıfta oluyor genelde.. Approve
Sanem Hocam yarın diğer sınıfın 3.öğretmeni (yeni zümrem)göreve başlıyor.Ben ne yapayım..Smile 

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sanemd, emelcelik, otpb, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 20:22

biz 4 zümreyiz..3 sınıfın mevcudu 26 sadece 1 sınıf 15 o da yeni açılan bir okul oldu arkadaşıun öğrencileri nakil gitti..zümremiz beyefendi der ki 15 kişiyi biz paylaşalım kendi boşta kalsın..3 sınıf 2. grubu bitirdik beyefendi 1. grupta..siz olsanız kabul eder misiniz??tabi okulda koptu kıyamet adam cazgır..metin hocam size tavsiyem temkinli olun..:))önce tanıyın zümrenizi hemen güvenmeyin..ama bunun yanında yardımnızı esirgemeyinde her zümre kötü olacak diye birşey yok:))

IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 20:34

biz 4 zümreyiz..3 sınıfın mevcudu 26 sadece 1 sınıf 15 o da yeni açılan bir okul oldu arkadaşıun öğrencileri nakil gitti..zümremiz beyefendi der ki 15 kişiyi biz paylaşalım kendi boşta kalsın..3 sınıf 2. grubu bitirdik beyefendi 1. grupta..siz olsanız kabul eder misiniz??tabi okulda koptu kıyamet adam cazgır..metin hocam size tavsiyem temkinli olun..:))önce tanıyın zümrenizi hemen güvenmeyin..ama bunun yanında yardımnızı esirgemeyinde her zümre kötü olacak diye birşey yok:))

İlk zümremle 6 yıdır çalışıyor ve 2 yıldır zümreydik.1 ay önce taini çıktı.. Yerine ücretli **pırıl,pırıl** bir genç geldi.Bizi büyük kabul etti.Ne tavsiye etsek uyguladı.Bende bir abi gibi ne etkinlik yapsam onun sınıfına da çıkardım.Toplantılara Velilerinine aldım.Hiç ayrım yapmadım.Dün öğrendik yerine bir *geçici*kadrolu bayan verilmiş.Çocuğa nasıl anlatacağım bilmiyorum.İLK SINIFI,İLK ÖĞRENCİLERİYDİ..Çok azimli bir gençti.Çok sevecen ve istekli... Clap
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sanemd, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 21:00
otpb öğretmenim birkaç tane indirdim kocaman resimlerin üzerine heceler yazılmış yazdıktan ve okuduktan sonra boyanıyor.. canınızı sıkmayın emelcelik hocam bakarsınız daha ii olur her işte bir hayır vardır. kolay gelsin herkese
Gülümse...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik, metinogretmen, otpb,
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 59

Aldigi Alkis: 59
%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2009 Saat 21:58
Orjinalini yazan: hatice21

arkadaslar bır sorum olacak haftada kac ses verıyorsunuz ben haftada ssadece 1 ses verebılıyorum hızlı gıdersem olmuyor.bırde sesı nasıln  verdıgınızı asama olarak anlatırmısınız .hanı soyle once cd den ızletıyorum yazdırıyorum sonra hece kac hece 1 gunde.ertesı gunu ne yapıyorsunuz.kac kelıme verıyosunuz.kac metın yazdırıyorsunuz.okumayı tek tek mı yapıyorsunuz.metınlerı deftere yazdırıyormusunuz tahtatadan mı yazdırıyorsunuz falan..
ama asıl sorum bır gunde kac hece ve kelıme verıyorsunuz.ertesı gunu kac kelıme verıyorsunuz sanırım cok soru sordum...
hatice hocam bende şuan sadece haftada 1 ses verebiliyorum zor bela cuma son 2 ders n verdim o da slayt yardımıyla...oluşturabildiğimiz kelimelri vermeye çalışıyorum.i ile günde 3 kelime oluşturuyoruz genelde.3er sıra yazıyorlar defterlerine.mevcut azsa bol bol dikte yapın yararlı olur.benim sınıf 55 kişi yeni mezunum inanın çıldıracağım birgün.haberlere çıkarım heralde istanbulda cinnet geçiren yeni öğretmen diyeCry 
yarın n sesiyle ilgili hece oluşturacağız.o kdar çok hece kelime varki ne yapacağımı şaşırdım.hangisini vereceğim hangi sırayla hepsini vrecek miyim birşey bilmiyorum.kılavuz kitap çok yetersiz dediğim gibi.zümrelerim zaten 2si kendi halinde diğeride ilk defa 1 almış bana soruo çoğu şeyi...

Düzenleyen mavisumor - 22-Kasim-2009 Saat 22:01
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21,
emine1617
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 11

Aldigi Alkis: 13
%100
Alıntı emine1617 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 11:19
bursa da da okullar tatil oldu ve biz bunu cumartesi öğrendik ne ödev verebildim doğru dürüst ne de bişey yapabildim şimdi tatil bitince nasıl gelecekler tahmin edemiyorum :((
IP  Tesekkur Et
emine1617
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emine1617 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 11:22
aynı olay bizim başımıza da geldi hocam soruşturmayla gelmiş bi hocamız var ve malesef benim zümrem 4 şubeyiz hepimizin mevcut 25- 30 arası onun 15 velielerin hepsi çocuklarını bizlerin sınıfına kaydırdı normal olarak (velilere yenge diye hitap ediyor kendileri:))sınıfını bize aktarıp boş gezecekmiş bu sebepten baya bi kavga edip bunu engelledim amma kötü olan ben oldum nedense :))
IP  Tesekkur Et
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 15:41
Gül geç  öğretmenim.Olur  böyle  şeyler...
IP  Tesekkur Et
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 15:45
Öğretmenim 
Sınıf  annesini  çalıştırın. Fotokopileri  sınıf  annenize  dağıttırın..
IP  Tesekkur Et
otpb
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı otpb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 15:47
Emine 1617  öğretmenim,
Siz  fotokopileri  sınıf  annenize  verin. Meraklı  biriyse  o  tüm  öğrencilere  ulaştırır.
IP  Tesekkur Et
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 16:31
arkadaşlar bayramda ödev verelim mi vermeyelim mi...Tartışması başladı ne dersiniz???
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 16:54

bence verilmeli yoksa unuturlar.. hatta ben hergün yapmaları için tarih yazıp vereceğim şimdiilik 5 sayfalık ödev var.. gerisi Allah kerimErmm 

Gülümse...
IP  Tesekkur Et
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 17:08
biz de henüz tatil yok ama bugün 150 öğrenci gelmemiş okula..ne olur olmaz diye bayram ödevlerini hazırladım...

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: deep dark, metinogretmen, hülya69, atsız, sbizimbeycur,
emine1617
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emine1617 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 17:20
otpb öğretmenim sınıf annesine ulaşmam imkansız bursa inegölün bi mahellesindde çalışıyorum 12bin nüfüslü ve baya uzak köylerden geliyolar genellikle ulaştırmam çok zor o yüzden bayram sonrasına baya bi yoğun olucaz fikir güzel ama :))
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 19:11
Orjinalini yazan: emine1617

bursa da da okullar tatil oldu ve biz bunu cumartesi öğrendik ne ödev verebildim doğru dürüst ne de bişey yapabildim şimdi tatil bitince nasıl gelecekler tahmin edemiyorum :((
Değerli hocam,
Düşündüğünüz şeye bakın..
İnternetten e-mail adreslerine ödevlerini mesaj olarak atın.
Akşamlarıda FACEBOOK tan belli saatlerde yüz yüze ders yaparsınız. Smile Thumbs%20Up
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2009 Saat 19:27
Orjinalini yazan: deep dark

bence verilmeli yoksa unuturlar.. hatta ben hergün yapmaları için tarih yazıp vereceğim şimdiilik 5 sayfalık ödev var.. gerisi Allah kerimErmm 

Yeni zümrem(bu sefer bir bayan,eş durumundan gelmiş) göreve başladı.Hevesli ve çalışkan birine benziyor ve soru sormaktan çekinmiyor.Yani kibirli değil. İyi anlaşacağımıza inanıyorum..
Bu arada grip tatili bitti.Çocuklarım *tam olarak*  geldi.Devamsızlığı sevmediğimi bilir velilerim.Fakat ödev -ders- tekrar-hece çalışması... YOKKKK...!!! Confused
Bugün el-ele-Ela..dan başladık.Yorucu bir gün oldu.Bayramda hiç kendimi yorup ödev vermeyeceğim.Çalışan zaten çalışıyor.Birde bayramda *bayram dönüşünü* düşünemem.Size tavsiyem(bir abi olarak)ödev veripte kendinizi strese sokmayın..Thumbs%20Up
Selamlar.
    Heart Heart ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.Heart Heart
ÖZELLİKLE İLK ÖĞRETMEN GÜNÜ OLAN ARKADAŞLAR İÇİN DAHA BİR KUTLU OLSUN.
NE OLURSA OLSUN.ÖĞRETMENLİK ÇOK GÜZEL.. Approve

Düzenleyen metinogretmen - 23-Kasim-2009 Saat 19:28
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sbizimbeycur, harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma