Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: I. Sınıflar Bu gün Okulda Neler Yaptım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yazar Mesaj
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2009 Saat 19:11
Orjinalini yazan: hatice21

oncelıkle herkese allah sabır versın.benım de bı sorum olacak.benım 2 tane sorunlu ogrencım var.ben de metın hocama ve dıger tecrubelı ogretmenlere seslenıyorum.
Değerli hocam bu sorunuzun ve daha önceki sorularınızın cevabını dün vermiştim.. Galiba okumadınız..(hani okuduğunuz zaman **teşekkür et** butonuna basıyordunuz ya,bende okuduğunuzu anlıyordum..Embarrassed)
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: Naci Gümüş, asyas, harunongel, hatice21, senol85, a.eser, cevahir08,
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

Aldigi Alkis: 110
%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2009 Saat 20:31
kaç gündür soracağım..acaba öğrencilerinizin yazıları nasıl..benimkiler ilk güne göre bozmaya başladılar..uyguladığınız yöntemler neler güzel yazı için.
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2009 Saat 20:43
Orjinalini yazan: sanemd

kaç gündür soracağım..acaba öğrencilerinizin yazıları nasıl..benimkiler ilk güne göre bozmaya başladılar..uyguladığınız yöntemler neler güzel yazı için.
Hocam yazıların bozulması normal..Tabii çok bozulmamalı..!! LOL
Çünkü;
1-Artık ilk güne göre daha zor harfler var
2-Daha uzun cümleler var
3-Çocuklar bıkıyorlar ve ilk gün hevesleri yok Cry
4-Ailelerin ilk gün ilgileri yok(bazılarının  hiç olmadı gerçi)Tongue
5-Çocuklar ,aileler ve BİZLER,yazı güzelliğinden çok doğru yazmışlar mı ,doğru okuyorlar mı diye çabalamaktan yazı güzelliğine önem vermiyoruz.. Confused
Daha varda şimdilik bu yeterli sanırım..Thumbs%20Up

Selamlar..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sanemd, asyas, ayselhas, harunongel, a.eser, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 01:36

Akşam akşam güldürdü..(Bayan misafirler okumasın)Embarrassed

**FIKRA**

LOL Soygun LOL

Banka soyguncusu, soygun sırasında aldığı rehineleri sıraya sokup birinci rehineye sormuş:

"Beni bankayı soyarken gördün mü?"

"E-Evet..." demiş rehine titreyerek.

"Dannn!!!" diye bir el ateş ve rehine ölmüş.
Dead
"Sen!" demiş ikinci rehineye, "Sen beni banka soyarken gördün mü?"

"Hayır..." demiş rehine yanındaki kısa boylu kadını işaret ederek,

"Ama karım gördü!"Big%20smile

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: fvelmas, hatice21, asyas, middleboy76, ayselhas, harunongel, hakan07, a.eser, cevahir08,
fvelmas
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 18

Aldigi Alkis: 37
%100
Alıntı fvelmas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 07:07
Metin hocam ,bu sitenin en renkli kişiliği olarak değerli katkılarınızla hepimize maddi manevi moral oluyorsunuz..teşekkürler..iyi ki varsınız..
bir de hocam forumdaki yazı boyutunu, sitilini, ifade eklemeyi nasıl yapıyoruz..? aşağıda Forum kodları diye bir yer var ama çözemedim...

Düzenleyen fvelmas - 08-Kasim-2009 Saat 07:11
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, asyas, a.eser,
teacher86
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 61

Aldigi Alkis: 56
%91
Alıntı teacher86 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 08:21
ya arkadaşlar ben daha önce 3 kez gelişim raporu doldurdum biliyorum nasıl olacağını ama benim e-okul sayfamda gelişim raporu bölümünde sadece çocukların listesi var tıklıyorum hiç bişey açılmıyor.acaba idareden mi hallettirmem gerekiyor bu sorunu?...:S
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: middleboy76,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 11:15
tesekkurlerınız ıcın tesekkurler
Hugfvelmas  hocam mesaj yazdıgınız yerın uzerında a harfı var ordan rengını degıstırebılırsınız.kalın yapabılırsınız  ıfade ekleyebılırsınız ama boyutu bende bulamadım
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: fvelmas,
hülya69
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 58

Aldigi Alkis: 153
%100
Alıntı hülya69 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 16:51
    ARKADAŞLAR MERHABA
 BEN İ SESİNİ PERŞEMBE GÜNÜ VERDİM . İL İT İLİ İTE ALİ YAPTIK. YARIN DA BİR TEKRAR YAPACAĞIM . ÇOK MU GERİYİM??? DİYE KORKUYORUM. HEPİMİZE KOLAY GELSİN::))
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, middleboy76, harunongel,
hülya69
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hülya69 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 17:03
   BU ARADA SİTENİZDE GEZİNİRKEN AYLAR SONRA YAPMAYA KALKTIĞIM SÜTLACI YAKTIIIM::((
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 20:06
Orjinalini yazan: hülya69

ARKADAŞLAR MERHABA
 BEN İ SESİNİ PERŞEMBE GÜNÜ VERDİM . İL İT İLİ İTE ALİ YAPTIK. YARIN DA BİR TEKRAR YAPACAĞIM . ÇOK MU GERİYİM??? DİYE KORKUYORUM. HEPİMİZE KOLAY GELSİN::))
Yok hocam geri değilsiniz.Bu gün kahvaltıya eşimin iki öğretmen arkadaşı geldi.Bir tanesi 1.sınıf okutuyor.Sınıfında 30 kişi var.Daha sadece 10 kişi okumaya geçmiş.. (şaka değil gerçek Confused )

Orjinalini yazan: hülya69

BU ARADA SİTENİZDE GEZİNİRKEN AYLAR SONRA YAPMAYA KALKTIĞIM SÜTLACI YAKTIIIM::((
Tek yerseniz yanar tabii.. Neyse sağlık olsun.Kısmet değilmiş.Hanıma dedim şimdi banada sütlaç yapacak..Big%20smile Akşam akşam aklıma nereden geldiyse,şaşırdı.. Embarrassed
(bu hanımlarımızın hakkı ödenmez..Evlenin bekarlar..Fakat güzelliğe ,paraya pula bakmayın.. Çocuğunuza anne,kendinize eş bakın.. Clap)

Orjinalini yazan: teacher86

ya arkadaşlar ben daha önce 3 kez gelişim raporu doldurdum biliyorum nasıl olacağını ama benim e-okul sayfamda gelişim raporu bölümünde sadece çocukların listesi var tıklıyorum hiç bişey açılmıyor.acaba idareden mi hallettirmem gerekiyor bu sorunu?...:S

Sayın hocam idareniz ile konuşun.Bazende MEB den kaynaklanan sorunlar oluyor.Özellikle son güne bırakmayın yoğunluk olabilir.Çok kolay,eminim halledersiniz.Kolay gelsin.Smile

Orjinalini yazan: fvelmas

Metin hocam ,bu sitenin en renkli kişiliği olarak değerli katkılarınızla hepimize maddi manevi moral oluyorsunuz..teşekkürler..iyi ki varsınız..
bir de hocam forumdaki yazı boyutunu, sitilini, ifade eklemeyi nasıl yapıyoruz..? aşağıda Forum kodları diye bir yer var ama çözemedim...

Teşekkürler hocam.. Bu teşekkürleriniz beni gençleştiriyor..
Ara sıra da dua edin Clap Thumbs%20Up

tesekkurlerınız ıcın tesekkurler
Hugfvelmas  hocam mesaj yazdıgınız yerın uzerında a harfı var ordan rengını degıstırebılırsınız.kalın yapabılırsınız  ıfade ekleyebılırsınız ama boyutu bende bulamadım

İşin sırrını bende tesadüf buldum..
Herhangi bir kişinin mesajında yazan ALINTI kısmını tıklayınız.Çıkan yeri komple seçip temizleyiniz.Üstte çıkan extra panodan yazının rengini(A) yazan yerden ,Boyutunu (SİZE) Yazan yerden. Kalınlığını (B) Yazan yerden, Yazı çeşitini (FONT)Yazan yerden  değiştirebilir siniz.Oradan daha çok işlem yapılır.Thumbs%20Up
DİKKAT EDİN YAPTIĞINIZ İŞLEMLER İÇİN ÖNCE DEĞİŞTİRECEĞİNİZ YAZININ TAMAMINI YADA BİR KISMINI SEÇİN..SONRA İŞLEM YAPIN..
Soru olursa yine cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince.Cool
ALLAHA EMANET OLUN.BAŞARI VE SAĞLIK SİZİNLE OLSUN..(Amin)

Düzenleyen metinogretmen - 08-Kasim-2009 Saat 20:13
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: asyas, middleboy76, fvelmas, harunongel, a.eser, cevahir08,
deep dark
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 147

Aldigi Alkis: 285
%100
Alıntı deep dark Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 21:49
Metin hocam bir bana cevp vermedin herhalde öğrencilerimin durumundan bahsetmiştim kelime yerine sadece sesleri okuyorlar( ela yerine e-l-a) ne yapmalıyım ya da ne yapmalıydım???
Gülümse...
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 22:16
Orjinalini yazan: deep dark

Metin hocam bir bana cevp vermedin herhalde öğrencilerimin durumundan bahsetmiştim kelime yerine sadece sesleri okuyorlar( ela yerine e-l-a) ne yapmalıyım ya da ne yapmalıydım???
Hocam cevabı genel verdiğimden arada gitti.. Şimdi size özel vereyim..
Bu konuyla ilgili çok fazla cevap yazdım..Onlara bir bakın.Diğer arkadaşlarında cevabı oldu. Özellikle  değerli medeatörlerimizden talhabora arkadaşın çalışmalarıda vardı..
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

(mesela sayfa 19 da gülçinöğretmene,kahraman öğretmenin verdiği cevap.Yine aynı sayfada !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  hocamızın cevabı..

Özetlemek gerekirse bol tekrar,bol deftere ve tahtaya kaldırıp dikte çalışmaları yapın.. Mesela iki kişi kaldırın.. Birisinin elinde *e*  kartı birinde *l* kartı olsun.Biri *e* diğeri *l* desin ve hızla birleşsin..*el* çıkar.Daha sonra 3 kişi..*e* eklensin. *ele* çıkar.. Bunun gibi başka oyunlarda bulabilirsiniz...
Ama onların seviyesine inerek sabırla bu işler olmalı..
umarım cevabım işinize yarar..Embarrassed
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: middleboy76, talhabora, deep dark, harunongel, asyas, a.eser, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 22:26
Orjinalini yazan: middleboy76

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım.Ben Din Görevlisiyim.Kızım bu sene İlkokul 1.sınıfa başladı.Şu an ''n'' sesini öğreniyorlar.Geçtiğimiz Perşembe öğretmenleri Yazılı sınav yapmış ve 98 Puan alarak sınıfta 2.oldu ve bizi çok sevindirdi.Kızımı Sürekli çalıştırıyorum.Alıştırma yapıyoruz.Ancak şöyle bir sorunumuz var.Okuması gayet iyi ancak yazmaya geldiğinde baya bocalıyoruz o kadar çalıştırmama rağmen üstüne düşmeme rağmen çabucak yazamıyor kafasını toparlayıp da istediğim cümleyi yada kelimeleri ya  eksik harf yada fazla harf yazıyor.Bu konuda sizce ne yapmalıyım.Bana ne gibi telkinleriniz olabilir.
Hepinize sevgilerimi sunuyorum.
Selam ve dua ile..
Arkadaş soruyu yanlış yere yollamış.. Alın size bir soru..Değerli yorumlarınızı bekliyorum..  Geek
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: middleboy76, asyas, cevahir08,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 22:50
Herkese güzel bir pzt.diliyorum.Umarım öğrencilerimiz öğrendiklerini unutmuş olarak gelmez.Herkese kolay gelsin!
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, middleboy76, harunongel, cevahir08,
satmaz84
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 16

Aldigi Alkis: 27
%100
Alıntı satmaz84 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 22:52
Sayın hocam bildiğim kadarıyla yazma okumadan daha sonra gelişiyo..Yani şu an çocuğunuzun eksik ya da fazla yazması normal..biraz zamana ihtiyacı var:)sürekli yazdırmaya devam ederseniz sorun kalmaz:)  (benim fikrim)
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, middleboy76, harunongel, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 22:52
Orjinalini yazan: sbizimbeycur

Herkese güzel bir pzt.diliyorum.Umarım öğrencilerimiz öğrendiklerini unutmuş olarak gelmez.Herkese kolay gelsin!
Aaaaa.. Hocam.. Olurmu öyle şey.. Sonra sıkılırız sınıfta LOL
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: asyas, middleboy76, sbizimbeycur, a.eser, cevahir08,
middleboy76
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 5

Aldigi Alkis: 3
%60
Alıntı middleboy76 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2009 Saat 23:24
Orjinalini yazan: satmaz84

Sayın hocam bildiğim kadarıyla yazma okumadan daha sonra gelişiyo..Yani şu an çocuğunuzun eksik ya da fazla yazması normal..biraz zamana ihtiyacı var:)sürekli yazdırmaya devam ederseniz sorun kalmaz:)  (benim fikrim)
Çok Teşekkür ederim sayın hocam.
http://imamlar.org
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 00:22
Orjinalini yazan: metinogretmen

Orjinalini yazan: middleboy76

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım.Ben Din Görevlisiyim.Kızım bu sene İlkokul 1.sınıfa başladı.Şu an ''n'' sesini öğreniyorlar.Geçtiğimiz Perşembe öğretmenleri Yazılı sınav yapmış ve 98 Puan alarak sınıfta 2.oldu ve bizi çok sevindirdi.Kızımı Sürekli çalıştırıyorum.Alıştırma yapıyoruz.Ancak şöyle bir sorunumuz var.Okuması gayet iyi ancak yazmaya geldiğinde baya bocalıyoruz o kadar çalıştırmama rağmen üstüne düşmeme rağmen çabucak yazamıyor kafasını toparlayıp da istediğim cümleyi yada kelimeleri ya  eksik harf yada fazla harf yazıyor.Bu konuda sizce ne yapmalıyım.Bana ne gibi telkinleriniz olabilir.
Hepinize sevgilerimi sunuyorum.
Selam ve dua ile..
Arkadaş soruyu yanlış yere yollamış.. Alın size bir soru..Değerli yorumlarınızı bekliyorum..  Geek

arkdaşlar her ne kadar okuma- yazma birlikte öğretiliyor olsada.. her öğrenci ikisini aynı anda çok iyi öğrenecek diye bir şey söz konusu olmaz.. Hepimizin bildiği gibi eğitimde bireysel farklılıklar vardır.. (benim çocuğum okuyamıyor yada yazamıyor diye endişe etmeyin lütfen..) yazmadaki sorunlar için bol bol dikte çalışması yapılması bu sorunu çözcektir.. sabırlı olun ve bu çalışmaları yaptırın.. bir süre sonra hiç bir sorun kalmadığını göreceksiniz..
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, asyas, middleboy76, hatice21, emelcelik, harunongel, cevahir08,
Myildirim38
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 99

Aldigi Alkis: 198
%100
Alıntı Myildirim38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 16:35
selam arkadaşlar
biraz oğlumla oynadıktan sonra bir bakayım dedim.cuma "i"sesini vermiştim bugün
 il.ile ilet.it yazdık ama 8 öğrencim yoktu 4 ateşlenmiş.çok üzüldüm.sınıfta boş gibiydi.ayrıca aşı oldu miniklerim.tetanos.kkk.palio
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 17:12
selam arkadaslar.ogrencılerım cuma gunu talat ata atla falan cok guzel okuyorlardı bunu foruma da yazmıstım ama bugun unutmuslardı talat ata pufff olmus gıtmıs.zaten diktede iyi degiliz.ama ben  i yi verdim bilemiyorum dogru mu yaptım.sizce t ile ilgili kelimeler tam olmadan i ye gecmek dogru mu???
bir de matematikler ne alemde??hangi rakamdasınız.??ben 9 ve 0 verdim.ama bazen sayıları tersten yazıyorlar.
bu arada cookkkk hastayım.o yuzden bugun hıcc ders yapasım yoktu.kafamı kaldıramıyorum sinuzitim azdı sanırım.aman dıkkat edın de hasta olmayın...
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 17:18
ya bısey daha soracaktım arkadaslar.ben set aldırmıstım .ama yetısemıyorum.okul kıtabı defter fotokopı set sız nasıl yapıyırsunuz.ayrıca okuma dıkte uffffffffffff.bunaldım ya.kafam sureklı nasıl olacak ne yapmalıyım dıye dusunuyorum.bunları dusunurken hepsını yapmaya calısınca karman corman ouyorum.aklıma gelen herseyı yapmaya calısıyorum bırde bakmısım kı bısey yapamamısım.cok telasa kapılıyorum.bırde sanırım sabırsız bır kısılıgım var.hemen olsun istıyorum.mat bı taraftan hayat bı yaraftan okuma yazma bı taraftan.ew ıslerı bı taraftan.hayatın getırdıgı gunluk sorunlar bı taraftan.sınıf defterını bıle dolduramıyorum ewe getırıyorum.ewde kardesımle esımle ılgılenemıyorum bıle
oyle ıste dertlesmek ıstedım sedece.sanırım depresyona gırmek uzereyımCryWinkConfusedLOL

Düzenleyen hatice21 - 09-Kasim-2009 Saat 17:19
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 17:20
buyuk yazdımkı  okunup yorum gelsın dıye........................................

Düzenleyen hatice21 - 09-Kasim-2009 Saat 17:21
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 17:23
talhabora hocam dıkteyı nasıl yapıyorsunuz kelıme mı soyluyosunuz yoksa ses veya hece mı soyleyerek yazdırıyorsunuz acaba.saygılar
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 18:37

ya bısey daha soracaktım arkadaslar.ben set aldırmıstım .ama yetısemıyorum.okul kıtabı defter fotokopı set sız nasıl yapıyırsunuz.ayrıca okuma dıkte uffffffffffff.bunaldım ya.
oyle ıste dertlesmek ıstedım sedece.sanırım depresyona gırmek uzereyımCryWinkConfusedLOL
Gördüğüm kadarıyla yazıyı değiştirmeyi
öğrenmişsiniz hocam..Clap
 Geçen sayfada sorunuza cevap yazmıştım.. Hocam önce ev-aile.. sonra meslek.. Sorunlarınız herkeste var.. Acele etmeyin. Mesela;Hayat bilgisini 2 haftada  2 aylık ilerlersiniz ileride.. Matematikten ise daha *6* rakamı bugün veriliyor olmalı.. Bu seferde siz uçmuşsunuz.. 3 ile E,6 ile 9 KARIŞIR. 2 TERS YAZILIR.Hiçççç önemli değil..
SİZ VE ARKADAŞLAR 2.DÖNEM BU SAYFALARI OKUYUP GÜLECEKSİNİZ..Asıl sorunlar okumaya geçince sizleri bekliyor.. Confused
Selam ve dua ile kalınız..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, harunongel, talhabora, asyas, a.eser, cevahir08,
sunaeda
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Aldigi Alkis: 48
%100
Alıntı sunaeda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 19:25
merhaba arkadaşlar,siteyi uzun süredir takip ediyorum.Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.Yorumlarınızı okudukça rahatlıyorum.Ben de 7 senelik öğretmenim.2.defa 1.sınıf okutuyorum.Aslında rahatım,panik yapmıyorum. Ama bazı okullarda u harfine geçtiklerini duyunca geç mi kalıyorum diye düşünüyorum. Sınıf seviyem oldukça iyi.Sınıfımda 6 tane öğretmen çocuğu var.Çok şanslıyım.Sene başında iki okuma bilenim var.Şimdi ise 7 çocuğum okuyor.(hatta vermediğim sessizleri bile.)Tabii ki problemli öğrencilerim var.Kendime bunu sorun etmeden devam ediyorum.Arkadaşlar sene başındn beri  okul sevgisi ve bayrak sevgisi ile ilgili şiir dinletisi yaptım.Veliler çok beğendi.Sosyal etkinlikler çocokları rahatlatıyor.Bu arada ellerine tebeşir vererek okul koridorlarına yere kelimeleri yazdırdım.çok hoşlarına gitti.beyaz tahta kalemi ile sıraların üstüne yazdırıyorum.merak etmeyin tahta sıraların üstü verniklenmiş.silince çıkıyor.okul koridodorduvarlarına ipe mandallarla yaptıkları çalışmaları da asıyorum.Bu arada dikte çalışmasında başarılı olanların yüzlerini boyuyorum.şimdilik yaptıklarım bunlar .aklıma gelince de yazarım.sizleri okumadan işlerimi yapmıyorum.

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hülya69, harunongel, metinogretmen, talhabora, cevahir08,
hülya69
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hülya69 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 19:35
  MERHABA ARKADAŞLAR,
 ÖZELLİKLE HATİCE HOCAM, BEN SINIFIN ÖDEV KOTROLÜNÜ YAPARKEN, TAHTAYA KALDIRP YAZDIRIYORUM, TOMBALA ( HER GÜN SON DERS)...
  HER FIRSATTA OYUNLAŞTIRARAK, DİKTE YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUM. " DOĞRU VE GÜZEL YAZMA " YARIŞMASI  YAPIYORUM.
   BİR DE YAZI DEFTERLERİNİN ARKASINA" NE KADAR ÖĞRENMİŞİM?"  ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ . SINAV YERİNE BU ADI KULLANIYORUM. sÖYLEDİĞİM SÖZCÜK VE CÜMLELERİ BAKMADAN YAZDIRIYORUM. HATASIZ YAZAN VEYA 1-2 HATA YAPANLARA KEDİLİ STİKER, DAHA FAZLA HATA YAPANLARA ÇOK KÜÇÜK KALPLİ STİKER YAPIŞTIRIYORM. KEDİLİ STİKER ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORLA. ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR. TİYATROCU GİBİ OYNAYIP, OYNATIYORUZ. HER GÜN YENİ BİR OYUN. YARATICI VE EĞLENCELİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. ONLARIN GÖZÜYLE BAKINCA  DAAHA VERİMLİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM. BİZ DE ÇOCUKLAŞIYORUZ YANİ ::))
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, talhabora, harunongel, cevahir08,
sanemd
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 48

Aldigi Alkis: 110
%100
Alıntı sanemd Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 19:38
ben önce bir metin yazıyorum tahtaya..şöle 7 8 öğrenciye okutuyorum sonra defterlerine yazdırıyorum..güzel yazanlara yıldızlı aferin mührü yaptırmıştım onu basıyorum ..yazı bitince 5 6 öğrenciye daha okutup metinde geçen kelimeleri harmanlayarak ezbere bi cümle yazdırıyorum...çocuklar en çok bunu seviyor..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hülya69, harunongel, cevahir08,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 19:46
metin hocam naptınız ya.okumaya gecınce sorunlar bıtmeyecek mı yaniiiiiiiiiiiii
ama benim matematik konularım rakamlardan baslıyor sızınkıler sanırım geometrıden baslıyor degıl mı

Düzenleyen hatice21 - 09-Kasim-2009 Saat 19:53
IP  Tesekkur Et
fvelmas
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı fvelmas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 20:04
Metin hocam, söylediğiniz şeyleri aynen yaptım ama ben de ekstra pano falan çıkmıyor ne altta ne üstte ...sadece yan tarafta kullanamadığım duygu simgeleri sırıtıyor..Hatice hocamın dediği a harfi de yok..   bulamadım anlayacağınız...çok ta önemli değil..belki bilgisayarımın kullandığı proğramlarla alakalı .... neyse yine de teşekkürler..

Düzenleyen fvelmas - 09-Kasim-2009 Saat 20:19
IP  Tesekkur Et
fvelmas
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı fvelmas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 20:13
[QUOTE=hatice21] selam arkadaslar.ogrencılerım cuma gunu talat ata atla falan cok guzel okuyorlardı bunu foruma da yazmıstım ama bugun unutmuslardı talat ata pufff olmus gıtmıs.zaten diktede iyi degiliz.ama ben  i yi verdim bilemiyorum dogru mu yaptım.sizce t ile ilgili kelimeler tam olmadan i ye gecmek dogru mu???
Hatice hocam,her yeni ses verdiğimizde eski kelimelerin de kullanıldığı dikte ,okuma çalışmaları yaptırıyoruz,
mesela ben bugün i sesiniverdim- ile yazdırdım.Sonra "Talat ile ata el ele" "Atlet ile tel al". Et ile (elma resmi) tat." gibi öğrendiğimiz bütün sözcükleri kapsayacak şekilde 10 cümleden oluşan metin yazdırdım. cümleleri önce kelime olarak bütün ,sonra hece hece gerekirse ses vurgulayarak,söylüyorum.Yazamayanlar için en son tahtaya yazıyoruz.
kısaca demek istediğim zaman içerisinde pekişme zaten oluyor yüzde yüzü beklemeyin, her yeni seste eskileri de kullanarak metin dikte çalışmaları yaptırın.çok yavaş gitmek sizi yıpratır,panikletir,her şeyi akışına bırakın.kendinize bir zaman çizelgesi hazırlayı ve onu uygulamaya çalışın..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, talhabora, harunongel, cevahir08,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 20:33
fvelmas tesekkur ederım hocam tavsıyeler ıcın.yazıyı soyle buldum ben mesajı yazıp duzenleye gırın oradan ne ısterswenız ustte cıkıyor zaten metnı secıp degıstırebılırrsınız.sız matemetıkten nerdesınız tabı kıtabınız sayılardan baslıyorsa.
IP  Tesekkur Et
gulhan-soner
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı gulhan-soner Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 20:34
mrh.bnde kasabada calışıyrım veliler ilgisiz suan t sesınden persembe ı ye gecıcem ama cok gec kaldım cunku cocuklar cabuk kvramıyor ben de yenı sese gecmıyrm kavratıncaya kadar, suan 5 öğrencim dgerlerine göre problemlı::(
gulhan
IP  Tesekkur Et
kahraman1520
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

Aldigi Alkis: 20
%100
Alıntı kahraman1520 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 21:27

[QUOTE=hatice21] selam arkadaslar.ogrencılerım cuma gunu talat ata atla falan cok guzel okuyorlardı bunu foruma da yazmıstım ama bugun unutmuslardı talat ata pufff olmus gıtmıs.zaten diktede iyi degiliz.ama ben  i yi verdim bilemiyorum dogru mu yaptım.sizce t ile ilgili kelimeler tam olmadan i ye gecmek dogru mu???
Hatice hocam,her yeni ses verdiğimizde eski kelimelerin de kullanıldığı dikte ,okuma çalışmaları yaptırıyoruz,
mesela ben bugün i sesiniverdim- ile yazdırdım.Sonra "Talat ile ata el ele" "Atlet ile tel al". Et ile (elma resmi) tat." gibi öğrendiğimiz bütün sözcükleri kapsayacak şekilde 10 cümleden oluşan metin yazdırdım. cümleleri önce kelime olarak bütün ,sonra hece hece gerekirse ses vurgulayarak,söylüyorum.Yazamayanlar için en son tahtaya yazıyoruz.
kısaca demek istediğim zaman içerisinde pekişme zaten oluyor yüzde yüzü beklemeyin, her yeni seste eskileri de kullanarak metin dikte çalışmaları yaptırın.çok yavaş gitmek sizi yıpratır,panikletir,her şeyi akışına bırakın.kendinize bir zaman çizelgesi hazırlayı ve onu uygulamaya çalışın..

İşte sistem bu. Ben bu gün r sesini verdim yarın ara ve Rana kelimeleriyle cümleler kuracağım. A+r=ar  deftere 2 satır ar yazdırıyorum   ----Ar+a :ara deftere 2 satır ara yazdırıyorum  daha sonra tahtaya içerisinde ara kelimesi geçen önceki öğrendiğimiz kelimeleri harmanlayarak metinler oluşturuyorum.
Altan nane ara.
Anne telli olta ara.
Ela ile Lale ot ara. v.b.
Rana nane ara.
Rana ile Ali el ele.
Rana olta at.
Bu şekilde her hece için başlık ve 4 cümleden oluşan metinler oluşturup veriyorum. Bu metinleri önce kendim okuyorum sonra iki defa ben iki defa toplu olarak öğrencilere okutuyorum. daha sonra tahtadaki başlık ve 4 satırlık cümleyi defterlerine yazdırıyorum yazma sırasında arada gezerek yazım yanlışı yapanları düzeltiyorum.yazmayı bitirenlere de tahtada okuma yaptırıyorum. ev ödevi olarakta günlük tahtaya yazdığımız 12 satırlık metini fotokopi olarak plastik dosyalarına(her öğrencime plastik dosya aldırdım okuma dosyası diyorum ellerinde sürekli kaynak) delerek takıyorum ve bir köşesine not olarak en son verdiğim fotokopiyi defterlerine yazmalarını ve öncekilerde dahil okuma çalışmaları yapmalarını istiyorum. sistemi bu şekilde bütün harfler bitene kadar devam ettiriyorum ve Bir kaç öğrenci dışında hepsi 15 tatile ellerinde hikaye kitaplarıyla gidiyorlar. tavsiyem kendinize özgü yönteminiz olsun çeşitli kaynaklardan ne bulursanız denemeye kalkmayın hem siz hem de öğrenciler boğulur siz ra hecesini a ra diye verirsiniz başkası li ra diye başkası o ra diye verir öğrenci bir tanesinde kavrasın ama tam kavrasın hepsini vermeye çalışmayın.

Düzenleyen kahraman1520 - 09-Kasim-2009 Saat 21:29
kahraman1520
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik, metinogretmen, talhabora, fvelmas, harunongel, asyas, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:10

Metin hocam, söylediğiniz şeyleri aynen yaptım ama ben de ekstra pano falan çıkmıyor ne altta ne üstte ...sadece yan tarafta kullanamadığım duygu simgeleri sırıtıyor..Hatice hocamın dediği a harfi de yok..   bulamadım anlayacağınız...çok ta önemli değil..belki bilgisayarımın kullandığı proğramlarla alakalı .... neyse yine de teşekkürler..
Hocam bu yazının sağ üst köşesinde ALINTI yazan yere tıklayın...Thumbs%20Up
Çıkan penceredeki tüm yazıları silip yazınızı yazın.Daha sonra yazınızı cntr+A ile seçerek üst taraftaki seçenekler ve yan taraftaki simgelerden yazınızı değiştirin..LOL
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: fvelmas, harunongel, a.eser, cevahir08,
teacher86
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%91
Alıntı teacher86 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:20

kudretuba hocam gelişim raporunda işlemediğiniz bölümleri değerlendirme dışını işaretleyin....saygılar...

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: kudretuba, harunongel,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:23

Değerli Arkadaşlar ;

Boş bir zamanınızda TÜRKÇE ÖĞRETMEN KILAVUZ kitabını Lütfen bir inceleyin.. Burada sorduğunuz ve ileride soracağınız TÜM SORULARIN cevapları var.. Hatta *el* ele* at*ata* kelime ve heceleri nasıl verilmiş tek tek yazıyor.. Gerçekten harika bir klavuz..Thumbs%20Up
Ayrıca unutmayın en büyük rakibiniz STRESS.. Wacko
Yarın VELİ TOPLANTISI yapacağım.Davetiyeye 2 farklı saat yazdım.İstediğiniz saatte ama mutlaka gelin,yazdım.Ayrıca*Toplantıda para talep edilmeyecek* diye  not düşdüm.. Cool
    OLDUĞU KADAR OLUR.. SİZ GEMİNİN MOTORU VE DÜMENİSİNİZ...  Gemi bir iki kırıkla veya delikle gider..AMA MOTORSUZ GİTMEZ..
Sağlığınıza dikkat edin.Bol bol gezmeye gidin.Kendinize yeni kıyafetler alın.Çevreye karşı güler yüzlü olun.Asla SINIFIM ÇOK KÖTÜ demeyin.Kafanız çok bozulursa çıkın sınıftan,bir tur atıp gelin.Embarrassed
KPSS ye hazırlanan FİZİKÇİ ve BİYOLOJİ mezunlarını düşünün.(atanma oranları 50.000/1)
Arkadaşlarınıza yemek ısmarlayın.Evde iseniz yemeğe davet edin.. Para ve Pul koleksiyonuna başlayın.(ben 24 yıldır yapıyorum ve 3 yıldır satışa da başladım Big%20smile ,ama reklam olur diye buraya yazmayacağım. )
 Yani sınıftan çıkınca sorunlarıda dolaba koyun..
Selam ve Dua ile Kalın..

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sbizimbeycur, hatice21, harunongel, asyas, a.eser, cevahir08,
teacher86
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%91
Alıntı teacher86 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:24
arkadaşlar gelişim raporunda işlemediğimiz konulara ait kazanımlar değerlendirme dışı bırakılır.

Düzenleyen teacher86 - 09-Kasim-2009 Saat 22:24
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:29

metin hocam naptınız ya.okumaya gecınce sorunlar bıtmeyecek mı yaniiiiiiiiiiiii
ama benim matematik konularım rakamlardan baslıyor sızınkıler sanırım geometrıden baslıyor degıl mı
Aynen öyle.. Kimisi okumayı geri unutacak,kimisi okuduğunu anlamayacak.. Bazıları okuyacak yazamayacak....
Ama yinede çok zevkli işler bizi bekliyor.. Smile
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, harunongel, asyas, a.eser, cevahir08,
gokderya
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 30

Aldigi Alkis: 77
%100
Alıntı gokderya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:42
bende bugunlerde n sesını verıyorum ... şuan ıyı gıdıyoruz dıyebılırız bır öğrencım dısında...
her hafle ılgılı çigzi fim sunusu ıkı tane müzikli slayt ve harfın yazılısını gösterdıkten sonra yazmaya baslıyoruz ve sonrası metin çalışmalrı...

bunları yaparken ıkı gunde bır velılere toplu mesaj atıyorum veya mektup yazıyorum ...velı zıyaretleıne basladım ... hergun bırının evıne gıdıyorum(öğle yemeği de aradan çıkıyor:))... bu iş velisiz olmaz  ... bol bol sunu ve bol bol okuma ... dikte fazla yapamıuorum ama ebere okuyup okumadıklarını ögrenebılmek için en ıyı metot...

kolay gelsın...

Düzenleyen gokderya - 09-Kasim-2009 Saat 23:08
dergök
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, harunongel, asyas, cevahir08,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2009 Saat 22:45
arkadaşlar n sesi hece çalışması,cümle ve kelime yazma ile ilgili bir etkinlik yaptım... umarım beğenirsiniz.. devamı gelecek inş..

http://rapidshare.com/files/304657222/n_sesi_hece___alae___masae__talhabora.doc.html

hatice 21 hocam, dikte çalışmasını ben söylüyorum onlar yazıyor.. genelde kelime olarak yazdırıyorum.. çok zorlananları tahtada harf harf söyleyip yazdırıyorum..

Düzenleyen talhabora - 09-Kasim-2009 Saat 23:37
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, hatice21, hülya69, harunongel, asyas,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 00:04

Cömertliğin afeti başa kakmaktır.

Hadis-i Şerif

"Bildiğini bilenin arkasından gidiniz,bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız."
Conficius

IŞIĞIN SUSTUĞU YERDE GÜLÜŞLERİN AYDINLATIR...
PAYIMIZA DÜŞEN KEDER SEVİNÇLERİMİZDEN KALIR...

Çok insan gördüm, üzerinde elbisesi yok; çok elbise gördüm, içinde insan yok.   
Hz. Mevlana

Biz hiç bir gemiyi kaçırmadık. Onlar eksik gittiler.!!

Barışta oğullar babalarını, savaşta babalar oğullarını gömer. Krezus

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
S. M. Power

Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Whoopi Goldberg

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. MONTAIGNE

Adettir; babanın topladığını oğlu saçar.
Goethe

Eğer beğendiyseniz aşağıdaki link tam size göre;

Clap !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  Clap

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sbizimbeycur, hatice21, talhabora, fvelmas, harunongel, asyas, a.eser, cevahir08,
sbizimbeycur
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 237

Aldigi Alkis: 842
%100
Alıntı sbizimbeycur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 00:21
merhaba arkadaşler bugün de bizlerrrrrrrr ela-lale-talat kardeşler ve faaliyetleri ile uğraştık.Bir de on kasım törenini n sorumlusu ve hazırlayıcısı olarak bol stresli bir gün geçirdim.Kasabada olduğumuzdan tören meydanda oluyor.Çok heyacanlıyım umarım ATA mızı layıkı ile anmamıza katkım olur.Durumu yarın paylaşırımÇünkü'MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ARTAR;HÜZÜNVE ACI PAYLAŞTIKÇA AZALIR.'Herkese kolay gelsin!
mutluluk paylaştıkça çoğalır,acı ve hüzün paylaştıkça azalır! SBB
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel,
fvelmas
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı fvelmas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 14:45
deneme yapıyorum 1 2 3 1 2 ..yok metin hocam yok ...yazımı değiştireceğim hiç bir menü gözükmüyor ..ben bu sevdadan vaz geçtim. böyle silik küçük ve duygusuz yazmaya devam

Düzenleyen fvelmas - 10-Kasim-2009 Saat 19:56
IP  Tesekkur Et
Myildirim38
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 99

Aldigi Alkis: 198
%100
Alıntı Myildirim38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 15:51
arkadaşlar i sesi ve 5 fire ile derse devam ettim.müfettiş amcalar bizdelerdi.adam resmen otomatiğe bağlanmışgibi istedide istedi ve bir liste verdi teftişte bunlara bakacağım diye.1 ders saati durdu.öğrencilere tek tek ses ve kelime sordu.resim beden h.bilgisi matematikten işlenen konularla ilgili çocuklara soru sordu.
aslında 1 fire ile ses ve kelime işinin tamam olduğunugörmek mutlu etti devam "pınar "doğru yoldasın dedim.kimse canınızı sıkmasın arkadaşlar
zümrem ile eksikleri tamamlayacağız artık öğle arası.ben eve iş getirmem.oğlum var 3 yaşında.
öğrencilerim iyileşse daha mutlu olacağım.
sağlık önemli hatice hocam.stres yapma
metin hocamın dediği gibi vakti gelince her çocuk okur.
saygılar efendim
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, harunongel,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2009 Saat 16:04
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  geometrık cısımlerı tanıyalım sunu
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: talhabora, harunongel,
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma