Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2009 -2010 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: I. Sınıflar Bu gün Okulda Neler Yaptım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yazar Mesaj
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 441
%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2009 Saat 23:15
Orjinalini yazan: harunongel

Şu e sesi için galiba bugün hazırladığın çalışmaydı talha...

nurhan uz el yazısı karakterini bilgisayara yüklersen açılır.. nette bir ara nurhanuz el yazısı diye.. bulamaz isen haber ver göndereyim...
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 23nisan,
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 00:02
hosgeldınız talhahocam bayadır yoktunuz
ben bugun katılamadım ayakta durmaktan tabanlarım acıyordu uyuyup kalmısım yenı uyandım ve soyle bı goz attım
sıteye zambak cd seslerını gonderecektım ama yapamadım daha once yoolamıstımdosya ama buu kez olmadı sorun nedır acaba herkese ıyı aksamlar ve ıyı yarınlar
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, 23nisan,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1077

Aldigi Alkis: 6171
%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 02:10
Orjinalini yazan: hatice21

ben bugun katılamadım ayakta durmaktan tabanlarım acıyordu uyuyup kalmısım...  herkese ıyı aksamlar ve ıyı yarınlar
Demek ki öğretmenler yan gelip yatmıyorlar..
Şu an bir dosya yüklüyorum.
Harika bir dosya oldu.
Becerebilirsem linki yollarım..
Kayyu'nun boyamalarınıda koydum.
Çocuklar bayılıyor..LOL
VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 23nisan, a.eser, cevahir08,
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 15:09
hatice 21 hocam biraz işlerim vardı.. nete fazla giremedim..

hocam zambak cd lerini siteye koymayın. o cd ler telif hakkı içeriyor.. yasal sorun olabilir..

metin hocam dosyayı bekliyoruz.. eminim güzel bir dosya yapmışsınıızdır...
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21,
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 179

Aldigi Alkis: 296
%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 16:57
bugun sınıftaki öğrencilerimden birinin hırsızlık yaptıgını farkeetim arkadaslar...cantasından benim tahta kalemim dahil bi kaç kalem falan cıktı...ne yapcagımı sasırdım..bu yastaki çocuga ne denir? gerci çocuk normal sayılmaz fazla...öğrenme güçlüğü olan bi çocuk üstü başı kir içinde ailesi ilgisiz onlarda bi tuhaf zaten:S
çocugun yırtık bir cantadan başka getirdigi bişey yok.kalemini ve defterini ben vermiştim zaten.etkinliklerede asla katılmıyor.ancak benim zorumla biraz yapıyor...bu cocukla ben ne yapacagımm??? önerilerinize acil ihtiyacım var...

Düzenleyen emelcelik - 07-Ekim-2009 Saat 16:57
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: cugkul,
fvelmas
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 18

Aldigi Alkis: 37
%100
Alıntı fvelmas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2009 Saat 17:07
arkadaşlar, e sesi ile ilgili resim çalışması yaparken çocuklarımdan biri e yi bir canavara dönüştürdü.
Nasıl mı? e nin gözüne göz çizin ,açık olan kısma ise dişler çizin, kuyruğunu biraz uzatıp küçük dinazor üçgenleri yapın,çook hoşş. Bizim çok hoşumuza gitti, "e yi güzel yazamayanları ısıracak "dedik güldük.Sizinlede paylaşmak istedim. kolay gelsin...
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen,
sas1980
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 60

Aldigi Alkis: 11
%18
Alıntı sas1980 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 10:18
dün nasıl oldu bilinmez benim minişlerimle bir sohbetim oldu yazı yazmanın gerekliliği üzerine ve sınıf kurallarının hakkında sınıfta sadece 2 kez yüksek ses kullandım.umarım bugün de tekrarlamak zorunda kalmadan ufak uyarılarla güzel güzel çalışırız.yanlız zümrelerim bana çizgi çalışması yapıyorum deyip kelime oluşturmaya devam ediyor. sanırım bugünde çizgi olarak ela el ele.çalışacaklar:))) sınıfı alışımın 5. günü ve 8 kişi düzenli çizgi yapamıyor.2kişi karalıyor.2 kişi güzel yazıyor.kalan 6 sı en fazla 4 satır düzenli çizip sonra karalamaya başlıyor.ben ne yapacağım????
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 10:41
Buyrun arkadşlar..(Yaklaşık 4-5 saatimi aldı..Umarım beğenirsiniz..)
Selam ve dua ile kalın..
Thumbs%20Up

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen  

VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER ÇOCUK OKUR...!!!
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik, talhabora, kuşburnu, ersyno, 23nisan, a.eser,
lider38
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 15

Aldigi Alkis: 16
%100
Alıntı lider38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 18:38
slm sayın hocalarım dün siteye giremedim ben bi sorunmu vardı aceba anlayamadım .Dün e harfini bügün büyük yazılışını verdim büyüğü gayet kolay yazıyorlar ama küçükte biraz sıkıntılarımız var genelde yazıları düzelsin diye defter kullandırıyorum ama sizce diğer harfe geçiş zamanına nasıl karar vermeliyim  
IP  Tesekkur Et
lider38
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı lider38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 18:42
Orjinalini yazan: emelcelik

bugun sınıftaki öğrencilerimden birinin hırsızlık yaptıgını farkeetim arkadaslar...cantasından benim tahta kalemim dahil bi kaç kalem falan cıktı...ne yapcagımı sasırdım..bu yastaki çocuga ne denir? gerci çocuk normal sayılmaz fazla...öğrenme güçlüğü olan bi çocuk üstü başı kir içinde ailesi ilgisiz onlarda bi tuhaf zaten:S
çocugun yırtık bir cantadan başka getirdigi bişey yok.kalemini ve defterini ben vermiştim zaten.etkinliklerede asla katılmıyor.ancak benim zorumla biraz yapıyor...bu cocukla ben ne yapacagımm??? önerilerinize acil ihtiyacım var...

emelcelik hocam bence sorun büyük önce kızmak yerine onunla özel bi konuşma yap derim yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunu anlat sonra ise ona bağzı küçük eşyalarınızı emanet edin "sende duracak ben isteyince vereceksin diye" kısa süreli ve emanete sahip çıktığı hergün ona okul ihtiyaçlarını karşılayacak bi ödül verin böğlece hem ihtiyaç eksikliğinden doğan hırsızlık itimini engellersiniz hemde teşvik etmiş olursunuz inş işe yarar
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelcelik, metinogretmen, hatice21, cevahir08,
emelcelik
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 179

Aldigi Alkis: 296
%100
Alıntı emelcelik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 18:47
Orjinalini yazan: lider38

emelcelik hocam bence sorun büyük önce kızmak yerine onunla özel bi konuşma yap derim yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunu anlat sonra ise ona bağzı küçük eşyalarınızı emanet edin "sende duracak ben isteyince vereceksin diye" kısa süreli ve emanete sahip çıktığı hergün ona okul ihtiyaçlarını karşılayacak bi ödül verin böğlece hem ihtiyaç eksikliğinden doğan hırsızlık itimini engellersiniz hemde teşvik etmiş olursunuz inş işe yarar

tavsiyeleriniz için cok teşekkur ederim sayın hocam...işe yarayacıgını umuyorum:)
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: mehtap4173,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 18:51

emelcelik hocam bence sorun büyük önce kızmak yerine onunla özel bi konuşma yap derim yaptığı şeyin ne kadar kötü olduğunu anlat sonra ise ona bağzı küçük eşyalarınızı emanet edin "sende duracak ben isteyince vereceksin diye" kısa süreli ve emanete sahip çıktığı hergün ona okul ihtiyaçlarını karşılayacak bi ödül verin böylece hem ihtiyaç eksikliğinden doğan hırsızlık itimini engellersiniz hemde teşvik etmiş olursunuz inş işe yarar

tavsiyeleriniz için cok teşekkur ederim sayın hocam...işe yarayacıgını umuyorum:)
Hocam ayrıca bu çocuklar **hırsızlığın** ne anlama geldiğini bilmiyorlar.Evde kim alırsa onun olur,kuralı uygulanıyor çünkü..
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 18:53
Orjinalini yazan: metinogretmen

Selam ve dua ile kalın..
Thumbs%20Up

KISMETSE YARINDA SINIFTA YAPTIĞIM 3 ETKİNLİĞİ(BİRİ BEDEN EĞİTİMİ) SİTEYE YÜKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM.. Çekimler bu gün bitti..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, talhabora, hatice21, 23nisan, a.eser, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 19:05

slm sayın hocalarım dün siteye giremedim ben bi sorunmu vardı aceba anlayamadım .Dün e harfini bügün büyük yazılışını verdim büyüğü gayet kolay yazıyorlar ama küçükte biraz sıkıntılarımız var genelde yazıları düzelsin diye defter kullandırıyorum ama sizce diğer harfe geçiş zamanına nasıl karar vermeliyim  
Dün sitede sorun vardı..Girilemedi..
Harf sorununa gelince.. Sınıfın %80 i doğru yazıp okursa diğer harfe(cümleye)geçilir.. Yani %20 çok çok iyi,%20 zayıf öğrenci bulunur.. Hepsini bir götüremezsiniz..
Selamlar..

IP  Tesekkur Et
cugkul
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 31

Aldigi Alkis: 13
%41
Alıntı cugkul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 19:16

yarını merakla bekleyecegım metın hocam .... ( beden etkinliğini özellikle )

IP  Tesekkur Et
lider38
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı lider38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 19:33

Dün sitede sorun vardı..Girilemedi..
Harf sorununa gelince.. Sınıfın %80 i doğru yazıp okursa diğer harfe(cümleye)geçilir.. Yani %20 çok çok iyi,%20 zayıf öğrenci bulunur.. Hepsini bir götüremezsiniz..
Selamlar..

teşekkürler emin hocam

IP  Tesekkur Et
mavimelek
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 45

Aldigi Alkis: 138
%100
Alıntı mavimelek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 19:48

merhabalarr pazartesi günü e sesini verecektim plan buydu..ama hala vermedim ,çizgi çalışması yaptık durduk.matematikte prizmaları işliyorum hafta başından beri,prizmaya benzer herşeyi (kılavuz kitabımızda var neler olduğu)istedim getirdiler.bugün nispeten uslulardı ,şımaranlara teneffüse çıkmama cezası vermiş olmamın etkisi var mıdır??Big%20smile reklama girecek ama ülker çikolata varya içinde 8 tane küçük çikolata var ondan aldım prizma için yediler prizmayı pek sevdiler...zümre arkadaşım e l a seslerini vermiş hatta bazılarına o   i   gibi sesleri de vermiş .. bende dedim ama yazılarına özen göstermemiştir ,bak ben ağır gidiyorum ama sağlam yazıcaklar Stern%20Smileamaaaa çocuklarr şahane yazmışşşş hemde ne uslular hocanın suratına ama ben çok kıskandımmm bu ne dedim işte yarında yeterrr e sesine geçicem

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, cevahir08,
ebruhoca
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 19

Aldigi Alkis: 9
%47
Alıntı ebruhoca Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 20:05
mavimelek hocam ben de aynı durumdayım sizinle hemen hemen.butun arkadaşlarım l sesini bitiracek nerdeyse ben ise daha dün e sesini verebildim.bugun de buyuk e yi werebildim anca.Confused.ama 10 öğrencim e yi hiç yapamıyor.ben de ödew vericem artık haftasonu için.
IP  Tesekkur Et
harunongel
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 117

Aldigi Alkis: 384
%100
Alıntı harunongel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 20:19
Arkadaşlar çizgi çalışmalarına devam ediyorum pazartesi geçicem seslere...Şuan defterde yapıyoz çizgi çalışmalrını ama halen istediğim düzeyde değiller5  6 tanesi çok kötü hatta...Ailelerde ilgisiz nasıl olacak bilmiyorum ama pazartesi verecem artık sesi
birde arkadaşlar ben zaman yetiştiremiyorum yani 1 çizgi çlışması yaklaşık 1 buçuk ders sürüyor normalmi?
www.habermeb.net
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 23nisan, a.eser,
sseevvddaa
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı sseevvddaa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 20:20
selam arkadaşlar.bende bu programla ilk  kez okutucam.yardıma ihtiyacım olacak.yardımcı olursanız çok sevinirim.ben daha çizgi çalışmalarındayım.e yi çizdirdim bu gün ama çok zorlandılar.aldığım eğitim  setinde sırada u,y,z,v harfleri var.onlarıda çizdirip öyle mi geçiyim harflari vermeye yoksa yarın büyük e yi mi versem çizgi çalışması olarak????
IP  Tesekkur Et
miray
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 6

Aldigi Alkis: 6
%100
Alıntı miray Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 20:29
selam arkadaşlar
meslekte 3. yılım ilk kez 1. sınıf okutacağım. sitedeki paylaşımlarınız için teşekkür ederim. ben çizgi çalışmlarını deftere yaptırıyorum. bir kaç öğrencim yapamıyor. yarın e sesine geçmeyi düşünüyorum. sizce nasıl vermeli e sesini ? şimdiden teşekkürlerr
IP  Tesekkur Et
asayamatla
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 10

Aldigi Alkis: 7
%70
Alıntı asayamatla Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 20:32
merhabalar..
ben geçen hafta e yi bu hafta da l yi verdim ama dün okulda çocukların sesleri tam oturtamadıklarını görünje moralim çok bozuldu..
ben de eve gelinje siteye girdim , sizlerin yazılarını okudum. aslında cuma günü a sesini vermeyi düşünüyordum fakat bu haftayı bu şekilde biraz daha çizgi çalışmasıyla bitirmeye karar verdim..
program çizgiçalışmalarına sadece 2 gün zaman vermişş!!!
 bu kadarcık zaman kesinlikle yeterli değil!!!
düşünsenize şu an yani bu hafta t sesini vermiş olmamız gerekiyordu!!!...
bazen umutsuzluğa kapılsam da inanıyorum ki hepimiz zorlanacağız ama başaracağızzz ((:
IP  Tesekkur Et
Myildirim38
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 99

Aldigi Alkis: 198
%100
Alıntı Myildirim38 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 20:34
arkadaşlar ben ele kelimesini verdim geri dönüt almakta başta zorlandım ama aldım ( maşallah yaramazlarıma)yarında sorun olmazsa elele vereceğim.zümrem 2 gün oldu elele yi vereli ama dönüt alamayınca başa döndü
yalnız büyük e yi vermedim.ela olunca vereceğim.
2 öğrencimin yazmada sıkıntısı var.tahtada yazıyorlar defterde yok bu ne garip çelişki.
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 21:00
Orjinalini yazan: cugkul

yarını merakla bekleyecegım metın hocam .... ( beden etkinliğini özellikle )

Bir arkadaşta adını bilmediğim bir telefon var.(nokia N?) adamcağız 2.elini 1100 tl.ya aldı..Ver dedim bari işe yarasın :))  Çekimi onunla yaptık. LOL

IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 21:03
Orjinalini yazan: ebruhoca

mavimelek hocam ben de aynı durumdayım sizinle hemen hemen.butun arkadaşlarım l sesini bitiracek nerdeyse ben ise daha dün e sesini verebildim.bugun de buyuk e yi werebildim anca.Confused.ama 10 öğrencim e yi hiç yapamıyor.ben de ödew vericem artık haftasonu için.

Biz köy okulundayız..İmkanlarımız kısıtlı.Yarın ancak (a) sesini verebilirim.. Wink

VAKTİ ZAMANI GELDİ Mİ HER  ÇOCUK OKUR..!!
IP  Tesekkur Et
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 59

Aldigi Alkis: 59
%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 21:05

pzartesinden beri e sesin işliyorumhepsi e yi tanıyor ama bir çoğunun yazması çok kötü.erken bitirernlere defterlerine yazdırıyorum onu da bitiriyorlar. bu sefer başlıyorlar sıkılmaya :(

büyük e yi vermeli miyim?yoksa ela ya geçince mi vereyim
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 21:16
bende pazartesinden beri e sesini veriyorum..bugünkü çalışmalarda e sesini sınıfın %80 'i istediğim seviyede yazdı. yarın da e sesi ve hafta sonu ödevi, pazartesi l sesine geçmeyi düşünüyorum.. e sesinde deftere geçince biraz sorun oluyor ama devam edince yapıyorlar..

deftere yazamıyorlar yada kötü yazıyorlar diye canınız sıkılmasın (benim sıkılmıştı..) bir süre sonra hepsi yapabiliyorlar..

arkadaşlar e sesini verirken yazma yönüne dikkat edin.. onu çok iyi kavratmanız gerekiyor.. ben bir kaç öğrencide zorluk yaşadım..

sonra tahta,slaytlar derken,birde ellerinden tutup yaptırınca düzeldi...

bakalım pazartesi l sesi nasıl olacak...
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, cevahir08,
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 21:50
talha hocam ben slayt izletemiyorum sürekli gösteriyorum tahtada e nin yönünü.ama yine aynı...ters 9 gibi yapanlarağırlıkta sanki.ellerinden tutuyorum ama 50 küsür kişi tek tek olmuyor.zaten 1 sayfa yazana kadar 1 gün geçiyor.
IP  Tesekkur Et
ikkur
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı ikkur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 21:55
mrh arkadaşlr benim 2.senem 1.sınıf okutmada...a harfini vermeye başladm hızlı mıyım acaba..
idealist
IP  Tesekkur Et
talhabora
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı talhabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:12
mavisumor hocam siteye eklediğim e sesi çalışmalarına bakabilirsiniz..
orada öğrencilere üzerinden nasıl gideceklerini gösterin.. ilk defa verirken büyük punto ile hazırlamış olduğum etkinlik daha yararlı oluyor.. o etkinlikte bir kaç tanesini elinden tutun üzerinden geçsinler diğerlerini yapıyorlar.. slayt izletememeniz bir olumsuzluk olsada, tahtada gösteremeye devam. öğrencileri tahtaya çıkarsanız.. oda olabilir.. yada kılavuz çizgili el yazısı defteri daha etkili olabilir. bir de daire çizme etkinliğini çok yaptırmanızı tavisye ederim.. eklemiş olduğum 102 adet çizgi üzerinden gitme etkinliklerinde bol bol dairesel haretk gerektiren etkinlikler var.. onlarada bir bakabilirsiniz..
köy öğretmeni
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: sinanuzun, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:13
Orjinalini yazan: ikkur

mrh arkadaşlr benim 2.senem 1.sınıf okutmada...a harfini vermeye başladm hızlı mıyım acaba..
Hocam AYNI SINIFI 2. kez okutuyorsan normal..Yok ilk kez okutuyorsan 2-3 gün hızlı gitmişsiniz..Big%20smile
IP  Tesekkur Et
hatice21
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 466

Aldigi Alkis: 1257
%100
Alıntı hatice21 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:22
ben bugun e yı verdım daha.gec mı kalıyorum acaba.sıteyı okuyun ca boyle bı teleslandım acıkcası.tawsıyelerınız nelerdır bıraz moral alabılır mıyım....
IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:24
Orjinalini yazan: mavisumor

talha hocam ben slayt izletemiyorum sürekli gösteriyorum tahtada e nin yönünü.ama yine aynı...ters 9 gibi yapanlarağırlıkta sanki.ellerinden tutuyorum ama 50 küsür kişi tek tek olmuyor.zaten 1 sayfa yazana kadar 1 gün geçiyor.
Değerli hocam;
Aklı başında birkaç ortaokul talebesi işinize yarayabilir..(mutlaka abisi-ablası olan vardır)
Benim öğrencim çok ağlayınca **kız meslek lisesine giden ** Ablası geldi iki gün.. Kızcağız **-HOCAM İYİ Kİ GELMİŞİM YOKSA ÖĞRETMEN OLMAK GİBİ BİR HAYALİM VARDI..ARTIK YOK..ALLAH SİZE SABIR VERSİN..** demez mi..!! Ki sınıfım çok ses yapan bir sınıfta değil..  LOL

IP  Tesekkur Et
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:26
Orjinalini yazan: hatice21

ben bugun e yı verdım daha.gec mı kalıyorum acaba.sıteyı okuyun ca boyle bı teleslandım acıkcası.tawsıyelerınız nelerdır bıraz moral alabılır mıyım....
Biraz hızlan hocam.. Ama çokta hızlanma birden.. Kasımda geçeceklerine aralıkta geçsinler okumaya..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: a.eser, cevahir08,
mavimelek
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavimelek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:29
metin bey siz hangi sestesiniz hızlı gidin demişsiniz de hatice21 arkadaşa merak ettim
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: 23nisan,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:32
Orjinalini yazan: miray

selam arkadaşlar
meslekte 3. yılım ilk kez 1. sınıf okutacağım. sitedeki paylaşımlarınız için teşekkür ederim. ben çizgi çalışmlarını deftere yaptırıyorum. bir kaç öğrencim yapamıyor. yarın e sesine geçmeyi düşünüyorum. sizce nasıl vermeli e sesini ? şimdiden teşekkürlerr
Değerli Hocam
buradaki bilgilere bir bakın..
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:36
Orjinalini yazan: mavimelek

metin bey siz hangi sestesiniz hızlı gidin demişsiniz de hatice21 arkadaşa merak ettim
Değerli hocam;
Ses vermeler ve hız çok değişik nedenlere göre değişir... Ben (el ele)yi verdim. Daha sonra bugün Büyük E yi verdim.. Büyük e yi oyun şeklinde verirseniz çok çabuk kavrarlar.. Yarın a harfini bir zorlayacağım..

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: harunongel, 23nisan, a.eser, cevahir08,
mavisumor
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavisumor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:42
talha hocam bulamadım.eğer zahmet olmazsa tekrar linki koyabilir misiniz.
IP  Tesekkur Et
mavimelek
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı mavimelek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:43
teşekkürler metin bey , yarın e sesini verip hafta sonu  da ödev vericem bende e sesi ile ilgili . arkadaşlar bugün çocukları koşturdum bahçede en iyi koşanları spora yönlendiricem cumartesilerimide çocukların yeteneklerine ayırıcam kimisini dramaya ,enstrümana,spora isterseniz ve koşullarınız uygunsa böyle bir uygulama yapın.
IP  Tesekkur Et
yellowred
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 95

Aldigi Alkis: 26
%27
Alıntı yellowred Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:46
Orjinalini yazan: sseevvddaa

selam arkadaşlar.bende bu programla ilk  kez okutucam.yardıma ihtiyacım olacak.yardımcı olursanız çok sevinirim.ben daha çizgi çalışmalarındayım.e yi çizdirdim bu gün ama çok zorlandılar.aldığım eğitim  setinde sırada u,y,z,v harfleri var.onlarıda çizdirip öyle mi geçiyim harflari vermeye yoksa yarın büyük e yi mi versem çizgi çalışması olarak????
Öğretmenim, e sesinin çizimine yarın da devam et.Artık diğer harfleri çizdirme. Gereksiz yere hem kendini hem öğrencileri yorma."e" sesini yapa yapa kaslar gelişir."e" nin yapımın tam kavratmadan  E' ye geçmeyin.Hatta  E yi, Ela kelimesi oluşmadan vermenizi tavsiye etmem.Saygılarımla.

Düzenleyen yellowred - 08-Ekim-2009 Saat 22:48
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:51
Orjinalini yazan: mavimelek

teşekkürler metin bey , yarın e sesini verip hafta sonu  da ödev vericem bende e sesi ile ilgili . arkadaşlar bugün çocukları koşturdum bahçede en iyi koşanları spora yönlendiricem cumartesilerimide çocukların yeteneklerine ayırıcam kimisini dramaya ,enstrümana,spora isterseniz ve koşullarınız uygunsa böyle bir uygulama yapın.
Benim böyle sorunum yok.. Sınıfta koşmalarına,sıra ve pencerelerden atlamalarına,masaların altından geçmeleri,sınıfta güreşmeleri,yalan yere ağlamalarına göre.. Spor dalları ve drama,tiyatro kendini belli ediyor..LOL
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: mehtap4173, 23nisan, a.eser, cevahir08,
yellowred
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 95

Aldigi Alkis: 26
%27
Alıntı yellowred Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 22:55
  Sayın öğretmenlerim; sakın ola zümremle aynı gitmem lazım diye düşünerek hareket etmeyin.Üzülürsünüz.Neden mi ? Bir kere her öğrenci başka bir dünya.Veli faktörü de var.Etti 2.Öğretmenin tecrübesi var etti 3.Hiç kimse sizin öğrencinizi sizden iyi tanıyamaz.Nolur sanki sizinki ocakta okusa.Aralık olmayıversin.Siz kendinize göre gidin.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2009 Saat 23:49

Formda mesajlarımızın altına RESİM EKLEME  şansımız olsaydı,yaptığımız etkinlik ve köşelerin resimlerini de ekleyerek daha iyi anlatma şansımız olurdu..
Fikrimi desteklerseniz aşağıdaki **teşekkür et** linkini tıklayarak YÖNETİCİMİZE isteğimizi bildirebiliriz..

DEĞERLİ EDİTÖRLERİMİZ,
SİTE YÖNETİCİLERİMİZ.
.FORMA BİZDE RESİM EKLEMEK İSTİYORUZ.. ÇALIŞMALARIMIZI DİREK BURADAN ARKADAŞLARLA PAYLAŞALIM..
DUYUN SESİMİZİ Ouch
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hatice21, asyas, ilkimnur, 23nisan, a.eser, cevahir08,
mehtap4173
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 31

Aldigi Alkis: 69
%100
Alıntı mehtap4173 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 00:07

Selam ve dua ile kalın..
Thumbs%20Up

Çok güzel.emeğinize sağlık hocam:)

hocam şöyle yapabilirsiniz...gercek agac dalalrı ve kuru yapraklar kullanıp son baharı, yine dalların üzerine pamuktan kar ve kardan adam yaparak kış mevsimini, çiçekler ekleyerek baharı...vs. yapabilirsiniz..daha gercekci olur ve cocuklarla yaparsanız amacına uygun olur..

önerinize uyup mevsim şeridimi  yaptım.Bakalım beğenecek misiniz?

kulüplerimi de köstebek şeklinde yaptım:)

Düzenleyen mehtap4173 - 09-Ekim-2009 Saat 00:33
http://e-projeler.com
http://mehtapkilic.tr.gg
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: metinogretmen, emelcelik, 23nisan, a.eser, cevahir08,
metinogretmen
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı metinogretmen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2009 Saat 02:17
100 den fazla tiyatro efekti..
İster sınıfta ister yıl sonunda kullanın..
İnada bindi ama bu saate kadarda olsa yüklemeyi başardım..
Diğeri olmadı..Yarın tekrar denerim.. Confused

IP  Tesekkur Et
<< Önceki Sayfa   68 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma