Hocam öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum.bu yıl 1.sınıfları okutacağım.bundan 4 yıl önce yine dogunun cok ucra bir köşesinde1.sınıfları okutmustum ama az cok bilirsiniz oralarda ders arac-gerec temini cok zordur ve bunun sıkıntısını inanın cok yasadım.Ancak şimdi daha farklı durumdayım sınıfımda bilgisaydan projeksiyona, internete kadar tüm arac gerecler mevcut ve özellikle 1.sınıf okuma-yazma öğretiminde görselliğin ve ilgi çekiciliğin cocukların öğrenmesindeki etkisini hepimiz biliyoruz.Bu amacla internet üzerinden arastırma yaparken sitenizle karsılastım ve hemen üye oldum. çalışmalarınızı cok beğendim tekrardan emekleriniz için teşekkür ediyorum..
Bu arada Çizgi filme okuma-yazma öğreniyorum videolarınızı açamıyorum sanırım sorun benim bilgisayarda ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler..
e, l, a, t, i, ve n seslerine ait çizgi filmlerinizi indirdim, izledim. Çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. m, r, o seslerine ait çizgi film dosyalarını indiremedim. Bakabilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
bu yıl birinci sınıfı okutmuyorum ama birinci sınıfı okutacak arkadaşlarıma gösterdim sitenizi.İnanın birinci sınıf korkusunu atlattılar sitenizle tanışınca.Yürekten teşekkür ediyorum size.Amirlerden hiçbir şey beklemeyin lütfen.siz tüm bu çalışmaları çocuklarımız,geleceğimiz ve ülkemiz için yapıyorsunuz.Bugün seminer konusu sunuldu ve eski bir öğrencim geldi.Gazi Ün.müzik öğretmenliğini bitirmiş, bu yıl atama bekliyormuş.Boyu boyumu geçmiş ve omzunda sevinçten ağladım.Bundan daha güzel bir an olabilir mi.işte o zaman dünyanın en güzel mesleğini yaptığınızı bir kez daha anlıyorsunuz.Maddi yada manevi hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük mutluluk.Bütün kırgınlıklar,kızgınlıklar,olumsuzlukların silindiği an.tüm çalışmalarınızın tek gerçek karşılığı bu oluyor inanın.İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM
Siteniz aracılığı ile tüm eğitim emekçisi arkadaşlara sağlıklar ve başarılar dilerim. Sitenizi arkadaş önerisi ile tanıdım. mutlu oldum. Ben 19 yıllık öğretmenim , sitenizden yararlanacağımı umuyorum. özellikle çizgi film çalışmanız harika olmuş. Emeğiniz için teşekkürler.
Hocam yüreğinize ,emeğinize sağlık.Ne yazıkki ülkemizde emeğe ,üretilene kıymet verilmiyor ama emin olun bizlerin aracılığı ile öğrencilerimize ulaşan çalışmalarınız onların gülümsemeleriyle daha da kıymetlenecektir. Işığınız sizin öğrencilerinizi aştı Türkiye'nin dört köşesindeki öğrencileri aydınlatacak. Ne mutlu size..
sinan öğretmenim emeğinize saygı duyuyor,çalışmalarınızdan hiçbir menfaat kazanmadan sitenizde sunduğunuz için sizinle gurur duyuyorum.Umarım sizin gibi diğer site sahipleri bunları küçücük saf yavrularımızın iyi bir eğitim almaları için benzer tutumları gösterirler.
sinacım sen daha önce yazdığın bir yazıda ülkemizde,görev yaptığımız yerlerde bizlere verilecek olan değerlerin verilmediğini yazmıştın.Evet doğru bu çalışmalarını ben biliyorum gerçekten çok hoş çok süper çizgi film ler.Bu çalışmalarını da tüm öğretmenlerle buluşturma içinde olduğun öabaları da biliyorum.Ama çabalarımız bazaen bçyle sonuçsuz kalabiliyor.
Ama ben şuna eminim ki benim tanıdığım sinan bu çalışmaları ile olan değerini çok daha arttıracaktır.Bu çalışmaları da indiren arkadaşlara şunu sölemek istiyorum Sinan'ın yaptığı bu çalışmalara kayıtsız kalmayalım.gerek bişekkür ,gerek bir cümle ,gerek bir gülücük bile yeter.Sinan bunu hiç bir ücret almadan sadece bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum anlayışı ile beraber yola çıktığını da unutmayalım.Kardeşime teşekkür etmeyi unutmayalım.
Sinan Kardeşim emeğine sağlık,ellerine sağlık uykusuz geçen gecelerinde bazen sağlığı bozulab vücüduna sağlık........teşekkürler......
1999 puanda kalmıştınız.. Şimdi 2000 oldunuz.. Teşekkürler herşey için
hocam o kadar yücesiniz ki sizin gibi öğretmenleri görünce ayakta alkışlayasım geliyor ...kendimi öğretmen gibi bile hissedemiyorum sizlerin yanında...çok teşekkürler çok çok sağolun...
Bu calismalarinizdan haberim oldugunda cok sevindim, ve bir kac arkadasima anlattim. Ben ogretmen degilim ama oncelikle Trabzon'luyum, yani bir hemserimin boyle guzel bir urun ortaya koymasi cok guzel, gurur verici bir sey. Ikincisi, 14 ylili askin ABD'de yasiyorum, ve 4 yasinda bir kizim var. Kizimin Turkce okumayi ogrenmesinde bu videolardan yararlanmayi dusunuyorum, tanidigim arkadaslarima da gonderecegim.
Bir baska konu, bu urunlerin ve calismalarinizin gercek degerini bulup bulmadigi konusundaki kaygim. sinanuzun.com'un varligini haber61.net ismindeki Trabzon'un yerel haber portalindan ogrenmistim. Haberde Microsoft Turkiye'nin ve yanilmiyorsam Milli Egitim Bakanligi'nin bu proje ve calismalarla ilgilindigini yaziyordu. Ilk etapta dusundugum, daha sinanuzun.com sitesine gidip bakmadan, Turkiye'de henuz olmayan bir konuda bir ilkin gerceklestirilmesiydi (egitimde teknoloji kullanimi benim de sahsen hep kafamda dolasan bir konu olmustur, ama muhendis olmamdan dolayi ve cok yogun calistigimdan bu tur islere hic bulasamadim). Eger bu yaptiginiz bir ilkse, ve egitimde cok yeni bir bakis acisiysa, bunu mutlaka bir sekilde rapidshare, veya sayfadaki reklamlara bagli olma konusundan cikarmaniz gerektigini dusunuyorum. Mutlaka harcadiginiz emegin sonuclarini ogretmenlrimizle paylasmaniz cok guzel, asil bir davranis, ama dedigim gibi isin her boyutunu bilemesem de ilk bakista cok degerli ve korunmasi gereken bir seyler yaptiginizi dusunuyorum.
Sevgili hocam Sitenin tek geliri çocuklarımızın yüzünde oluşturduğumuz tebessümdür. Başka geliri yoktur yıllık gideri vardı bu gideri maaşımdan karşılamaktayım. Amacım ülkemdeki her öğretmen gibi Ülkemin geleceğine şekil vermektedir. Meydayada çıkan haberler haber olarak kalmaktadır. Siz değerli dostlarımızın destekleri bizim için daha önemlidir.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
sinan hocam iyi geceler öncelikle şunu söylemek isterim ki ben bir veliyim kızım 1.sınıfa gidiyor ama henüz ne okuma ne de yazma öğrendi.bende kendi çabalarımla okuma yazma öğretmeye karar verdim.öğretmeni ne yazıkki kendini sizin gibi mesleğine adamış biri diil..okul değiştirme imkanı olsa hemen şimdi değiştiririm ama okulların tatil olmasına 3 ay kaldı artık başka okulada veremem bu tedirginlikle interneti gezerken sizin siteyi buldum..ne iyi etmişsinizde bu siteyi yapmışsınız inşallah kızım sizin sayenizde okuma yazmayı öğrenecek..boşverin değer bilmeyenleri taa oralardan urfadaki bi öğrenciye okuma yazma öğretecek olmanız bile yeter..yürekten kutluyorum sizi..sağlıcakla kalın
HOCAM SITENIZE YENI UYE OLDUM.GERCEKTEN COK FAYDALI BIR SITE..FAKAT HARFLERLE İLGILİCIZGI FILMLERI İNDİRMEKTE SORUN VAR.ACABA TEKRAR YUKLEMENIZ MUMKUNMU?SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM..
Sevgili meslektaşım gerçekten çalışmalarınız çok güzel olmuş sitenizi bugün keşfettim ve taktire şayan buldum..elinize sağlık..Başarılar diliyorum size ve tüm meslektaşlarıma..
İlk defa 5 yıl önce ses temelli cümle yöntemi ile 1. sınıf okutmuştum.Ancak o zaman elimizde hiç bir döküman yoktu.Bu yıl yine 1. sınıf okutuyorum.Çalışmalarınızı epeydir takip ediyorum.Yarın ilk sesimi sizin videonuzla vereceğim.Çok emek veriyorsunuz.Çok teşekkür ederim.Işığınız gerçekten bizi aydınlatıyor.Sevgiyle kalın.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma