Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

"e" sesi çizgi filmimiz

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Harf Çizgi Filmleri
Forum Adı: Çizgi Filmlerle Okuma Yazma Öğretimi
Forum Tanımlaması: İşte Çizgi Filmlerimiz
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=2662
Tarih: 29-Haziran-2025 Saat 10:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: "e" sesi çizgi filmimiz
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: "e" sesi çizgi filmimiz
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 15:42

Iste Ilk çizgi film "e" sesi

Asagidaki sayfayi açip çikan sayfadan "e" sesi çizgi filmini tiklayin. En alttaki açiklam yazan yeri her girdiginizde okumayi unutmayin lütfen.

http://www.sinanuzun.com/cizgifilmicerik/sinanuzun.html - http://www.sinanuzun.com/cizgifilmicerik/sinanuzun.html

Tüm güzel çiçeklerin bahçivani oldugunuz bahçede açmasi dilegiyle

-------------
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bayandd
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:09
teşekkürler sinan öğretmen gerçekten harika.Devamını bekliyoruz. Sizin gibi öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler bu milleti yüceltecektir. Elinize sağlık...Sevgiler...

Mesajı Yazan: sebah
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:18

Teşekkürler değerli meslektaşım.

Mesajı Yazan: mehmetaydemirim
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:18
sinacım sen daha önce yazdığın bir yazıda ülkemizde,görev yaptığımız yerlerde bizlere verilecek olan değerlerin verilmediğini yazmıştın.Evet doğru bu çalışmalarını ben biliyorum gerçekten çok hoş çok süper çizgi film ler.Bu çalışmalarını da tüm öğretmenlerle buluşturma içinde olduğun öabaları da biliyorum.Ama çabalarımız bazaen bçyle sonuçsuz kalabiliyor.

Ama ben şuna eminim ki benim tanıdığım sinan bu çalışmaları ile olan değerini çok daha arttıracaktır.Bu çalışmaları da indiren arkadaşlara şunu sölemek istiyorum Sinan'ın yaptığı bu çalışmalara kayıtsız kalmayalım.gerek bişekkür ,gerek bir cümle ,gerek bir gülücük bile yeter.Sinan bunu hiç bir ücret almadan sadece bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum anlayışı ile beraber yola çıktığını da unutmayalım.Kardeşime teşekkür etmeyi unutmayalım.

Sinan Kardeşim emeğine sağlık,ellerine sağlık uykusuz geçen gecelerinde bazen sağlığı bozulab vücüduna sağlık........teşekkürler......

-------------

Mesajı Yazan: seldauzun
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:19
gerçekten çok güzel olmuş. ellerinize, yüreğinize sağlık teşekkürler

Mesajı Yazan: dilara2000
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:21
çok teşekkür ederim sinan hocam.şimdi çizgi filmi indireceğim.

Mesajı Yazan: gsalim16
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:36
Çok Değerli Meslektaşım Sinan Bey : Size Teşekkürü Bir Borç Bilirim. Emeğiniz Önünde Saygıyla Eğiliyor, Paylaşımınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum. Henüz Meslekte Yeni Olmama Rağmen Yalnız Olmadığımı Görüyorum ve Çok Mutlu Oluyorum. Hepimizin Amacı Vatana Millete Hayırlı Gençler Yetiştirmek. Umarım Bu Yolda Başarılı Oluruz. Sevgilerimle... Gülşah

Mesajı Yazan: rabia_87
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:41
ellerinize sağlık

Mesajı Yazan: d.morr
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:42
teşekkür ederim sinan hocam

Mesajı Yazan: emre22
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 17:50
sinan hocam emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş çok teşekkürler..bu yıl öğretmenlikte 2. yılım ilk kez 1. sınıf öğrencilerim var umarım anlımızın akıyla bu işin içinden çıkarız .. senin çalışmalarını paylaşımları kaynak alıyorum kendime ..tekradan çok çok teşekkürler

Mesajı Yazan: nisantasi69
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 18:14
süpersin hocam.. çok güzel gerçekten.. Allah razı olsun

-------------
www.nisantasiilkogretim.com

Mesajı Yazan: telatd
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 18:18
Sinan bey bu yıl 20 yılımı çalışacağım. Ben önceki yıl yıl sitenizden 1. sınıfları okuturken çok faydalandım ve yardımcı hiçbir materyal aldırtmadan okuma yazmayı öğrettik şükür. Sırf çalışmalarınıza destek olur ümidiyle sitenizi ziyaret ediyor ve bakıyorum öylece. Tabii bazılarına göre artık fosilleşmişiz ama ben kendimi biliyorum. Ne yaptığımın farkındayım. Sanırım çok zamanınızı bilgisayar başında geçiriyorsunuz. Çok çalıştığınız belli  ama kimseden bir vefa beklemeyin. Bu camia böyledir işte...Alırlar işini görürler ama yarında eleştirirler.Sizi destekliyorum.

Mesajı Yazan: kafile
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 18:59
sinan hocam bizi çok mutlu ettiniz umarım siz de hep mutlu olursunuz çooook teşekkürler.....

Mesajı Yazan: öslemm
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 19:08
teşekkürler sinan hocam elinize ve yüreğinize sağlık....

-------------
devrim özlem

Mesajı Yazan: can_can
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 19:49
sn öğretmenim emekleriniz size sevgi 0larak dönüyor. tşklerimle yüreklerinize sağılık...

-------------
yaşam cesurları sever....

Mesajı Yazan: maya
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 19:59
çok teşekkürler

Mesajı Yazan: karahan50
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 20:04
teşekkürler öğretmenim.

Mesajı Yazan: emelgenc61
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 20:17

Sinan Hocam,emeğiniz tarifsiz… Bunun için ne kadar çok emek harcadığınızı biliyoruz… Sizi yürekten tebrik ediyorum ve alkışlıyorum…ClapClapClap

Duygularınızı da çok güzel ifade ettiniz … İnanın çok etkilendim…

Ama önemli olan bence “Değerinizi bilenlerin değeridir.” Bu değerde bahçıvanı olduğunuz bahçenizdeki çiçeklerin değeridir.Bu da bize yeter sanırım…Onların değerleri hem gerçekçi hem de saftır.

Sizi tekrar yürekten kutluyor,teşekkürlerimi sunuyorum….

Herşey gönlünüzce olsun....

-------------
Paylaşmanın asaletini,bencilliğin çirkinliğine değişmem....

Mesajı Yazan: hüaeyinçat.
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 20:56
Hocam eğitime verdiğiniz desteklerden dolayı size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. inşallah emekleriniz  boşa çıkmayacak.sağolun varolun.

-------------
http://aricilarilkogretimokulu.tr.gg/

Mesajı Yazan: kjan32
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 21:03
Güreşçilerin sonu cazgırlık derler.Ne yazık ki bu meslek vefası en az olan meslek.Çalışmalrınızı can-ı gönülden destekler, başarılar dilerim... 

Mesajı Yazan: kkavuk
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 21:21
eğer ki öğretmenlik, fedakarlık isteyen bir meslek ise, bu gerçek fedakarlıktır. eline, beynine, yüreğine sağlık sayın hocam.

Mesajı Yazan: vestan4
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 21:32
teşekkürler öğretmenim

Mesajı Yazan: barsin
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 22:01
çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. çalışmalarınızı 3 yıl önce görmüştüm ogün bugündür bekliyorum. çizgi filmlerinizi görünce çok mutlu oldum.teşekkürler sinan hocam.çalışmalarınızdan dolayı size sayfalar dolusu tebrik ve teşekkür yazsamda yine de az geldiğini düşünüyorum yani çalışmalarınızın ne kadar güzel olduğunu anlatmaya kelimeler kifayet etmiyor,sinan hocam. 

-------------
BARSİN

Mesajı Yazan: sunnymoon
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 22:08
Tebrik ederim öğretmenim, böyle bir çalışma ayakta alkışlanır bence.

Harikaa!

http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZKfox000">Harikaa!

Mesajı Yazan: ayberkimmm
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 22:52
çizgi filmlerinizi miniklerime izleteceğim ve ben de dahil ellerimiz kıpkırmızı olana dek sizi alkışlayacağız öğretmenim.emeğine, yüreğine sağlık. 

Mesajı Yazan: mehkul
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 22:57
Elinize sağlık değerli meslektaşım.

Mesajı Yazan: erkanerbas
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 23:44
Ellerine sağlık kardeşim.

-------------
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam

Mesajı Yazan: meralkul
Mesaj Tarihi: 21-Eylül-2008 Saat 23:57
tşk çok güzel olmuş eline sağlik
Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: teacherkul
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 01:16
Harika bir çaışma olmuş hocam. Bence eğitime bu tarz somut katkıları olan öğretmenleri  ödüllendirecek bir sistemin varolması gerekir. Bu,  hem ödülü alan kişi için bir motivasyon kaynağı olur ve çalışmalar yapmaya devam eder hem de diğer meslektaşlar için teşvik edici bir unsur olur.  Ama nerde... Bizim eğitim sistemimiz bardağın hep boş tarafını gören bir sistem.Misal  Siz 50 öğrenciden 45'ini okumaya geçirirsiniz 5 taneyi geçiremedin derler. Hocam sizin için verebileceğim tek ödül şu an için "teşekkürler."' Çalışmalarınızın devamında başarılar dilerim...

-------------
Eğitim_sizsiniz!!!!

Mesajı Yazan: SAFFET
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 03:10
güzel kardeşim ben açamıyom bu fılmı neden kusura bakma ama yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Mesajı Yazan: buselik
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 10:33
Sinan Hocam gönülden kutlarım...

Mesajı Yazan: stycl
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 11:41
Teşekkürler öğretmenin. Emeğinize sağlık.

Mesajı Yazan: özlems
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 14:16
teşekkür ederiz sinan öğretmenim.fedakarlık biz öğretmenlerin ruhunda var.elimizden geldiğince çiçeklerimizi büyütmeye çalışıyoruz.emeğinize ve elinize sağlık....

çok teşekkürler

Mesajı Yazan: ssaymaz
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 15:23
Smile  Sinan öğretmenim. İlk kez 1. sınıf okutan bir öğretmen olarak oldukça telaşlıyım. Ama sizin gibi paylaşımcı, başarılı kişiler bizlere de ışık oluyor. Çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyor, bizlerle paylaştığınız için ise çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızın çok güzel olduğunu diğer arkadaşlar gibi ben de bir kez daha söylemek istiyorum. Sağolun.

Mesajı Yazan: gizemce
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 16:54
Sayın Sinan öğretmenim fedakar çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
öğretmenlerin en vefalı dostları ,öğrencileridir.Onlar için çok emek veren biri olarak sizi kutlarımClap

-------------
bilgisini paylaşanlar bilgindir

Mesajı Yazan: ay-se
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 17:35
Teşekkürler. Çok başarılı bir çalışma.

Mesajı Yazan: kupakızı
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 18:16
teşekkür ederim Sinan Bey,güzel olmuş elinize sağlık...

-------------
"Sevgilim bana yağmurdan bahsetme,yağdır..."

Mesajı Yazan: adalet1d
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 18:57
Işık gibisiniz hocam....Aydınlık....güven....sevgi......dostluk....sıcaklık... Teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: sema3572
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 21:43
o güzel yüreğinize sağlık

Mesajı Yazan: yaren1
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 21:45
Paylaşımınız için çok çoooooooook teşekkürler. Emeğinize sağlık öğretmenim.

Mesajı Yazan: kurubas
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 21:51
ellerinize sağlık hocamız

Mesajı Yazan: atim
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 22:33
teşekkür bu emek için o kadar az ki...Ellerinize emeğinize gecelerinize sağlık...

Mesajı Yazan: bircany
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 22:42
Sinan bey sizi gönülden tebrik ediyor ve çok teşekkür ediyorum.

Mesajı Yazan: mikdad79
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 23:06
sinan hocam deneyimlerinizden ve çalışmalarınızdan yararlanıyoruz. yüreğinize ve ellerinize sağlık varolasın

Mesajı Yazan: necay
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 23:29

Teşşekürler hocam ben bu gün sınıfımı boyadım bazı materyaller aldım kendi kendime bu kadar harcama niye diye hayıflanmıştım ama sizin çalışmalarınız bana çok konuşma otur yerine dedirtiyor . Teşekkürler kıymetli meslektaşım.(gururla söylüyorum MESLEKTAŞIM)

Mesajı Yazan: sinanc9
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 23:41
Teşekkrüler, güzel bir çalışma olmuş.

Mesajı Yazan: ebrar16
Mesaj Tarihi: 22-Eylül-2008 Saat 23:50

çok güzel olmuş.. teşekkürler..

Mesajı Yazan: sylopi
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 01:59
ya gercekten çizgi filmi izleyince cok mutlu oldum1sınıf konusunda sayenizde gideek kendime daha cok güveniyorum.devemını bekliyoruuuuumçook teşekkürler

Mesajı Yazan: sylopi
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 02:08
gerçekten çok güzel olmuş.emeğinize saglık.devemını merakla bekliyorum.şırnak tan selamlar

Mesajı Yazan: kaan
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 09:05
Merhaba Sinan Bey
Ben bir veliyim ve yaklaşık 3 senedir sitenizden yararlanıyorum.Eğitim görsel okumalarla daha kolay. Çocuklarım daha rahat okumayı kavradılar.Şimdi biri 3'e biri de 2'ye gidiyor.Daha çok fayda göreceğime de inanıyorum.Bu çizgi film de çok güzel omuş.Bu da ana sınıfında ki kızım için.Emeğiniz için teşekkürler,saygılarımla....

Mesajı Yazan: kelebek58
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 12:35
Merhaba Sinan Hocam
Bu yeni çalışmanızdan bizleri haberdar ettiğiniz için çooooook teşekkürler...
Sizin bilgilerinizden 3 yıldır faydalanıyorum.Sizin ışığınızla bende öğrencilerime ışık tutuyorum.Bu çalışmalar gerçekten emek istiyor.Emeğinize teşekkürler.Lütfen bizleri aydınlatmaya devam edin.
Sizden ricam diğer çizgi filmleri de kullanıma açmanız.En azından 1.grup harfleri.Ben el kelimesini oluşturdum bugün.Ama sizin çalışmalarınızla da pekiştirmek istiyorum.
Saygılarımla... 

-------------
HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK....

Mesajı Yazan: erdalsoz
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 18:54

Elinize sağlık.

Mesajı Yazan: zülalcucunel
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 19:33
Değerli Sinan Öğretmenim;
verdiğininz emeğe, çabanıza, sabrınıza ve iyi niyetinize teşekkür ediyorum.
bu yıl ilk defa birinci sınıfım oldu. pek çok arkadaşımız kendi deneyimini sözlü olarak aktarmaktan veya paylaşmaktan kaçarken,
sizin böylesine bir çalışma yapmanız çok umut verici.
size çok teşekkür ediyorum.
elinize ve emeğinize sağlık

-------------
kartanesi

Mesajı Yazan: tuba öğretmen
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 20:10
çok tşkler hocam elinize sağlık

Mesajı Yazan: apranax
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 20:12
TEŞEKKÜRLER HOCAM ÇOK GÜZEL Bİ ÇALIŞMA

Mesajı Yazan: ezo43
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 21:10
ya arkadaşlar bu çizgi film nerde nerden izleyeceğim

Mesajı Yazan: pasa
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 21:37
Henüz indirme işlemine geçmedim ama tüm uğraşların, eğitime yaptığın desteğin ve bize verdiğin ilham için çok teşekkürler.Allah'a emanet ol
ellerine sağlık kardeşimClap

Mesajı Yazan: denizx
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 22:18
teşekkürler hocam ClapClap

Mesajı Yazan: ŞAFAK
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 22:30
Teşekkür ederim değerli sayın hocam.

Mesajı Yazan: 07tuna
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 22:43
  Çok teşekkürler,şahane olmuş gerçekten.Sinan amcanız sizler için hazırlamış ve size göndermiş diye özellikle belirteceğim.Ellerinize sağlık.

Mesajı Yazan: nurcanhakan
Mesaj Tarihi: 23-Eylül-2008 Saat 22:55
öğretmenim gözlerinize ve başınıza sağlık...bu güzel çalışmalar için teşekkürler...çok işimize yarıyor.hele bu kadar uğraşıp bizlerle paylaşmanız...sağolun...kolay gelsin..

-------------
nurcan

Mesajı Yazan: kasseria2
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2008 Saat 06:48
Sinan Hocam Çok güzel çalışmalar tüm çalışmalarınız için şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Ellerinize, sağlık...Clap

-------------
Her Ne Olursan Ol; Olduğunun En İyisi Ol...

Mesajı Yazan: 1977konya
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2008 Saat 03:23
Çok teşekkür ederim Sinan Hocam.Allah sizden razı olsun...

Mesajı Yazan: need
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2008 Saat 13:01
eline sağlık hocam çok güzel çalışmalar...

Mesajı Yazan: nestayber
Mesaj Tarihi: 25-Eylül-2008 Saat 20:26
Clapçok teşekkürler sinan hocam.biz artık 2.sınıf olduk ama 1.sınıfı okutan arkadaşlarım için indirdim.

Mesajı Yazan: Arss
Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2008 Saat 00:03
Dostum emeğine sağlık umarım daha nice projelere imzanı atarsın.

Mesajı Yazan: ogretmenim34
Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2008 Saat 20:39

teşekkürler sinan hocam...

Mesajı Yazan: kunteper
Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2008 Saat 22:23
Teşekkürler...................

-------------
www.mutluegitim.com

Mesajı Yazan: darberi
Mesaj Tarihi: 26-Eylül-2008 Saat 23:18
çok teşekkürler hocam allah razı olsun emeğinize sağlık.

Mesajı Yazan: sadiye
Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2008 Saat 00:43
Teşekkürler, elinize sağlık.

Mesajı Yazan: osmanoner
Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2008 Saat 19:25
çalışmalarınızda aşarılar dilerim

Mesajı Yazan: smileplease03
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2008 Saat 08:28
Emeklerin için teşekkür ediyorum
yanlış anlama ama çok komplike bir çalışma değil bu
Yine de saygı duyuyor,daha kaliteli paylaşımlarda bulunmanı bekliyorum
saygılarımla

-------------
MTOKSOY

Mesajı Yazan: aten
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2008 Saat 09:20
Çok teşekkürler emeğinize sağlık. Ben henüz öğretmen değilim bi türlü atanamadım 4 yıldır beklemedeyim ama eşim atandı :D 1. sınıf öğretmeni olarak güneydoğuda görev yapıyor çalışmalarınız mutlaka işine yarayacaktır. Host ve domain için para ödediğinizi söylemişsiniz. Domain için yardımcı olamam ama host için isterseniz ücretsiz bir alan açabilirim linux serverım var. Çalışmalarınızın karşılığı değil belki ama çorbada tuzdur :D
Talebiniz doğrultusunda siteyi taşımada da yardımcınız olurum tabi bazı şeyler güven meselesi.
Başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Mesajı Yazan: evinbaran
Mesaj Tarihi: 28-Eylül-2008 Saat 18:49
arkadaşlar merhaba filmleri nasıl izliyoruz yardımcı olursanız sevinirim

Mesajı Yazan: kemo
Mesaj Tarihi: 05-Ekim-2008 Saat 20:44
Çok Değerli Meslektaşım Sinan Bey : Size  bizim öğrencilerimizide kendi öğrencileriniz bilip hepsinin  kullanımına bu çeşit  çalışmaları  sunduğunuz için teşekkür ederim. Emeğiniz Önünde Saygıyla Eğiliyorum.Bu  vatanın  her  çoçuğu  bizim . İyi  öğrenen  her  çoçuk  karşımıza  doktor , öğretmen , asker  vs. olarak  çıkacak elbet.
Keşke bizlerde  becerebilsek de  bu çalışmalar  çeşitlense.

Mesajı Yazan: alba
Mesaj Tarihi: 05-Ekim-2008 Saat 21:43
Clap çok teşekkürler

Mesajı Yazan: xdark
Mesaj Tarihi: 06-Ekim-2008 Saat 14:57
paylaşım için teşekkürler hocam

Mesajı Yazan: nur__hat
Mesaj Tarihi: 06-Ekim-2008 Saat 20:46
emekleriniz için teşekkür ediyorum. işime yaradı. çalışmalarınızın devamını diliyorum...

-------------
NuR

Mesajı Yazan: nurten1
Mesaj Tarihi: 07-Ekim-2008 Saat 02:31

Değerli Sinan öğretmenim çalışmanız çok güzel. Ellerinize sağlık. Ben 1. sınıf okutmuyorum ama köyde okutan arkadaşıma verdim. Öğrencileri ve kendisi adına teşekkür etmemi istedi.Teşekkürler.

Mesajı Yazan: sserdall
Mesaj Tarihi: 07-Ekim-2008 Saat 18:36
syn öğretmenim emeğinize sağlık teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: kupakızı
Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2008 Saat 21:46
Merhaba,öncelikle çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür etmek istiyorum.Gerçekten çok beğenerek ve hergün merakla sitenize giriyorum.Ses temelli okuma yazma çalışmasını ilk defa yapıyorum ve inanın 16. yılımı çalışmama rağmen çok heyecanlıyım...Çizgi filmlerinizi indiriyorum,öğrencilerime izleteceğim...tekrar teşekkürler

-------------
"Sevgilim bana yağmurdan bahsetme,yağdır..."

Mesajı Yazan: zeynoosnff
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2008 Saat 11:12

kendim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim . emeğinize sağlık hocam . saygılarımla...

-------------
vazgeçme

Mesajı Yazan: basak1
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2008 Saat 21:05
Smile
teşekkür ederim sizler gibi öğretmenler olduğunu bilmek çok güzel Clap

Mesajı Yazan: obilgic
Mesaj Tarihi: 11-Ekim-2008 Saat 23:10
Çalışmalarınız için teşekkürler Sinan Hocam! Serzenişinizde çok haklı olduğunuzu ve sizi çok iyi anladığımı söylemek istedim. Bu emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanızı, ilgili mercilerden destek görerek yeni çalışmalar için daha da yüreklendirilmenizi canı gönülden dilerdim. İnanın, ne yazık ki pek çok meslektaşımız sizin yaşadığınız zorlukları yaşıyor. Emeklerinizin karşılığını manevi olarak kat be kat aldığınızı bilmenizi isterim. Onlarca meslektaşına destek olduğunu bilmek ve bu vesile ile onların sınıflarında yüzlerce, hatta binlerce minik dünyaya ulaştığını bilmek dahi bu mesleği sizin gibi yüreği ile yapan öğretmenlere yetiyor olsa gerek...  Tekrar teşekkürler!...

Mesajı Yazan: bturk
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2008 Saat 11:33
Işık gibisiniz hocam, eline emeğine sağlık

Mesajı Yazan: awva
Mesaj Tarihi: 30-Ekim-2008 Saat 07:22

ellerinize saglık çok güzel olmuşSmile

Mesajı Yazan: acemi_öğretmen
Mesaj Tarihi: 02-Kasim-2008 Saat 22:24
sitenizde de acemi olmam ile alakalı olsa gerek ama ben e sesi ile ilgili çizgi filminizi izleyemedim:(ne yapabilirim?

Mesajı Yazan: ByOttomans
Mesaj Tarihi: 18-Aralik-2008 Saat 19:26
sevgili hocam gerçekten bu konuya ço emeğin geçmiş eline sağlık...

TEXAS SUPPORTERS CLUP

Mesajı Yazan: NURAN KAYA
Mesaj Tarihi: 04-Mart-2009 Saat 08:37

Degerli ö?retmenim

Ben dosyalary açamyyorum. Problem bendemy acabaSmile

Mesaj Tarihi: 04-Mart-2009 Saat 08:48
Sevgili Hocam Kl Kodec dosyanyz yoksa dosyalary göremezsiniz. Lütfen google Kl codec yazyp bunu indirip kurun sonra direk  videolar çaly?acaktyr. Saygylarymla..

-------------
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...

Mesajı Yazan: carneet
Mesaj Tarihi: 03-Temmuz-2009 Saat 14:45
Hocam öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum.bu yıl 1.sınıfları okutacağım.bundan 4 yıl önce yine dogunun cok ucra bir köşesinde1.sınıfları okutmustum ama az cok bilirsiniz oralarda ders arac-gerec temini cok zordur ve bunun sıkıntısını inanın cok yasadım.Ancak şimdi daha farklı durumdayım sınıfımda bilgisaydan projeksiyona, internete kadar tüm arac gerecler mevcut ve özellikle 1.sınıf okuma-yazma öğretiminde görselliğin ve ilgi çekiciliğin cocukların öğrenmesindeki etkisini hepimiz biliyoruz.Bu amacla internet üzerinden arastırma yaparken sitenizle karsılastım ve hemen üye oldum. çalışmalarınızı cok beğendim tekrardan emekleriniz için teşekkür ediyorum..
  Bu arada Çizgi filme okuma-yazma öğreniyorum videolarınızı açamıyorum sanırım sorun benim bilgisayarda ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler..

Mesaj Tarihi: 03-Temmuz-2009 Saat 19:01
Sevgili öğretmenim videoaları göremiyorsanız lütfen google ye kt codec yazıp inidirn ve kurun. Saygılarımla..

-------------

Mesajı Yazan: gulbozmen
Mesaj Tarihi: 16-Temmuz-2009 Saat 21:38
Hocam ellerinize sağlık, çalışmalarınız çok güzel olmuş. Bu güzel çalışmaları paylaşıma açtığınız için size teşekkür ediyorum.

Mesajı Yazan: orkideliyavuz
Mesaj Tarihi: 23-Temmuz-2009 Saat 21:24
e, l, a, t, i, ve n seslerine ait çizgi filmlerinizi indirdim, izledim. Çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. m, r, o seslerine ait çizgi film dosyalarını indiremedim. Bakabilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.

Mesajı Yazan: anayurt
Mesaj Tarihi: 24-Temmuz-2009 Saat 00:35
Orjinalini yazan: sinanuzun

Sevgili öğretmenim videoaları göremiyorsanız lütfen google ye kt codec yazıp inidirn ve kurun. Saygılarımla..

Mesajı Yazan: filsoy
Mesaj Tarihi: 18-Agustos-2009 Saat 16:34
Emeğinize sağlık.Gerçekten emek verilmiş çalışmalar Clap Bu sene çok faydalanacağım hakkınızı helal edin.Teşekkürler

Mesajı Yazan: 61509
Mesaj Tarihi: 27-Agustos-2009 Saat 21:22
bu sene 1.sınıfları okutacağım.  Biraz heyecanlıyım. Etkinliklerinizi çok beğendim ve kesinlikle faydalanacağım. Emeğinize sağlık.Smile

-------------
61509

Mesajı Yazan: afet
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2009 Saat 01:02
sinan öğretmenim her şey için tşk. emeğinize ve yüreğinize  sağlık.antalyadan slmlar

Mesajı Yazan: vilda
Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2009 Saat 00:49

bu yıl birinci sınıfı okutmuyorum ama birinci sınıfı okutacak arkadaşlarıma gösterdim sitenizi.İnanın birinci sınıf korkusunu atlattılar sitenizle tanışınca.Yürekten teşekkür ediyorum size.Amirlerden hiçbir şey beklemeyin lütfen.siz tüm bu çalışmaları çocuklarımız,geleceğimiz ve ülkemiz için yapıyorsunuz.Bugün seminer konusu sunuldu ve eski bir öğrencim geldi.Gazi Ün.müzik öğretmenliğini bitirmiş, bu yıl atama bekliyormuş.Boyu boyumu geçmiş ve omzunda sevinçten ağladım.Bundan daha güzel bir an olabilir mi.işte o zaman dünyanın en güzel mesleğini yaptığınızı bir kez daha anlıyorsunuz.Maddi yada manevi hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük mutluluk.Bütün kırgınlıklar,kızgınlıklar,olumsuzlukların silindiği an.tüm çalışmalarınızın tek gerçek karşılığı bu oluyor inanın.İYİ Kİ VARSINIZ ÖĞRETMENİM

Mesaj Tarihi: 10-Eylül-2009 Saat 01:12
Bu güzel cümleler için teşekkür ederim öğretmenim . Bize bu yetiyor zaten.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info