Konu: Sitemizden Okuma Yazma Öğretimindeki Katkısı Nedir Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2009 Saat 18:39
Sevgili Dostlar sitemiz olarak okuma yazma öğretimi konusunda sizlere bu yıl içerisinde ne kadar yardımcı olduk bunu mesajlarınızla okumak isteriz. Saygılarımla
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Sayın Sinan UZUN. Öncelikle yaptığınız işin bir amme hizmeti değerinde olduğunu belirtmek ve bu mukaddes çabanız için sizi kutlamak isterim. Mail adreslerimize gönderdiğiniz tanıtım dökümanları sayesinde çok rahat ve kaliteli bir eğitim yılı geçirdiğimi belirtmek isterim. Hele de benim gibi bir köy öğretmeni için siz çöldeki bir vahasınız. İyi ki varsınız. Çalışmalarınızda başarılar
Yüreğinizin büyüklüğü bizleride içerisine aldı. Ne kadar teşekkür etsem azdır öğretmenim. Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım verdiğiniz emeğin kaşılığını dlu dlu alırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Asla birilerinin umudunu kırma belki sahip oldukları tek şey odur.
Sizin sitenizden ve buradaki dökümanlardan öğrencilerim okumaya geçene kadar faydalandım.Sayenizde öğrencilerime güzel ödevler verdim.ALLAH razı olsun .
Bende bir köy öğretmeniyim.Sitenizin oldukça yardımı dokunuyor bana.Keşke herkes karşılıksız payaşımlarda bulunsa sizler gibi.Faydalı bilgilerinizin sürekliliğini diliyorum.Teşekkürler...
sayın uzun oncelıkle cok tesekkurler emegınınz ıcın gercekten sıtenız cok gguzel ıhtıyaclarımıza karsıık veren bır sıte.ben seneye 1.sınıf alıcagım ama bu senekı calısmalarınınzı bulabılırmıyım dıye uzuluyorum cok hos calısmalarının z var
acaba seneye aynı calısmalar olur mu sıtemızde.cewaplarsanız sewınırım.sıtenız tabıkı okuma yazmaya etkılıdır.coook tesekkurler.cocuklar ve bızden sonsuz tesekkurler.ama emegınınz kuru bı tesekkurle odenemez bılınınz.
2008 2009 eğitim öğretim yılında birleştirilmiş sınıf okuttum . sizin planlı ilerleyişinizle çok rahat bir şekilde okuma yazmaya hemde müstakil sınıflarla aynı anda geçtik. teşekkür eder başarılarınızı dileriz.
BU SİTEYİ HAZIRLADIĞINIZ İÇİN SİZE CAN-U GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM.GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÇOK YARARLI OLDU BU SİTE. ÖZELLİKLE HARF ÇİZGİ FİLMLERİ ÇOK GÜZELDİ. ÇOCUKLARIN AKLINDA KALICI OLDU. HARFLERİN AKILDA KALMASINI SAĞLADI. TABİ DİĞER DÖKÜMANLARDA GÜZELDİ.
YALNIZ BİR ELEŞTİRİM OLACAK. BAZI LİNKLERİ İNDİREMİYORDUK. RAPİDSHARE DENİLEN BİRŞEYLER AÇILIYOR VE HATA VERİYORDU. ARTIK BİZDEN Mİ KAYNAKLANIYOR BİLEMİYORUM. AMA BU DÖKÜMANLARDA DİREK OLARAK İNDİRİLSE DAHA GÜZEL OLACAK.
Bütün çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ellerinize ve düşüncelerinize sağlık. Bizlere iyi bir yol gösterici oldu çalışmalarınız. Çok sağolun.
Bu yıl üçüncü sınıf olduğum için okuma yazmayla ilgili çalışmalarınızı inceleyemedim.Ancak üçüncü sınıfla ilgili doyalardan çok yararlandım.Özellikle birinci dönem birçok çalışma kağıdını kullandım.Yönetici ve katılımcılara çok teşekkür ederim.
Sayın Sinan bey değerli emekleriniz için sizi içtenlikle kutluyorum...örnek insansınız bu noktada ....Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum....Saygılarımla Fakir
Sinan Hocam, ne demek eğitim öğretime katkısı. Çok teşekkür ederim. Ellerine, emeğine sağlık. Çok yararlandım. Allah sağlık versin de çalışmaların daha da geliştirerek devam edesin. Durmak yok. Çalışmalarını daha da geliştirerek devam etmesini bekliyorum. Allah yardımcın olsun.
sinan hocam bence çok fazla katkısı oluyor tüm zümrelerimizle farkli fikirleri paylaşabiliyoruz ben bu dönem fazla giremiyorum teknik donanımla ilgili sorunlardan dolayı ama bundan sonra daha fazla fayfalanacağıma inanıyorum.
3. yıldır 1. sınıfı okutuyorum. Gerek sizin gerekse forumda paylaşımda bulunan arkadaşların çalışmalarından yararlandım. Başta siz olmak üzere emeği geçen tüm meslektalarıma şükranlarımı sunuyorum.
Durduğunuz çizgiyi bozmadan yolunuza devam edeceğinizi umuyorum.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
BU SENE YENİ PROGRAMDA İLK DEFA ÇALLIŞTIM. SİZLERDEN ALDIĞIM YARDIMLARIN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM. BUNUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BUNDAN SONRA DA ÇALIŞMARINIZI BEKLERİM. BENZER ÇALIŞMALARI ÜST SINIFLARDA DA OLACAK MI MERAK EDİYORUM. TEŞEKKÜRLER
Sinan hocam emeklerinize sağlık. Okuma yazma dökümanlarınızı öğrencilerimde kullandım. Hatta açtığım okuma yazma kursunda velilerime bile kullandım. Sizi bu konuda kutlarım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Eğitim dünyasına yeni katıldım.Benim için ne gerekiyor,hangi çalışmaları yapmalıyım.... bir sürü sorularım vardı ve kararsızlıklarım taaki size tesadüfen ulaşana kadar. Ama şimdi o sorunlarım yok çünkü siz varsınız emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
Başta çok iyi gidiyordu sonra sınıfımın özel durumları vb. sebebiyle siteye girmeye vakit bile bulamaz oldum. Beni en çok üzen ise teknolojik yetersizliğim bir sürü meteryal üretiyorum ama kimseyle paylaşamıyorum, bu yıl harflerden bi resimler yaptık gören çok beğeniyor hatta sırf bunun için animasyon kursu bile aldım ama nafile kızım büyüyünce inş
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma