Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sitemizden Okuma Yazma Öğretimindeki Katkısı Nedir

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Harf Çizgi Filmleri
Forum Adı: Çizgi Filmlerle Okuma Yazma Öğretimi
Forum Tanımlaması: İşte Çizgi Filmlerimiz
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=3607
Tarih: 04-Mayis-2025 Saat 15:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: Sitemizden Okuma Yazma Öğretimindeki Katkısı Nedir
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: Sitemizden Okuma Yazma Öğretimindeki Katkısı Nedir
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 18:39
Sevgili Dostlar sitemiz olarak okuma yazma öğretimi konusunda sizlere bu yıl içerisinde ne kadar yardımcı olduk bunu mesajlarınızla okumak isteriz. Saygılarımla

-------------
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: maya
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 18:55
çokkkk:)

Mesajı Yazan: piyon23
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 19:17
Sayın Sinan UZUN. Öncelikle yaptığınız işin bir amme hizmeti değerinde olduğunu belirtmek ve bu mukaddes çabanız için sizi kutlamak isterim. Mail adreslerimize gönderdiğiniz tanıtım dökümanları sayesinde çok rahat ve kaliteli bir eğitim yılı geçirdiğimi belirtmek isterim. Hele de benim gibi bir köy öğretmeni için siz çöldeki bir vahasınız. İyi ki varsınız. Çalışmalarınızda başarılarClap

Mesajı Yazan: sahilli
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 19:22
   EMEK HARCAMIŞ KULLANIMA AÇMIŞSIN, BUNDAN  GÜZEL BİR ŞEY Mİ OLUR? SAĞOL. EMEĞİNE  VE YÜREĞİNE SAĞLIK.

Mesajı Yazan: mardin47
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 19:33
Yüreğinizin büyüklüğü bizleride içerisine aldı. Ne kadar teşekkür etsem azdır öğretmenim. Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım verdiğiniz emeğin kaşılığını dlu dlu alırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

-------------
Asla birilerinin umudunu kırma belki sahip oldukları tek şey odur.

Mesajı Yazan: dilara2000
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 19:55
Sizin sitenizden ve buradaki dökümanlardan öğrencilerim okumaya geçene kadar faydalandım.Sayenizde öğrencilerime güzel ödevler verdim.ALLAH razı olsun .

Mesajı Yazan: eaylin
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:04
ben çoook yararlandım.teşekkür ederim.elinize emeğinize sağlık Clap

Mesajı Yazan: mehmetaydemirim
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:09
çok faydalı oldu sinancım...Dahada faydalı olmaya devamö edecek

-------------

Mesajı Yazan: akalın63
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:22
ben çok yararlandım,gerçekten çok güzel çalışmalar, ellerinize sağlıkClap

Mesajı Yazan: agent
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:34
teşekkür ederiz her şey için çok güzel site,,emeği geçen herkese teşekkürler

-------------
agent

Mesajı Yazan: emelgenc61
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:38
Eminim herkes çok faydalanmıştır...Bana daha kısmet olmadı.....Wink

-------------
Paylaşmanın asaletini,bencilliğin çirkinliğine değişmem....

Mesajı Yazan: ordulu
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:43

Ordu Merkezde ve büyük bir okulda olmama rağmen verileinizden yararlandım.
     Teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: mevra
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:45

Bende bir köy öğretmeniyim.Sitenizin oldukça yardımı dokunuyor bana.Keşke herkes karşılıksız payaşımlarda bulunsa sizler gibi.Faydalı bilgilerinizin sürekliliğini diliyorum.Teşekkürler...Smile

Mesajı Yazan: ceperliokuılu
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 20:49
çabalarınızdan dolayı size çok teşekkür eder başarınızın devamını dilerim.

Mesajı Yazan: Kazim aksoy
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:06
Sinan hocam sizden çok yararlandım.Teşekkür ederim.Benim işim henüz bitmedi çooooook daha işim var.Başarılar.Mansiyon senin olsun.

Mesajı Yazan: aydin555
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:08
Sitenizin eğitim ve öğretime çok şeyler kazandırdığı kanatindeyim çok teşekkür ederim

Mesajı Yazan: berke69
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:10
teşekkür ederim,oğluma faydası çok oldu.İleriki yılda öğrencilerimede faydası olur umarım.

Mesajı Yazan: kanka1039
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:25
bir öğretmen adayı olarak çok faydanız oldu hocam allah razı olsun

Mesajı Yazan: hatice21
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:43
sayın uzun oncelıkle cok tesekkurler emegınınz ıcın gercekten sıtenız cok gguzel ıhtıyaclarımıza karsıık veren bır sıte.ben seneye 1.sınıf alıcagım ama bu senekı calısmalarınınzı bulabılırmıyım dıye uzuluyorum cok hos calısmalarının z var
 acaba seneye aynı calısmalar olur mu sıtemızde.cewaplarsanız sewınırım.sıtenız tabıkı okuma yazmaya etkılıdır.coook tesekkurler.cocuklar ve bızden sonsuz tesekkurler.ama emegınınz kuru bı tesekkurle odenemez bılınınz.

-------------

Mesajı Yazan: nesimem
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 21:48
değişik düşünceler her zaman ufkumuzu açıyor.teşekkürler

Mesajı Yazan: falmina
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 22:06
2008 2009 eğitim öğretim yılında  birleştirilmiş sınıf okuttum . sizin planlı ilerleyişinizle çok rahat bir şekilde okuma yazmaya hemde müstakil sınıflarla aynı anda geçtik. teşekkür eder başarılarınızı dileriz.Smile

Mesajı Yazan: Abdullahbirisi
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 22:34

BU SİTEYİ HAZIRLADIĞINIZ İÇİN SİZE CAN-U GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM.GERÇEKTEN BENİM İÇİN ÇOK YARARLI OLDU BU SİTE. ÖZELLİKLE HARF ÇİZGİ FİLMLERİ ÇOK GÜZELDİ. ÇOCUKLARIN AKLINDA KALICI OLDU. HARFLERİN AKILDA KALMASINI SAĞLADI. TABİ DİĞER DÖKÜMANLARDA GÜZELDİ.

YALNIZ BİR ELEŞTİRİM OLACAK. BAZI LİNKLERİ İNDİREMİYORDUK. RAPİDSHARE DENİLEN BİRŞEYLER AÇILIYOR VE HATA VERİYORDU. ARTIK BİZDEN Mİ KAYNAKLANIYOR BİLEMİYORUM. AMA BU DÖKÜMANLARDA DİREK OLARAK İNDİRİLSE DAHA GÜZEL OLACAK.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...Smile

-------------
abdullahbirisi

Mesajı Yazan: hatice21
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 22:39
eewt ındırılmıyor ılgılınılırse hos olur

-------------

Mesajı Yazan: f.yazıcı
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 22:40

Emeğinizden dolayı çok teşekkür eder başarıların devamını dilerdim.

-------------
fyazıcı

Mesajı Yazan: cebrail
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 22:44
ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK İŞİMİZE YARADI,OKUMA YAZMA İLE İLGİLİ DÖKÜMANLAR.ClapClapClap

Mesajı Yazan: mutlusuruc
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 22:49
İlk okuma yazma öğretimindeki katkınız kesinlikle inkar edilemez.Elleriniz dert görmesin Hocam.Allah razı olsun.Teşekkür ediyorum

-------------
UMUDUN BİTTİĞİ YERDE ÖLÜM VARDIR...

Mesajı Yazan: s-yildiz
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 23:07
sağolun çok kaliteli bir site 1.sınıfı okuturken çok faydalandım devam etmesi taraftarıyım.emeğinize teşekkürler..

Mesajı Yazan: feray06
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 23:33

Teşekkürler sayın hocam.Çalışmalarınızdan çok yararlandık.Siteyi arkadaşlara da önerdim.Haberi olmayan kalmasın diye.Saygılar.

Mesajı Yazan: osman7191
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 23:34
Bütün çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ellerinize ve düşüncelerinize sağlık. Bizlere iyi bir yol gösterici oldu çalışmalarınız. Çok sağolun.

Mesajı Yazan: memory
Mesaj Tarihi: 13-Nisan-2009 Saat 23:43
Bu yıl üçüncü sınıf olduğum için okuma yazmayla ilgili çalışmalarınızı inceleyemedim.Ancak üçüncü sınıfla ilgili doyalardan çok yararlandım.Özellikle birinci dönem birçok çalışma kağıdını kullandım.Yönetici ve katılımcılara çok teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: gürsel
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 00:14
Çok çok yararlandık. Emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Mesajı Yazan: tosurtu
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 01:49

Sayın Sinan bey değerli emekleriniz için sizi içtenlikle kutluyorum...örnek insansınız bu noktada ....Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum....Saygılarımla Fakir

Mesajı Yazan: zelisarda
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 09:31
beğenerek takip ettiğim bir site burası
oğlum içinde çok faydalı olduğunu düşünüyorum
başarılarınızın devamını dilerim
teşekkürler

Mesajı Yazan: BURSA66
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 10:21

Sinan Hocam, ne demek eğitim öğretime katkısı. Çok teşekkür ederim. Ellerine, emeğine sağlık. Çok yararlandım. Allah sağlık versin de çalışmaların daha da geliştirerek devam edesin. Durmak yok. Çalışmalarını daha da geliştirerek devam etmesini bekliyorum. Allah yardımcın olsun.

Mesajı Yazan: 1fsınıfı
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 14:04
sinan hocam bence çok fazla katkısı oluyor tüm zümrelerimizle farkli fikirleri paylaşabiliyoruz ben bu dönem fazla giremiyorum teknik donanımla ilgili sorunlardan dolayı ama bundan sonra daha fazla fayfalanacağıma inanıyorum.

Mesajı Yazan: gülşen37
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 14:22
emeğinize ve ellerinize sağlıkStarStarStar

-------------
gülşen

Mesajı Yazan: erkanerbas
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 17:48
3. yıldır 1. sınıfı okutuyorum. Gerek sizin gerekse forumda paylaşımda bulunan arkadaşların çalışmalarından  yararlandım. Başta siz olmak üzere emeği geçen tüm meslektalarıma şükranlarımı sunuyorum.

Durduğunuz çizgiyi bozmadan yolunuza devam edeceğinizi umuyorum.

-------------
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam

Mesajı Yazan: yason
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 20:05
teşekkürler

Mesajı Yazan: kaligula
Mesaj Tarihi: 14-Nisan-2009 Saat 20:21
paylaşımlar için teşekkürler , çok faydalı...

Mesajı Yazan: endaze
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 00:31
BU SENE YENİ PROGRAMDA İLK DEFA ÇALLIŞTIM. SİZLERDEN ALDIĞIM YARDIMLARIN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM. BUNUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. BUNDAN SONRA DA ÇALIŞMARINIZI BEKLERİM. BENZER ÇALIŞMALARI ÜST SINIFLARDA DA OLACAK MI MERAK EDİYORUM. TEŞEKKÜRLER

Mesajı Yazan: eryagmur
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 10:56
HOCAM,

SİTENİZDEKİ DÖKÜMANLAR SAYESİNDE KIZIMA OKUMA YAZMA ÖĞRETMEK ÇOK DAHA KOLAY OLDU.

TŞK

E.ERDOĞAN

Mesajı Yazan: nurten1
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 16:45

Sinan hocam emeklerinize sağlık. Okuma yazma dökümanlarınızı öğrencilerimde kullandım. Hatta açtığım okuma yazma kursunda velilerime bile kullandım. Sizi bu konuda kutlarım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Mesajı Yazan: söhret
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 23:32

Eğitim dünyasına yeni katıldım.Benim için ne gerekiyor,hangi çalışmaları yapmalıyım.... bir sürü sorularım vardı ve kararsızlıklarım taaki size tesadüfen ulaşana kadar. Ama şimdi o sorunlarım yok çünkü siz varsınız emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar. 

-------------
zorask

Mesajı Yazan: msungur
Mesaj Tarihi: 15-Nisan-2009 Saat 23:49
Yaptığınız iş çok anlamlı ve faydalı.Sitenizden çok faydalandım.Emeğiniz için size ve arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum.

-------------
msungur

Mesajı Yazan: gökbayrak
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2009 Saat 00:05
Başta çok iyi gidiyordu sonra sınıfımın özel durumları vb. sebebiyle siteye girmeye vakit bile bulamaz oldum. Beni en çok üzen ise teknolojik yetersizliğim bir sürü meteryal üretiyorum ama kimseyle paylaşamıyorum, bu yıl harflerden bi resimler yaptık gören çok beğeniyor hatta sırf bunun için animasyon kursu bile aldım ama nafile kızım büyüyünce inş

-------------
"Ahmaka verilecek en güzel cevap susmaktır."

Mesajı Yazan: need
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2009 Saat 19:35
teşekkürler. özellikle çizgi filmler için ve daha birçok etkinlik için.

Mesajı Yazan: *filoz*
Mesaj Tarihi: 16-Nisan-2009 Saat 21:30
                 Bundan 5 yıl önce de 1.sınıf okuttum.Fakat bu yıl çok daha bilinçli olduğumu hissediyorum.Bunda en büyük etken tabiki bu gruba üyeliğim.Etkinliklere kolayca ulaşabiliyorum,fikir alış-verişinde bulunuyorum ve en önemlisi neler yapmam gerektiğine karar verebiliyorum.Herşey için teşekkürler...

Mesajı Yazan: elçi
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2009 Saat 19:21
sitenizden çok yararlandık.Bize çok kolaylıklar sağladı.Bu olanağı sağladığın için teşekkürlerimi bir borç bilirim.Başarılarının daim olması dileğiyle............Clap

Mesajı Yazan: selmae
Mesaj Tarihi: 19-Nisan-2009 Saat 22:07

sinan bey ben yedi yıllık öğretmenim ama ilk defa 1.sınıf okutuyorum. sizin bilgilerinizden fazlasıyla faydalandım. çok teşekkürlerStar

Mesajı Yazan: Fatma-tü Zehra
Mesaj Tarihi: 23-Nisan-2009 Saat 16:26

ben sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim daha eğitime-öğretime başlamadan bu sitiden yararlandım. Daha ileriki yıllarda da kesinlikle yararlanacağım  Sinan Uzun'a ve bu sitede hakkı geçen herkese teşekkürler.

-------------
ftm

Mesajı Yazan: k.keskin86
Mesaj Tarihi: 16-Haziran-2009 Saat 00:10

eğitim fakültesi 3.sınıf öğrencisiyım. ilkokuma ve yazma öğretimi dersinde çok faydasını gördüm sitenin. inşallah  site daha da gelişir ve yayın hayatı sekteye uğramaz.

emeği geçen herkese teşekkürler.

-------------
eğitim,genç beyinlerde ilgi uyandırmaktır.

Mesajı Yazan: carpediem
Mesaj Tarihi: 19-Haziran-2009 Saat 00:42

Bu siteden her konuda yardım aldım. Bu site sayesinde çok güzel bir okuma bayramı yaptım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Mesajı Yazan: kupakızı
Mesaj Tarihi: 19-Haziran-2009 Saat 16:01
Bu yıl bu ilk defa yeni sistemle 1. sınıfı okuttum ve başlarda o kadar endişeliydim ki her akşam siteye girip yazılanları okudukça güvenim arttı endişelerim yok oldu ve gerçekten çok yararlandım binlerce teşekkürler emeği geçen paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara...iyi ki varsınız...

-------------
"Sevgilim bana yağmurdan bahsetme,yağdır..."

Mesajı Yazan: zakyil
Mesaj Tarihi: 11-Agustos-2010 Saat 21:27
Sinan Bey,

Ben ogretmen degilim ama yurt disinda cocuklarimiza Turkce ogretmek uzere benim gibi gonullu arkadaslarla surdurdugumuz bir Turk Okulumuz var.
Sizin ve diger arkadaslarin hazirladigi kaynaklar bizim icin cok faydali oluyor.

Emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum.
Sevgiler,

Mesajı Yazan: anilbugra
Mesaj Tarihi: 27-Eylül-2011 Saat 20:30

Bu yıl kulllanacağım ve de faydalı olacağına inanıyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info