bu arada arkadaşlar,okulda geri kalan sınıflardan biri de benim. çarpma bölme beraber gidiyoruz. cuma günü çatlak kovaya geçtik,matemetik te problemler çözüyoruz. türkçede cümlenin özelliklerini işledik.
hocam sız geri değilsiniz ki çarpmaya biz daha yeni geçtik....
Bugün okulda H. Bilgisi "Ben Böyleyim" konusunu çaly?tyk, Türkçe dersi 3. tema bitti Sa?lyk ve Çevre temasyna ba?layaca?yz, Matematik dersinde 10 ve 100 ile kolay çarpmalary yaptyk.
Hayat bilgisinde "Beni Oldu?um Gibi Kabul Et" konusunu bitirdik...Türkçe dersinde Çatlak Kova nyn etkinliklerini bitirdik.Çarpma i?lemlerine devam ediyoruz...Son ders beden e?itimi yaptyk ve performans notlaryny verdim....
hayat bilgisi dersine Foto?raflar Türkçe dersinde Aylar okuma parçasyndayym çarpma i?lemine yeni geçtim biraz yava? gidiyorum ama synyf seviyesinide dü?ünmem gerekli..Konular peki?meden geçmiyorum ...
hayat bilgisinde o da çocuktu,türkçede ise mektup parçasındayım.matematikte eksilen sayılara geçtim.geri mi kaldım bilmiyorum.meb kitaplarını okutuyoruz.
Tüm arkadaşlara 2. dönemde başarılar dilerim. matematik dersinde zihinden toplama işlemi , türkçede tasarruf ne güzeldir metnine giriş yaptık. hayat bilgisinde ise tatil hk. sohbetin ardından herkesi sevelim konusunu işledik.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma