Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Üçüncü Sınıflar İçin Materyaller
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Sınıflar İçin Materyal Paylaşımı | Üçüncü Sınıflar İçin Materyaller
Mesaj icon Konu: 2008-2009 3.SINIF GÜNLÜĞÜMÜZ Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   5 Sonraki >>
Yazar Mesaj
sas1980
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 60

Aldigi Alkis: 11
%18
Alıntı sas1980 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2008 Saat 19:54
hayat bilgisinden güzel konuş iyi dinle konusuna başladık,türkçe dersinde trafik parçasını okuduk...kelime çalışması yaptık. tüm derslerde dinleme ve konuşma konusuna vurgu yaptık. eş anlamlı kelimelere örnekler verip cümle iiçinde kullandık. malesef hecelemeden okuyan ve düzgün cümleler kuran 7 öğrencim var. 19 tanesi ya heceliyor,ya devamlı dönüşler yapıyor..bol bol okuma  ve dikte yapıyoruz.
IP  Tesekkur Et
mudo
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 211

Aldigi Alkis: 31
%14
Alıntı mudo Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2008 Saat 22:58
hayat bilgisinden öfkene hakim ol işledik.türkçe trafik konusu bu haftaki konum.matematikten büyük küçük tek çift örnekleri işledim.
IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 32

Aldigi Alkis: 17
%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2008 Saat 23:12

Sevgili arkadaşlar, ben de aranıza katıldım.

Ben bugün hayat bilgisi dersinde basamakları nasıl çıkarım? konusuna giriş yaptım. matematik dersinde ise 6 ve 7 şer ritmik sayma yaptırdım.Türkçe dersinde trafik konusu Hayat bilgisi kitabındaki trafik konusunda vermeyi düşündüğümden ben bu hafta sevinç çığlıkları metnini işledim. Yama becerileri kısmına kadar geldim. yarında görsel sunumlarını yaptıracağım.
yanlız arkadaşlar ben türkçe kılavuz kitabından hiç memnun değilim çok fazla etkinlik var çocukların hepsini konuşturamıyorum. hızlı hızlı geçmek zorunda kalıyorum daha ne okuma ne de yazı çalışması yaptırabildim. siz nasıl başarıyorsunuz?

IP  Tesekkur Et
sadik_tuna
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 4

Aldigi Alkis: 23
%100
Alıntı sadik_tuna Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2008 Saat 00:12
sayın öğretmenim,
matematiğin temelinde doğal sayılar ve doğal sayılarda ise basamakları kavramak hayati önem taşır. basamak değerlerini öğretirken ezbere söylemler yerine basamak adı ve basamaklarda bulunan rakam kadar birlik, onluk, yüzlük... olduğunu vurgularsanız ve basamaktaki rakam kadar basamak adı saydırarak basamak değeri hesaplatırsanız başarılı olacağınıza inanıyorım. örnekleyecek olursak: birler basamağı birliklerden oluşur. birler basamağında 5 rakamı olan bir sayının basamak değerini bulmak için birliklerden oluştuğu için 5 tane birlik sayarız; onlar basamağında bulunan 7 rakamanın basamak değerini bulmak için onluklardan oluştuğu için 7 tane onluk yani onar onar sayarız, yüzler basamağındaki 3 ün basamak değerini bulmak için yüzlüklerden oluştuğu için 100'er 100'er 3 tane sayarız. öğrencileriniz bunları kavramışsa basamak değeri sorununuz olmayacaktır. başarılar dilerim

Düzenleyen sadik_tuna - 26-Eylül-2008 Saat 00:14
IP  Tesekkur Et
sadik_tuna
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 4

%100
Alıntı sadik_tuna Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2008 Saat 00:18
Orjinalini yazan: ozak

arkadaşlar etkinlikleri nasıl işliyorsunuz. basmak değerlerini öğretirken çok zorlandım ve kavratamadım.
 kullandığınız bir yöntem var mı?
 ben sayının okunuşu basamak değerini veriyor dedim ama onunda faydasını görmedim o almayanlarda.
  sayı 426 söylerken basamak değerlei ile söylüyoruz. 400 20 6 diye bununda bir etkisi olmadı.
  çok çaresiz kaldığımı düşünüyorum.

sayın öğretmenim,
matematiğin temelinde doğal sayılar ve doğal sayılarda ise basamakları kavramak hayati önem taşır. basamak değerlerini öğretirken ezbere söylemler yerine basamak adı ve basamaklarda bulunan rakam kadar birlik, onluk, yüzlük... olduğunu vurgularsanız ve basamaktaki rakam kadar basamak adı saydırarak basamak değeri hesaplatırsanız başarılı olacağınıza inanıyorım. örnekleyecek olursak: birler basamağı birliklerden oluşur. birler basamağında 5 rakamı olan bir sayının basamak değerini bulmak için birliklerden oluştuğu için 5 tane birlik sayarız; onlar basamağında bulunan 7 rakamanın basamak değerini bulmak için onluklardan oluştuğu için 7 tane onluk yani onar onar sayarız, yüzler basamağındaki 3 ün basamak değerini bulmak için yüzlüklerden oluştuğu için 100'er 100'er 3 tane sayarız. öğrencileriniz bunları kavramışsa basamak değeri sorununuz olmayacaktır. başarılar dilerim
IP  Tesekkur Et
1fsınıfı
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 409

Aldigi Alkis: 1280
%100
Alıntı 1fsınıfı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2008 Saat 02:07
Ben bugün hayat bilgisi dersinde basamakları nasıl çıkarım? etkinliğini yaptık. Matematik dersinde örüntüleri işledik. Yapılan örüntü örneklerini panoya astık. Takviye etüt dersinde romen rakamlarına bir göz attık. Türkçe dersinde ise sessiz harflerle ilgili sorular çözdük. Sonra kaynak kitaplarımız geldi. Onlardan ödev verdik ve biraz basamak ve sayı değerlerine göz gezdirdik. Müzik dersinde ise Trafik metninin işlenişinde bir şarkı vardı sanırım karşıya geçelim onu öğrendik. Kandilleşip bayramlaştık ve törene indik. Tekrar aşağıda bayram kutlamaları ve tatil başlangıcı.....
IP  Tesekkur Et
sabr
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 17

Aldigi Alkis: 6
%35
Alıntı sabr Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2008 Saat 16:40
arkadaşlar sanırım konlarımız paralele değil. yani kılavuz kitaplarda bizim matematik konumuzda geometriden başlıyor. Diğre konularda farklı neden böyle oldu anlayamadım. Hepinize hayırlı bayramlar...
IP  Tesekkur Et
hayal35
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 5

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı hayal35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2008 Saat 21:50

merhba arkadaşlar.hayat bilgisi dersinden basmaklar nasıl çıklır konusunu bitirdim.cuma günü hayat bilgisi işlenilenler tekrarı doğru yanlış soruları ve boşluk doldurma tekrar yaptım.

matematik dersim doğal sayılarla başlıyor.doğal sayıların okunuşu yazılışı,sayı basamak değeri,en yakın onluğa yuvarlama,büklük küçüklük bittirdim.tatil içinritmik sayma çalışalım ödevi verdim.

Türkçe dersindentrafik metnini bitirdik.Türkçe dersi her cuma gününü 1 ders güzel yazıya ayırdım.El yazısı dikte güzel yazı defterine çalışıyorum.Ayrıca sınıf kitaplığımızı zenginleştrdik.Hikaye kitap okuma üzerinde önemle duruyorum.hikaye haritası defteri yaptırdım.her cuma 1 kitap veriyorum.max 1 hf süresi.

hepinize sabırlı günler dilerim.iyi bayramlar.

IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2008 Saat 20:23
Bugün hayat bilgisi dersinde kuş olduk bakıyoruz konusuna giriş yaptım. Kuş bakışı ve kroki terimlerinin anlamlarını kavratmaya çalıştım.
Türkçe dersinde ise Atatürk temasındaki ilk konu olan Sana Borçluyuz şiirine giriş yaptık anahtar kelimelerle çalışma yaptık.
Matematik dersinde sekizer ve dokuzar ritmik sayma etkinlikleri yaptık.
Resim dersinde ise çizgisel çalışmalar yaptık. Günü bitirdik.
IP  Tesekkur Et
memory
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 12

Aldigi Alkis: 2
%16
Alıntı memory Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2008 Saat 21:30
kuş olduk uçuyoruz konuunda google earthten mahallemizin görüntüsünü izledik okulumuzun yerini tespit ettik çok hoşlarına gitti
IP  Tesekkur Et
sas1980
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
Alıntı sas1980 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2008 Saat 21:43
ilk dersimiz tatil ödevlerini kontrol ile geçti. Türkçe dersinde sevinç çığlıkları isimli parçaya giriş yaptık.matematikten basamak ve sayı değerlerini tekrar ettik.
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 89

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2008 Saat 11:05
Bizde ilk dersimizde ödevleri kontrol ettik, kuş olduk uçuyoruz konusunu işledik. İnternetten bazı yerlerin krokisini inceledik. Türkçeden sevinç çığlıkları parçasını işliyoruz. Matematikten romen rakamlarını işliyoruz.
IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2008 Saat 20:30
Bugün hayat bilgisi dersinde sınıfımızın krokisini çizdik. Soru yanıt çalışması yaptık. Türkçe dersinde ise sana borçluyuz şiirini okuduk ana fikrini konusu duygusal cümleleri bulduk. Matematikte sekizer dokuzar ritmik sayma yaptık. Müzik dersinde iki inatçı keçi şarkısını söyledik. Resim dersinde ise çizgisel çalışmalarımızdan güzel olanları seçip panoya astık geri kalan zamanda Basamak değeri ile ilgili problemler çözdük.
IP  Tesekkur Et
1fsınıfı
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı 1fsınıfı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2008 Saat 21:09
Bugün hayat bilgisi dersinde kuş olduk bakıyoruz konusuna giriş yaptım. Kuş bakışı ve kroki terimlerini kavratarak sınfımızın krokisiniçizdik. Matematik dersinde ise Romen rakamlarını işledik. Türkçe dersinde Sevinç Çığlıkları metnine giriş yaptık. Müzük dersinde ise  Pazar gidelim şarkısını melodika ile çalmaya çalıştık.
IP  Tesekkur Et
sas1980
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
Alıntı sas1980 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2008 Saat 23:09
türkçe dersinde harf - hece konularına çalıştık.matematikten sayıları karşılaştıırıp,onluğa yuvarlma yaptık....geriden sizleri takip ediyorum öğretmenlerim.
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2008 Saat 17:32
Bugün hayat bilgisinde okulumun tarihi konusunu işledik. türkçede sevinç çığlıkları parçasının etkinliklerini yapıyoruz. Matematikte 1. ünite bittiği için tekrar amaçlı test çözdürdüm. Eksiklerini anlamak için, anlamadıkları yerleri bi daha anlattım. evde yapmaları için üniteyi tekrar etmelerini sağlayacak fotokopi dağıttım. 
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2008 Saat 17:36
Dikkatini okuduğu soruya veremeyen basit soruları yapabilecekken; okumayıp cevabı kafadan atan 2 öğrencim oldu bugün. Böyle yaptıkları zaman çok canım sıkılıyor. Bu sorunlarını nasıl çözeceğimizi bilemiyorum...
IP  Tesekkur Et
serifce
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 34

Aldigi Alkis: 9
%26
Alıntı serifce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2008 Saat 00:59
Birgül öğretmenim,
İlkin bu öğrencilere öncelikli söz hakkı verin
Test tekniği uygulamalarınızı azaltın, soru cevap, buldurup yaptırma, klasik sorular vb. uygulamaları arttırın, bazı öğrenciler test tekniğini suistimal ediyorlar
Bu tip öğrencilerle tatlı sert olmak gerekiyor
Derslerine çalışmalarının kendi iyilikleri için olduğunu kavrasınlar, öğretmen için çalışıyoruz zannediyorlar.
Onlarla şakalaşın, konuşun ve kendilerini rahat hissetmelerini sağlayın
Gerekirse onlarla mülakat yapın ailevi problemler olabilir
Sınıf ortamı dış ortamdan farklı sorunlardan uzak hoş olmalı, evlerindeki ve mahallelerindeki sorunlarını unutup hoşca vakit geçirebilmeliler...
Bu öğrencilerin ödevlerini, işlerini özenle ve dikkatle kontrol ediniz, derslerinizi hızlı geçmeyiniz, dinleme yeteneklerini geliştirmeleri için her fırsatta onları gözleyip sert telkinlerde bulunmanız gerekebilir. Öğrenci sayınızı bilmediğim için işin o yönünü bilmiyorum. Derslerinizi bu öğrencilerin merkezine alınız diğerlerine de faydası olur.
Geçen yıl benimkilerde de bu tür sorunlar olmuştu bu söylediklerimi uyguladım iyi sonuç verdi, ders işleniş hızını azalttım bu özellikle gerekli hatta bu öğrencilerden biri çalışkanların arasına katıldı.
En son şunu söyleyeyim yüreklendirme ve moral çok önemli evdeki ebeveynler çocuğun moral motivasyonunu bozuyor olabilir...

Düzenleyen serifce - 09-Ekim-2008 Saat 01:12
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2008 Saat 15:07

Görüşleriniz için teşekkürler öğretmenim. Bu öğrenciler kendiliğinden konuşmak istemiyorlar, zaten ben isimlerini söyleyince birkaç kelime söylüyorlar. Ünite sonlarında test çözdürüyorum, bu tekniğide kavrasınlar diye. Sınıf ortamımızın çok eğlenceli olduğuna inanıyorum. Özellikle matematik dersinden zevk alıyorlar, ama okumayı bu öğrenciler sevmiyor. Birini çok şımartıyorlar(her şeyi var, okumaktan sıkılıyor), diğeriylede hiç ilgilenen yok(ödevlerini öylesine karalayıp yalan yanlış yapıyor). Derste dalıp gidiyorlar, sürekli uyarmak zorunda kalıyorum.

Kısacası dikkat eksikliği ve okumaya ( türkçe dersine) isteksizlik var.

IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2008 Saat 15:11

Galiba söylediğiniz gibi türkçe dersini hızlı işliyoruz. Bu iki öğrenci etkinlikleri yazabilmek için çok zaman harcıyor. Diğer öğrenciler yazıyor, okuyorlar. Bu ikiside onların okuduklarını yazıyor. Bizde düşünelim demeden, hazıra konuyorlar. Okudukları hikayelerin başını anlatabiliyorlar ama yarısından sonrasını anlatamıyorlar.

Düzenleyen birgul - 09-Ekim-2008 Saat 17:29
IP  Tesekkur Et
kenanguler
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

Aldigi Alkis: 1
%50
Alıntı kenanguler Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2008 Saat 23:20
ARKADAŞLAR BEN SİTEMDE GÜNLÜKLERİMİ TUTUYORUM..Ç
kenanguler
IP  Tesekkur Et
memory
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 12

Aldigi Alkis: 2
%16
Alıntı memory Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2008 Saat 15:11
Arkadaşlar doldurmamız gereken değerlendirme formlarıyla ilgili tereddütlerim var.Siz neler yapıyorsunuz?
IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2008 Saat 22:40

Değerlendirme formları ellerinde hazır olanlar varsa gönderebilirlerse bende sevineceğim.

IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2008 Saat 10:42
bugün hayat bilgisinde sorumlusu benim konusunu işledik. Türkçede sana borçluyuz parçasını işledik. Matematikte en yakın onluğa yuvarlama konusunu işleyeceğiz.
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2008 Saat 10:49
Ben öğretmen klavuz kitaplarının arkasındaki değerlendirme formlarını fotokopi çektirip kullanmayı düşünüyorum. Bu formlarında işlediğimiz konuyla ilgili olanlarını dolduracağım. Zaten çoğu kağıt israfından başka bir işe yaramıyor.

Düzenleyen birgul - 13-Ekim-2008 Saat 10:53
IP  Tesekkur Et
LOWE
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 56

Aldigi Alkis: 7
%12
Alıntı LOWE Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2008 Saat 16:40
13 Ekim 2008
Matematikten Simetri konusunu işledik. Sınıfa ayna getirdim. Aynanın önüne koydugumuz cisimlerin görünüşlerini defterlere çizdirdim. Güzeldi fena olmadı.
LOWE KING
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1489

Aldigi Alkis: 2691
%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2008 Saat 19:24

Geçen hafta yaşamış olduğum küçük bir rahatsızlıktan sonra tekrar çocuklarıma kavuşmanın sevinci ile haftaya başladım.Benim için uzun bir süreydi.Çocuklarımın masamın üstünü mektup kümesi ile doldurmaları öyle hoşuma gitti ki anlatamam.Yazdıkları mektuplar gerçekten değer veren,saf temiz duygular beni öyle sevindirdiki sımsıkı başladım haftaya.... Ben raporluyken derslerime giren arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.Gayet iyi bir şekilde derslere devam etmişler...Bizde bugün işledikleri konuları tekrar ettik.Hayat bilgisinde sorumlusu benim konusunu işledik.matematikte büyük küçük ilişkileri ile ilgili alıştırmalar yaptık,bilgisayarda oyun oynadık ve bir günü mutlu bir şekilde bitirdik....

Paylaşmanın asaletini,bencilliğin çirkinliğine değişmem....
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 10:44
Geçmiş olsun Emel öğretmenim.
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: emelgenc61,
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 10:54
14-10-2008 Bugün hayat bilgisi dersinde "kaybetmekte var, kazanmakta" konusunu işledik. Türkçe de etkinlikleri cevapladık. Matematikten toplama işlemindeyiz.
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 18:21
Orjinalini yazan: birgul

Geçmiş olsun Emel öğretmenim.
duyarlılığınız için teşekkürler birgül hocam...
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 18:27
Hayat bilgisinde "Kaybetmekte var, Kazanmakta" konusunu işledik.Türkçe dersinde eş anlamlı kelimelerle ilgili etkinlikler yaptık.Matematikte tek çift doğal sayılarla ilgili alıştırmalar yaptık.Son ders beden eğitimi ve voleybol oynadık....
IP  Tesekkur Et
damla2
Katılımcı Öğretmen
Katılımcı Öğretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 248

Aldigi Alkis: 117
%47
Alıntı damla2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 22:48

Hayat Bilgisi: Atatürk'ün okul sevgisi , Türkçe: Atatürk'ün resmi adlı şiir, Matematik: Ardışık sayı problemleri , son ders resim yaptık.

IP  Tesekkur Et
1fsınıfı
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı 1fsınıfı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2008 Saat 20:03

Emekciğim tekrar geçmiş olsun. Benim bilgisayarım serviste sen hasta Sinan hoca duymasın elimizde olmadan kaytardığımızı.Smile

Bugün tüm gün analiz yayınlarının sınavı ile geçti.
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2008 Saat 20:49
Orjinalini yazan: 1fsınıfı

Emelciğim tekrar geçmiş olsun. Benim bilgisayarım serviste sen hasta Sinan hoca duymasın elimizde olmadan kaytardığımızı.Smile

Hülyacığım teşekkürler canım şimdi daha iyiyim...Sanmıyorum Sinan Hocamın bizim kaytardığımızı düşüneceğini Smile
IP  Tesekkur Et
beril
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 355

Aldigi Alkis: 32
%9
Alıntı beril Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2008 Saat 22:07
Merhaba arkadaşlar. Hayat bilgisi dengeli ve düzenli beslenme konusunu işledik bugün.Türkçeden özel ve cins isimler konusuyla ilgili çalışmalar .
Matematikten de 3 basamaklı doğal sayıların yazılışı ve okunuşu ile ilgili çalışmalar yaptık.
Yeni gerçek , eski yanılgılardan daha iyidir...
IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2008 Saat 23:17
Hayat Bilgisi dersinde "Kaybetmekte var, Kazanmakta" konusunu işledik. Matematik te Romen rakamlarını pekiştirici çalışmalr yaptık. Müzikte de PAzara >Gidelim şarkısını söyledik. Rehberlikte sınıf temsilcimizi seçtikçTürkçe de Cumhuriyet Ağacı metnini okuma çalışması yaptık. Arkadaşlar Harf yayınlarının metinleri bana göre 3. sınıf seviyesinin üstünde Sizde benimle aynı fikirde misiniz? Bugün metnin anafikrini, konusunu bulmakta çok zorlandılar. Ben bile zorklandım desem yeri var
  Bu arada geçmiş olsun Emel öğretmenim umarım bir daha Kastamonuya gelirsem Sizinle de tanışmak isterim

Düzenleyen izcilideri - 15-Ekim-2008 Saat 23:20
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2008 Saat 23:29
Orjinalini yazan: izcilideri

Hayat Bilgisi dersinde "Kaybetmekte var, Kazanmakta" konusunu işledik. Matematik te Romen rakamlarını pekiştirici çalışmalr yaptık. Müzikte de PAzara >Gidelim şarkısını söyledik. Rehberlikte sınıf temsilcimizi seçtikçTürkçe de Cumhuriyet Ağacı metnini okuma çalışması yaptık. Arkadaşlar Harf yayınlarının metinleri bana göre 3. sınıf seviyesinin üstünde Sizde benimle aynı fikirde misiniz? Bugün metnin anafikrini, konusunu bulmakta çok zorlandılar. Ben bile zorklandım desem yeri var
  Bu arada geçmiş olsun Emel öğretmenim umarım bir daha Kastamonuya gelirsem Sizinle de tanışmak isterim

ilginiz için teşekkürler hocam Smile kastamonu ya ne zaman geldiniz? bir daha ki gelişinizde beklerim bende memnun olurum...Smile
IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2008 Saat 00:02
Orjinalini yazan: emelgenc61

Orjinalini yazan: izcilideri

ilginiz için teşekkürler hocam Smile kastamonu ya ne zaman geldiniz? bir daha ki gelişinizde beklerim bende memnun olurum...Smile
En son bu yaz Yolkaonak izcilik okuluna kurs için gelmiştim. İzcilik adına 4-5 kez Kastamonuya geldim Br daha ki sefere tanışmak ümidi ile
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2008 Saat 00:07
İnşallah hocam geldiğiniz zaman beklerim...
IP  Tesekkur Et
-AYKUT-
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 131

Aldigi Alkis: 305
%100
Alıntı -AYKUT- Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2008 Saat 01:44

Emelciğim tekrar geçmiş olsun. Benim bilgisayarım serviste sen hasta Sinan hoca duymasın elimizde olmadan kaytardığımızı.Smile

Hülya ve Emel Hocam, siz olmadığınız zaman inanın ki forumda eksikliğiniz hissediliyor. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler.
  Emel Hocam, size de çok geçmiş olsun.

Düzenleyen -AYKUT- - 16-Ekim-2008 Saat 01:47
IP  Tesekkur Et
birgul
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%25
Alıntı birgul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 19:50
Yeniden merhaba arkadaşlar.Hayat bilgisinden dün kaybeden yok konusunu işledik. Türkçeden haftalık okudukları hikayeleri anlattılar. Matematikte toplama işlemine geçtikte elinizde toplama problemleri varsa gönderir misiniz?
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 22:41
Orjinalini yazan: -AYKUT-

Hülya ve Emel Hocam, siz olmadığınız zaman inanın ki forumda eksikliğiniz hissediliyor. Emekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Aykut hocam teşekkürler....

Düzenleyen emelgenc61 - 18-Ekim-2008 Saat 22:44
IP  Tesekkur Et
1fsınıfı
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı 1fsınıfı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 22:51
Orjinalini yazan: -AYKUT-

hocam çok teşekkurler mesajınız için.

Dun hayat bilgisinde kazanmkta var kaybetmekte var konusunu işledik. Matematik de eldeli toplama işlemini işledik.diğer saatlerde de zümre başkanları toplantısına katıldığım için çocuklarım diğer sınıflarda derslerine devam ettiler:)
IP  Tesekkur Et
sas1980
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%18
Alıntı sas1980 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 23:30

Emekciğim tekrar geçmiş olsun. Benim bilgisayarım serviste sen hasta Sinan hoca duymasın elimizde olmadan kaytardığımızı.Smile

öğretmenim analizin sınavı ülke çapında olan mı? yoksa kurumsal mı?
ben can matematik ve zambağın sınavlarına sokmayı düşünüyoorum,sizlerin fikirlerini de almak isterim.

IP  Tesekkur Et
1fsınıfı
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%100
Alıntı 1fsınıfı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 23:46
Orjinalini yazan: sas1980

öğretmenim analizin sınavı ülke çapında olan mı? yoksa kurumsal mı?
ben can matematik ve zambağın sınavlarına sokmayı düşünüyoorum,sizlerin fikirlerini de almak isterim.

EVET HOCAM ULKE ÇAPINDA OLAN BIZ BUTUN OKUL 2-8 SINIFLAR HEPIMIZ GIRIYORUZ. AMA BEN SINIFIMA BIREYSEL OLARAK FARKLI YAYINCILIĞIN SINAVINIDA DENEMEK ISTIYORUM
IP  Tesekkur Et
<< Önceki Sayfa   5 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma