ya gercekten çizgi filmi izleyince cok mutlu oldum1sınıf konusunda sayenizde gideek kendime daha cok güveniyorum.devemını bekliyoruuuuumçook teşekkürler
Ben bir veliyim ve yaklaşık 3 senedir sitenizden yararlanıyorum.Eğitim görsel okumalarla daha kolay. Çocuklarım daha rahat okumayı kavradılar.Şimdi biri 3'e biri de 2'ye gidiyor.Daha çok fayda göreceğime de inanıyorum.Bu çizgi film de çok güzel omuş.Bu da ana sınıfında ki kızım için.Emeğiniz için teşekkürler,saygılarımla....
Bu yeni çalışmanızdan bizleri haberdar ettiğiniz için çooooook teşekkürler...
Sizin bilgilerinizden 3 yıldır faydalanıyorum.Sizin ışığınızla bende öğrencilerime ışık tutuyorum.Bu çalışmalar gerçekten emek istiyor.Emeğinize teşekkürler.Lütfen bizleri aydınlatmaya devam edin.
Sizden ricam diğer çizgi filmleri de kullanıma açmanız.En azından 1.grup harfleri.Ben el kelimesini oluşturdum bugün.Ama sizin çalışmalarınızla da pekiştirmek istiyorum.
öğretmenim gözlerinize ve başınıza sağlık...bu güzel çalışmalar için teşekkürler...çok işimize yarıyor.hele bu kadar uğraşıp bizlerle paylaşmanız...sağolun...kolay gelsin..
Emeklerin için teşekkür ediyorum
yanlış anlama ama çok komplike bir çalışma değil bu
Yine de saygı duyuyor,daha kaliteli paylaşımlarda bulunmanı bekliyorum
saygılarımla
Çok teşekkürler emeğinize sağlık. Ben henüz öğretmen değilim bi türlü atanamadım 4 yıldır beklemedeyim ama eşim atandı :D 1. sınıf öğretmeni olarak güneydoğuda görev yapıyor çalışmalarınız mutlaka işine yarayacaktır. Host ve domain için para ödediğinizi söylemişsiniz. Domain için yardımcı olamam ama host için isterseniz ücretsiz bir alan açabilirim linux serverım var. Çalışmalarınızın karşılığı değil belki ama çorbada tuzdur :D
Talebiniz doğrultusunda siteyi taşımada da yardımcınız olurum tabi bazı şeyler güven meselesi.
Çok Değerli Meslektaşım Sinan Bey : Size bizim öğrencilerimizide kendi öğrencileriniz bilip hepsinin kullanımına bu çeşit çalışmaları sunduğunuz için teşekkür ederim. Emeğiniz Önünde Saygıyla Eğiliyorum.Bu vatanın her çoçuğu bizim . İyi öğrenen her çoçuk karşımıza doktor , öğretmen , asker vs. olarak çıkacak elbet.
Keşke bizlerde becerebilsek de bu çalışmalar çeşitlense.
Değerli Sinan öğretmenim çalışmanız çok güzel. Ellerinize sağlık. Ben 1. sınıf okutmuyorum ama köyde okutan arkadaşıma verdim. Öğrencileri ve kendisi adına teşekkür etmemi istedi.Teşekkürler.
Merhaba,öncelikle çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür etmek istiyorum.Gerçekten çok beğenerek ve hergün merakla sitenize giriyorum.Ses temelli okuma yazma çalışmasını ilk defa yapıyorum ve inanın 16. yılımı çalışmama rağmen çok heyecanlıyım...Çizgi filmlerinizi indiriyorum,öğrencilerime izleteceğim...tekrar teşekkürler
Çalışmalarınız için teşekkürler Sinan Hocam! Serzenişinizde çok haklı olduğunuzu ve sizi çok iyi anladığımı söylemek istedim. Bu emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanızı, ilgili mercilerden destek görerek yeni çalışmalar için daha da yüreklendirilmenizi canı gönülden dilerdim. İnanın, ne yazık ki pek çok meslektaşımız sizin yaşadığınız zorlukları yaşıyor. Emeklerinizin karşılığını manevi olarak kat be kat aldığınızı bilmenizi isterim. Onlarca meslektaşına destek olduğunu bilmek ve bu vesile ile onların sınıflarında yüzlerce, hatta binlerce minik dünyaya ulaştığını bilmek dahi bu mesleği sizin gibi yüreği ile yapan öğretmenlere yetiyor olsa gerek... Tekrar teşekkürler!...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma