teşekkürler sinan öğretmen gerçekten harika.Devamını bekliyoruz. Sizin gibi öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler bu milleti yüceltecektir. Elinize sağlık...Sevgiler...
sinacım sen daha önce yazdığın bir yazıda ülkemizde,görev yaptığımız yerlerde bizlere verilecek olan değerlerin verilmediğini yazmıştın.Evet doğru bu çalışmalarını ben biliyorum gerçekten çok hoş çok süper çizgi film ler.Bu çalışmalarını da tüm öğretmenlerle buluşturma içinde olduğun öabaları da biliyorum.Ama çabalarımız bazaen bçyle sonuçsuz kalabiliyor.
Ama ben şuna eminim ki benim tanıdığım sinan bu çalışmaları ile olan değerini çok daha arttıracaktır.Bu çalışmaları da indiren arkadaşlara şunu sölemek istiyorum Sinan'ın yaptığı bu çalışmalara kayıtsız kalmayalım.gerek bişekkür ,gerek bir cümle ,gerek bir gülücük bile yeter.Sinan bunu hiç bir ücret almadan sadece bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum anlayışı ile beraber yola çıktığını da unutmayalım.Kardeşime teşekkür etmeyi unutmayalım.
Sinan Kardeşim emeğine sağlık,ellerine sağlık uykusuz geçen gecelerinde bazen sağlığı bozulab vücüduna sağlık........teşekkürler......
Çok Değerli Meslektaşım Sinan Bey : Size Teşekkürü Bir Borç Bilirim. Emeğiniz Önünde Saygıyla Eğiliyor, Paylaşımınız İçin Çok Teşekkür Ediyorum. Henüz Meslekte Yeni Olmama Rağmen Yalnız Olmadığımı Görüyorum ve Çok Mutlu Oluyorum. Hepimizin Amacı Vatana Millete Hayırlı Gençler Yetiştirmek. Umarım Bu Yolda Başarılı Oluruz. Sevgilerimle... Gülşah
sinan hocam emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş çok teşekkürler..bu yıl öğretmenlikte 2. yılım ilk kez 1. sınıf öğrencilerim var umarım anlımızın akıyla bu işin içinden çıkarız .. senin çalışmalarını paylaşımları kaynak alıyorum kendime ..tekradan çok çok teşekkürler
Sinan bey bu yıl 20 yılımı çalışacağım. Ben önceki yıl yıl sitenizden 1. sınıfları okuturken çok faydalandım ve yardımcı hiçbir materyal aldırtmadan okuma yazmayı öğrettik şükür. Sırf çalışmalarınıza destek olur ümidiyle sitenizi ziyaret ediyor ve bakıyorum öylece. Tabii bazılarına göre artık fosilleşmişiz ama ben kendimi biliyorum. Ne yaptığımın farkındayım. Sanırım çok zamanınızı bilgisayar başında geçiriyorsunuz. Çok çalıştığınız belli ama kimseden bir vefa beklemeyin. Bu camia böyledir işte...Alırlar işini görürler ama yarında eleştirirler.Sizi destekliyorum.
Sinan Hocam,emeğiniz tarifsiz… Bunun için ne kadar çok emek harcadığınızı biliyoruz… Sizi yürekten tebrik ediyorum ve alkışlıyorum…
Duygularınızı da çok güzel ifade ettiniz … İnanın çok etkilendim…
Ama önemli olan bence “Değerinizi bilenlerin değeridir.” Bu değerde bahçıvanı olduğunuz bahçenizdeki çiçeklerin değeridir.Bu da bize yeter sanırım…Onların değerleri hem gerçekçi hem de saftır.
Sizi tekrar yürekten kutluyor,teşekkürlerimi sunuyorum….
çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. çalışmalarınızı 3 yıl önce görmüştüm ogün bugündür bekliyorum. çizgi filmlerinizi görünce çok mutlu oldum.teşekkürler sinan hocam.çalışmalarınızdan dolayı size sayfalar dolusu tebrik ve teşekkür yazsamda yine de az geldiğini düşünüyorum yani çalışmalarınızın ne kadar güzel olduğunu anlatmaya kelimeler kifayet etmiyor,sinan hocam.
Harika bir çaışma olmuş hocam. Bence eğitime bu tarz somut katkıları olan öğretmenleri ödüllendirecek bir sistemin varolması gerekir. Bu, hem ödülü alan kişi için bir motivasyon kaynağı olur ve çalışmalar yapmaya devam eder hem de diğer meslektaşlar için teşvik edici bir unsur olur. Ama nerde... Bizim eğitim sistemimiz bardağın hep boş tarafını gören bir sistem.Misal Siz 50 öğrenciden 45'ini okumaya geçirirsiniz 5 taneyi geçiremedin derler. Hocam sizin için verebileceğim tek ödül şu an için "teşekkürler."' Çalışmalarınızın devamında başarılar dilerim...
teşekkür ederiz sinan öğretmenim.fedakarlık biz öğretmenlerin ruhunda var.elimizden geldiğince çiçeklerimizi büyütmeye çalışıyoruz.emeğinize ve elinize sağlık....
Sinan öğretmenim. İlk kez 1. sınıf okutan bir öğretmen olarak oldukça telaşlıyım. Ama sizin gibi paylaşımcı, başarılı kişiler bizlere de ışık oluyor. Çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyor, bizlerle paylaştığınız için ise çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızın çok güzel olduğunu diğer arkadaşlar gibi ben de bir kez daha söylemek istiyorum. Sağolun.
Teşşekürler hocam ben bu gün sınıfımı boyadım bazı materyaller aldım kendi kendime bu kadar harcama niye diye hayıflanmıştım ama sizin çalışmalarınız bana çok konuşma otur yerine dedirtiyor . Teşekkürler kıymetli meslektaşım.(gururla söylüyorum MESLEKTAŞIM)
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma