02 Mart 2007 Cuma (İkinci Dönem)
Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Günlük
Forum Adı: 2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
Forum Tanımlaması: 2006 -2007 Çalışma Günlüğü
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=595
Tarih: 03-Temmuz-2025 Saat 18:43 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com
Konu: 02 Mart 2007 Cuma (İkinci Dönem)
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: 02 Mart 2007 Cuma (İkinci Dönem)
Mesaj Tarihi: 01-Mart-2007 Saat 21:32
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Bir_ogrtm
Mesaj Tarihi: 02-Mart-2007 Saat 13:33
Aslına bakarsanız bugün toplantım vardı ve orada idim.
------------- Konya dan Bir_Ogrtm
Göğün her yerde mavi olduğunu anlamak için
dünyayı dolaşman gerekmez.
|
Mesajı Yazan: tubakenan
Mesaj Tarihi: 02-Mart-2007 Saat 17:59
BEN DE DERS İŞLEDİM.AYALR İLE İLGİLİ KÜÇÜK BİR ETKİNLİK YAPTIK.HER ÖĞRENCİNİN YAKASINA AYLARI ŞİİRLE BİRLİKTE YAZIP ÖĞRENCİLERE TAKTIM.ÖĞRENCŞLER ÇOK MUTLU OLDU.HATTA BİR ÖĞRENCİMİN ABLASI BANA GELDİ,ÖĞRETMEN İM YUNUS EMRE DE EVDE ÇOK ÇALIŞYOR,NEDEN ONA TAKMADINIZ DEDİ.
|
Mesajı Yazan: bahriye
Mesaj Tarihi: 02-Mart-2007 Saat 21:29
bugün okumalara devam ettik.yazılarında bozulmalar olmaya başlamıştı iyi olanlarala 2ders yazı çalışması yaptık bayağı güzelleşti güzel olanaları panomuza astık...matematikten 2tane biri toplama biri çıkarma problemi çözdük.. bu sefer ilk defa ben tahtaya yazdım problemi onlarad okudu ve defterlerine yazdı sonra anlattık ve önce herkes defter4ine çözdü sonra birisi tahataya çözdü. çok hoşlarına gitti ve anlayaarak yaptılar...problemi öğrendiler ve nasıl yazmamız gerektiği üzerinde durduk...bukadar
|
Mesajı Yazan: burcin
Mesaj Tarihi: 02-Mart-2007 Saat 21:34
biz bugün okulda deprem tatbikatı yaptık .Hayat bilgisinde "bencil " kelimesinin anlamı üzrende durduk .tiyatro yaptılar.Kendileri yazdı oynadı.Bencil insanın kötü yablarını konuşruk.Türkçeden zıt kelimeler üzerinde durduk.;Matematikten 2 şer ritmik sayma yaptık
|
Mesajı Yazan: schahin
Mesaj Tarihi: 04-Mart-2007 Saat 16:06
bizde bugün beşerli saymayı öğrendik hep beraber sınıfta dolaştık birlikte el çırparak beşer saydık sonra sınıfı ikiye böldük bir taraf 5 diğer taraf 10 sonra15 sonra20 diyerek saydık
|
|