Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

28 Şubat 2007 Çarşamba (İkinci Dönem)

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Günlük
Forum Adı: 2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
Forum Tanımlaması: 2006 -2007 Çalışma Günlüğü
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=584
Tarih: 07-Temmuz-2025 Saat 12:03
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: 28 Şubat 2007 Çarşamba (İkinci Dönem)
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: 28 Şubat 2007 Çarşamba (İkinci Dönem)
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 00:12
Bu gün Okulda...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: beril
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 11:14
Bugün okulda okumaya geçenlerle metin çalışması yaptık , metni okuduk , anlattık ve sorularını cevaplandırdık. Geriden gelen öğrencilerle tekerleme yazdık ve hece çalışması yaptık.Matematikten toplama ile ilgili , bilinmeyen toplananı bulma konusuyla ilgili çalışma yaptık.Yalnız şu geride kalan 7 öğrenciden 5 tanesi beni çok zorluyor , ne yapacağımı bilmiyorum.Ne kadar da uğraşırsam ilerleme kaydedemiyorum.Sabrım kalmadı artık...

-------------
Yeni gerçek , eski yanılgılardan daha iyidir...

Mesajı Yazan: LOWE
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 17:39
Bugün okulda e-okul işleri çok vaktimi aldı. Tüm öğrencilerin bilgileri girilecek baya zor bir iş.
Derste Matematik ten problem yazıp tahtada çözdük. Bilgisayarda hazırladığım toplama işlemlerini TV ye aktarıp çocuklarla birlikte çözdük. Matematiği çok seviyorlar.

-------------
LOWE KING

Mesajı Yazan: yellow
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 20:13

slm.. bugün hayat bilgisi fokur fokur konusunu ilşedik..türkçe den okumaya geçenlerle metin çalışlması yaptık.. okumaya geçmeyen öğrencilerle de ses-hece-kelime okuma birleştirme çalışması yağptık. ama bi kaç tanesi çook zorluyor benii. geçecekler ama..zor olacak .. bunun daha kolay yolu olabilir mi .. bakıyorumm. inşallah onlar da geçecek..::))

-------------
eğitim.....

Mesajı Yazan: ogretmen1907
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 20:18
yan gelip yattım

Mesajı Yazan: damla2
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 20:24

Pazartesi günü müfettişler geldi. Evraklarımı en ince ayrıntısına kadar inceledi. 50 öğrencimin hepsine de ayrı ayrı okuma yaptırdı. Bir öğrenci okuyamadı. Tam okumaya geçmiş öğrencilerim olduğu gibi hece de olan bir kaç öğrencimde var. Müfettiş ayrıca iki cümle dikte ettirdi. 5 öğrencinin dışında hepsi doğru yazdılar. Tek tek defterlerine baktı. Giderken de sınıfın durumunu beğendiğini söyleyerek memnuniyetini belirtti. Performans ve proje ödevleri hakkında bilgiler verdi. Değerlendirme formları verdi. Sınıfım kalabalık olduğu için değerlendirme formlarını dönemlik doldurmamın daha iyi olacağını söyledi ve gitti.

Mesajı Yazan: pearl
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 21:26
Türkçe kitabındaki Yaşlı Meşe Ağacı parçasını okuduk.Matematikten sayma yaptık.Beden eğitiminden....Ne beden mi? Oda neymiş yapmadık ki.Evet bugün çocukların hakkını yedim ve hava soğuk olduğu için sınıf içinde kitap okuduk.

-------------
Sabırla, koruk pekmez olur.

Mesajı Yazan: birsens26
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 21:46
Arkadaşlar öğrencilerinizin okuma hızlarının ne durumda olduğunu öğrenebilir miyim? dakikada kaç kelime okuyorlar?

Mesajı Yazan: bahriye
Mesaj Tarihi: 28-Subat-2007 Saat 22:13

mrb

benim sınıfımda 3grup vardı ve şuandada öyle ilk gruba diyerlerini yetiştirmekte çok zorlanıyorum aradaki fark her geçen gün artıyo helelik türkçe kitabına geçemiyom bu farktan dolayı bu ara sadece okuma ve okuduğunu anlama çalışmaları yapıyoruz grup olduğu için bunu yapamıyoruz çok zorlanıyoruz sürekli okumaya çalışmak çocukları sıkıyo ve haftada 2 tekerlemeyle desteklemeye çalışıyom..matematikte sorunumuz yok
devam ediyoz ama türkçe kitabına sanırım mart sonunda anca geçeriz sizce bi sakıncası varmı benimle aynı durumda olanlardan fikir bekliyorum kumalarını ve okuduklarını anlamalrı için neler yapabiliriz herkese kolay gelsin

Mesajı Yazan: burcin
Mesaj Tarihi: 01-Mart-2007 Saat 22:38
birsens26 sizinkiler dakikada kaç kelime okuyor ?

Mesajı Yazan: m_gulen
Mesaj Tarihi: 13-Mart-2007 Saat 20:19
.

-------------
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."

Sadi-i Şirazi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info