Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ayakta tedavi gören öğretmene ek ders ücreti yok

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Duyurular Eğitim Haberleri
Forum Adı: Eğitim Haberleri
Forum Tanımlaması: Eğitim Haberleri
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=2394
Tarih: 29-Haziran-2025 Saat 18:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ayakta tedavi gören öğretmene ek ders ücreti yok
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: Ayakta tedavi gören öğretmene ek ders ücreti yok
Mesaj Tarihi: 10-Mayis-2008 Saat 16:42

- Ayda 4 günü geçmemek üzere ayakta görülen tedavi nedeniyle ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve ö?retmenlerin aylyk kar?yly?y ders, varsa ek ders, ders niteli?inde yönetim, hazyrlyk ve planlama görevlerini yapmy? sayylaca?yny öngören düzenleme yürürlükten kaldyryldy.

Milli E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Kararda de?i?iklik öngören Bakanlar Kurulu Karary, bugünkü Resmi Gazetede yayymlanarak yürürlü?e girdi.

Buna göre, kyz ve erkek teknik ö?retim, ticaret ve turizm okul ve kurumlary, ek ders ücreti ödenecek kurumlar olarak düzenlendi.

Milli E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Haftalyk Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Çizelge'de de buna paralel de?i?iklik yapyldy.

Söz konusu Bakanlar Kurulu Karary ile ders görevinin yapylmy? sayylaca?y halleri düzenleyen maddedeki, ayda 4 günü geçmemek üzere ayakta görülen tedavi nedeniyle ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve ö?retmenlerin, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylyk kar?yly?y ders, varsa ek ders, ders niteli?inde yönetim ve hazyrlyk ve planlama görevlerini yapmy? sayylmalaryny öngören düzenleme de yürürlükten kaldyryldy.

http://www.aa.com.tr/">Anadolu%20Ajansy

10 Mayys 2008 CUMARTESY

Resmî Gazete

Sayy : 26872

BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayysy : 2008/13567

Ekli “Millî E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Kararda De?i?iklik Yapylmasyna Dair Karar”yn yürürlü?e konulmasy; Millî E?itim Bakanly?ynyn 7/4/2008 tarihli ve 22176 sayyly yazysy üzerine, 657 sayyly Devlet Memurlary Kanununun 89 uncu maddesi ile 5/3/1964 tarihli ve 439 sayyly Kanuna göre, Bakanlar Kurulu’nca 18/4/2008 tarihinde kararla?tyrylmy?tyr.

Abdullah GÜL

CUMHURBA?KANI

Recep Tayyip ERDO?AN

Ba?bakan

C. ÇYÇEK                                    H. YAZICI                                   N. EKREN                                M. AYDIN

Devlet Bak. ve Ba?b. Yrd.          Devlet Bak. ve Ba?b. Yrd.            Devlet Bak. ve Ba?b. Yrd.                  Devlet Bakany

M. BA?ESGYO?LU                         K. TÜZMEN                              N. ÇUBUKÇU                           M. ?YM?EK

Devlet Bakany                               Devlet Bakany                               Devlet Bakany                            Devlet Bakany

M. S. YAZICIO?LU                        M. A. ?AHYN                              M. V. GÖNÜL                           B. ATALAY

Devlet Bakany                               Adalet Bakany                         Millî Savunma Bakany                     Yçi?leri Bakany

M. AYDIN                            M. Z.ÇA?LAYAN                             H. ÇELYK                                F. N. ÖZAK

Dy?i?leri Bakany V.                        Maliye Bakany V.                        Millî E?itim Bakany             Bayyndyrlyk ve Yskân Bakany

R. AKDA?                                B. YILDIRIM                               M. M. EKER                               F. ÇELYK

Sa?lyk Bakany                             Ula?tyrma Bakany                   Tarym ve Köyi?leri Bakany      Çaly?ma ve Sos. Güv. Bakany

M. Z. ÇA?LAYAN                         M. H.GÜLER                                 E. GÜNAY                              V. ERO?LU

Sanayi ve Ticaret Bakany      Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakany       Kültür ve Turizm Bakany           Çevre ve Orman Bakany

MYLLÎ E?YTYM BAKANLI?I YÖNETYCY VE Ö?RETMENLERYNYN DERS

VE EK DERS SAATLERYNE YLY?KYN KARARDA DE?Y?YKLYK

YAPILMASINA DAYR KARAR

MADDE 1 – (1) 1/12/2006 tarihli ve 2006/11350 sayyly Bakanlar Kurulu Karary ile yürürlü?e konulan “Millî E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Karar”yn 10 uncu maddesinin (1) numaraly fykrasynyn (c) bendinin (3) ve (6) numaraly alt bentlerinde yer alan “kyz ve erkek teknik ö?retim okul ve kurumlary” ibaresi “kyz ve erkek teknik ö?retim, ticaret ve turizm okul ve kurumlary” ?eklinde de?i?tirilmi?tir.

(2) Ayny Kararyn 16 ncy maddesinin (b) bendinde yer alan “ve bir ayda dört günü geçmemek üzere ayakta görülen tedavi nedeniyle” ibaresi madde metninden çykarylmy?tyr.

(3) Ayny Karara ekli “Millî E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Haftalyk Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Çizelge”de yer alan “KIZ VE ERKEK TEKNYK Ö?RETYM OKUL/ KURUMLARI” ibaresi “KIZ VE ERKEK TEKNYK Ö?RETYM, TYCARET VE TURYZM OKUL/ KURUMLARI” ?eklinde de?i?tirilmi?tir.

MADDE 2 – (1) Maliye Bakanly?y ve Sayy?tay’yn görü?ü alynarak hazyrlanan bu Karar yayymy tarihinde yürürlü?e girer.

MADDE 3 – (1) Bu Karary Bakanlar Kurulu yürütür.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ececik
Mesaj Tarihi: 11-Mayis-2008 Saat 19:53
bu ne demek oluyo simdi

-------------
ece...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info