Karar Sayysy : 2008/13567
Ekli “Millî E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Kararda De?i?iklik Yapylmasyna Dair Karar”yn yürürlü?e konulmasy; Millî E?itim Bakanly?ynyn 7/4/2008 tarihli ve 22176 sayyly yazysy üzerine, 657 sayyly Devlet Memurlary Kanununun 89 uncu maddesi ile 5/3/1964 tarihli ve 439 sayyly Kanuna göre, Bakanlar Kurulu’nca 18/4/2008 tarihinde kararla?tyrylmy?tyr.
Abdullah GÜL
CUMHURBA?KANI
Recep Tayyip ERDO?AN
Ba?bakan
C. ÇYÇEK H. YAZICI N. EKREN M. AYDIN
Devlet Bak. ve Ba?b. Yrd. Devlet Bak. ve Ba?b. Yrd. Devlet Bak. ve Ba?b. Yrd. Devlet Bakany
M. BA?ESGYO?LU K. TÜZMEN N. ÇUBUKÇU M. ?YM?EK
Devlet Bakany Devlet Bakany Devlet Bakany Devlet Bakany
M. S. YAZICIO?LU M. A. ?AHYN M. V. GÖNÜL B. ATALAY
Devlet Bakany Adalet Bakany Millî Savunma Bakany Yçi?leri Bakany
M. AYDIN M. Z.ÇA?LAYAN H. ÇELYK F. N. ÖZAK
Dy?i?leri Bakany V. Maliye Bakany V. Millî E?itim Bakany Bayyndyrlyk ve Yskân Bakany
R. AKDA? B. YILDIRIM M. M. EKER F. ÇELYK
Sa?lyk Bakany Ula?tyrma Bakany Tarym ve Köyi?leri Bakany Çaly?ma ve Sos. Güv. Bakany
M. Z. ÇA?LAYAN M. H.GÜLER E. GÜNAY V. ERO?LU
Sanayi ve Ticaret Bakany Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakany Kültür ve Turizm Bakany Çevre ve Orman Bakany
MYLLÎ E?YTYM BAKANLI?I YÖNETYCY VE Ö?RETMENLERYNYN DERS
VE EK DERS SAATLERYNE YLY?KYN KARARDA DE?Y?YKLYK
YAPILMASINA DAYR KARAR
MADDE 1 – (1) 1/12/2006 tarihli ve 2006/11350 sayyly Bakanlar Kurulu Karary ile yürürlü?e konulan “Millî E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Karar”yn 10 uncu maddesinin (1) numaraly fykrasynyn (c) bendinin (3) ve (6) numaraly alt bentlerinde yer alan “kyz ve erkek teknik ö?retim okul ve kurumlary” ibaresi “kyz ve erkek teknik ö?retim, ticaret ve turizm okul ve kurumlary” ?eklinde de?i?tirilmi?tir.
(2) Ayny Kararyn 16 ncy maddesinin (b) bendinde yer alan “ve bir ayda dört günü geçmemek üzere ayakta görülen tedavi nedeniyle” ibaresi madde metninden çykarylmy?tyr.
(3) Ayny Karara ekli “Millî E?itim Bakanly?y Yönetici ve Ö?retmenlerinin Haftalyk Ders ve Ek Ders Saatlerine Yli?kin Çizelge”de yer alan “KIZ VE ERKEK TEKNYK Ö?RETYM OKUL/ KURUMLARI” ibaresi “KIZ VE ERKEK TEKNYK Ö?RETYM, TYCARET VE TURYZM OKUL/ KURUMLARI” ?eklinde de?i?tirilmi?tir.
MADDE 2 – (1) Maliye Bakanly?y ve Sayy?tay’yn görü?ü alynarak hazyrlanan bu Karar yayymy tarihinde yürürlü?e girer.
MADDE 3 – (1) Bu Karary Bakanlar Kurulu yürütür.
|