Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Okula Hazırlık Dönemi 11 Eylül 2007

Nereden Yazdırıldığı: Ilkokuma Yazma Ögretimi Sitesi
Kategori: Günlük
Forum Adı: 2007 -2008 Eğitim Öğretim Yılı
Forum Tanımlaması: 2007 -2008 Çalışma Günlüğü
URL: http://www.sinanuzun.com/forum//forum_posts.asp?TID=1076
Tarih: 17-Agustos-2025 Saat 14:00
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com

Konu: Okula Hazırlık Dönemi 11 Eylül 2007
Mesajı Yazan: sinanuzun
Konu: Okula Hazırlık Dönemi 11 Eylül 2007
Mesaj Tarihi: 11-Eylül-2007 Saat 23:56
Bu gün okulda...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkanerbas
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 00:08
1 yyllyk aradan sonra (askerlik) tekrar okuluma döndüm. ?u an okulumuz 4 norm kadrosu olmasyna ra?men ben tyk synyf öpretmeniyim. Sanyrym 5 synyfy da ben okutaca?ym:)

Ücretli arkada?lar gelirse 1. synyf almayy dü?ünüyorum. 11 ö?rencim varmy?. Bunlaryn dördü ile tany?ma fyrsaty buldum. Malum köy ?artlary ta?ymada henüz ba?lamady?yn ö?renciler okula gelemiyor.
Ö?renciler çok içlerine kapanyk 30 dk sohbet ettik. 2 ö?rencimin  A?zyndan bir kelime çykmady Anneleri yanynda olmasa isimlerini ö?renemeyecektim.
Velimin bir taneside benim bu çoçuk okumaz yine anasyfyna my versek diyor. 7 ya?yna gelmez ma?allahy var. Ama annelerin çoçuklara güveni yok.. tany?ty?ym 4. ö?rencimde çok tatly anne - baba ayry ve ö?renciminde astym hastaly?y var.

di?er ö?rencilerimle tany?ma fyrsaty bulamadym in?allah onlarlada pazartesi tany?aca?yz.

Mesajı Yazan: sina23
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 10:37
Merhaba arkada?lar herkese ve tüm ö?rencilerimize yeni e?itim ö?retim yyly hayyrly olsun. Yn?allah Ramazan ile ba?layan bu yyl Ramazan'yn bereketi ile devam eder. Bu arada herkesin Ramazan'y da hayyrly olsun.
Arkada?lar benim bu yylda üç tane cyvyl cyvyl birinci synyf ö?rencim var. Ben  geçen yyldan arada syrada onlary okula ça?yldy?ymdan ?u an okula ve bana kar?y herhangi bir ön yargylary kalmady. ?imdi büyük bir adaptasyon ile pazartesi normal e?itime ba?lamayy dü?ünüyoruz. Herkese ba?arylar...

Mesajı Yazan: pembali
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 13:38
Merhabalar benimde ?imdilik 30 ö?rencim var arta bilir kalabalyk olmasy beni biraz korkutuyo ama sizin gibi arkada?lar sayesinde üstesinden gelirim in?allah. okulda tadilat var haftaya kadar biter in?allah. herkese ?imdiden ba?arylar

Mesajı Yazan: pelinelif
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 16:21
ARKADA?LAR BU YIL YLK KEZ BYRYNCY SINIF OKUTACA?IM 6 YILLIK Ö?RETMENYM  ?U AN 38 Ö?RENCYM VAR.KALABALIK SINIFLAR YÇYN ÖZEL YÖNTEMLERYNYZ VAR MI? ?YMDYDEN TE?EKKÜRLER

Mesajı Yazan: semaBERKE
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 17:15
hocam 30a kalabalyk diyorsanyz 45-50 ne yapsyn :(

Mesajı Yazan: esond
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 23:32
Merhaba bende bu sene ilk defa 1. synyf okutaca?ym. Ö?retmenlikte 3. yylym. Synyf mevcudum ise 46 ve bu heran artabilir :) tecrübelerinizden yaralanmak isterim :)

Mesajı Yazan: sibel_44
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 23:54
bende bu yyl ilk kez 1.synyf okutaca?ym,sitenin yararly olaca?yny dü?ünüyorum.?imdilik 12ö?rencim var.sadece 6ö?renci geliyor.Malesef veliler çok ilgisiz,defalarca ça?yrmama ra?men gelmediler.Ne diyeyim Allah yardymcymyz olsun.Herkese ba?arylar.

Mesajı Yazan: ogretmenim34
Mesaj Tarihi: 12-Eylül-2007 Saat 23:55
Merhaba arkada?lar.Ben de bu yyl ilk defa 1. synyf okutuyorum.?u an synyfym 48 ki?i ve pazartesiye kadar da 50 yi geçer sanyrym.Yn?allah bu yyl birlikte bütün zorluklaryn üstesinden gelece?iz...

Mesajı Yazan: denizv
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2007 Saat 00:07
Kalabalyk synfylar için tek yol bol fotokopi yoksa her ö?renciyle ilgilenmeniz mümkün de?il.Bir de veliler ilgili olmaly.yeni sistemi bilmeliler yoksa okulda yapty?ynyzy evde yykarlar.Düz harfleri gösterirler:)

Mesajı Yazan: Arss
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2007 Saat 01:22
iBu gün bi?ey yapmadyk malum yapcak bi?ey yok kimse okula gelmedi

Mesajı Yazan: canlar26
Mesaj Tarihi: 13-Eylül-2007 Saat 13:52
bende bu yyl ilk kez 1.synyf okutaca?ym,sitenin yararly olaca?yny dü?ünüyorum.?imdilik 32ö?rencim var. Allah yardymcymyz olsun.Herkese ba?arylar.

Mesajı Yazan: asahin
Mesaj Tarihi: 14-Eylül-2007 Saat 15:16
arkadaşlar  hiç telaşlanmayın....gerçekten  zevkli  ve  güzel  bir  sistem....yeni  sistemle  çok  kolay okumaya  geçiliyor....herkese  başarılar....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info