Sayın hocam, ben yaptığım tutanağı örnek olması amacıyla size burada sunuyorum. Ancak sayfa düzenin de yazının kopyalanması nedeniyle bozulma olmuş olabilir. Mail adresiniz varsa mail olarak gönderebilirim. Eskiye dönük olması konusu ile ilgili olarak da bu sizin , müdürünüzün ve velinizin anlaşmasına bağlı .Saygılarımla...
TUTANAK
İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47. maddesi gereğince ve “Öğrencinin başarısının değerlendirilmesi “ ile ilgili esasları düzenleyen madde uyarınca bu tutanak düzenlenmiştir.
Okulun adı: Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu
Öğrencinin adı: Oktay TİLAVER
Sınıfı: 1/B
No: 734
1/B sınıf öğretmeni Vehbi MERT, Öğrenci velisi Mehmet TİLAVER, Okul rehber öğretmeni Ahmet KARCI ve Okul müdürü Zafer DEMİRCİ bir araya gelerek adı geçen öğrencinin başarısının sınıf seviyesine yükseltilmesi konusunu görüşmek üzere 21/02/2007 tarihinde bir araya gelerek aşağıda kararları almışlardır.
1-Öğrenci sınıf seviyesinin altındadır.
2-Sınıf öğretmeni tarafından gerekli materyaller hazırlanarak öğrenciye sunulacak, ve bu materyallerle gerek ders saatlerinden uygun olanlarında gerekse evde öğrenciyle özel olarak ilgilenilecektir.
3-Veli tarafından öğrenciye günlük zaman ayrılacak ve öğretmen tarafından sunulan materyaller yardımıyla evde uygun bir ortamda ders çalışması yapılacaktır.
4-Okul idaresi resmi kanallara ulaşmada ve materyal sağlamada veli ve sınıf öğretmenine yardımcı olacaktır.
5-Okul rehberlik servisince gerekli yardım yapılacaktır.
6-Öğrenci bu durum dahilinde devam ederse bir üst sınıfta güçlüklerle karşılaşabilir.
Bu tutanak 21/02/2007 tarihinde tarafımızdan düzenlenmiştir.
Vehbi MERT Mehmet TİLAVER Ahmet KARCI
1/B Sınıf Öğr. Öğrenci Velisi Okul Rehb. Öğr.
Zafer DEMİRCİ
Okul Müdürü
Düzenleyen vehbi hoca - 26-Mayis-2007 Saat 21:49