Hayat Bilgisi dersinde Aile Albümü Oluşturuyoruz etkinliğini yaptık. İki gündür onun üzerinde uğraştık. Matematik dersinde yarın toplama işlemi için küçük bir yazılı yapıp sınıfın durumuna bakacağım. Çünkü 50 öğrenciyi tahtaya kaldırıp değerlendirme yapmam mümkün değil. Türkçe dersinde bir kelimenin harflerini karışık şekilde tahtaya yazıp burada gizli kelimenin ne olduğunu sordum. Çocukların çok hoşuna gitti. Dikte çalışması yaptım. 15 kişinin haricinde diğerleri seri bir şekilde hecelemeden söylediğim kelimeleri yazıyorlar. Bu 15 kişiden 4 kişi haricindekilerde yetişemedikleri için yazamıyorlar. Bu 4 kişiden biri çok kötü. Bu arada velisi çocuğunun okuduğunu iddia ediyor. Hergün öğrenciyi yanıma alıyorum. Ama tık yok. Ben bu durumu çözemedim. Diğerlerindede okuma geç olduğu için herhalde yazmada geç olacak diye düşünüyorum. Herkese kolay gelsin.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma