Tekerleme fotokopilerni ile sınıfta bol bol okuduk 5 6 kere okumadan sonra okumalar hızlanmaya başladı bu çalışmayı 1 hafta boyunca yapacağım.Kitap okumaları olumlu etkileyeceğine inanıyorum.zorluk çektiğim iki öğrenciyle tekerlemeleri beraber heceleyerek çalıştık bakalım neler olacak.
Hayat Bilgisi dersinden bebeklik fotoğraflarını inceledik, Matematikte toplama, çıkarma ve ritmik saymaları içeren 10 soruluk basit bir test üzerinde çalışarak çoktan seçmeli soru çözmeyi öğrenmeye başladık,Türkçede ise ders kitabının dışında tahtaya karışık kelimeler yazdım, öğrenciler cümleler oluşturdular.
Öncelikle herkese ikinci dönem için hayırlı olsun diyorum. Ben bugün okumaya geçenlerle kısa bir metin çalışması yaptım.Metni okutturup , sorularını cevaplandırdık 15 kişi ile.8 kişi ile tekerleme yazdık okuduk ve geri kalan3 kişi ile ise ses çalışması yaptık.Matematikten ise toplama ile ilgili basit problem çözdük.Öğrencilerin çok hoşuna gitti.Herkese kolay gelsin...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma