arkadaşlar ben sesleri bitirdim. Bu gün de küçük çaplı bir okuma yaptık. Çocuklarıma kurdele ile ben okuyorum belgesi verdim. onlar için güzel bir bayram ve yılbaşı hediyesi oldu. Darısı başınıza
bugün 26 öğrencimden 9 tanesi geldiği için kardan dolayı , sadece okuma ve dikte yaptık. Ses veremedim.Tüm arkadaşlarımızın yeni yılını ve kurban bayramını kutluyorum.Bol bol dinlenin arkadaşlar...
sesleri bitirdigim için küçk çaplı okumalar yaptık.ayrıca okumaya geçen öğrencilerimin velileri ile birlikte kurdele takma töreni vardı ayrıca dogum günü kutlaması vardı onları kutladık bu ugraş üç dersimi aldı.ve bir velim tüm öğrencilere elleriyle bere öğrmüş hediyeler çikilotalar falan dagıtıldı.çocuklar için çok güzel bi gündü hem kurdelelerini aldılar hemde hediyelerini.bende tatile çıkıyorum bu gün 9 gün yokum.haftaya da izin aldım müdür beyden.9 gün sonra görüşmek ümidiyle.herkesin yeni yılı ve kurban bayramı kutlu olsun...
Teacher34 değerli öğretmen arkadaşım performans örnekleri pazertesi günlüğüne göndermiştim bir bakın umarım faydalı olur.Ben bugün vvvv sesini verdim bütün foruma üye olan meslektaşlarımın yeni yılını ve mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar daha nice yıllar ve bayramlar dilerim. Hepinize kolay gelsin.
Gelecek bizim ellerimizde şikayet ettiklerimiz gibi eğitmeyelim.Sonra şikayet edilenler bizler oluruz.Çiçeklerimizi soldurmayalım.
ben bu hafta tekrar yaptım,dikte ağırlıklı çalıştım ve en sonda g sesini verdim. arada öğrenilmemiş seslerle ilgili ufak hece çalışmaları yaptığım için 5 kişi dışında hepsi tüm sesleri tanıyor ve okuyor.o 5 kişiden 3 ü hala e,l,a,t sesinde ve bir tanesi okul açıldığından beri hala e,l,a seslerini kavrayamıyor,20 ye kadar sayamıyor ama çok güzel arkadaş dövüp küfür ediyor.ram randevusunada götürmüyor ailesi. çıldıracağım.yeni yılda herşeyin daha güzel olmasını diliyorum arkadaşlar.bayramınız kutlu olsun.....
slm.ben bir ögretmen adyiyim 3.sinif ogrencisiyim budonem surekli bizde sizin ogrencileriniz gibi sesleri ogrendik ve surekli bu siteden yardm aldm.sinan ogretmenim size tsk etmek istedm mukemmel bi site olms cok faydasi oluyor bize surekli yazilarinizi okuyorm.basarilarinizin devamini dilerim..ayrica herkese ii bayramlar ve ii seneler..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma