4 çocuğumla ilk haftaya başladım.20 sini haftaya bekliyorum...Tabiki 4 çocukla ilk hafta gayet uyumluydu:)Bakalım haftaya neler olacak?:)Kuzucuklarımı büyük bir heyecanla bekliyorum..Hepimize sabır ve kolaylıklar diliyorum arkadaşlar...
MERHABA ben de 2 yıl önce 1. sınıf okutmuştum burdan çok faydalandım ve ben de yaptığım çalışmaların fotolarını yollamıştım. bu sene farklı bir yerde farklı imkanlarda yine 1. sınıflarla beraberiz. inşl hep birlikte başarılı bir yıl geçiririz.
MERHABA ben de 2 yıl önce 1. sınıf okutmuştum burdan çok faydalandım ve ben de yaptığım çalışmaların fotolarını yollamıştım. bu sene farklı bir yerde farklı imkanlarda yine 1. sınıflarla beraberiz. inşl hep birlikte başarılı bir yıl geçiririz.
yeni eğitim-öğretim yılımız hepimize hayrlı uğurlu olur inş. bende öğretmenlik mesleğine ilk adımımı attım. inş. herşey güzel olur. 4-5 birleştirilmiş okutacağım.. siz değerli hocalarımın yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler..
yeni eğitim-öğretim yılımız hepimize hayrlı uğurlu olur inş. bende öğretmenlik mesleğine ilk adımımı attım. inş. herşey güzel olur. 4-5 birleştirilmiş okutacağım.. siz değerli hocalarımın yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler..
Hocam Metinöğretmene yaz ne eksikse..
Mutlaka vardır..
Yoksa da bulur :)
Hocam Metinöğretmene yaz ne eksikse.. Mutlaka vardır.. Yoksa da bulur :)
once rıymık saymamı verıyoruz ??;?? ben arada vermeyı dusunuyorum..yanı hem geometrı hemde sayma.asyım sınıfta dursun gelıp gectıkce gızlı ogrenme olur belkı...........
bende birleştirilmiş sınıfım hem de 4-5..allah kolaylık versın...ama bıraz alıstım gıbı..4 ler 5 lerın konularını da ogrenıyor valla ne yapım
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
geçen dönem 6 aylık tecrübeden sonra tekrar 1-2-3 okutmaya çalışıyorum 2.sınıflar beni çok yoruyor geçen dönem bir ay öğretmensiz kaldılar ben onlara 6 ayda okuma yazma öğretmeye çalıştım içlerinde 2.sınıfta olması gerekenlerde vardı bomboş bir yaz geçirdiler ve sıfır veli ilgisi var okumaları çok yavaş bu yüzden okuduklarını anlamıyorlar nasıl ilerleyeceğiz bende bilmiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma