Konu: Tatilde neler yapıyoruz? Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2011 Saat 11:21
Arkadaşlar tatilde neler yaptığımızı ve ramazan hazırlıklarından bahsedelim:)
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Korkusu şimdiden başladı mübarek Ramazanın
Asıl ilk defa evli olarak Ramazan'a girecek arkadaşlar anlatsın..
Bu cümle beni ilgilendiriyor sanırım
Gerçekten çok farklı :)ve çok güzel:)Eşimle birlikte hazırlıyoruz yemeklerii tabi ailelerin yanındayız şimdi o yüzden daha bir güzel geçiyor..Eşim farklı bir yemek yapıor be farklı bir yemek yapıorum.Bu yüzden mutfakta zaman geçirmek daha da eğlenceli oluyor
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
Korkusu şimdiden başladı mübarek Ramazanın
Asıl ilk defa evli olarak Ramazan'a girecek arkadaşlar anlatsın..
Bu cümle beni ilgilendiriyor sanırım
Gerçekten çok farklı :)ve çok güzel:)Eşimle birlikte hazırlıyoruz yemeklerii tabi ailelerin yanındayız şimdi o yüzden daha bir güzel geçiyor..Eşim farklı bir yemek yapıor be farklı bir yemek yapıorum.Bu yüzden mutfakta zaman geçirmek daha da eğlenceli oluyor
Sanırım yemek yapmaktan sıkıldımmmmmm.Ama sadece şimdilik eşime yemek yapmak istiyorum.Çünkü herkese yemek beğendirmek zor
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma