Konu: hala okuyamayan öğrencilerimiz Gönderim Zamanı: 10-Subat-2011 Saat 18:46
3 tane öğrencim hala okuyamıyor. bir tanesi okusa da yazamıyor. bir tanesi hala benimle tek bir kelime bile konuşmadı. sonuncusu da ayrı bir alem, harfleri biraz bilmesine rağmen birleştiremiyor. tatilin bittiği şu günlerde aklım hep bu öğrencilerimde. ne yapabilirz, fikirlerimizi paylaşalım. ben onlara özel dökümanlr aradım ama pek bir şey bulamadım, kara kara düşünüyorum ne yapacağımı
Hocam her gün öğrenciniz az da olsa okutunuz.zamanla daha ıyı olacaktır emin olun...biraz sabredın sadece ...üzülmeyın cok cok dua edın..129 YA LATIF cekıyorum 11 AYETEL KÜRSİ tama..allahın ıznı ıle duzelır..
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
el hecesine ata diyor bayram, ata ya ela. off bugün mahvoldum. yeni defterler aldım en baştan bu üç öğrenciye yeni kitaplar verip e sesiyle tekrar başladım. ikisinde ümit var gibi ama bayram facia:(((
Bugun bende mahvoldum. benim sınıfımda 30 öğrencim var buların 24 tanesi okuyor 15 öğrencim çok iyi okuyor . dakikada 65- 70 kelime 9 öğrencim orta düzeyde. 6 altı öğrencim hala okumaya geçemedi. Sorunum benim okulumda rehber öğretmen yok ve bu altı öğrencim ile ilgili çok sıkıntım var. Birtanesi kesinlikle üstün zekalı ve onun getirdiği dikkat eksikliği hiperaktif ve saldırgan. biri kesinlikle durgun zekalı böyle bir zeka çeşidi varmıdır bilmiyorum ama çoçuk hiç kımıldamıyor sanki biri yada bişeyler hayat ile bağını koparmış. Bir diğeri kesinlikle yaşını geriden takip ediyor, geçen senede kalmış ama ders açısından bir adım atmıyor. yani 4 öğrencim gerçekden çok kötü ama ikitanesini kurtarmaya çalışıyorum. Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
ipeksenyurt hocam...Allah kolaylık versın..işiniz gercekten zor..Hocam okulunuzda rehber ogretmen yoksa ıdarecınızden yardım ısteyın..Rama yonendırsın...Eger boyle bır sey yapamayacaksa Dıkkat gelıstırme setı var..UNIden bır hocanın tavsıyesı uzerıne aldım..gercekten cok faydalı sıze onu tavsıye ederım
Âhireti inkâr etmek, dünya ve mâfîhayı inkâr etmek demektir. Demek ecel ve kabir insanı beklediği gibi, Cennet ve Cehennem de insanı bekliyor ve gözlüyor.
öğrencide öğrenme güçlüğü varsa ram a gönderirsiniz, sonra ram ona bir rapor verir sonra o rapor yüzünden öğrenciyi sınıfta bırkamazsın(bırakmaya karşıyım ancak bazı çocuklar sınıfta bırakılınca gerçekten öğrenebiliyorlar)gelen rapora göre her yıl bir bep proğramı yapmak zorundasın .tam bir işkence
lafın özü ram a göndereceğine bırak daha iyi
bence tabi
Düzenleyen te-123456789 - 22-Subat-2011 Saat 20:31
öğrencide öğrenme güçlüğü varsa ram a gönderirsiniz, sonra ram ona bir rapor verir sonra o rapor yüzünden öğrenciyi sınıfta bırkamazsın(bırakmaya karşıyım ancak bazı çocuklar sınıfta bırakılınca gerçekten öğrenebiliyorlar)gelen rapora göre her yıl bir bep proğramı yapmak zorundasın .tam bir işkence
lafın özü ram a göndereceğine bırak daha iyi
bence tabi
[/QUOTE
bu konuda size ketılmıyorum hocam...RAM bu işi daha ıyı bılır..Evet cok zaman alıyor ama dogru karar alma ve dogru hareket etme noktasında rehberdır...
bu konuda size ketılmıyorum hocam...RAM bu işi daha ıyı bılır..Evet cok zaman alıyor ama dogru karar alma ve dogru hareket etme noktasında rehberdır...
Düzenleyen papatya_toprak - 24-Subat-2011 Saat 11:37
sizin çalıştığınız bölgedeki ram iyi çalışıyordur.
bizim burda konuşamayan ileri derece zeka özürü olan bir öğrenciyle okumayı öğrenmiş normal ama sadece anlama güçlüğü çeken bir öğrenciye aynı raporu veren bir ram var.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma