Konu: YARDIM!!! Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2011 Saat 21:00
değerli öğretmen arkadaşlar. okuluma projeksiyon sınıfı yaptım. projeksiyonun markası epson uzaktan kumandalı ve sıfır bir alet. herşey tamam; fakat dizüstü bilgisayarda görüntü alamıyorum. okulda öğretmen arkadaşlarımın kullandığı 5-6 dizüstü pc var. sadece 1 i görüntü verdi. benim ki dahil hiçbirinden görüntü alamadık. acaba EPSON projeksiyon cihazından anlayan varsa yardımcı olabilir mi???
Nette çok aradım ama konu ile bir bilgiye ulaşamadım...
Hocam Laptopa bağlıyorsanızı mutlaka FN tuşuna basıp eğer ASusu sa makine F7 ye değilse ilgili F serisi tuşuna birlikte basmanız gerekecektir. SAygılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
hocam telefonla metin hocama ulaştım. sağolsun bana gerekli yöntemler söyledi. benim pc toshıba. fn f5 tuşları projeksiyon görüntü tuşları. bu EPSON EMPX5 makina hakkında hemen hemen her yolu denedik. görüntü alamadık. sürekli desteklenmiyor yazısı çıkıyor. oysa ACER kullanan bir arkadaşta görüntü aldık. asus kullanan başka bir arkadaşta alamadık. teknik servis çözünürlüğü düşürün dedi. yaptık sonuç yok. oysa okulda seyyar bir makina daha var. markası BENQ onda hiç bir sorun yok. gayet iyi çalışıyor.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma