Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Özlük Hakları
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Öğretmenler Odası | Özlük Hakları
Mesaj icon Konu: 4/C Statüsünde, 3500 İngilizce ve Bilgisayar...... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
eylül81
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 120

Aldigi Alkis: 40
%33
Alıntı eylül81 Cevaplabullet Konu: 4/C Statüsünde, 3500 İngilizce ve Bilgisayar......
    Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2006 Saat 20:36
Milli E?itim Bakanly?y bu ö?retim yylynda 3500 kysmi zamanly Yngilizce ve bilgisayar ö?reticisi istihdam edecek.
Bakanlar Kurulunun konuya ili?kin karary Resmi Gazete'nin bugünkü sayysynda yayymlanarak, yürürlü?e girdi.
Karara göre, Milli E?itim Bakanly?yna ba?ly e?itim kurumlarynyn Yngilizce ve bilgisayar ö?retmeni ihtiyacynyn kar?ylanmasy amacyyla bir ö?retim yylynda 10 ayy geçmemek üzere Yngilizce dil ö?reticisi ve bilgisayar ö?reticisi olarak kysmi zamanly geçici personel çaly?tyrylabilecek.
Bu kapsamda 2006-2007 ö?retim yylynda Yngilizce dil ö?reticisi ve bilgisayar ö?reticisi olarak 3500 ki?i görevlendirilecek. Bu sayynyn alanlara göre da?ylymy Millî E?itim Bakanly?ynca belirlenecek.
Bu kapsamda çaly?tyrylacaklaryn; 657 sayyly Devlet Memurlary Kanunu'nda belirtilen genel ?artlar ile Milli E?itim Bakanly?ynyn belirleyece?i di?er özel ?artlary ta?ymalarynyn yany syra yurt içi ve yurt dy?y lisans e?itimi veren kurumlaryn ilgili bölümlerinden mezun olmalary ve ba?vuru tarihi itibariyle 1 Ocak 1956 ve daha sonra do?umlu olmasy gerekecek.
Görevlendirmelerde, Yngilizce ve bilgisayar alanynda sözle?meli ö?retici olarak görev yapanlara öncelik verilecek.
Bunlaryn haftalyk çaly?ma süresi 1 ö?retim gününden az, 4 ö?retim gününden fazla olamayacak, her 6 ders saati bir ö?retim günü olarak hesaplanacak.
Bu personele bir ö?retim günü için ödenecek brüt ücret; 2006-2007 ö?retim yylynyn birinci yary yyly için 65 YTL, ikinci yary yyl için ise 68 YTL olacak.

Düzenleyen emelgenc61 - 16-Temmuz-2008 Saat 16:38
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma