Metin okuma ve yazma çaly?masy yaptyk. Yaryn 1 ders yine okuma çaly?masy yapyp D sesine geçecem in?allah. Büyük D nin yapyly?y bana saçma geldi biraz, sizler ne dü?ünüyorsunuz?
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Ben bugün ö sesini verdim.Yaryn tekrar metinleri ile çaly?aca?ym.Tabiiki ö ilede çaly?aca?ym.28 ki?ilik synyfyymyn 18 tanesi aldy ba?yny gidiyor.Ama geri kalan 10 tanesi tam bir gerilik abidesi .Bu geri ö?rencilerle ilgil nasyl çaly?malar önerirsiniz dostlar.............................
18/12/2006 tarihi itibari ile önerilerinizi bekliyorum.....
ben bugün d sesi ile ilgili çaly?malar yaptym (hece ve kelime olu?turma). D sesinin yazylymy bencede saçma olmu?. hatta okulumuzda bunun taty?masy bile oldu. herkese kolay gelsin
Ben de ilgisiz velilerden ?ikayetçiyim ama geçen hafta yapty?ym veli toplantysy baya sonuç verdi artyk çaly?myyorum i? size kaldy dedim. Bugün okula hazyrlykly gelmi?lerdi. Ho? hala tany?ma ?erefine nail olamady?ym velilerim var . Bu haftayy tekrara ayyracaktym baktym çocuklar hazyr ? sesini verdim s sesini verdi?im zaman söyledi?im için daha kolay ö?rendiler Bundan sonra bir sesi verdi?imde syradaki seside metin olu?tururken kullanaca?ym son seslerde bu yöntemi kullandym baya i?e yarady.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma