hocam merhalar. sitenizden a harfi için hazırlamış olduğunuz tanıtım kartını indirdim. bir dosya kağıdına büyük küçük el yazısı şekillerini ve düz yazı şekillerini resimleriyle oluşturmuşsunuz. çizgi filmle harf öğretimi videonuzu izledim. o videoda da bahsettiğim harf harf tanıtım kağıtlarını kullanıyorsunuz. acaba tüm harflerin bu şekilde hazırlanmış kartları var mı? varsa bizimle paylaşırsanız sevinirim. saygılar.
Sitemizde hepsi mevcut çalışmalrı tam görebilmek için itemizi inceleyiniz birde yaı karakterleriniz yüklenmemişse çalışma düzgün görülmeyecektir yüklenmemiş karakterleri yüklemek için ana sayfamızda; !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sayfasındaki destek butonunu tıklayıp okuyunuz.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma