Konu: Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajınız... Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2010 Saat 16:27
Sevgili Gönül dostları 2010 -2011 Eğitim Öğretim Yılında sizler için en güzelini sizlere sunmaya devam edeceğiz yeni yılda yeni çalışma kağıtları, yeni eğitim yazılımları ve müdür yetkili idareci arkadaşlarımız için kaynak üretmeye devam edeceğiz yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun....
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
YENİ ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN,BAŞARILI, SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU BİR YIL DİLİYORUM.SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE BAŞTA SİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.GEÇEN YIL BİRİNCİ SINIFI OKTURKEN ÇALIŞMALARINIZDAN ÇOK FAYDALANDIM.EMEĞİNİZE SAĞLIK,HAKKINIZI HELAL EDİN.
Sevgili Sinan Uzun ve forumda bulunan diger ogretmen arkadaslar,
Hepinizin birbirinden guzel cocuklarinizla basarili, keyifli bir egitim ogretim yili gecirmenizi ciliyorum.
Ben ve bir kac arkadasim yurt disinda cocuklarimiz Turkce Ogretimi uzerinde calisiyoruz. Sinan Bey'in ve sizlerin paylastigi dokumanlar, kaynaklar cok isimize yariyor. Bunlar icin de cani gonulden teskekur etmek istiyorum.
merhaba sinan hocam. sitenizi üniversite yıllarında keşfettim. ve itiraf etmeliyim okuma yazma öğretimi derslerinde çok faydalandım. geçen sene ardahan/posof ilçesinin bir köyünde müdür yetkili öğretmen olarak çalıştım. bu sene ise nevşehir/avanos ilçesinin kasabasında 1. sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. yine sitenizdeki videolardan çok istifade ettim. şimdi yeni bir dönem için bir yığın seminer programıyla uğraşıyoruz. yeni eğitim öğretim döneminin şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum ve size çok teşekkür ediyorum.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma