Özellikle Kız Çocuklarının Okullaşmasının Arttırılması Hibe Programı yayınlanmıştır.Son başvuru tarihi 15.09.2009 tarihidir. Ayrıntılar için duyurunun devamını okuyunuz..
Teklif çağrısının başlığı
Özellikle Kız Çocuklarının Okullaşmasının Arttırılması Hibe Programı
Programı
İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı
Program Sahibi
MEB
Teklif çağrısının hedefleri
Özellikle kız çocuklarının lise ve mesleki eğitim kurumlarına kayıt oranlarını artırmak,
Özellikle kız çocuklarının okuldan ayrılma oranlarını azaltmak,
Özellikle kızların ve kadınların Mesleki iş gücüne yönelik kabiliyet ve yeterliliklerini artırmak
Özellikle kızların eğitiminin önemi üzerine anne-babalara yönelik farkındalık artırıcı faaliyetlerin yürütülmesi.
Kimler başvurabilir?
Eğitim ve öğretim kurumları
Sivil Toplum Kuruluşları
Yerel yönetimler, örneğin belediyeler, köy hizmet birlikleri, İl Özel İdaresi ve Yerel Yönetim Birlikleri
Başvuru belgelerinin Türkçe'leri üzerinde değişiklikler yapılmakta olup, en yakın zamanda sitemize eklenecektir
Başvuruların Yapılacağı Kurum
Başvurular, aşağıdaki adrese gönderilmeli/teslim edilmelidir: Merkezi Finans ve İhale Birimi (Sayın Muhsin ALTUN, MFİB Başkanı) Eskişehir Yolu 4.Km 2.Cad. (Halkbank Kampüsü) No: 63 C-Blok 06580 Söğütözü / Ankara / Türkiye
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma