Konu: TEŞEKKÜR MESAJI Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2009 Saat 07:59
SİNAN BEY
TÜM ÇALIŞMALARINIZ BİR HARİKA.
BEN 5.SINIF ÖĞRETMENİYİM. SENEYE 1.SINIFI OKUTACAĞIM DİYE FIRSAT BULDUKÇA (ki FIRSATI FAZLASIYLA BULUYORUM) SİTENE GİRİYORUM.
HER ŞEY ÇOK MÜKEMMEL. ELİNE ,KOLUNA, YÜREĞİNE SAĞLIK. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER. İYİ Kİ VARSINIZ
önce sinan öğretmene çok teşekkürler eder diger öğretmenlerede saygılarımı sunarım çok çok çok başarılı bir pıroğram yapmışsınız çok teşekkür ederim bu pıroğramının cd sini çıkarırsanız memnun olurum bilgisayarı olmayanlarada yardımcı olursunuz saygılar
hocam sizi tebrik ederim şimdi izledim tv de sizin adınıza çok sevindim çok başarılı bir öğretmensiniz başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalarrrrrrr
Teşekkür ederim sabah düzenlenen canlı yayın daha kaliteli ve bilgi verici olmuştu bu biraz sığ kaldı ama yinede destekçimiz TRT ye ve siz dostlarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
hocam gerçekten senden Allah razı olsun. bu işi hakkıyla yapıyorsun diğer öğretmenlerin de faydalanması için böyle güzel bir site kurmuşsun. faydalanan herkeste senin emeğin olduğunu bilmeni isterim. teşekkürler emeğine sağlık.
Sinan Öğretmenim,
Elinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.Çok teşekkür ederim.Bu yıl 5.sınıfı okutuyorum.Seneye 1.sınıfı okutacağım.Bu çalışmalar çok güzel.Çok teşekkür ederim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma