Konu: ÖDEV KAĞITLARI MI LAZIM? A'dan Z'ye yeter mi? Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2006 Saat 10:19
LÜTFEN SIKILMADAN DİKKATLE OKUYUN....
Evet dostlar burada A'dan Z'ye ödev kağıtları, metin okuma çalışmaları, ses kartları, rakam kartları, matematik ödevleri, çalışma yaprakları v.s. ne ararsanız var.
Bu çalışmaların tamamı Kdz.ereğli Dikmen İlköğretim Okulu öğretmenleri Hadi ve Feride Kandemir öğretmenlere aittir. Kısaca Geçen yılkiler tanır, namı diğer Quazimado :) Alkışlar onlarındır.
Aslında onların yüklemesini bekledim. Ancak Hadi beyin rahatsızlığı sebebiyle Bilgisayar başına oturamadığını biliyorum. Bu nedenle ben yükleyeyim dedim.
Bu arada başka arkadaşların ödevleri de araya karışmışsa haklarını helal etsinler :)
VE LÜTFEN ALKIŞLARINIZI HADİ ve FERİDE KANDEMİR'e GÖNDERİN. BANA DEĞİL :)
TÜM DOSYALARIN LİNKLERİ YENİLENMİŞTİR. OKULDAN DAHİ İNDİREBİLİRSİNİZ. Tamamı kdz.ereğli ilçe m.e.m. web sayfasında evrak ve dosya sekmesi altındadır. Buradki linkler de direk linklerdir.
HADİ ve FERİDE KANDEMİR'İN ÇALIŞMALARI GERÇEKTEN HARİKA BU ÇALIŞMALARIN BİR KISMINI BEN BULMUŞTUM FAKAT TAMAMI YOKTU SAYENİZDE TAMAMLADIM PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERR
Sevgili hocam bu değerli öğretmenlerimizin mail adreslerini verirseniz onlara teşekkür mailleri atmak isterim. saygılarımla. Paylaşım için teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese yaptığı yardımlardan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Özellikle öğretken arkadaşımızın çalışmalarından çok yararlanıyorum.Kendisine buradan teşekkür ederim.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ HOCAM ÇALIŞMALAR İÇİN HAKKATEN ÇEŞİTLİLİK ÇOCUKLAR ADINA ÇOK FAYDALI OLUYOR.ŞİMDİDEN SİZLERE VE TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM.
Emeği geçenlere biz de teşekkür ediyoruz. Bir öğrenciye faydamız dokunduysa bize ne mutlu!
A'dan Z'ye yeter mi? Elbette yetmez. Okuma kitaplarımız da vardı. Dostum unutmuş olmalı. Geçirdiğim uzun süreli sağlık probleminden dolayı çok unutkan oldum ( iyileştim ama...). Nereye yüklediğimi ve linkini kaybettim.
öncelikle yardymlarynyz için te?ekkür ederim. sitenizi yeni ke?fettim. rapid indirmekten bahsetmi?siniz. ben ilk sayfayy indirmeme ra?men ardyna ekledi?iniz 4 sayfadan download yapamadym. site download yerine upload seçene?i veriyo. bana yardymcy olursanyz sevinirim
Hadi ve Feride KANDEMYR; ellerinize sa?lyk ,çok te?ekkürler. Hiç bu kadar i?ime yarayacak dökümana rastlamamy?tym.Nasyl te?ekkür edece?imi bilemiyorum valla, çok sa?olun.Allah razy olsun.Sa?lycakla kalyn, Allah da sizi bunaltmasyn ,her i?iniz kolay gelsin. Biraz dilenci duasy gibi oldu ama çok mutlu oldum gerçekten sa?olasynyz
Gönlündeki yaraların kanını dindir; yüzde yüz Türk olduğun gün cihan senindir...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma